NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Αντε να ξεκιναμε σιγα σιγα
πόσες ασιστ εδωσε ο Ντα Κοστα σημερα γμτ?
Έχουμε το προνόμιο να έχουμε στην ίδια ενδεκάδα 3 από τους χειρότερους παίκτες παγκοσμίως, Ντα Κόστα,Μποτία, Φιγκέιρας, αν δεν ήταν ο Μιλιβόγεβιτς φέτος θα ήμασταν υπό διάλυση.
Έχουμε το προνόμιο να έχουμε στην ίδια ενδεκάδα 3 από τους χειρότερους παίκτες παγκοσμίως, Ντα Κόστα,Μποτία, Φιγκέιρας, αν δεν ήταν ο Μιλιβόγεβιτς φέτος θα ήμασταν υπό διάλυση.
αρετοπουλοςΜπορείς να μου βρεις σήμερα κάποιον που ήταν καλύτερος του Φιγκέιρας πλην Μιλιβόγιεβιτς ?
απο εμας ο καλυτερος σημερα ηταν ο μαρτινς ...αν δεν το συμμεριζεσαι ...τοτε δεν βλεπεις μπαλαΜπορείς να μου βρεις σήμερα κάποιον που ήταν καλύτερος του Φιγκέιρας πλην Μιλιβόγιεβιτς ?
Νικ αστο πηγε η ψυχη μας στην κωλουρι κι αποψε ,πολυ μετριος προς κακος Ολυμπιακος , δεν θα σχολιασω Μποτια και Ιντεγιε ουτε θα δωσω τα ευσημα μου στον Ιντεγιε για την πασα που τελικα εγινε γκολ απο την προβολη του αμυντικου του ΠΑΟΚ . υπαρχει μεγαλη τρυπα πισω οπως και στις επιστροφες , Φορτουνης ανυπαρτκτος και λιγος οπως κλασσικα στα τελευταια παιχνιδια , η εμπνευση του στο 2ο ημιχρον φαουλ για κατευθειαν γκολ στο παραθυρακι στυλ Πουρναμπουκανο η Μεσσι εκει απλα γελασα .πόσες ασιστ εδωσε ο Ντα Κοστα σημερα γμτ?
απο εμας ο καλυτερος σημερα ηταν ο μαρτινς ...αν δεν το συμμεριζεσαι ...τοτε δεν βλεπεις μπαλα
δεν το λεω για να ερθουμε σε αντιπαραθεση ..αλλα για αυτο που εγραψες
Τί ανύπαρκτος ρε φίλε ο Φορτούνης; Μια χαρά έπαιξε σήμερα.
[size=40pt]ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ, ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ
ΤΑ ΒΑΡΕΛΑΚΙΑ ΦΤΑΣΑΝΕ
ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ[/size]
περαστικά στις πουτάνες του βορρά,
έτσι πονάει πιο πολύ...
Μεγάλη ερυθρόλευκη εβδομάδα.
Πάντα τέτοια.
//ο μπαουγκ η καλύτερη ομάδα που έχει περάσει από το Ναό
οι υπόλοιποι απλά μπουρδέλα με αποκορύφωμα το αεκ (αεκ αυτό δεν είναι αεκ)
Στο post του chicharito πήγαινε η απάντησή μου.Δεν είπα ότι ήταν κακός , τον είχαν όμως καλά κλεισμένο και λίγες ήταν οι φορές που κατάφερε να βγει απ'τα μαρκαρίσματα. Άποψή μου