You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 36
βγηκε ο βαζελος με φιλοαεκτζηδικα αισθηματα,δηλαδη ανωμαλος,να μας μιλησει για το που εδρευει το μπουρδελο...
αφιερωμενο στον χελ76 στον τρουμπακη
και στον ντλειβα που ολο το απόγευμα βριζανε
και μου λεγανε για το μπουρδελο μου.
το μπουρδελο το ειδε ολη η χωρα που εδρευει.
εγω σας το ειπα.. ΠΙΚΡΑ θα εχει φετος...
ετσι γινεται πλούσιος ο δημητρακης και παιρνει
ΚΑΙ ψηλο την άλλη εβδομαδα..όλα τα φαρμακειο
γεματα αποψε από τα προβατα...
7 χρονια παιρνω συνεχως το πρωταθλημα μπουρδελο,δε θα το παιρνω αιωνια.και να το χασω φετος,ουτε το μπουρδελο σου θα γλιτωσει το τοπικο,ουτε ο παοκ θα γινει μπαρτσελονα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Βρε ανθρωπε, σημερα εχασαν ενα ματς με δυο γκολ εντος εδρας με ανατροπη στις καθυστερησεις, κι εσυ τους λες τα δικα σου. Ανθρωποι ειναι κι αυτοι. Μην τσιγκλας ετσι.Αυτό σε πείραξε κι εσένα alex71???
Εσύ βέβαια δεν έχεις ανάγκη για έξτρα εισόδημα, αλλά σε θεωρώ κάποιο άτομο ανώτερου επιπέδου. Eσύ νομίζεις ότι είμαι ακόμα 15χρονο παιδί να υποστηρίζω τον ΟΣΦΠ???
Τι με νοιάζουν........
Να βγάλω κανένα φράγκο θέλω κι ας το πάρει το πρωτάθλημα η Αναγέννηση Στουρναρολίθαρου.....
Αλλά με τους 2 αυτούς, υπάρχει μια ψιλοκόντρα που εγώ ουδέποτε τους προκάλεσα, αυτοί πετάνε τις σπόντες....
Kαι για να τελειώνω εδώ μέσα την παρουσία μου ΟΠΟΙΟΣ σκοπεύει να ασχοληθεί σοβαρά με το Στοίχημα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ από το μυαλό ομάδες, θρησκείες, αγάπες κλπ κλπ.......
ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ 10000000 ΦΟΡΕΣ.....
Θα ποντάρεις και την ΑΕΚ, θα ποντάρεις Περού, όπου σου κάθονται τα περισσότερα. Αλλιώς πετάς τα λεφτά σου άσκοπα.
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 36
στα σοβαρα τωρα και περα απο το τι λεει ο καθε προβατοποιημενος μυαλοπωλης,ο ολυμπιακος σημερα εχασε δικαια και δεν αξιζει με αυτη την εικονα να παρει πρωταθλημα.αν δε μπορεις να κερδισεις την αεκ των 5-6 ποδοσφαιριστων σε 3 παιχνιδια και οχι μονο δεν την κερδισες αλλα εχασες τα 2 με ανατροπη,δε χρειαζεται να συζηταμε κατι περισσοτερο.δυστυχως γι αυτους,το πρωταθλημα θα το παρει η μπουγατσα ακομη κι αν την κερδισουν μεσα στην τουμπα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Αν κερδισουμε στην Τουμπα και χασουμε το πρωταθλημα, πρεπει να πεσουμε απο την Ακροπολη.στα σοβαρα τωρα και περα απο το τι λεει ο καθε προβατοποιημενος μυαλοπωλης,ο ολυμπιακος σημερα εχασε δικαια και δεν αξιζει με αυτη την εικονα να παρει πρωταθλημα.αν δε μπορεις να κερδισεις την αεκ των 5-6 ποδοσφαιριστων σε 3 παιχνιδια και οχι μονο δεν την κερδισες αλλα εχασες τα 2 με ανατροπη,δε χρειαζεται να συζηταμε κατι περισσοτερο.δυστυχως γι αυτους,το πρωταθλημα θα το παρει η μπουγατσα ακομη κι αν την κερδισουν μεσα στην τουμπα.
Αλλά μαλλον δεν...
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 36
ο παοκ πρεπει να κανει 2 ηττες για να το χασει.αν θεωρεις οτι θα περασει απο εκει και ο ολυμπιακος και η αεκ,εισαι υπερβολικα αισιοδοξος.δε βλεπεις τιι γινεται;Αν κερδισουμε στην Τουμπα και χασουμε το πρωταθλημα, πρεπει να πεσουμε απο την Ακροπολη.
Αλλά μαλλον δεν...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
ΑΕΚτζης ειμαι ρε τύπεχαλασε ο αλεξ υποστηριζει ινσταμπουλ :S
Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 137
- Πόντοι
- 16
ΑΕΚτζης ειμαι ρε τύπε
Το ίδιο λέτε τύπε.
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 36
δυσκολο.δεν παιζει μπαλα ο ολυμπιακος.μολις αρχισε να στρωνει,μας κουβαληθηκε ο γκαρσιαςΓινεται να περασετε εσεις και να στησουμε εμεις πουλμαν μπροστα στην εστία, να παρουμε μια ισοπαλια και να βγουμε πρωτοι?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Γινεται να περασετε εσεις και να στησουμε εμεις πουλμαν μπροστα στην εστία, να παρουμε μια ισοπαλια και να βγουμε πρωτοι?ο παοκ πρεπει να κανει 2 ηττες για να το χασει.αν θεωρεις οτι θα περασει απο εκει και ο ολυμπιακος και η αεκ,εισαι υπερβολικα αισιοδοξος.δε βλεπεις τιι γινεται;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.317
- Πόντοι
- 22.266
φετος δεν το χανει ο μπλιαντ το πρωταθλημα κ φυσικα το αξιζει αλλα το καβατζωσε κ με διατησια οπως κ ξ ομαδα μου τα τελευταια 20 χρονια οποτε δικαια στον μπλιαντ
Επισκέπτης
Καλά να πάθει ο χοντρός για την πουστιά που έπαιξε στο Λεμονή.
Καλα να παθει για τη πουστια που ΜΑΣ παιζει εδω και 2 χρονια τυπε...που μας εκανε ομαδουλα που δεν μπορει να κερδισει τη Κουλα σε 2 συνεχομενα παιχνιδια.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Σοβαρα τωρα, εσεις τι προτιματε, να το παρει η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ? Ή ειναι εντελως αδιαφορο?δυσκολο.δεν παιζει μπαλα ο ολυμπιακος.μολις αρχισε να στρωνει,μας κουβαληθηκε ο γκαρσιας
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.157
- Πόντοι
- 506
εγω θελω να φυγει ο χοντρος κ ναρθουν οι αγγελοπουλοιΣοβαρα τωρα, εσεις τι προτιματε, να το παρει η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ? Ή ειναι εντελως αδιαφορο?
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Σοβαρα τωρα, εσεις τι προτιματε, να το παρει η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ? Ή ειναι εντελως αδιαφορο?
Ο Ατρομητος
Επισκέπτης
Σοβαρα τωρα, εσεις τι προτιματε, να το παρει η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ? Ή ειναι εντελως αδιαφορο?
Ο μΠΑΟΚ , γιατί μόνο αυτοί θα κρατήσουνε τα σύνορα, χαλαρά !
Επισκέπτης
Είναι Πρόεδρος αυτη τη στιγμή ο Μαρινάκης ; Νομίζω όχι !
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
στα σοβαρα τωρα και περα απο το τι λεει ο καθε προβατοποιημενος μυαλοπωλης,ο ολυμπιακος σημερα εχασε δικαια και δεν αξιζει με αυτη την εικονα να παρει πρωταθλημα.αν δε μπορεις να κερδισεις την αεκ των 5-6 ποδοσφαιριστων σε 3 παιχνιδια και οχι μονο δεν την κερδισες αλλα εχασες τα 2 με ανατροπη,δε χρειαζεται να συζηταμε κατι περισσοτερο.δυστυχως γι αυτους,το πρωταθλημα θα το παρει η μπουγατσα ακομη κι αν την κερδισουν μεσα στην τουμπα.
σωστα τα λες
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 456
δεν υπαρχει βαζελος φιλοαεκτζης,βγαλε τις παρωπιδες και κοιτα με την εγκληματικη οργανωση πειραια που εχεις φτιαξει οτι ολη η χωρα οπου και να παιζεις ειναι με τον αντιπαλο.και δεν σας ζηλευουν, σας μισουν ολοι για αυτα τα αθλια που εχετε κανει 20 χρονια τωρα.τη λεξη νεμεση την ξερεις φανταζομαι...εχει ερθει και οσο περναει ο καιρος θα το βλεπεις.το ποιος θα παει τοπικο πρωτος μην εισαι σιγουρος,με ολα οσα εχει στην πλατη του ο χονδρος.ολη η ελλαδα γιορταζει αποψε και αυτο θα επρεπε να σας προβληματιζει προβατα του χονδρου.
Σε όλες τι χώρες του κόσμου τη μεγαλύτερη ομάδα την μισούν όλοι οι υπόλοιποι, δεν μας λες κάτι καινούριο, δεν μας ενοχλεί, η μισή ελλάδα είναι ολυμπιακοί και έχουμε περισσότερους τίτλους από όλους τους άλλους μαζί
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις