Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
To πρωτάθλημα είναι μια ευγενική χορηγία προς τον ΠΑΟΚ από τον Μαρινάκη. Αυτό.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
:takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αφιερωμενο στον χελ76 στον τρουμπακη
και στον ντλειβα που ολο το απόγευμα βριζανε
και μου λεγανε για το μπουρδελο μου.
το μπουρδελο το ειδε ολη η χωρα που εδρευει.
εγω σας το ειπα.. ΠΙΚΡΑ θα εχει φετος...
ετσι γινεται πλούσιος ο δημητρακης και παιρνει
ΚΑΙ ψηλο την άλλη εβδομαδα..όλα τα φαρμακειο
γεματα αποψε από τα προβατα... :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βγηκε ο βαζελος με φιλοαεκτζηδικα αισθηματα,δηλαδη ανωμαλος,να μας μιλησει για το που εδρευει το μπουρδελο...
7 χρονια παιρνω συνεχως το πρωταθλημα μπουρδελο,δε θα το παιρνω αιωνια.και να το χασω φετος,ουτε το μπουρδελο σου θα γλιτωσει το τοπικο,ουτε ο παοκ θα γινει μπαρτσελονα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αυτό σε πείραξε κι εσένα alex71??? :rolleyes:
Εσύ βέβαια δεν έχεις ανάγκη για έξτρα εισόδημα, αλλά σε θεωρώ κάποιο άτομο ανώτερου επιπέδου. Eσύ νομίζεις ότι είμαι ακόμα 15χρονο παιδί να υποστηρίζω τον ΟΣΦΠ???
Τι με νοιάζουν........
Να βγάλω κανένα φράγκο θέλω κι ας το πάρει το πρωτάθλημα η Αναγέννηση Στουρναρολίθαρου.....
Αλλά με τους 2 αυτούς, υπάρχει μια ψιλοκόντρα που εγώ ουδέποτε τους προκάλεσα, αυτοί πετάνε τις σπόντες....
Kαι για να τελειώνω εδώ μέσα την παρουσία μου ΟΠΟΙΟΣ σκοπεύει να ασχοληθεί σοβαρά με το Στοίχημα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ από το μυαλό ομάδες, θρησκείες, αγάπες κλπ κλπ.......
ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ 10000000 ΦΟΡΕΣ.....
Θα ποντάρεις και την ΑΕΚ, θα ποντάρεις Περού, όπου σου κάθονται τα περισσότερα. Αλλιώς πετάς τα λεφτά σου άσκοπα.
Βρε ανθρωπε, σημερα εχασαν ενα ματς με δυο γκολ εντος εδρας με ανατροπη στις καθυστερησεις, κι εσυ τους λες τα δικα σου. Ανθρωποι ειναι κι αυτοι. Μην τσιγκλας ετσι.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
στα σοβαρα τωρα και περα απο το τι λεει ο καθε προβατοποιημενος μυαλοπωλης,ο ολυμπιακος σημερα εχασε δικαια και δεν αξιζει με αυτη την εικονα να παρει πρωταθλημα.αν δε μπορεις να κερδισεις την αεκ των 5-6 ποδοσφαιριστων σε 3 παιχνιδια και οχι μονο δεν την κερδισες αλλα εχασες τα 2 με ανατροπη,δε χρειαζεται να συζηταμε κατι περισσοτερο.δυστυχως γι αυτους,το πρωταθλημα θα το παρει η μπουγατσα ακομη κι αν την κερδισουν μεσα στην τουμπα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
στα σοβαρα τωρα και περα απο το τι λεει ο καθε προβατοποιημενος μυαλοπωλης,ο ολυμπιακος σημερα εχασε δικαια και δεν αξιζει με αυτη την εικονα να παρει πρωταθλημα.αν δε μπορεις να κερδισεις την αεκ των 5-6 ποδοσφαιριστων σε 3 παιχνιδια και οχι μονο δεν την κερδισες αλλα εχασες τα 2 με ανατροπη,δε χρειαζεται να συζηταμε κατι περισσοτερο.δυστυχως γι αυτους,το πρωταθλημα θα το παρει η μπουγατσα ακομη κι αν την κερδισουν μεσα στην τουμπα.
Αν κερδισουμε στην Τουμπα και χασουμε το πρωταθλημα, πρεπει να πεσουμε απο την Ακροπολη.
Αλλά μαλλον δεν...

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
χαλασε ο αλεξ  υποστηριζει ινσταμπουλ  :S

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Αν κερδισουμε στην Τουμπα και χασουμε το πρωταθλημα, πρεπει να πεσουμε απο την Ακροπολη.
Αλλά μαλλον δεν...
ο παοκ πρεπει να κανει 2 ηττες για να το χασει.αν θεωρεις οτι θα περασει απο εκει και ο ολυμπιακος και η αεκ,εισαι υπερβολικα αισιοδοξος.δε βλεπεις τιι γινεται;

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Γινεται να περασετε εσεις και να στησουμε εμεις πουλμαν μπροστα στην εστία, να παρουμε μια ισοπαλια και να βγουμε πρωτοι? :grin: :grin: :grin:
δυσκολο.δεν παιζει μπαλα ο ολυμπιακος.μολις αρχισε να στρωνει,μας κουβαληθηκε ο γκαρσιας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ο παοκ πρεπει να κανει 2 ηττες για να το χασει.αν θεωρεις οτι θα περασει απο εκει και ο ολυμπιακος και η αεκ,εισαι υπερβολικα αισιοδοξος.δε βλεπεις τιι γινεται;
Γινεται να περασετε εσεις και να στησουμε εμεις πουλμαν μπροστα στην εστία, να παρουμε μια ισοπαλια και να βγουμε πρωτοι? :grin: :grin: :grin:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.317
Πόντοι
22.266
φετος δεν το χανει ο μπλιαντ το πρωταθλημα κ φυσικα το αξιζει αλλα το καβατζωσε κ με διατησια οπως κ ξ ομαδα μου τα τελευταια 20 χρονια οποτε δικαια στον μπλιαντ

Επισκέπτης
Καλά να πάθει ο χοντρός για την πουστιά που έπαιξε στο Λεμονή.

Καλα να παθει για τη πουστια που ΜΑΣ παιζει εδω και 2 χρονια τυπε...που μας εκανε ομαδουλα που δεν μπορει να κερδισει τη Κουλα σε 2 συνεχομενα παιχνιδια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
δυσκολο.δεν παιζει μπαλα ο ολυμπιακος.μολις αρχισε να στρωνει,μας κουβαληθηκε ο γκαρσιας
Σοβαρα τωρα, εσεις τι προτιματε, να το παρει η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ? Ή ειναι εντελως αδιαφορο?

Επισκέπτης
Είναι Πρόεδρος αυτη τη στιγμή ο Μαρινάκης ; Νομίζω όχι  !

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

σωστα τα λες  :hi: :hi: :hi:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.044
Πόντοι
456
δεν υπαρχει βαζελος φιλοαεκτζης,βγαλε τις παρωπιδες και κοιτα με την εγκληματικη οργανωση πειραια που εχεις φτιαξει οτι ολη η χωρα οπου και να παιζεις ειναι με τον αντιπαλο.και δεν σας ζηλευουν, σας μισουν ολοι για αυτα τα αθλια που εχετε κανει 20 χρονια τωρα.τη λεξη νεμεση την ξερεις φανταζομαι...εχει ερθει και οσο περναει ο καιρος θα το βλεπεις.το ποιος θα παει τοπικο πρωτος μην εισαι σιγουρος,με ολα οσα εχει στην πλατη του ο χονδρος.ολη η ελλαδα γιορταζει αποψε και αυτο θα επρεπε να σας προβληματιζει προβατα του χονδρου. :jerking: :jerking:

Σε όλες τι χώρες του κόσμου τη μεγαλύτερη ομάδα την μισούν όλοι οι υπόλοιποι, δεν μας λες κάτι καινούριο, δεν μας ενοχλεί, η μισή ελλάδα είναι ολυμπιακοί και έχουμε περισσότερους τίτλους από όλους τους άλλους μαζί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom