Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (8 μέλη και 27 επισκέπτες)

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
H ομάδα χρειάζεται:

2 εξτρεμ. Σεμπά και Ντουρμάζ ειναι καλοι για Πλατανιά, για Ολυμπιακο όχι.
1 επιθετικό.
1 οχτάρι. Έχουμε γεμίσει 6αρια, ελεος.
1 στόπερ.

Δεν είναι το μαναδικό πρόβλημα ο στοπερ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ειναι που ξερναμε βλεποντας ακραιους για τον πουτσο.

Να θυμίσω τι ακραιους ειχαμε: Τζορτζεβιτς - Γιαννακοπουλος, Γκαλετι - Λετο, Μιραλάς - Αμπντουν, Βαις - Καμπελ. Συγκρίνονται με τα ταγαρια που έχουμε τωρα?

Απ' αυτούς μόνο ο Λέτο είναι καλός.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Χωρίς τον Δημήτρη Σιόβα θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο Ισραήλ με την Χαποέλ Μπερ Σεβά (3/8, 21:00) στην ρεβάνς των δύο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

O διεθνής αμυντικός τραυματίστηκε στην χθεσινή ισοπαλία (0-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στον οπίσθιαιο μηραίο.

Στο μεταξύ, ο ΑΝΤ1 έκανε γνωστό πως θα δείξει ζωντανά τηλεοπτικά το Χαποέλ Μπερ Σεβά - Ολυμπιακός, επαναληπτικό των δύο ομάδων στο Ισραήλ με το ματς να έχει προγραμματιστεί για τις 21:00.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Το κανάλι με τη χειρότερη εικόνα απ' όλα τα κανάλια της γης. Χτικιό απ' όλες τις πλευρές ρε πστη μου.
Δεν πιστεύω να έχει κανείς ελπίδες ότι θα προκριθούμε έτσι;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Το κανάλι με τη χειρότερη εικόνα απ' όλα τα κανάλια της γης. Χτικιό απ' όλες τις πλευρές ρε πστη μου.

φυσικα και εχουμε ελπιδες με χ ισως

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Με εμφάνιση όπως την προχτεσινή δεν περνάμε καμία ομάδα, ξεχάστε το.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Δε λες πάλι καλά που θα γλυτώσουμε το 5 ευρώ μπύρα σε κάποια καφετερια.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Με εμφάνιση όπως την προχτεσινή δεν περνάμε καμία ομάδα, ξεχάστε το.
Μπορεί να παίξει καλύτερα απέναντι σε μία μέτρια ομάδα... όμως τα προβλήματα είναι μεγάλα.. φαίνεται ότι η ομάδα έχει μικρύνει από παίχτες και προπονητή άρα και από το να παρουσιάσει το ποιοτικό ποδόσφαιρο άλλων εποχών

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.113
Πόντοι
5.006
Εδω ανοιγονται και αλλα θεματα στην ομαδα οχι ευχαριστα το καναλι που θα δειξει το ματς μας πειραξε..τελος παντων ας περασει η ομαδα και να βρουν και μια λυση γιατι δε τα βλεπω καλα τα πραγματα.θρυλε γερα με τσαμπουκα.. :rockon: :rockon:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Τί τσαμπουκά; Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι έχουμε μηδέν πάθος/"ψυχολογία".

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Να πω κι εγω δυο λογακια. Καταρχας όντως η εμφάνιση των άλλων ομάδων ηταν καλύτερη. Ωστόσο έπαιζαν και με άλλες ομάδες. Δεν βρίσκω δικαιολογίες, παίξαμε χάλια εμείς απέναντι στη Χαποέλ.
Ωστόσο ειδικα στο δεύτερο ημίχρονο έβλεπα διαρκώς 8 παίκτες της Χαποέλ μεσα στην περιοχή. Ποδόσφαιρο έτσι δεν παίζεις.

Αναγκάζεσαι σε γιόμες, κάτι που εμείς δεν το έχουμε καθόλου σαν παιχνίδι, ποτέ δεν μας βγήκε.
Είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που ο Ολυμπιακός κατεβαίνει σε ένα ματς και βρίσκει απέναντί του μια ομάδα που θέλει να του χαλάσει το παιχνίδι παρά να του επιβάλει το δικό της.

Θεωρητικά στο Ισραήλ θα είναι αλλιώς τα πράγματα τακτικά.

Βέβαια αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει την ποιότητα των δικών μας παικτών...ένα γιουσουρούμ παικτών εχουμε κάνει. Με ένα αμφιβόλου αξίας προπονητή.
Καμία γραμμή δεν σου εμπνέει εμπιστοσύνη, αλλά το εννοώ...ΚΑΜΙΑ.

Ακομα και να περάσουμε τη Χαποέλ (απίθανο μου φαίνεται τώρα), με αυτό το ρόστερ θα κλάψουμε.

Κοιτούσα το ρόστερ της ΑΕΚ εχθές. Τα ίδια χάλια ειναι.
Η διαφορά ειναι πως έπαιζε εκτός έδρας. Και αν το δείτε το ματς χωρίς χρώμα και βάλετε στη θέση της ΣΕ τον Ολυμπιακό και στη θέση της Ζαποέλ την ΑΕΚ, το ματς ηταν καρμπόν.

Προσωπικά δεν μπορώ να πω πως φοβάμαι την ποιοτητα των άλλων ομάδων. Αλλά θλίβομαι πολύ από την ποιότητα της δικής μου ομάδας. Που τους βρήκε αυτούς τους καινούργιους και τους εφερε; Σε τι διάολο πανέρι ψωνίζουμε;

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
215
Πόντοι
21

O Ant1 έχει και HD.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16

Το τερμάτισες αφεντικό.
Εντάξει, δεν βγάζουμε και μάτια, αλλά από τους Εβραίους δεν θα αποκλειστούμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και φέτος δεν θα ... μακροημερεύσουμε στην Ευρώπη με αυτά τα χάλια.
Ας έχουμε πίστη στην ομάδα μας και βλέπουμε.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
το χειροτερο για τον ολυμπιακο ηταν η εμφανιση

το 0-0 σαν σκορ ειναι ευκολα ανατρεψιμο

αν βαλει ενα γκολ ο ολυμπιακος εχει τελειωσει η ιστορια

το να βαλει η μπερσε βα 2 γκολ ειναι τρομερα δυσκολο στα δικα μου ματια

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085

Mosquito70

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Δυο τρια χρονια ο καλος χοντρος μας προεδρος ρισκαρει και του βγαινει....φετος δεν το βλεπω...ουτε με αντενα HD

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom