Να πω κι εγω δυο λογακια. Καταρχας όντως η εμφάνιση των άλλων ομάδων ηταν καλύτερη. Ωστόσο έπαιζαν και με άλλες ομάδες. Δεν βρίσκω δικαιολογίες, παίξαμε χάλια εμείς απέναντι στη Χαποέλ.
Ωστόσο ειδικα στο δεύτερο ημίχρονο έβλεπα διαρκώς 8 παίκτες της Χαποέλ μεσα στην περιοχή. Ποδόσφαιρο έτσι δεν παίζεις.
Αναγκάζεσαι σε γιόμες, κάτι που εμείς δεν το έχουμε καθόλου σαν παιχνίδι, ποτέ δεν μας βγήκε.
Είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που ο Ολυμπιακός κατεβαίνει σε ένα ματς και βρίσκει απέναντί του μια ομάδα που θέλει να του χαλάσει το παιχνίδι παρά να του επιβάλει το δικό της.
Θεωρητικά στο Ισραήλ θα είναι αλλιώς τα πράγματα τακτικά.
Βέβαια αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει την ποιότητα των δικών μας παικτών...ένα γιουσουρούμ παικτών εχουμε κάνει. Με ένα αμφιβόλου αξίας προπονητή.
Καμία γραμμή δεν σου εμπνέει εμπιστοσύνη, αλλά το εννοώ...ΚΑΜΙΑ.
Ακομα και να περάσουμε τη Χαποέλ (απίθανο μου φαίνεται τώρα), με αυτό το ρόστερ θα κλάψουμε.
Κοιτούσα το ρόστερ της ΑΕΚ εχθές. Τα ίδια χάλια ειναι.
Η διαφορά ειναι πως έπαιζε εκτός έδρας. Και αν το δείτε το ματς χωρίς χρώμα και βάλετε στη θέση της ΣΕ τον Ολυμπιακό και στη θέση της Ζαποέλ την ΑΕΚ, το ματς ηταν καρμπόν.
Προσωπικά δεν μπορώ να πω πως φοβάμαι την ποιοτητα των άλλων ομάδων. Αλλά θλίβομαι πολύ από την ποιότητα της δικής μου ομάδας. Που τους βρήκε αυτούς τους καινούργιους και τους εφερε; Σε τι διάολο πανέρι ψωνίζουμε;