Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ναι αλλα μετα του αφησε εγκυο την γυναικα..
[/quoteΑυτο δεν το ξερουμε.Εσυ το λεs.Ενω στην πιπα ηταν αυτοπτηs μαρτυραs ολη η Ελλαδα. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

ναι αλλα στην ομαδα σου τον θες κ θα τον παρεις..για να σε δω τοτε.. ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Aμα βαλει τον εφηβο στο στηθοs θα γινει κατευθειαν αγορακι :rockon:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κλάμααααααααααααααααααααα..........
πίκρααααααααααααααααααααα..........

πλέζουρας............. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλά ρε ...είστε σοβαροί...λέτε μπράβο στα μπουκέτα?.....και μετά περιμένετε να δούμε προκοπή στην ελλάδα?.....ΕΛΕΟΣ.....

μετά έχουν άδικο που μας λένε...η μόνη ευρωπαική χώρα με...μαύρους κατοίκους.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

hades7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα, αδερφια!

Quintel, να ζησεις 1000 χρονια!!!
Για παντα στις καρδιες μας...

Εισαι ενας απο εμας...

URL]]

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μαγκιτες οποιος θελει ξυλο να ρθει να τα βαλει μαζι μου,θα σας σκισω!!!!!!!!!!
Ως γνωστο 1,68 υψος,92 πια μπυροκιλα,εχω δεκα νταν στο Μασατε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τρεμετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για ραντεβου θανατου σε οποιαδηποτε ουζομπυροφροντηστηριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hades7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα, αδερφια...

Με πολυ, πολυ, πολυ ΑΓΑΠΗ...

[youtube=425,350]LpvcNR0P78M[/youtube]

hades7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ολοι στη Ριζουπολη την Κυριακη... Με υπομονη ομως... Στοχος μας ειναι να μην επαναληφθουν τα λαθη εκεινου του ομορφου απογευματος του 2003... Αυτη τη φορα θελουμε να βγουν απο τη φυσουνα...

hades7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λογια, λογια, λογια... Ολο λογια... ΜΟΝΟ λογια!

[youtube=425,350]qCxOUMDlU5E[/youtube]

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Χαιρετώ τους απανταχού πράκτορες και επιστήμονες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ο Βαλβέρδε στην συνέντευξη λέει κάλα λόγια για τον Λουα[sup]2[/sup] .
Άντε να δούμε μπάς και τον κρατήσει τον μαυρούλη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Άρη, αλλάξε την υπογραφή σου. Μάλλον που θα έχουμε προπονητή ως......τα Χριστούγεννα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Χαιρετώ τους απανταχού πράκτορες και επιστήμονες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ο Βαλβέρδε στην συνέντευξη λέει κάλα λόγια για τον Λουα[sup]2[/sup] .
Άντε να δούμε μπάς και τον κρατήσει τον μαυρούλη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Άρη, αλλάξε την υπογραφή σου. Μάλλον που θα έχουμε προπονητή ως......τα Χριστούγεννα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βοηθο προπονητη πηραμε μη ξεχνιεσαι  :2funny: :2funny: :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
βοηθο προπονητη πηραμε μη ξεχνιεσαι  :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτό σημαίνει να έχεις λεφτά και να ικανοποιείς τα βίτσια σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να πληρώνεις τον βοηθό σου κοντα 1,5 μυριακια ευρά  :o :o :o :o :o :o

Ρε θα μας τρελλάνει ο Θείος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό σημαίνει να έχεις λεφτά και να ικανοποιείς τα βίτσια σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να πληρώνεις τον βοηθό σου κοντα 1,5 μυριακια ευρά  :o :o :o :o :o :o

Ρε θα μας τρελλάνει ο Θείος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
η μονη απορια που εχω  ειναι αν ο βοηθος του βοηθου προπονητη που πηραμε ειναι καλος?οχι τιποτ αλλο αυτος θα παρει τη κουπα το μαη... :2funny: :2funny: :2funny:

hades7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στο Λανθαρότε, το "νησί που βρίσκεται στο Νότο των απώτατων πόθων", όπως το αποθεώνει ο Γάλλος συγγραφέας Μισέλ Ουελμπέκ, αποκάλυψε τους πόθους του για τον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μιλώντας στην εφημερίδα "Sport".

"Θέλω να αποδείξω την αξία μου σε ένα κλαμπ σαν τον Ολυμπιακό που είναι υποχρεωμένο να νικά, να κατακτά το πρωτάθλημα και να αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πάντες λένε ότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει πολύ πάθος. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική και είμαι ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη", υποστηρίζει ο Βαλβέρδε.

"Είναι πρόκληση ο Ολυμπιακός, μια ομάδα που μόλις κατέκτησε το νταμπλ. Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που πηγαίνω εκεί. Όταν πήγα στην Εσπανιόλ, μόλις είχε γλιτώσει τον υποβιβασμό και μου ζήτησαν παραπάνω. Στον Ολυμπιακό έκαναν δικό τους το πρωτάθλημα και το κύπελλο και θέλω να πραγματοποιήσουμε περισσότερα. Ήθελα να πάω σε μια ομάδα που είναι πρωταθλήτρια παντού και θέλει να κερδίζει σε όλα τα ματς", λέει ο Βαλβέρδε που διαφαίνεται να έχει την "ψύχωση" για τις νίκες που λατρεύουν στον Πειραιά.

Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος επανέλαβε για ακόμη μία φόρα ότι δεν έχει ακόμη υπογράψει συμβόλαιο αλλά πως υπάρχει μια αρχική συμφωνία, αποκάλυψε πως γοητεύτηκε από την ιδέα μιας αλλαγής: "Περιμένουμε να επιβεβαιώσουμε την αρχική συμφωνία, αλλά ακόμη δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο. Δεν θέλω να μιλήσω για προσφορές άλλων ισπανικών ομάδων γιατί δεν είναι καλό. Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που εκδήλωσε γρηγορότερα και πειστικότερα το ενδιαφέρον του για εμένα. Συνάντησε γρήγορα τον ατζέντη μου και ένιωσα ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο".

Ο Βαλβέρδε αποκάλυψε και το λόγο αποχώρησης του από την Εσπανιόλ: "Η Εσπανιόλ ήταν η πρώτη μου επιλογή. Στην Βαρκελώνη περνούσα καλά αλλά η κατάσταση έγινε περίπλοκη. Tα αποτελέσματα ήταν "άρρωστα" στο τέλος της σεζόν και η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη αμφιβολίες για την επερχόμενη. Είπα στην ομάδα ότι δεν θέλω να συνεχίσω έτσι.

Περάσαμε δύο καλά χρόνια μαζί και δεν έπρεπε να τα χαλάσουμε. Δεν είμαι απογοητευμένος. Η ζωή συνεχίζεται", κατέληξε ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού…

πηγη: Sport24.gr

Ηδη μπηκε στην ψυχολογια της Ομαδαρας... Αφου ξερεις τοσα πολλα για τον Αυτοκρατορα θα ξερεις και για τους ακολουθους του και την απεραντη αγαπη που εχουν για τα ζωακια...
REDORDEAD

hades7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και ενα βιντεακι που τα λεει ολα...

ΘΥΡΑ 7 σημαινει...

[youtube=425,350]5HAEbFiEcIw[/youtube]