Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Στη νεοελλληνικη γλωσσα "Τα άδεια σακιά τα φουσκώνει ο αέρας και τους ανόητους η έπαρση."
Θα μπορουσε σαν επαρση να θεωρηθει οτι παμε για κυπελλο (οσοι το πιστευουν απο την ΑΕΚ)
Καλο βραδι

εχεις δει ποτε ομαδα στην ιστορια του αθληματος να λεει "παμε να φαμε κατω απο πεντε"? :think:
ο καθενας θελει το καλυτερο δυνατο τυπε....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Εκπλήξεις έκρυβε η ανακοίνωση της αποστολής του Ολυμπιακού καθώς ο Βίτορ Περέιρα άφησε εκτός για το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ αρκετούς από τους βασικούς παίκτες της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος αποφάσισε να δώσει ανάσες στους Κασάμι, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί ενώ ούτε ο Ρομπέρτο είναι στην αποστολή καθώς και οι Μποτία, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Αυλωνίτης, Χάρα και Γιαννούλης.

Όσον αφορά την προπόνηση, ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην τακτική αλλά και στην αμυντική - επιθετική αντίδραση ενώ οι παίκτες ακολούθησαν και ασκήσεις που αφορούσαν την τεχνική.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Σαντάνα, Βούρος, Μανιάτης, Σάλιακας, Αφελάι, Εντινγκά, Φουστέρ, Ντομίνγκεζ, Διαμαντάκος, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Σιόβας, Μήτρογλου, Σαλίνο, Ντουρμάζ.

Σας τα λέγα εγώ.. :wanker:

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
εχεις δει ποτε ομαδα στην ιστορια του αθληματος να λεει "παμε να φαμε κατω απο πεντε"? :think:
ο καθενας θελει το καλυτερο δυνατο τυπε....

Exω ακουσει οτι παμε για ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα τηρουμενων των συνθηκων κλπ κλπ και αυτο απο φιλαθλους.
Σιγουρα ο καθενας αγαπα την ομαδα του και θελει το καλυτερο, αλλα για σκεψου τι θα ελεγες αν καποιοι (και ειναι πολλοι αυτοι που απο την ΑΕΚ που πιστευουν οτι θα παρουν το κυπελλο) αν εβγαιναν καποιοι απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και λεγανε το champions league ειναι δικος μας (του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ) τι να κλασει (συγνωμη για την εκφραση προσπαθω να ειμαι παραστατικος) τωρα η Ρεαλ, η Μπαρτσα, η Τσελσι κλπ κλπ
Φανταζομαι οτι θα εκανες πλακα οπως και εγω

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Exω ακουσει οτι παμε για ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα τηρουμενων των συνθηκων κλπ κλπ και αυτο απο φιλαθλους.
Σιγουρα ο καθενας αγαπα την ομαδα του και θελει το καλυτερο, αλλα για σκεψου τι θα ελεγες αν καποιοι (και ειναι πολλοι αυτοι που απο την ΑΕΚ που πιστευουν οτι θα παρουν το κυπελλο) αν εβγαιναν καποιοι απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και λεγανε το champions league ειναι δικος μας (του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ) τι να κλασει (συγνωμη για την εκφραση προσπαθω να ειμαι παραστατικος) τωρα η Ρεαλ, η Μπαρτσα, η Τσελσι κλπ κλπ
Φανταζομαι οτι θα εκανες πλακα οπως και εγω

η ΠΑΕ και ο προπονητης τυπε λεει οτι παμε για οτι καλυτερο οχι παμε να παρουμε το κυπελλο...
παντως αυτο οτι θα παρει champions league ο ολυμπιακος το ελεγε αν θυμασαι ο Σφουγγαριστρας-τηλεοπαδος επι Κοκκαλη και κατι ερχομαστε στην Μπαρτσα και την Ρεαλ προσφατα....

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
η ΠΑΕ και ο προπονητης τυπε λεει οτι παμε για οτι καλυτερο οχι παμε να παρουμε το κυπελλο...
παντως αυτο οτι θα παρει champions league ο ολυμπιακος το ελεγε αν θυμασαι ο Σφουγγαριστρας-τηλεοπαδος επι Κοκκαλη και κατι ερχομαστε στην Μπαρτσα και την Ρεαλ προσφατα....

Αρα ο Τσουκαλας ειναι ο πνευματικος πατερας του "ερχομαστε"
Ρε το το Τσουκaλα !!!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αρα ο Τσουκαλας ειναι ο πνευματικος πατερας του "ερχομαστε"
Ρε το το Τσουκaλα !!!

Και εγω εντωμεταξυ θελω να πατε στο γιουροπα οσο πιο μακρια γινεται για να μαζεψει κανα βαθμο η χωρα να μην γυρισουμε στο 1970  :hi:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Επειδη απο μπασκετ εχω μαυρα μεσανυχτα ξερει κανεις μεχρι ποσες ελληνικες ομαδες βγαινουν ευρωλιγκα?  :think:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Εκπλήξεις έκρυβε η ανακοίνωση της αποστολής του Ολυμπιακού καθώς ο Βίτορ Περέιρα άφησε εκτός για το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ αρκετούς από τους βασικούς παίκτες της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος αποφάσισε να δώσει ανάσες στους Κασάμι, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί ενώ ούτε ο Ρομπέρτο είναι στην αποστολή καθώς και οι Μποτία, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Αυλωνίτης, Χάρα και Γιαννούλης.

Όσον αφορά την προπόνηση, ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην τακτική αλλά και στην αμυντική - επιθετική αντίδραση ενώ οι παίκτες ακολούθησαν και ασκήσεις που αφορούσαν την τεχνική.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Σαντάνα, Βούρος, Μανιάτης, Σάλιακας, Αφελάι, Εντινγκά, Φουστέρ, Ντομίνγκεζ, Διαμαντάκος, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Σιόβας, Μήτρογλου, Σαλίνο, Ντουρμάζ.

Σας τα λέγα εγώ.. :wanker:
Με λιγότερο από 5-0 είναι πλήρης αποτυχία και μεγάλο κάζο.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Πάααααλι συντήρηση;  :-

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.256
Πόντοι
5.006
Θέλει να βρεθεί και στη Λεωφόρο ο Μαρινάκης. :rockon: :rockon:
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την Τούμπα, επιθυμεί να συνοδεύσει την αποστολή του Ολυμπιακού και στη Λεωφόρο για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Στις 22 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το ντέρμπι "αιωνίων" και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού σκοπεύει να βρεθεί στη Λεωφόρο όπως έκανε και στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί για τα μέτρα ασφαλείας θα υπάρξει πρόβλεψη για τον τρόπο που θα μετακινηθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και το σημείο όπου θα κάτσει ώστε να παρακολουθήσει το ματς.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ευκολάκι το σημερινό. Αρκεί να δείξουν σοβαρότητα οι παίκτες.

Πιστεύω ότι θα τους έχουν περάσει το μήνυμα οι ανώτεροι και πιο παλιοί.

Γιατί κακά τα ψέμματα όσο χαόδη διαφορά και να έχουμε, αν σκυλιάσουν τα αεκάκια και εμείς βαριόμαστε επειδή παίζουν Β εθνική, η ισοπαλία ή μια νίκη με μικρή διαφορά θα είναι πιθανή.

Πιστεύω σε ένα ωραίο ματς που να μοιάζει με το ΤΡΙόδιο  :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Αεκάκι και κύπελλο πάντα μου θυμίζουν εκείνον τον τελικό του '09. Με το πρώτο τους γκολ οφφ-σάιντ και τα πουστροκαραγκιοζιλίκια του βαζελόψυχου Κυργιάκου:

[youtube=700,500]YWm9YhPlE8A[/youtube]

:knockinb:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Αεκάκι και κύπελλο πάντα μου θυμίζουν εκείνον τον τελικό του '09. Με το πρώτο τους γκολ οφφ-σάιντ και τα πουστροκαραγκιοζιλίκια του βαζελόψυχου Κυργιάκου:

[youtube=700,500]YWm9YhPlE8A[/youtube]

:knockinb:

Η μεγαλύτερη κηδεία όλων των εποχών ήταν .

pavlosyn

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Το ματς αυτο ηταν για το φτωχο κυπελλο,χειροτερο ηταν το 4-3 το 2001 που με ισοπαλια η νικη περναν το πρωτα8λημα,με καλη ομαδα τοτε η ΑΕΚ ειχαν βαλει λυτους και δεμενους για να το παρουν.Οριζουν Βασσαρα που εδινε το ενα πεναλτυ μετα το αλλο μπας και παρουν καμια ισοπαλια,μιλαμε για ματς τιτλου και ουτε Χ δεν μπορουσαν να παρουν οι λιγοψυχοι.
Αυτα για κατι νεογαυρους που "ντρεπονται" μετα απο ενα αναποδο αραουτ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom