txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
Τέτοιο πλάνο ούτε ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς με Λιμόζ.
καπου εκει εχει κολλησει χρονικα ο μλκας οταν στο NBA σκεφτονται να καθιερωσουν το 4ποντο :S :S
Τέτοιο πλάνο ούτε ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς με Λιμόζ.
καπου εκει εχει κολλησει χρονικα ο μλκας οταν στο NBA σκεφτονται να καθιερωσουν το 4ποντο :S :S
Η ομάδα αυτή , δυστυχώς , είναι έτσι στημένη που όταν είναι να χάσει , χάνει άσχημα .
Πως και γιατί δεν πρόκειται να χάσω χρόνο για να γράψω καθώς με αγωνιστικά όπως διαπιστώνω δεν ασχολείται πλέον κανείς εδώ μέσα , μόνο κράξιμο στην ήττα και τίποτα παραπάνω.
Εγώ πάντως εισητήρια και διαμονή για Βελιγράδι τα 'χω καβατζομένα, αν υπάρχει κανένας που θέλει να ξεφορτωθεί τυχόν αντίσοιχη επένδυση , έχω ενδιαφερόμενους.
Πάλι καλά για Παπαπέτρου. Και μακάρι να σταματήσει εδώ αυτή η γκαντεμιά με τους τραυματισμούς. Πολύ τσαντιζόμαστε όταν χάνουμε έτσι όπως χτές (και θα ξανατσαντιστούμε καθώς φαίνεται πολύ σύντομα), αλλά να ζητάμε κινήσεις εν θερμώ και απολύσεις κλπ. μου φαίνεται λίγο γελοίο. Το πιθανότερο είναι να βρούμε το δρόμο μας. Κι εδώ που φτάσαμε δεν είναι άσχημα στην τελική. Στο τέλος θα δείξει όπως και να 'χει.
Κάτι από μπάλα: κακή εντύπωση μου έκανε ότι επανέρχεται ο Καρσελά μετά μάλιστα από εισήγηση του προπονητή. Αυτόν τον παίχτη τον θεωρώ παίχτη-απατεώνα. Παίχτη που μπορεί να σταθεί μόνο σε αγώνες επιδείξεων, να κάνει κανα-δυό ντρίμπλες φαντεζί ενώ μαρκάρεται προσχηματικά, να χειροκροτήσει το κοινό, και μετά να προχωρήσουμε σε άλλα happening. Για κανονικούς αγώνες δεν είναι. Δεν ξέρω τί έκανε στην Ισπανία ή σε τί ματς είχε παίξει, αλλά εδώ σε όποιο ματς και να έπαιξε ήταν στο ένα πιο γελοίος απ' το άλλο. Δε μπορούσε να σταθεί αξιοπρεπώς ούτε στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό στο κύπελλο, τί να λέμε τώρα. Κακό σημάδι για το νέο προπονητή αυτό. Εκτός κι αν βλέπει τόσο μακριά ο νέος κόουτς και μεταμορφωθεί κι ο παίχτης.
γιαυτο τους λενε βαζελες...Ο Βαζελος έχει 1/16 τρίποντα στο ημίχρονο και είναι μόνο δύο ποντους πίσω....
Πάντα θα τους νικάτε. Με εσας εχουν κομπλεξ.Πολύ καλή ομάδα ο βάζελος (μη λέμε μαλακίες), αλλά κι οι άλλοι δεν παίζονται. Απορώ πώς τους νικήσαμε!