You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
(8-6)
Φοβερό ξεκίνημα - φοβερή εμφάνιση και παιχνιδάρα. Μιλάμε τώρα για την πρωταθλήτρια Κροατίας, όλη η εθνική τους μέσα, φιναλίστ Champions League πέρσι, και τροπαιούχοι πρόπερσι. Ομαδάρα έχουμε ρε πστη μου.
Φοβερό ξεκίνημα - φοβερή εμφάνιση και παιχνιδάρα. Μιλάμε τώρα για την πρωταθλήτρια Κροατίας, όλη η εθνική τους μέσα, φιναλίστ Champions League πέρσι, και τροπαιούχοι πρόπερσι. Ομαδάρα έχουμε ρε πστη μου.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Στη μπάλα αρχίσαμε τις μαλακίες. Εκτός Μιραλάς και Ανσαριφάρντ. Και μέσα Σεμπά και Τζούρτζεβιτς.
Επισκέπτης
Ελα μουνι στο τοπο σου....εξω Μιραλας και Καριμ;
jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
τους κραταει για β ημιχρονο και κυριακη τυπε θα το ματωσουμε το κιτρινο δικεφαλο κοτοπουλακιΕλα μουνι στο τοπο σου....εξω Μιραλας και Καριμ;
Επισκέπτης
Αμα καταφερει η κουλα να περασει τη σεντρα και να κρατησει τη μπαλα πανω απο 3 δευτερολεπτα θα ειναι αθλος...
Επισκέπτης
Ελα τωρα γαμω τη πουτανα μου μεσα βγαλε αυτο το ανεκδοτο τον Σεμπα και βαλε μεσα Μιραλας!!!Αρκετα!!!
Επισκέπτης
Ενα ημιχρονο πεταμενο που θα μπορουσαμε ειδικα στην αρχη να τους ειχαμε γαμησει στα γκολ γιατι επρεπε χωρις κανενα λογο να παιξει ο γαμημενος ο Σεμπα.
Επισκέπτης
Τι περιμενει ο αλλος να βαλει Ανσαριφαντ μπορειτε να μου πειτε;
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.396
- Πόντοι
- 3.656
τηλέφωνό από σφαιροΤι περιμενει ο αλλος να βαλει Ανσαριφαντ μπορειτε να μου πειτε;
Επισκέπτης
Ο αλλος θα βγαλει τον Μαριν και θα βαλει τον Ανδρουτσο!!!!Αυτο ελλειπε απο την ομαδα τωρα!!!Ο Ανδρουτσος!!!
Επισκέπτης
Για το πουτσο καβαλα κοουτσαρισμα....δωρακι του καινουριου προπονητη στη Κουλα.Πολυ ωραιος αμυντικος ο Σισε απλα διωχνει τη μπαλα στου διαολου τη μανα....
Αλλα τι να λεμε πηραμε τον Μιραλας και αραξαμε λες και μονος του θα μεταμορφωσει ολη την ομαδα...
Αλλα τι να λεμε πηραμε τον Μιραλας και αραξαμε λες και μονος του θα μεταμορφωσει ολη την ομαδα...
Αυτος βλημα ηταν και θα ειναι δυστυχως...
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.318
- Πόντοι
- 5.006
έλα ρε γκρινα μας ζαλισες φαγαμε και το κρύο της αρκουδας :S :S :SΓια το πουτσο καβαλα κοουτσαρισμα....δωρακι του καινουριου προπονητη στη Κουλα.Πολυ ωραιος αμυντικος ο Σισε απλα διωχνει τη μπαλα στου διαολου τη μανα....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις