Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εφόσον το πρωτάθλημα είναι της πλάκας συμφέρει τον γαύρο να τα παλεύει τα ματσάκια του γιουρόπα για να σκληραγωγείται
αν το παρατήσει το ματσάκι πιστεύοντας ότι μόνο το τσου λού έχει αξία , τότε μάλλον το πανηγύρι δεν θα επεκταθεί ποτέ πέραν των χριστουγέννων...

αποψή μου  :rolleyes:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

[size=30pt]BOUEFA[/size]

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Ο 1ος ημιτελικός είναι Picker - master21

Ο 2ος ημιτελικός είναι billy13 - Kostakis27

Θα υπαρξει μικρος τελικός μεταξύ των ηττημενων των παραπάνω ματς.

Επισκέπτης
εχω inside info οτι εχουμε κλεισει center back δανεικο με οψιον αγορας :sunglasses:

Επισκέπτης
Μαλάκα ελπίζω να ναι σε φήμη μόνο  :2funny:
URL]]

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠ

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2012
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
1
Πού κολλάει αυτό με την ηλικία βρε τρόμπα; Μια χαρά τα έχει γράψει το παιδί σαφέστατα και με τις "ψιλές και με τις δασείες". Τι δεν καταλαβαίνεις λοιπόν; Επί τη ευκαιρία.... Δεν μας λές εσυ μέχρι ποια τάξη του Δημοτικού πήγες; Ακου δεν καταλαβαίνεις...
:birdman: . -

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
:grin:

Συνημμένα

• 12341448_10206566183885664_296220847024850889_n.jpg
    12341448_10206566183885664_296220847024850889_n.jpg
    31,4 KB · Εμφανίσεις: 11

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Έχουμε ακόμη δύο μήνες για ξεσκαρτάρισμα και αναζωογόνηση

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
[size=20pt]Ένας τρελός Άγγλος οπαδός του Ολυμπιακού, που έδωσαν νόημα στη ζωή του οι «ερυθρόλευκοι»[/size]

«Ο Ολυμπιακός μου έσωσε τη ζωή», δηλώνει ο Τέιλορ που κάνει τουλάχιστον μια φορά τον μήνα τη διαδρομή Λονδίνο-Αθήνα. «Όνειρο μου να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ», αναφέρει.

Μια ξεχωριστή περίπτωση οπαδού του Ολυμπιακού αποτελεί ο Τέιλορ, ο οποίος κατάγεται από την Αγγλία και ζει εκεί, αλλά έρχεται το λιγότερο μια φορά τον μήνα στην Ελλάδα ώστε να παρακολουθήσει τους «ερυθρόλευκους». Αλλά και σε έκτακτες περιπτώσεις, όπως το μνημόσυνο της Θύρας 7.
«Πριν από περίπου δυόμισι χρόνια έχασα τη γυναίκα μου από καρκίνο. Ήταν Ελληνοκύπρια», είπε στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μου έσωσε τη ζωή».

Αναλυτικά

«Πριν από περίπου δυόμισι χρόνια έχασα τη γυναίκα μου από καρκίνο. Ήταν Ελληνοκύπρια. Μέσα σε ένα χρόνο επιχείρησα να αυτοκτονήσω, πήγα να τρελαθώ. Αποφάσισα να πάω διακοπές. Πήγα στην Κύπρο, στην Ελλάδα. Αγαπούσα το ποδόσφαιρο και έψαξα να μάθω για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Έμαθα ότι οι καλύτερες ομάδες ήταν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, αλλά το κόκκινο του Ολυμπιακού νομίζω ήταν η καλύτερη επιλογή», ήταν τα πρώτα λόγια του Φίλιπ Τέιλορ και στη συνέχεια μίλησε για:

-το τι σημαίνει για τον ίδιο ο Ολυμπιακός: «Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μου έσωσε τη ζωή. Έρχομαι στον Ολυμπιακό και βρίσκω ότι όλοι έχουν φιλότιμο Το φιλότιμο σημαίνει από την καρδιά σου. Όλοι με υποδέχτηκαν και με άκουσαν γι αυτό πιστεύω στον Ολυμπιακό».

-το πόσο συχνά έρχεται να στην Ελλάδα για να δει τον Ολυμπιακό: «Έρχομαι τουλάχιστον μία φορά τον μήνα, μπορεί και δύο. Τον Ιανουάριο ήρθα δύο φορές για να δω αγώνες Σούπερ Λιγκ. Το Φεβρουάριο ήρθα για το μνημόσυνο της Θύρας 7, το οποίο είναι πολύ σημαντικό γεγονός για τον σύλλογο. Τον Μάρτιο ήρθα για το ματς με τον Παναθηναϊκό και τον Απρίλιο για τη φιέστα».

-το όνειρο του με τον Ολυμπιακό: «Το όνειρο μου είναι να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ».

-τα συναισθήματα του όταν πηγαίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Όλοι όσοι δουλεύουν εδώ είναι φανταστικοί. Η μπουτίκ επίσης είναι καταπληκτική, όπως και τα ρούχα του Ολυμπιακού. Είναι μια νέα οικογένεια. Ο Ολυμπιακός μου έσωσε τη ζωή. Όλοι οι άνθρωποι εδώ έχουν φιλότιμο».

Η μανία για τον ΘΡΥΛΟ δεν έχει σύνορα τελικά.  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Μια ξεχωριστή περίπτωση οπαδού του Ολυμπιακού αποτελεί ο Τέιλορ, ο οποίος κατάγεται από την Αγγλία και ζει εκεί, αλλά έρχεται το λιγότερο μια φορά τον μήνα στην Ελλάδα ώστε να παρακολουθήσει τους «ερυθρόλευκους». Αλλά και σε έκτακτες περιπτώσεις, όπως το μνημόσυνο της Θύρας 7.
"Πριν από περίπου δυόμισι χρόνια έχασα τη γυναίκα μου από καρκίνο. Ήταν Ελληνοκύπρια. Μέσα σε ένα χρόνο επιχείρησα να αυτοκτονήσω, πήγα να τρελαθώ. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μου έσωσε τη ζωή."

προφανως ο τυπος επαθε ψυχικο τραλαλα που πεθανε η γυναικα του, αφου λεει οτι πηγε να αυτοκτονησει κιολας
ετσι συμβαινει συνηθως
μετα απο μια μεγαλη απωλεια αλλος το ριχνει στο ποτο, αλλος στην πρεζα, αλλος στο τζογο, αλλος στον ολυμπιακο...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
Κάτσε να του πούμε ποιά είναι η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ά εθνική και σε ποιό γήπεδο πρωτομπήκαν καθίσματα μπας και δει το φως το αληθινό. Νομίζω και το μπέιζμπολ θα μετρήσει λίγο και κάτι τίτλοι στο πινγκ πονγκ και την ξιφασκία.

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Κάτσε να του πούμε ποιά είναι η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ά εθνική και σε ποιό γήπεδο πρωτομπήκαν καθίσματα μπας και δει το φως το αληθινό. Νομίζω και το μπέιζμπολ θα μετρήσει λίγο και κάτι τίτλοι στο πινγκ πονγκ και την ξιφασκία.
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
στη λεωφορο πρωτομπηκαν καθισματα και χλοοταπητας και προβολεις για νυχτερινο αγωνα
ο παο διδαξε πολιτισμο στους ξιπολιτους ελληνες φιλαθλους
ειδικα αν μαθει ο εγγλεζος και απο που προηλθε το σημα μας θα το εκτιμησει και θα αλλαξει ομαδα
αλλωστε ο ΠΑΟ ειναι πιο κοντα στην ψυχοσυνθεση του βορειοευρωπαιου
ο ολυμπιακος παλι ειναι πιο κοντα στην ψυχοσυνθεση των ταλιμπαν

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
στη λεωφορο πρωτομπηκαν καθισματα και χλοοταπητας και προβολεις για νυχτερινο αγωνα
ο παο διδαξε πολιτισμο στους ξιπολιτους ελληνες φιλαθλους
ειδικα αν μαθει ο εγγλεζος και απο που προηλθε το σημα μας θα το εκτιμησει και θα αλλαξει ομαδα
αλλωστε ο ΠΑΟ ειναι πιο κοντα στην ψυχοσυνθεση του βορειοευρωπαιου
ο ολυμπιακος παλι ειναι πιο κοντα στην ψυχοσυνθεση των ταλιμπαν
αφου ετσι μας γουστάρετε, αξυριστους και αγροικους  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
Όχι, έχουν ενδιαφέρον αυτά που λες πουλί. Αν τα πιστεύεις κιόλας, ακόμα περισσότερο.  :grin:
Πες μας και για το σήμα σας. Εδώ βάλε και συναίσθημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom