bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
μου αρέσει που πήγαν όλοι να προλάβουν τα διαρκείας θεωρώντας σίγουρη τη πρόκριση στους ομίλους!!!!!!!!!!!! πού πάτε ρε καραμήτροι??????
μου αρέσει που πήγαν όλοι να προλάβουν τα διαρκείας θεωρώντας σίγουρη τη πρόκριση στους ομίλους!!!!!!!!!!!! πού πάτε ρε καραμήτροι??????
αδερφε τα ιδια ελεγε και με την μπερ σεφα και τον κοροιδευατεΔυνατή ομάδα η Αρουκα έλεγε χτες ο Νικολακόπουλος
Θα φτύσει αίμα ο Ολυμπιακός γιατί βγήκε πέμπτη στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας..
88 βαθμους η μπενφικα,54 η Αρουκα.
Για πειτε κανα νεο. Του Ουζουνίδη πάγωσε. Ποιον θα παρουμε?
Έχεις δίκιο,ομαδαρα η αρουνα,μεγαθήριο η μπερ σεφααδερφε τα ιδια ελεγε και με την μπερ σεφα και τον κοροιδευατε
λεγαν οι περισσοτεροι ''ελα μωρε τι μαλακιες λεει ποια μπερ σεβα;''
μυαλο δε βαζεις μου φαινεται
Έχεις δίκιο,ομαδαρα η αρουνα,μεγαθήριο η μπερ σεφα
Άτυχος ο θρυλος
αμα το μυαλό κολλαει και δε στροφαρει ειναι ενα προβλημαΈχεις δίκιο,ομαδαρα η αρουνα,μεγαθήριο η μπερ σεφα
Άτυχος ο θρυλος
κατσε μη δεις και το βικτορ με την αρουκαΌποιος και να έρθει πάντως, όσες μεταγραφές και να γίνουν, και ο κόσμος να έρθει ανάποδα, το έμψυχο που έπαιξε με την Μπερ-Σεβα θα παίξει και με την Αρούνα. Και εάν πιστεύει πραγματικά κανείς οτι μπορεούν να γίνουν, σε αγωνιστικό επίπεδο, κοσμογονικές αλλαγές, σε 12 μέρες μέσα, μάλλον άλλο άθλημα παρακολουθεί.
Και, στην τελική, ναι, όλοι φταίξανε, αλλά περισσότερο απ'όλους, φταίξανε οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού πέρσι στο πρωτάθλημα. Γιατί, με την άνεση που κατακήθηκε το πρωτάθλημα, λογικό είναι να μην καιγόταν κανένας για μεταγραφικό σχεδιασμό. Ένα μήνα πίσω, πόσοι αλήθεια σκέφτηκαν οτι χρειαζόταν ριζικές αλλαγές το υλικό;
Ούτε την πορτογαλική πρόκειται να περάσειΌποιος και να έρθει πάντως, όσες μεταγραφές και να γίνουν, και ο κόσμος να έρθει ανάποδα, το έμψυχο που έπαιξε με την Μπερ-Σεβα θα παίξει και με την Αρούνα. Και εάν πιστεύει πραγματικά κανείς οτι μπορεούν να γίνουν, σε αγωνιστικό επίπεδο, κοσμογονικές αλλαγές, σε 12 μέρες μέσα, μάλλον άλλο άθλημα παρακολουθεί.
Και, στην τελική, ναι, όλοι φταίξανε, αλλά περισσότερο απ'όλους, φταίξανε οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού πέρσι στο πρωτάθλημα. Γιατί, με την άνεση που κατακήθηκε το πρωτάθλημα, λογικό είναι να μην καιγόταν κανένας για μεταγραφικό σχεδιασμό. Ένα μήνα πίσω, πόσοι αλήθεια σκέφτηκαν οτι χρειαζόταν ριζικές αλλαγές το υλικό;
Όποιος και να έρθει πάντως, όσες μεταγραφές και να γίνουν, και ο κόσμος να έρθει ανάποδα, το έμψυχο που έπαιξε με την Μπερ-Σεβα θα παίξει και με την Αρούνα.
τι σε μελει πως τον λενε?Με μια γρήγορη βόλτα στον αρδ-ικειμενικό τύπο σήμερα , μαθαίνουμε ότι ο αιώνιος αντίπαλος μετονομάζεται στο μπάσκετ σε ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ SUPERFOODS KAE.
Δεν με αφορά η κίνηση σαν buisiness plan , ούτε ότι η εταιρία έχει μεγαλομέτοχο τον Τράκη. Αν δεν ενοχλεί την ντροπή των οπαδών, ας λέγονται όπως θέλουνε στο κάτω κάτω.
Ένα εξετάζω μόνο. Τον τρόπο που μεταδίδεται η είδηση. Τρομερή κίνηση το διάβασα , ακολουθεί ότι κάνουν οι περισσότερες ομάδες στην Ευρωλίγκα το διάβασα , καλή επιχειρηματική κίνηση το διάβασα.
Και λέω , υποθέτω ότι οι Αγγελοπουλαίοι έλεγαν τον Θρύλο , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ BC , κι εμείς το δεχόμασταν (τι ώωωωωρα ..?? ) , τα ίδια θα διαβάζαμε από τους φωστήρες του Φάρου , ή μήπως θα μαθαίναμε ότι οι αφοί δεν σέβονται την ιστορία του συλλόγου ? Λέω εγώ τώρα ο εμπαθής...
Μεγάλες νίκες σε Ευρώπη ανεπανάληπτες έχουμε κάνει ναι. Αλλά πες μου, ποιά μεγάλη νίκη επί των εδώ αντιπάλων μας θυμάσαι τα τελευταία χρόνια; Γιατί εγώ αντιθέτως θυμάμαι κυρίως μεγάλες ήττες με πρώτη το 0-3 από βάζελο στο σπίτι μας και 2η την ήττα και την άθλια εμφάνιση στον τελικό κυπέλλου με το άεκ. Ολυμπιακοί είμαστε και δεν πρέπει να μας φοβίζει η αλήθεια. Να μην ισοπεδώνουμε, αλλά και να μην θεοποιούμε όμως έτσι;
Με μια γρήγορη βόλτα στον αρδ-ικειμενικό τύπο σήμερα , μαθαίνουμε ότι ο αιώνιος αντίπαλος μετονομάζεται στο μπάσκετ σε ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ SUPERFOODS KAE.
Δεν με αφορά η κίνηση σαν buisiness plan , ούτε ότι η εταιρία έχει μεγαλομέτοχο τον Τράκη. Αν δεν ενοχλεί την ντροπή των οπαδών, ας λέγονται όπως θέλουνε στο κάτω κάτω.
Ένα εξετάζω μόνο. Τον τρόπο που μεταδίδεται η είδηση. Τρομερή κίνηση το διάβασα , ακολουθεί ότι κάνουν οι περισσότερες ομάδες στην Ευρωλίγκα το διάβασα , καλή επιχειρηματική κίνηση το διάβασα.
Και λέω , υποθέτω ότι οι Αγγελοπουλαίοι έλεγαν τον Θρύλο , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ BC , κι εμείς το δεχόμασταν (τι ώωωωωρα ..?? ) , τα ίδια θα διαβάζαμε από τους φωστήρες του Φάρου , ή μήπως θα μαθαίναμε ότι οι αφοί δεν σέβονται την ιστορία του συλλόγου ? Λέω εγώ τώρα ο εμπαθής...
χαλυβοργικη με τιποτα διοτι την εκλεισε για την ομαδα θελω να ενημερωνεσαι σοβαρα κ οχι οτι ακουγεται
Τον παοκούλη εγώ αντίπαλο και μεγάλη ομάδα δεν τον θεωρώ (γιατί απλά δεν είναι). Ως εκ τούτου με παοκούλη θα μου μείνει μεγάλη νίκη εντός και καλή νίκη εκτός. Δηλαδή τα τελευταία χρόνια το 4-0 του '13 εδώ, και πέρσι τα 0-2 σε πρωτάθλημα και 1-2 σε κύπελλο. Ναι, αλλά υπάρχει το 1-2 εδώ το '14 και το 2-1 του κυπέλλου της ίδιας χρονιάς που οδήγησε στον αποκλεισμό μας (χάσαμε 1-0 εκεί).Σοβαρά μιλάς τώρα? Δεν θυμάσαι νίκες αλλά μόνο ήττες?
Άμα τις γουστάρεις γίνε αεκάκι.
Ο βαζέλας ξεφτιλίστηκε με 3 πρόσφατα.
Αν εξαιρέσεις το 0-3 και το 2-1 με τη μαλακία του Μαζουάκου, εγώ δεν θυμάμαι να έχουμε ξαναχάσει επι Μαρινάκη.
Όλο κάτι γινόταν και το κλείνανε από φόβο το μπουρδέλο τους με επεισόδια.
Ίσα ίσα θυμάμαι κάτι 1-0 με Καβλωνίτη εδώ μέσα, 0-1 με Αμπντούν, Μήτρογλου στο 90' και κάτι ισοπαλίες.
Με το αεκάκι 4άρες μέσα έξω, άλλα 3 πριν πέσουν, 2-0 στο 30' και να τους λυπόμαστε, 6άρα....
Με τον παοκούλη 4άρα εδώ μέσα, 2 φορές 0-2 στο εξοχικό της Τούμπας..
Στην τελική το 90% των αγώνων γινόταν με μεγάλες διαφορές μεταξύ μας.
(εκτός από το 1-2 με τον μπαοκ εδώ μέσα)
Οι άλλοι περιμένανε ένα ματς τη χρονιά για να χαμογελάσουν λίγο μες την πίκρα τους.
Δεν είναι θεοποίηση, είναι απλά η αλήθεια.
Αν έχετε βίτσια μερικοί και σας μένουν μόνο τα άσχημα που είναι το 10% και πολύ λέω, να το κοιτάξετε.