Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
Αληθεια ειναι φιλτατε.
Προφανως και για ν απαντας εσυ πονεσες πιο προσφατα....
Το περασμενο Σαββατο ας πουμε :hi:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Αληθεια ειναι φιλτατε.
Προφανως και για ν απαντας εσυ πονεσες πιο προσφατα....
Το περασμενο Σαββατο ας πουμε :hi:
καθολου  φιλτατε  γιατι απλα δεν αξιζα τιποτα  παραπανω απο αυτο που πηρα  .........  το μαη  αν θελεις  εχεις  ανοιχτη  προσκληση  απο εμενα να ερθεις μαζι μου  καραισκακη να δεις απο κοντα πως γινονται οι φιεστες  ....... 

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
και αν  παρατηρησες  δεν  ασχοληθηκα  καν  με το πεναλντυ  που δεν εδωσε  εγω  βλεπω  μπαλα  και οχι  το  διαιτητη  εγω  δεν  ειμαι  βαζελοχανουμομπαουκτζης  ειμαι γαυρος

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
Εισαι λιγακι αντιφατικουλης η μου φαινεται?
Με τον Παπουτσελη(και τοσους παπουτσεληδες εκτοτε)παλι πηρες κατι που δεν αξιζες,ομως το μετουσιωσες σε φιεστες....
Δεν πειραζει,καλη καρδια

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
Εισαι λιγακι αντιφατικουλης η μου φαινεται?
Με τον Παπουτσελη(και τοσους παπουτσεληδες εκτοτε)παλι πηρες κατι που δεν αξιζες,ομως το μετουσιωσες σε φιεστες....
Δεν πειραζει,καλη καρδια
Νομιζω οτι δεν εδωσε ΔΥΟ πεναλτι,αλλα ειπαμε,οπως μαθει κανεις

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
Εμενα θα μοθ πεις?
οτι μικρομαθεις δε μαγαλαφηνεις!

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
στη ριζουπολη απλα  σκιστηκαν τα  καλτσον  ...... το γαμησι το εφαγαν  μετα στην παιανια αν θυμασαι εκει  εγινε το αιμα και αμμος..........αραγε  γιατι ?  

κοιτα  φωτο  ευθυμιαδη τωρα.............

http://[URL unfurl="true"]www.onsports.gr/images/stories/129715.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.tovima.gr/files/1/migratedData/D2003/D0112/1ata33a.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.oneman.gr/keimena/men_s_only/mpales/article3639527.ece/BINARY/w620/efthimiadis.jpg[/img[/URL]]

εχεις πολυ κοντη μνημη  ............εσυ  στο παρτυ της παιανιας  μετα τη ριζουπολη ειχες παει.????????

:2funny: :2funny: :2funny:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

Αυτη η πουστρα η Σισι και η αλλη η Λελετα πουλησαν οπαδιλίκι, και μολις ειδαν να λιγοστευουν τα ταλαρα την εκαναν οχι με ελαφρα πηδηματακια αλλα με δρασκελιες λαγου...

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
Τι ακριβως προσπαθεις να μου πεις?
Εχετε διδαξει την τρομοκρατια στο Καραισκακη και το ξερεις.
Μπατσες,φουσκωτοι,τσουκαλαδες στα κορνερ ακομα και μπατσοι στο κολπο....Που ολως τυχαιως μετα πηγαν στην ασφαλεια του Κοκαλη η του Μαρινακη
Τα παντα ολα.Δεν ειναι τυχαιο που σας σιχαθηκε ολη η Ελλαδα.
Αλλα μην ανησυχεις,ολα εδω πλρωνονται.....Σας περιμενουν οι γαυροι του Βορρα :vomit:,που ναι μια απ τα ιδια μ εσας

Υ.Γ.Οχι δεν ειχα παει,ημουν ομως στο γηπεδο,οπως ημουν και το προηγουμενο Σαββατο.
Εσυ,ειχες παει στους "κορνεδες"η ησουνα μικρος?

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
Αυτη η πουστρα η Σισι και η αλλη η Λελετα πουλησαν οπαδιλίκι, και μολις ειδαν να λιγοστευουν τα ταλαρα την εκαναν οχι με ελαφρα πηδηματακια αλλα με δρασκελιες λαγου...
πουστρα?και καταδεχτηκατε να σας πηδαει?
κατι λεει αυτο Λευτερακη

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αυτος ο κουτρης και ο εγκκελς....ειναι για τον φωστηρα!!
φιλε χωρις παρεξηγηση (αν και ειναι λιγο δυσκολο αυτο) ....δεν πας να σε κοιταξει ενας ειδικος ;αληθεια τωρα ...εκτος αν τρολλαρεις...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μπατσες,φουσκωτοι,τσουκαλαδες στα κορνερ ακομα και μπατσοι στο κολπο....Που ολως τυχαιως μετα πηγαν στην ασφαλεια του Κοκαλη η του Μαρινακη
Αλλα μην ανησυχεις,ολα εδω πλρωνονται.....Σας περιμενουν οι γαυροι του Βορρα :vomit:,που ναι μια απ τα ιδια μ εσας

Υ.Γ.Οχι δεν ειχα παει,ημουν ομως στο γηπεδο,οπως ημουν και το προηγουμενο Σαββατο.
φτυσε τα αρχιδια του θρυλου απο το βρωμοστομα σου και ξαναπροσπαθησε γιατι δεν ακουγεσαι ....κατι σαν πνιγμος ακουγεται ....

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

δεν απαντας  στο  θεμα  μας  αλλα τι να πεις  σε ξαναρωταω........γιατι  τους  δειρατε  στην παιανια ?????  υπηρχε  καποιος  λογος  η  ετσι  απλα  πηγατε   για να ξεμουδιασετε???
οσο  για τους  κορνεδες  δεν  τα  ξερεις καλα .... οι κορνεδες  ηταν  καθαρα  θεμα  προπονητη  αν  θυμαμαι και εγω καλα δεν ημουν  και μικρος  20αρης  ημουν

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν απαντας  στο  θεμα  μας  αλλα τι να πεις  σε ξαναρωταω........γιατι  τους  δειρατε  στην παιανια ?????  υπηρχε  καποιος  λογος  η  ετσι  απλα  πηγατε   για να ξεμουδιασετε???
οσο  για τους  κορνεδες  δεν  τα  ξερεις καλα .... οι κορνεδες  ηταν  καθαρα  θεμα  προπονητη  αν  θυμαμαι και εγω καλα δεν ημουν  και μικρος  20αρης  ημουν
εσυ συνεχισες να κανεις ''πολιτισμενο'' διαλογο με τον μαλακα  ...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
πουστρα?και καταδεχτηκατε να σας πηδαει?
κατι λεει αυτο Λευτερακη

Τι να πηδηξει βρε συ ο φουστοφορών. Ανδρας που βαζει φουστα (βλεπε και Ρουβας , μαζωνακης) βαζει και ψωλη στο κωλο του. Καλα του ταχωσαν και προσβληθηκε ταχαμου ταχαμου, και μετα ετρεχε στα δικαστηρια.... Κριμα να κανετε σημαιες αυτους που πουλησαν οπαδιλικι και μετα τοβαλαν στα ποδια οταν καταλαβαν οτι μπορει να τους καθυστερησουν τον μισθο μια μερα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom