Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εδω μεσα και στις δυο διοργανωσεις, μονο με στησιμο μπορει να χασουμε. Ολοι οι αλλοι πεθαμενοι ειναι. Το θεμα ειναι εξω. Εκει ειναι σοβαρο το θεματακι μας.
Αυτη η νοοτροπια ειναι που σας κανει να ειστε μικροι στην ευρωπη. Και δεν το καταλαβαινετε.
Ποιοι νομιζετε οτι ειστε δηλαδη που μονο με στησιμο μπορειτε να χασετε?

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τυπε, εξω απο τον ΣΚΑΪ εχει κατι μπαλες σανο. Τρεχα........

δεν βλεπω σκαι ουτε αφραγκουζο αν ηθελα μπαλεσ σανο θα ερχομουν προς πειραια μερια...εχει πολλα προβατα εκει αλλωστε....

αντε και καλο νταμπλλλλλλλ

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
Τύπε δεν σε καταλαβαινω τι εννοεις μιλωντας για ΣΚΑΙ, θωμαιδη και σανό.
Υπαρχει μια δικογραφια για εγκληματικη οργανωση στο ποδοσφαιρο ναι ή οχι?
Με ποιον κατηγορουμενο; Ξερεις εσυ κατι παραπανω να μας πεις μιας και εισαι μεσα στα πραγματα; Και αντε να ειναι ο Μαρινακης. Υπαρχει καταδικη;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Με ποιον κατηγορουμενο; Ξερεις εσυ κατι παραπανω να μας πεις μιας και εισαι μεσα στα πραγματα; Και αντε να ειναι ο Μαρινακης. Υπαρχει καταδικη;

Εγω ειπα οτι υπαρχει δικογραφια τύπε. Αρα γινεται ερευνα. Και ναι, ο Μαρινακης ειναι απο τους υποπτους στη δικογραφια. Φυσικα δεν υπαρχει καταδικη αφου δεν υπαρχει δικη ακομη. Τι μου απαντας σαν την Γεροβασιλη τωρα? Εγω αντεκρουσα αυτα που ειπες για ΣΚΑΙ και σανό. Ε δεν ειναι ΣΚΑΙ και σανός. Ειναι μια δικογραφια που ερευναται. Αυτο ειπα.

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
Αυτη η νοοτροπια ειναι που σας κανει να ειστε μικροι στην ευρωπη. Και δεν το καταλαβαινετε.
Ποιοι νομιζετε οτι ειστε δηλαδη που μονο με στησιμο μπορειτε να χασετε?
Ημουνα σαφης Αλεξ. Μιλησα για τις εγχωριες διοργανωσεις. Περα απο την ΑΕΚ (κι αυτη λογο θρασους) ποια αλλη ομαδα μπορει να μας αντιμετοπισει; Ολοι τους πεθαμενοι ειναι. Πιασε εναν εναν παιχτη σε καθε μια θεση και συγκρινε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ειναι υποδικος φιλε.Υπαρχει η δικογραφια.Δεν ειναι κατασκευασμα του σκαι και της δικης οπως σας ποτιζουν το μυαλο.Μπορεις να το δεχτεις η θα μου πεις και εσυ μα ο γαυρος και ο πρωταθλητης λενε αλλα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ηκουνα σαφης Αλεξ. Μιλησα για τις εγχωριες διοργανωσεις. Περα απο την ΑΕΚ (κι αυτη λογο θρασους) ποια αλλη ομαδα μπορει να μας αντιμετοπισει; Ολοι τους πεθαμενοι ειναι. Πιασε εναν εναν παιχτη σε καθε μια θεση και συγκρινε.

Να συγκρινω ρε τύπε, αλλά υποθετω οτι και η Σαουθαμπτον ανα θεση εχει χειροτερους παικτες απο την Γιουναιτεντ αλλά την κερδισε χωρις στησιμο. Ποδοσφαιρο ειναι. Την νοοτροπια μονο με στησιμο μπορω να χασω γιατι εχω (κι αν εχω κιολας) καλυτερους παικτες ανα θεση κατακρινω.
Ναι, στο ποδοσφαιρο θα χασεις καμια φορα ακομη κι αν εισαι καλυτερος.
Εκτος αν εχεις οπως στο Αστερας Τριπολης-Ολυμπιακος 0-0 φετος (ημουν στο γηπεδο) εναν Σπάθα να δινει 35-2 φαουλ στο δευτερο ημιχρονο και να γελανε και τα τσιμεντα.

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
Εγω ειπα οτι υπαρχει δικογραφια τύπε. Αρα γινεται ερευνα. Και ναι, ο Μαρινακης ειναι απο τους υποπτους στη δικογραφια. Φυσικα δεν υπαρχει καταδικη αφου δεν υπαρχει δικη ακομη. Τι μου απαντας σαν την Γεροβασιλη τωρα? Εγω αντεκρουσα αυτα που ειπες για ΣΚΑΙ και σανό. Ε δεν ειναι ΣΚΑΙ και σανός. Ειναι μια δικογραφια που ερευναται. Αυτο ειπα.
Αν νομιζεις οτι μιλαω σαν τη Γεροβασιλη, λυπαμε αλλα ακους-διαβαζεις σαν τον Τσιπρα (αποκρυπτεις αυτα που θελεις δηλαδη), φιλαρακι. Καλο σου βραδυ!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αν νομιζεις οτι μιλαω σαν τη Γεροβασιλη, λυπαμε αλλα ακους-διαβαζεις σαν τον Τσιπρα (αποκρυπτεις αυτα που θελεις δηλαδη), φιλαρακι. Καλο σου βραδυ!!!
Οταν σου μιλαω για δικογραφια αντικρουοντας τα περι σανού, κι εσυ μου λες "υπαρχει καταδίκη?" τοτε ναι, σαν την Γεροβασιλη μιλας. Καλο βραδυ επισης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Και μην με παρομοιαζεις με τον Τσιπρα, εγω δεν σε εβρισα  :2funny: :2funny: :2funny:

lasme64

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
57
Πόντοι
1
Βέλγος δημοσιογράφος Μαρκ Ντελίρ έκανε τη μετάδοση του Ολυμπιακός-Άντερλεχτ στο «Καραϊσκάκη» για το «Club RTL» και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «lesoir.be» ήταν σε έξαλλη κατάσταση λέγοντας στον «αέρα» για πληρωμένα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού, ύποπτη διαιτησία του Χάντερ και μπανανία!
Σχετκό Περιεχόμενο
Σίλβα: «Χάσαμε τις δικές μας και δώσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο»
Σχετικα
5 άρθρα
2 ομάδες

Αρχικά ο δημοσιογράφος ανέφερε για τη διαιτησία του Χάντερ: «Μετά από τόσες λανθασμένες αποφάσεις, τη μία μετά την άλλη, νομίζω πως μπορούμε να αμφισβητήσουμε την ακεραιότητα του κυρίου Χάντερ».

Στη συνέχεια έριξε βολές στον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε στο άντρο του κυρίου Ευάγγελου Μαρινάκη. Δεν θέλω να κάνω δίκη. Αλλά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατηγορείται για διαφθορά κι ότι έχει αγοράσει 4 ελληνικά πρωταθλήματα. Επομένως δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Έχω την εντύπωση ότι είμαστε σε μία δημοκρατία της μπανανίας!».

«Υπάρχουν χαμένοι φάκελοι», πρόσθεσε λίγο αργότερα υπονοώντας ότι κάποιοι πήραν... φακελάκι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εδω μεσα και στις δυο διοργανωσεις, μονο με στησιμο μπορει να χασουμε. Ολοι οι αλλοι πεθαμενοι ειναι. Το θεμα ειναι εξω. Εκει ειναι σοβαρο το θεματακι μας.
Με την ΑΕΚ δηλαδη με στησιμο χασατε;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Βέλγος δημοσιογράφος Μαρκ Ντελίρ έκανε τη μετάδοση του Ολυμπιακός-Άντερλεχτ στο «Καραϊσκάκη» για το «Club RTL» και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «lesoir.be» ήταν σε έξαλλη κατάσταση λέγοντας στον «αέρα» για πληρωμένα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού, ύποπτη διαιτησία του Χάντερ και μπανανία!
Σε ντελίριο ο Ντελίρ ε?

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μεγαλε σαββα πες τα

Συνημμένα

• 12670209_10153212129816637_1636664268622325804_n.jpg
    12670209_10153212129816637_1636664268622325804_n.jpg
    27,5 KB · Εμφανίσεις: 11

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
[size=10pt]Πανηγυριστε ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
εχασε ο ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣ!!!!!![/size]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
[size=10pt]Πανηγυριστε ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
εχασε ο ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣ!!!!!![/size]
Tύπε τα εχουμε ξαναπει αυτα.
Εγω ειμαι αρκετα παλιος ωστε να θυμαμαι οτι πριν 20 και 25 χρονια, οταν επαιζε ελληνικη ομαδα, πανηγυριζαμε ολοι για τις επιτυχιες της ανεξαρτητως οπαδικης προελευσης.
Τωρα αν πλεον ο Ολυμπιακος εχει γινει τοσο απεχθης ωστε να πανηγυριζουν καποιοι τις ευρωπαικες του ηττες, η ευθυνη ειναι δικη του.

lasme64

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
57
Πόντοι
1
Tύπε τα εχουμε ξαναπει αυτα.
Εγω ειμαι αρκετα παλιος ωστε να θυμαμαι οτι πριν 20 και 25 χρονια, οταν επαιζε ελληνικη ομαδα, πανηγυριζαμε ολοι για τις επιτυχιες της ανεξαρτητως οπαδικης προελευσης.
Τωρα αν πλεον ο Ολυμπιακος εχει γινει τοσο απεχθης ωστε να πανηγυριζουν καποιοι τις ευρωπαικες του ηττες, η ευθυνη ειναι δικη του.
κ μονο δικη του ειναι η ευθυνη καθως πρωτοστατησε
ηταν οι πρωτοι φιλαθλοι που πηγαν επισημα με αλλη ομαδα κ πανυγηριζαν ηταν νομιζω στο 1ο τσαμπιον λιγκ σε αγωνα παο ερυθρος αστερας στο οακα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom