ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.409
- Πόντοι
- 5.006
Καργιόλα Άντερλεχτ ετοιμάσου.
Καργιόλα Άντερλεχτ ετοιμάσου.
εχω inside info οτι εχουμε κλεισει center back δανεικο με οψιον αγορας
σαν τον Σαντανα σε φημη ;)Καλός ή κρέας?
σαν τον Σαντανα σε φημη ;)
Μαλάκα ελπίζω να ναι σε φήμη μόνο
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/Soccer/diethnes-podosfairo/article3541466.ece/BINARY/w460/santana-pantidos.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ποιος είναι ρε? :think:
. -Πού κολλάει αυτό με την ηλικία βρε τρόμπα; Μια χαρά τα έχει γράψει το παιδί σαφέστατα και με τις "ψιλές και με τις δασείες". Τι δεν καταλαβαίνεις λοιπόν; Επί τη ευκαιρία.... Δεν μας λές εσυ μέχρι ποια τάξη του Δημοτικού πήγες; Ακου δεν καταλαβαίνεις...
Μια ξεχωριστή περίπτωση οπαδού του Ολυμπιακού αποτελεί ο Τέιλορ, ο οποίος κατάγεται από την Αγγλία και ζει εκεί, αλλά έρχεται το λιγότερο μια φορά τον μήνα στην Ελλάδα ώστε να παρακολουθήσει τους «ερυθρόλευκους». Αλλά και σε έκτακτες περιπτώσεις, όπως το μνημόσυνο της Θύρας 7.
"Πριν από περίπου δυόμισι χρόνια έχασα τη γυναίκα μου από καρκίνο. Ήταν Ελληνοκύπρια. Μέσα σε ένα χρόνο επιχείρησα να αυτοκτονήσω, πήγα να τρελαθώ. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μου έσωσε τη ζωή."
Κάτσε να του πούμε ποιά είναι η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ά εθνική και σε ποιό γήπεδο πρωτομπήκαν καθίσματα μπας και δει το φως το αληθινό. Νομίζω και το μπέιζμπολ θα μετρήσει λίγο και κάτι τίτλοι στο πινγκ πονγκ και την ξιφασκία.
στη λεωφορο πρωτομπηκαν καθισματα και χλοοταπητας και προβολεις για νυχτερινο αγωναΚάτσε να του πούμε ποιά είναι η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ά εθνική και σε ποιό γήπεδο πρωτομπήκαν καθίσματα μπας και δει το φως το αληθινό. Νομίζω και το μπέιζμπολ θα μετρήσει λίγο και κάτι τίτλοι στο πινγκ πονγκ και την ξιφασκία.
αφου ετσι μας γουστάρετε, αξυριστους και αγροικους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*στη λεωφορο πρωτομπηκαν καθισματα και χλοοταπητας και προβολεις για νυχτερινο αγωνα
ο παο διδαξε πολιτισμο στους ξιπολιτους ελληνες φιλαθλους
ειδικα αν μαθει ο εγγλεζος και απο που προηλθε το σημα μας θα το εκτιμησει και θα αλλαξει ομαδα
αλλωστε ο ΠΑΟ ειναι πιο κοντα στην ψυχοσυνθεση του βορειοευρωπαιου
ο ολυμπιακος παλι ειναι πιο κοντα στην ψυχοσυνθεση των ταλιμπαν