Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
δεν απαντας  στο  θεμα  μας  αλλα τι να πεις  σε ξαναρωταω........γιατι  τους  δειρατε  στην παιανια ?????  υπηρχε  καποιος  λογος  η  ετσι  απλα  πηγατε   για να ξεμουδιασετε???
οσο  για τους  κορνεδες  δεν  τα  ξερεις καλα .... οι κορνεδες  ηταν  καθαρα  θεμα  προπονητη  αν  θυμαμαι και εγω καλα δεν ημουν  και μικρος  20αρης  ημουν
Σου ξαναλεω,δεν πηγαΜΕ ,πηγαΝ καποιοι....
οποτε ειμαστε συνομιλικοι,αρα ξερεις πολυ καλα τι παιζεται μια εικοσαετια και βαλε.Και για να σε προλαβω,ειχε ξαναπαιχθει και νωριτερα και πιθανοτατα θα ξαναπαιχθει στο μελλον

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Σου ξαναλεω,δεν πηγαΜΕ ,πηγαΝ καποιοι....
οποτε ειμαστε συνομιλικοι,αρα ξερεις πολυ καλα τι παιζεται μια εικοσαετια και βαλε.Και για να σε προλαβω,ειχε ξαναπαιχθει και νωριτερα και πιθανοτατα θα ξαναπαιχθει στο μελλον

γιατι  τους  εδειραν οι καποιοι λοιπον  ξερεις να μου πεις ........ειχαν  λογο να το κανουν?

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
προσπαθεις να αποδειξεις σε καποιον τα αυτονοητα....μα ειναι αυτονοητα ακριβως επειδη δεν χρειαζονται αποδειξεις ...αρα αυτος που δεν τα καταλαβαινει τι ειναι ;και εσυ που κανεις διαλογο μαζι του τι καταντας ;απλα πραγματακια
ο Ριβερς ειναι στο αβαταρ?(ταδε εφη ο μαλακας) :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
Ναι ρε,να γελασουμε και λιγο
ασχετως διαφωνιων
Αλλωστε πας αμαλακιστος μεγιστος μαλακας!!

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Κατ εμε οχι φιλτατε
 αυτοι  ειχαν..........ακου λοιπον  για να μαθεις  και εσυ  και τα ξερω απο μεσα απο τη 13  απο το κλαμπ  του μπραχαμιου  και αν θελεις σου λεω σε πμ και το ονομα  του τυπου που μου τα ειπε.....τους εδειραν  απο τη μεγαλη   πουτσα  που σας ριξαμε  και πηραμε το πρωταθλημα......τους εδειραν γιατι  μπηκαν 11  πουτανακια  και τα ξεκωλιασαμε  ......τους  εδειραν  γιατι  ντροπιασαν  μαζι  με τη διοικηση  το  συλλογο........θες  και αλλα ?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ναι ρε,να γελασουμε και λιγο
ασχετως διαφωνιων
Αλλωστε πας αμαλακιστος μεγιστος μαλακας!!
σωστος ...αν και σε αδικησα πριν λιγπ απεδειξες οτι εκανα λαθος ....ειδες ποσο απλο ειναι ; αν ησουνα μαλακας θα ειχες αρχισει το σαιμπερ μπουλιγκ και απλα θα με επιβεβαιωνες ....ωραιος ρε μαγκα

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
Α,μαλιστα
τα κανατε ολ αυτα ε?
:headbang: :headbang: :headbang:
νομιζω αγαπητε οτι η συζητηση μας στερειτα νοηματος....
Βγαλε ομως τα κοκκινα γυαλια,θα σε πειραξουν μακροπροθεσμα :hi:

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
σωστος ...αν και σε αδικησα πριν λιγπ απεδειξες οτι εκανα λαθος ....ειδες ποσο απλο ειναι ; αν ησουνα μαλακας θα ειχες αρχισει το σαιμπερ μπουλιγκ και απλα θα με επιβεβαιωνες ....ωραιος ρε μαγκα
:hi:
ειμαι πολυυυυυυυυ γερος (50-51)για να κανω τον νταη στο πληκτρολογιο αφερφε μου

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Α,μαλιστα
τα κανατε ολ αυτα ε?
:headbang: :headbang: :headbang:
νομιζω αγαπητε οτι η συζητηση μας στερειτα νοηματος....
Βγαλε ομως τα κοκκινα γυαλια,θα σε πειραξουν μακροπροθεσμα :hi:
ειμαι  οπαδος  φιλτατε  δεν ειμαι  φιλαθλος......ελπιζω να σε  καλυψα

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
Ναι ρε φιλε,με καλυπτει αυτο,μερικα ομως
Στην 5η δεκαετια της ζωης σου δεν μπορει να μη βλεπεις τα προφανη...
Τεσπα,αν ετσι σ αρεσει :kneel:,εγω δεν ειμαι ετσι(νομιζω  :rolleyes:)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ναι ρε φιλε,με καλυπτει αυτο,μερικα ομως
Στην 5η δεκαετια της ζωης σου δεν μπορει να μη βλεπεις τα προφανη...
Τεσπα,αν ετσι σ αρεσει :kneel:,εγω δεν ειμαι ετσι(νομιζω  :rolleyes:)
ειμαι 48  και παω στην 7  ξανακαλυφτηκες ?

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
και  παντα ακουω αυτο  πριν το  γηπεδο ειναι το γουρι μου.........

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Ντάξει δε μπορούμε να παίζουμε σε κάθε ματς καλά. Η διαιτησία σήμερα αδιανόητη. Και καλά να παίζαμε δηλαδή, πάλι θα χάναμε.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Λεμονής: «Κάποτε πήγαμε από το Ολντ Τράφορντ, στη λάσπη της Προοδευτικής

Ο Τάκης Λεμονής είχε την ψυχραιμία αμέσως μετά το 0-0 με την Μπαρτσελόνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», να πει στους παίκτες του ότι για να ξαναζήσουν όλοι τέτοιες στιγμές, πρέπει να πάρουν τον τίτλο και να κερδίσουν ματς όπως αυτό με τον Πλατανιά. 

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια Novasports μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς θα καταφέρει να πείσει τους παίκτες του να βγάλουν από το μυαλό τους την Μπαρτσελόνα και να τους δώσει να καταλάβουν την ανάγκη για το τρίποντο στο ματς με τους Χανιώτες.

Συγκεκριμένα είπε:

Για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα:

“Είναι αρκετά πράγματα στο μυαλό, αλλά δυστυχώς δεν κράτησαν για πολύ. Από την επόμενη μέρα, τις νίκες και τα καλά αποτελέσματα, τα ευχαριστιέσαι για λίγο.
Τις ήττες τις κουβαλάς μέχρι το επόμενο παιχνίδι.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η συμπεριφορά και η στήριξη του κόσμου μας, καθώς προερχόμασταν από ήττα. Διάβασα κάτι από ένα δημοσιογράφο, ότι ο Ολυμπιακός έδειξε πως ήταν ομάδα και αυτό μου άρεσε, γιατί εκεί πρέπει να επενδύσουμε”.

Για το ότι έχει συνδυάσει το όνομα του με καλά αποτελέσματα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη:

“Δεν θα χαρακτήριζα παράσημα, αλλά είναι πολύ ωραίες στιγμές που τις θυμόμαστε μετά. Σε όλα αυτά τα δύσκολα παιχνίδια του Champions League για εμένα υπάρχει μία ευκολία στη διαχείριση. Η δύσκολη πλευρά στη δουλειά μας είναι να κρατάς με κίνητρο τους παίκτες.
Ακόμα και πρώτοι να ήμασταν, θα έλεγα πως το Champions League ξεκινά τώρα για εμάς”.

Για το αν είναι δύσκολο τα δύο παιχνίδια και η αλλαγή από το Champions League στο πρωτάθλημα:

"Αυτό είναι ένα δύσκολο κομμάτι και δεν νομίζω ότι συμβαίνει μόνο στον Ολυμπιακό.
Σε άλλες χώρες με ανεπτυγμένο το πρωτάθλημα που τα παιχνίδια είναι εφάμιλλα του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει διαφορά.
Είναι δύσκολο να παίζεις Τετάρτη και Κυριακή παιχνίδια, αλλά είναι καλό που παίζουμε τώρα στο Καραϊσκάκη. Πριν λίγα χρόνια παίζαμε στο Ολντ Τράφορντ και γυρίσαμε και παίξαμε στο γήπεδο της Προοδευτικής με λάσπη. Απίστευτο κοντράστ. Ακόμα και στα ματς με τους νέους μπορώ να δω πράγματα που να με ευχαριστήσουν και περιμένω από όλους να δείξουν κίνητρο και διάθεση”.

Για το αν τον προβληματίζει ότι το μυαλό πολλών θα έχει μείνει στο παιχνίδι με την Μπάρτσα:

“Δεν θα έλεγα προβληματισμό.
Είναι κάτι που έχουμε στο μυαλό μας.
Θέλουμε να τελειώσει γρήγορα το ματς με την Μπαρτσελόνα από το μυαλό τους. Ασχολήθηκα λίγο για το ματς με την Μπαρτσελόνα και περισσότερο για το επόμενο”.

Για το ματς με τον Πλατανιά:

“Σίγουρα θα περιμένουμε ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος θα δώσει βάση στο αμυντικό κομμάτι και θα προσπαθήσουν να παίξουν με αντεπιθέσεις. Είμαστε αναγκασμένοι να νικήσουμε, είμαστε αναγκασμένοι να επιτεθούμε. Εμείς θέλουμε το πρωτάθλημα”.

Για τον Μπεν και αν υπάρχουν προβλήματα:

“Θα δούμε αύριο για τα προβλήματα. Κλείνουμε με αυτό το ματς ένα δύσκολο πρόγραμμα. Εχουμε ασχοληθεί με την αποκατάσταση των παιδιών. Αύριο θα κατασταλάξουμε στα πλάνα μας. Ξέρω πως θα παίξουμε, αλλά όχι με ποιους σε κάποιες θέσεις. Είναι λίγο ρίσκο με τον Μπεν. Αύριο θα οριστικοποιηθεί”.

Για το αν έχει δει βελτίωση όσο βρίσκεται στην ομάδα:

"Θα πρέπει να ξεχωρίσουμε τα παιχνίδια του Champions League με αυτά του πρωταθλήματος. Και στα τρία ματς της Ευρώπης είμαι ευχαριστημένος με την αμυντική λειτουργία.
Μου άρεσε ο τρόπος που προσπαθήσαμε να επιτεθούμε.
Στη Βαρκελώνη δεν καταφέραμε να βρεθούμε σε καλές θέσεις, αλλά τα τρεξίματά μας και η διάθεση ήταν καλή. Στο πρωτάθλημα έχουμε μεταπτώσεις, αμυντικά δεν δεχόμαστε αντεπιθέσεις όπως στην αρχή.
Στα ματς με τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ ήταν αντίθετα στη δημιουργία. Έχουμε δρόμο και πρέπει να βελτιώσουμε άμεσα τη δημιουργία”.

Για τους Μποτία και Ταχτσίδη:

“Ο Μποτία είναι ένας από τους αρχηγούς μας και μας βοηθάει και εκτός.
Ο Παναγιώτης πέρασε έναν τραυματισμό και μία ψυχολογική πίεση, δεν ήταν έτοιμος από όλες τις απόψεις. Μπήκε μέσα και έδωσε καλή εικόνα. Αυτό είναι θετικό. Είναι ευχάριστος αυτός ο πονοκέφαλός.
Για εμένα δεν λέει τίποτα η εικόνα των παικτών σε ένα ματς, γιατί το ταμείο γίνεται στο τέλος της σεζόν. Θα πρέπει να συνεχίσουν να με πονοκεφαλιάζουν μέχρι το τέλος”.

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός χωρίς στράικερ στα ματς με την Μπαρτσελόνα:

“Ο στόχος στην τοποθέτηση του Οτζίτζα και του Φορτούνη ήταν να παίξουμε τις πρώτες μπάλες που κερδίζουμε, να απελευθερωθούν και να μοιράσουν την μπάλα. Είναι νωρίς να πούμε κάτι για το Champions League. Θα δούμε πως θα είναι οι παίκτες τότε. Εγώ δεν θα το πάω σαν τελικό τον αγώνα με την Σπόρτινγκ, αλλά είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να κατακτήσουμε βαθμούς”.

Για το αν έχει ο Ολυμπιακός έξι παιχνίδια χωρίς ντέρμπι μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου:

“Σαν πρόγραμμα όλοι μπορούν να πουν πως είναι καλό. Και εγώ συμφωνώ.
Αν δούμε τις ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και μου πείτε πως έχουμε εύκολη δουλειά, θα διαφωνήσω.
Ο Λεβαδειακός ήταν αήττητος, έχουμε τα Γιάννινα, την Κέρκυρα.
Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος, εύκολο θα το κάνουμε εμείς.
Δεν μπορούμε να κάνουμε υπολογισμούς 3Χ τόσα παιχνίδια, θα είναι εγκληματικό. Η πίεση στον Ολυμπιακό υπάρχει και στην προπόνηση.
Στα φιλικά που κάνουμε με τους νέους, υπάρχει και εκεί. Εμείς όμως τι κάνουμε. Πόσο υπεύθυνα και σοβαρά αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια”.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
23167680_500012440362465_7588480932717596503_n.jpg

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Βαλβέρδε: Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/valverde-erenesto-barcelona-708.jpg?itok=raF7N1n6[/img[/URL]]

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ένας από τους ανθρώπους που λατρεύτηκαν στο μεγάλο λιμάνι, και ο οποίος τιμήθηκε και αποθεώθηκε την περασμένη Τρίτη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», λίγο πριν την έναρξη του Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα, μίλησε για τον Ολυμπιακό και τη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη,  στα Παραπολιτικά και στον Θανάση Φουσκίδη.

[b]Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της συνέντευξης παρακάτω: [/b]

«Το βράδυ της Τρίτης ήταν δίχως αμφιβολία ιστορικό για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι όχι μόνο γιατί στον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» εμφανίστηκαν το κορυφαίο, κατά πολλούς, σύγχρονο brand του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και ο σημαντικότερος ίσως «γητευτής» της στρογγυλής θεάς τα τελευταία χρόνια. Βλέπετε, η ιστορική ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα του Πειραιά από τον Μέσι, τον Σουάρεζ, τον Ράκιτιτς και την υπόλοιπη παρέα που γοητεύει την ποδοσφαιρική υφήλιο από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν συνοδεύτηκε από τον ερχομό ενός ανθρώπου που κυριολεκτικά λατρεύτηκε στο μεγάλο λιμάνι και λάτρεψε όσο λίγοι τον Θρύλο και τον κόσμο του.

Ο λόγος βεβαίως γι’ αυτή την ξεχωριστή -από κάθε άποψη- μορφή που καθοδηγεί την Μπαρτσελόνα και τους αστέρες της εδώ και μερικούς μήνες και ο οποίος μπορεί κάλλιστα να καυχιέται ότι είναι ο μοναδικός προπονητής που πέρασε από τον πάγκο των «ερυθρολεύκων» και κατάφερε να αποκτήσει ένα τόσο ισχυρό δέσιμο με την κερκίδα του «Καραϊσκάκη». Μια κερκίδα που, έχοντας κακομάθει διαχρονικά με μπαλαδόρους όπως ο Μπέμπης, ο Δεληκάρης, ο Ντέταρι, ο Καραπιάλης, ο Τζόρτζεβιτς, ο Ζιοβάνι, ο Ριβάλντο, ο Ιμπαγάσα, ο Μιραλάς, ο Τσόρι και τώρα ο Φορτούνης, έβλεπε πάντα -δικαίως ή αδίκως- με καχυποψία κάθε προσπάθεια να μπει σε καλούπια το αστείρευτο ταλέντο των προαναφερθέντων, αλλά και τόσων άλλων παικταράδων που φόρεσαν κατά καιρούς τη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο.

Ομως στην περίπτωση του Ερνέστο Βαλβέρδε τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Το «μυρμήγκι», όπως είναι το παρατσούκλι του Βάσκου κόουτς, έμελλε όχι μόνο να σημαδέψει την αγωνιστική πορεία του Ολυμπιακού μέσα στον χρόνο, αλλά και να αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στις μνήμες και τις καρδιές των φίλων της ομάδας.

Συναντήσαμε τον αγαπημένο Ερνέστο του Πειραιά λίγα λεπτά πριν η αποστολή των «μπλαουγκράνα» αποχωρήσει από το «Καραϊσκάκη» για να πάρει τον δρόμο της επιστροφής. Παρ’ όλα αυτά, πάντα ευγενής και ευγνώμων για όσα έζησε στο Φάληρο και αγνοώντας για χάρη μας το πρωτόκολλο της UEFA, σύμφωνα με το οποίο θα έπρεπε εκείνη τη στιγμή να βρίσκεται εκτός των εγκαταστάσεων του γηπέδου, δεν αρνήθηκε να μας μιλήσει αποκλειστικά για τον «δικό» του Ολυμπιακό, την Ελλάδα, που διαφημίζει όσο ελάχιστοι «λεγεωνάριοι» -και δη της δικής του ακτινοβολίας- που πέρασαν από το εγχώριο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, και φυσικά για την προσωπική σχέση του με τον επικεφαλής της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον «καλό του φίλο», όπως τον χαρακτηρίζει.

Δίπλα του, σε ένα άτυπο «remake» των συνεντεύξεών του την περίοδο που φορούσε την ερυθρόλευκη φόρμα, η διερμηνέας της ομάδας, Μαρίνα Τσαλή, την οποία και επιστρατεύσαμε για τις ανάγκες της μετάφρασης.

• [color=navy]Ποιες είναι οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας από την υποδοχή του επίσημου Ολυμπιακού και του κόσμου στο πρόσωπό σας;[/color]
Ηταν απίστευτο, υπέροχο αυτό που συνέβη. Ο Ολυμπιακός τελικά δεν σταματά ποτέ να με εκπλήσσει, έστω κι αν έχω βιώσει αρκετές φορές ανάλογα συναισθήματα σε αυτό εδώ το γήπεδο. Για μένα η ομάδα αυτή ήταν ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα και τη ζωή μου. Ηρθα εδώ όχι μόνο για να δουλέψω, αλλά και για να πετύχουμε σημαντικά πράγματα. Και πιστεύω ότι τα καταφέραμε. Πάντα με ευχαριστεί όταν βλέπω γύρω μου όλα αυτά τα γνώριμα πρόσωπα, που μου θυμίζουν όλα τα όμορφα πράγματα που έχω ζήσει εδώ ως προπονητής του Ολυμπιακού. Νίκες, φιέστες… Ομως σήμερα ήταν κάτι ξεχωριστό, αφού ως αντίπαλος προπονητής πρώτη φορά ζω κάτι τέτοιο. Οι φίλοι του Ολυμπιακού μού δείχνουν σε κάθε ευκαιρία την αγάπη τους κι εγώ τους το ανταποδίδω. Είναι αμοιβαίο. Μου δημιουργούν πραγματικά ένα απίστευτο συναίσθημα.

• [color=navy]Ποιο είναι το στοιχείο που έχετε κρατήσει περισσότερο από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού;[/color]
Είναι πάντα δίπλα στον Σύλλογο. Δεν ξεχνώ ότι, όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, στήριζαν την ομάδα και είχαν καθοριστική συμβολή στο να επανέλθει στον δρόμο της και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί.

• [color=navy]Τι σημαίνουν για εσάς η Ελλάδα και ο Πειραιάς; [/color]
Η Ελλάδα είναι μια χώρα που μου έχει δώσει πολύ μεγάλη αγάπη και είναι πάντα στην καρδιά μου. Οσο για τον Πειραιά, τον έχω μέσα μου σαν δεύτερο σπίτι μου. Ενα σπίτι γεμάτο από αγαπημένους φίλους, στο οποίο χαίρομαι πολύ να επιστρέφω.

«O πρόεδρος κανει τα παντα για την ομαδα»

• [color=navy]Μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη επαναφέρατε τον Ολυμπιακό στην κορυφή ύστερα από μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή της ιστορίας του. Πείτε μας δυο λόγια για την προσωπική σας σχέση.[/color]
Δεν είχαμε ποτέ την τυπική σχέση προέδρου - προπονητή. Πάνω απ’ όλα ήταν και είναι ένας καλός μου φίλος και ένας εξαιρετικός άνθρωπος.

• [color=navy]Πώς βλέπετε τον Ολυμπιακό του κ. Μαρινάκη μετά την αποχώρησή σας;[/color]
Μπορεί να μην παρακολουθώ καθημερινά την ομάδα γιατί ζω μακριά, ωστόσο είμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρος κάνει τα πάντα για να μεγαλώνει ο Ολυμπιακός μέρα με τη μέρα, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και σε όλα τα επίπεδα. Είμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ καλά το πάθος και το όραμά του για τον Ολυμπιακό, αλλά και το ότι είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να τον βελτιώνει μέρα με τη μέρα».

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/valverde-sinenteuksi-1.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/valverde-sinenteuksi-2.jpg[/img[/URL]]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/news/373736/valverde-o-olympiakos-einai-spiti-moy]Πηγή[/url[/URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom