Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μαλάκα Μπασινά ποτέ στον ΠΕΙΡΑΙΑ. Την γλυτώσαμε μάγκες... Τελικά αυτό το καλοκαίρι έχει πολύ παραμύθι αλλά και δράκους :jerking: :headbang: :think:
το μονο που δεν αλλαζει ειναι η μαλακια των λαγων,καθε χρονο τα ιδια και μας εχουν πρηξει τα φρυδια

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα αδελφια πρεζεμποροι χουλιγκανοι πρακτορες πρακτορισκοι και παντως ειδους υπαλληλοι λαμογια του θειου.... :grin:

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Γιατί θες τον Αγγελόπουλο ? Εκ του ασφαλούς ? Ας φύγει ο Κόκκαλης και ας ξαναγίνει πρόεδρος ο Σαλιαρέλλης... Είναι ο πρόεδρος που θα άξιζε σε μερικούς...
Φιλε αισθηση, λαθος με καταλαβες.Δεν ισχυριστηκα ποτε οτι θελω να φυγει ο Κοκκαλης για να ελθει ο Αγγελοπουλος ( δεν εχω δα και καμια σχεση με τον ανθρωπο).Εγω επεσημανα οτι απανωτες μαλακιες του Προεδρου στα φετεινα μεταγγραφικα , παραλληλα με την δυναμικη αγορα παικτων που κανει ο Αγγελοπουλος στο μπασκετ, πιθανοτατα να οδηγησουν τον κοσμο του ΡΥΛΟΥ μας , σε ενεργειες που μολις προανεφερα.
Κια δεν καταλαβα την ατακα με Σαλιαρελη;;;Εσυ πιστευεις οτι η ομαδα μας ειναι ποτε δυνατον να μπλεξει με τετοιους απατεωνες για Προεδρο τους;;;

DOCTOR PROCTOR

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Έχει τσαπού για όλες σας φέτος κοριτσάρες μου.
Αίμα και σπέρμα αγάπες μου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλημέρα ερυθρόλευκα αδέρφια.

DOCTOR PROCTOR

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα ερυθρόλευκα αδέρφια.
Είναι μια μέρα αλληλεγγύης για σας κορίτσια μου σήμερα έτσι?
Να μαζευτείτε να πάτε για ψώνια και καφέ. Να μιλήσετε για αγόρια και σερβιέτες. Χαλάουα και αποσμητικά. Να περάσετε όμορφα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Είναι μια μέρα αλληλεγγύης για σας κορίτσια μου σήμερα έτσι?
Να μαζευτείτε να πάτε για ψώνια και καφέ. Να μιλήσετε για αγόρια και σερβιέτες. Χαλάουα και αποσμητικά. Να περάσετε όμορφα.
καλά, εσύ από τον μεγάλο ενθουσιασμό για τη Βουλγάρα έχεις χάσει τα λογικά σου. Και στο έχω ξαναπει. .. στρίβε χόρτο...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα πρεζοχουλιγκανοι...κατ αρχας να συγχαρω τις χιλιοχυμενες ντροπες οπαδων που πηραν ενα ακομα πρωταθλημα χθες.α επισης να πουμε μπραβο στον μανατζερ της χρονιας ζαγορακη γιατι πουλησε δυο παιχτες παραπανω απ οσο κανει ολη η ομαδα.και ενα μεγαλο μπραβο στον οριτζιναλ προεδρο που οπως εγραψα και χθες θα πουλησει ακομα το δεσποινακι...αν προλαβει φυσικα γιατι ακουω οτι τον σουταρε...και ο μπλανκο προς πωληση? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.σημερα ποιοι θα μαστε  γηπεδο?οι γνωστοι αγνωστοι ραντεβου στο ιδιο μερος????

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα υπαλληλε..
hadesg7 & δωρητης μεχρι στιγμης..
θα σε παρω τηλ μολις κατεβω(κατα τις 8,30 δηλαδη)..
εγω εχω ενα ραντεβου στο γραφειο...θα μαι δουλεια ως 8 και με 8 30.κατα τις 9 με 9 και με βλεπω...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

hadesg7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα στα εδω αδερφια...
Μαγκες σημερα δεν ξερω αν θα κατηφορησω στο γηπεδο, γιατι οπως αποκαλυπτει και η ροζ τρομοκρατηθηκα απο τον λαο του παναπουτανας γιου... Σας συμβουλευω οσοι κανετε το ατοπημα και πατε να μην φορατε διακριτικα, γιατι υπαρχει περιπτωση να σας πετυχει κανενας απο αυτους και να σας... σουφρωσει τη μουσουδα ή να σας κουνησει τα αυτια...

ΑΠΟΨΕ ΞΑΝΑΣΜΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ... ΑΠΟΨΕ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ Ο ΕΦΗΒΟΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ... ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ...
ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ... ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ... ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ... ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΘΕ ΓΑΥΡΟΣ... ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΕΑ...
[size=15pt]ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΑΔΑ...[/size]

URL]]

DOCTOR PROCTOR

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καλά, εσύ από τον μεγάλο ενθουσιασμό για τη Βουλγάρα έχεις χάσει τα λογικά σου. Και στο έχω ξαναπει. .. στρίβε χόρτο...
στρίβε για τη βουλγάρα μοικανέ και άσε τις μαλακίες.
αφού ομάδα δεν έχεις άιντε στη βουλγάρα για παρηγοριά και θα θυμηθείς τον γερο PURO NEVRO...

Επισκέπτης
Καλησπερα στα εδω αδερφια...
Μαγκες σημερα δεν ξερω αν θα κατηφορησω στο γηπεδο, γιατι οπως αποκαλυπτει και η ροζ τρομοκρατηθηκα απο τον λαο του παναπουτανας γιου... Σας συμβουλευω οσοι κανετε το ατοπημα και πατε να μην φορατε διακριτικα, γιατι υπαρχει περιπτωση να σας πετυχει κανενας απο αυτους και να σας... σουφρωσει τη μουσουδα ή να σας κουνησει τα αυτια...

ΑΠΟΨΕ ΞΑΝΑΣΜΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ... ΑΠΟΨΕ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ Ο ΕΦΗΒΟΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ... ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ...
ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ... ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ... ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ... ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΘΕ ΓΑΥΡΟΣ... ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΕΑ...
[size=15pt]ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΑΔΑ...[/size]

http://[URL unfurl="true"]www.freewebs.com/fcolympiakos-fifaclub/Olympiakos-Piraeus.jpg[/img[/URL]]
[/quote]& εγω το σκεφτομαι ρε γαμωτο..ευτυχως που θα ερθει & ο πρεζοχουλιγκανος ο δωρητης να νοιωθουμε μια ασφαλεια..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εσπερα καλη συναρρωστοι,ο Βοθροσ γυρισε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπραβο στον πρωταθλητη Ιουλιου Βαζελαικο που συνετριψε την Ντιναμο!!!!!!!!!!!!!!
Μπραβο στην αδεκαρα που πηρε τον Μπασινα που πηγαν να μας φορτωσουν ο τσατσοΝικολοφως και οι τσατομπαμοτσοχοΧελακηδες..............
Μα πανω απο ολα ΜΠΡΑΒΟ στην 7 που τουσ απετρεψε,γι αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΟΝΟ η 7 για σας αδελφια!!!!!!!!!!!!!!
36 23 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τι ωρα θα κατεβεις κατω βοθρε?
αυτος ο χατζηχρηστος δεν μας αφηνει παικτες να παρουμε,πηρε και τον μπασινα

Επισκέπτης
Εσπερα καλη συναρρωστοι,ο Βοθροσ γυρισε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπραβο στον πρωταθλητη Ιουλιου Βαζελαικο που συνετριψε την Ντιναμο!!!!!!!!!!!!!!
Μπραβο στην αδεκαρα που πηρε τον Μπασινα που πηγαν να μας φορτωσουν ο τσατσοΝικολοφως και οι τσατομπαμοτσοχοΧελακηδες..............
Μα πανω απο ολα ΜΠΡΑΒΟ στην 7 που τουσ απετρεψε,γι αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΟΝΟ η 7 για σας αδελφια!!!!!!!!!!!!!!
36 23 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλησπερα αρρωστακι..
γηπεδο θα ερθεις???
www.imageshack.gr/view.php?file=s9bsr1uid0hze8bymogy.jpg] [/URL]
www.imageshack.gr/view.php?file=zzae6ykh4asdqxtppclm.jpg] [/URL]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom