You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί αυτοκίνητο θα διαλέγατε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Upogeios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 303
- Εμφανίσεις 17K
-
- Ετικέτες
- αυτοκίνητα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 837
- Πόντοι
- 96
μαλλον σου εχουν δωσει λαθος πληροφοριες.ζημιαρικααυτη τη στιγμη ειναι στη γερμανια η ανερχομενη δυναμη και απο BMW KAI APO MERCEDES αι το σημαντικοτερο φθηνοτερα.επισης αν παρακολουθεις πλεον ακολουθουν και σε τεχνολογικα και σε κινητηρες την aydiειδικα η bmw εχεις αρχισει να ξεπερνει την ατμοσφαιρα και να πηγαινει στο τουρμπο.επισης το κιβωτιο της aydi ιναι μακραν το καλυτερο και βλεπεις οτι ολοι το αντιγραφουν.αστοχιες υπαρχουν σε ολες τις μαρκες και στο λεω εμπειρικα.εγω εχω οδηγησει το χ3 και δεν μου αρεσε καθολου επισης εχω οδηγησει και τα δυο μοντελα που σου ανεφερα και θεωρω οτι ειναι ανωτερα σε ολα τα επιπεδα.θα σου ελεγα και για το rs6 αλλα εκει ξεφευγεις στα χρηματα.παντως αν μπορεις να το οδηγησεις θα καταλαβεις για τη μιλαμε ;)
εκανα τεστ τα εξης...
Q5
A5
A6
Tiguan
Tuareg
Sirroco
ML 350
ML 500
X3 (το παλιο)
XC90
XC60
Jeep Sahara
Jaguar XJ
...
..
.
οπως βλεπεις (και εχοντας ξεχασει σιγουρα καποια) εχω δει αρκετα. και μπορω να σου πω οτι η audi δεν ειναι στην κορυφη. αλλα παλι ειναι κατι υποκειμενικο. στο θεμα μας... και αφου εχει αποκλειστει η audi... τι διαλεγεις?
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
το κουτι β
Επισκέπτης
πραγματικα με μπερδευις.δενεχουν σχεσει το Q5 ME TO A6 KAI TO A5.το ενα ειναι ψευτο τζιπ το αλλο κουπε και το αλλο λιμουζινα.απο αυτα τα δυο κανενα δεν εχω οδηγησει το volvoαλλα αγαπητε μου εγω αυτοκινητο που θα το παντρευτω δεν το αγοραζω.επισης θα σου προτεινα να οδηγησεις το A4 ALLROADσως το καλυτερο αυτοκινητο στην κατηγορια του παντα και τετρακουνα.εκανα τεστ τα εξης...
Q5
A5
A6
Tiguan
Tuareg
Sirroco
ML 350
ML 500
X3 (το παλιο)
XC90
XC60
Jeep Sahara
Jaguar XJ
...
..
.
οπως βλεπεις (και εχοντας ξεχασει σιγουρα καποια) εχω δει αρκετα. και μπορω να σου πω οτι η audi δεν ειναι στην κορυφη. αλλα παλι ειναι κατι υποκειμενικο. στο θεμα μας... και αφου εχει αποκλειστει η audi... τι διαλεγεις?
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
πραγματικα με μπερδευις.δενεχουν σχεσει το Q5 ME TO A6 KAI TO A5.το ενα ειναι ψευτο τζιπ το αλλο κουπε και το αλλο λιμουζινα.απο αυτα τα δυο κανενα δεν εχω οδηγησει το volvoαλλα αγαπητε μου εγω αυτοκινητο που θα το παντρευτω δεν το αγοραζω.επισης θα σου προτεινα να οδηγησεις το A4 ALLROADσως το καλυτερο αυτοκινητο στην κατηγορια του παντα και τετρακουνα.
ααχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχ γιατι το scirocco με την ML500 τη σχεση εχουν
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 837
- Πόντοι
- 96
οταν θες αμαξι μαστορια μου και εχεις χρονο τι κανεις? απλα πας σε 5-10-20 μαγαζακια και κοιτας τι πουλανε...
δεν πηγα να τα αγορασω ολα, απλα ηθελα να δω πως πανε... τι κανουν, ποσο κανουν.
Τα allroad παροτι και μενα μου αρεσουν σαν μεγεθος εδω δεν τα φερνουν ουτε με παραγγελια... ισως ενα a6 allroad να ηταν το καλυτερο δυνατο... αλλα δεν.
δεν πηγα να τα αγορασω ολα, απλα ηθελα να δω πως πανε... τι κανουν, ποσο κανουν.
Τα allroad παροτι και μενα μου αρεσουν σαν μεγεθος εδω δεν τα φερνουν ουτε με παραγγελια... ισως ενα a6 allroad να ηταν το καλυτερο δυνατο... αλλα δεν.
Επισκέπτης
επειδη εχω οδηγησει και το A6ALLROYDειναι πολλα τα κυβικα ασε που εμενα προσωπικα μου αρεσει το προηγουμενο μοντελος απο το καινουργιο.αντιθετα το Α4 ειναι value for money αφου με αυτα τα λεφτα περνεις και τετρακουνα και ποιοτητα και χωρους και πολυτελεια και οικονομια αφου βγαινει πλεον με 2λιτρο μοτερ 225 αλογα.βεβαια αν οδηγησεις το rs6 θα ψαχνεις λεφτα να το αγορασεις εστω και μεταχειρισμενο.δεν μπορεις να καταλαβεις για τη δυναμη μιλαμε.οταν θες αμαξι μαστορια μου και εχεις χρονο τι κανεις? απλα πας σε 5-10-20 μαγαζακια και κοιτας τι πουλανε...
kapartinakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα φιλε,
απο τη στιγμη που λες οτι δεν εχεις θέμα κυβικων και καταναλωσης γιατι δεν πηγαινεις στη πιο πανω κατηγορια να παρεις ενα απο τα 4 για να εισαι πληρως ικανοποιημένος;
απο τη στιγμη που λες οτι δεν εχεις θέμα κυβικων και καταναλωσης γιατι δεν πηγαινεις στη πιο πανω κατηγορια να παρεις ενα απο τα 4 για να εισαι πληρως ικανοποιημένος;
Εγω παντως σ' αυτη την κατηγορια θα περιμενα αυτο..
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 837
- Πόντοι
- 96
Εγω παντως σ' αυτη την κατηγορια θα περιμενα αυτο..
ειναι διπορτο αρχηγε... ομορφο δε λεω, αλλα δυο πορτες?!? δε βολευει.
Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Και λεφτά για πρώτο αυτοκίνητο να βρεθούν θα χουμε το μαράζι της εφορίας...Ένα ford focus έχω και μου το βγαλαν ξινό τα τέλη κυκλοφορίας για να μην πω τη βενζίνη που έχει γίνει είδος πολυτελείας..
Όσοι δεν έχουν αυτοκίνητο είναι και πολύ μάγκες!!
Όσοι δεν έχουν αυτοκίνητο είναι και πολύ μάγκες!!
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.652
- Πόντοι
- 456
παρε Ιαπωνεζικο να κανεις και οικονομια στα καυσιμα,θα εχουν τοση ραδιενεργεια πανω τους τωρα που σπανια θα ανοιγεις την μηχανη,θα κινειται με πυρηνικη ενεργεια.
περα απο την πλακιτσα τα αυτοκινητα που αναφερονται στην αρχη ειναι πλεον απαγορευτικα ακομα και για εναν οικονομικα ανετο Ελληνα.Αλλωστε υπαρχουν τοσα suv με μικρους τουρμπατους κινητηρες που ειναι αρκετα οικονομικα.
περα απο την πλακιτσα τα αυτοκινητα που αναφερονται στην αρχη ειναι πλεον απαγορευτικα ακομα και για εναν οικονομικα ανετο Ελληνα.Αλλωστε υπαρχουν τοσα suv με μικρους τουρμπατους κινητηρες που ειναι αρκετα οικονομικα.
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 837
- Πόντοι
- 96
παρε Ιαπωνεζικο να κανεις και οικονομια στα καυσιμα,θα εχουν τοση ραδιενεργεια πανω τους τωρα που σπανια θα ανοιγεις την μηχανη,θα κινειται με πυρηνικη ενεργεια.
Καλημερα αδερφια μου αλητες πουλια... Πετραντο, δεν εχει δει απο την αρχη το topic... δε μας νοιαζουν βενζινες και τιμες. Ενα απο τα δυο θα παρω, αν θες πες πιο προτιμας με την ψηφο σου και ριξε και κανα σχολιο γιατι...
Καλημερες και παλι!
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 837
- Πόντοι
- 96
Θα διάλεγα αυτό με τα μικρότερα τέλη κυκλοφορίας και με την μικρότερη κατανάλωση...
fiat 500αρακι δηλαδη? να ανανεωσω τη λιστα?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις