Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
Εχουμε ξενερωσει εντελως που δεν θα σας εχουμε γκευ στο τελικο , για να σας ξαναχυσουμε, οπως στην νεα σμυρνη

Μονο αν αγορασετε διαιτητη κ παρετε δυο πεναλτυ , κερδιζετε, πουστρακια
τυπε μετα τα χθεσινα ειναι ιστορικη ευκαιρια να ξεκινησει μια νεα δεκαετια αλλεπαλληλων βιασμων....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
o κατσο ειναι μεγαλη αλεπου-τσατσα οπως θες πεσ το..
στον πουτσο του να πουλησει μαγκια ειναι πολυ εξυπνος για κατι τετοιο πια..
να σπασει κ αλλο το ρυθμο ηθελε,και να εκμαιευσει αντιδραση απο παιχτη του αντιπαλου που βρισκεται στον αγωνιστικο χωρο..
τα πετυχε και τα δυο.

γενικα για χθες,εγιναν απιστευτα πραγματα αλλα οταν πλακωνες στις φαπες το σισσε πριν 3 χρονια,και οταν εκανες ριζουπολες φωναζες εχυσα...οποτε για τα χθεσινα,εχυσα και γω με τη σειρα μου..
περιμενω αντιποινα απο τη μερια σας,και μεταντιποινα απο τα παοκια,μεχρι να ψοφησει καποιο ορκ ανεξαρτητου χρωματος ή καποιος παικτης για να πεσουμε ολοι απ τα συννεφα αηδιασμενοι..

στα λεγα οτι η μπαλα στην ελλαδα εχει πεθανει,εσυ επειδη το παιρνει ο γαυρος τα βλεπεις ολα μπλε εδω και χρονια ομως.
καλα τραγουδα...μπερδευεις ανομοια πραγματα αλλα τεσπα μπορεις να πιστευεις οτι θες...σας ποναει ο θρυλος και μονιμως μαγειρευεται και ανακατευετε καζανια...μπερδευετε γενικολογειτε θυμαστε επιλεκτικα γεγονοτα (τι να πρωτοθυμηθω και πριν απο ριζουπολη για λεωφορους και φιλαδελφειες και τουμπες)δικαιολογειτε κατστασεις επειδη δηθεν εχει γινει και πιο παλια κλπ κλπ...
ποδοσφαιρο υπαρχει και θα υπαρχει και ειναι αυτο που ειδες στο τσου λου οταν σαν χωρα αντιπροσωπευτηκες επαξια απο την μεγαλυτερη ομαδα της ελλαδας και αναγκασες την ισως μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου να κανει καθυστερησεις στο κορνερ και να ξαπλωνει κατω για να περασει η ωρα στο πιο αναγνωρισιμο γηπεδο του κοσμου και υπο το βλεμμα της μισης υφηλιου...
θα περιμενα ισως απο σενα να βρεις τα αρχιδια και να απομονωσεις τον εξυγιαντη ιβαν ,να ταυτιστεις την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ΑΠΟΛΥΤΑ με την ανακοινωση της πειραιωτικης παε αλλα φευ...που να βρεις (λεω εγω) τα καταλληλα οργαν (αρχιδια συκωτι νεφρα και κουραγιο) να παραδεχτεις το αυτονοητο χωρις να ψαχνεις δικαιολογιες και καλα απο το παρελθον που θεωρεις οτι σε βοηθουν να μην το κανεις...
σε σεβομαι σε εκτιμω αλλα στο ζυγι (τουλαχιστον σημερα) μου βγαινεις λειψος...
επειδη δεν εχεις το κουραγιο να παραδεχτεις αυτονοητα και στην ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ στιγμη να ΄΄αποδωσεις'' δικαιοσυνη αλλα και ευθυνες σε συγκεκριμενα προσωπα και ομαδες χωρις στρουθοκαμηλιστικες αναφορες σε παρελθοντα γεγονοτα απλα να σε ενημερωσω οτι θα παραμενεις θεατης στην πορεια και τον καλπασμο του θρυλου εντος εκτος και επι τα αυτα...
οταν ολοι εσεις οι δηθεν εξυγιαντες και φερπλειστες παρετε χαμπαρι οτι μονο μας ξυπνατε και μας συσπειρωνετε αρα κανετε οτι το χειροτερο γιασας με αυτες τις χαζομαρες ισως να καταφερετε καποτε να μας αντιμετωπισετε...
μεχρι τοτε απλα πληγωνετε το θηριο...
κριμα...σε περιμενα πιο μαγκα και οχι να καταφευγεις σε γενικευσεις και ανουσιες αναδρομες στο παρελθον προκειμενου να αποφυγεις να παραδεχτεις οτι κανενας δεν ευαγγελιζετε το καλο του ποδοσφαιρου αλλα υποκριτικα προσπαθησει να εκθρονισει τον βασιλια απο τον θρονο του λειτουργωντας με ιδιοτελεια...
κριμα...

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Να θυμίσω στους φίλους Ολυμπιακούς πως ο Κασάπης είχε φάει πρωτόδικα 24 αγωνιστικές για λιγότερα καραγκιοζιλικια από αυτά του Μανιατη χθες...
Ε καλα κ την πρώτη χρόνια στο Καραϊσκάκη το σπίτι δεν το βλέπαμε ακόμα κ την επόμενη σεζόν απο τιμωρίες!Εσυ πήρες ματς με φωτοβολιδα :cheesy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.611
Πόντοι
606
Τι αλλο θα ακουσουμε :grin: :grin: :grin: ολυμπιακος οπαδος να υποστηριζει τον βαζελο :grin: :grin:  Παει χαλασε ο κοσμος :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τυπε μετα τα χθεσινα ειναι ιστορικη ευκαιρια να ξεκινησει μια νεα δεκαετια αλλεπαλληλων βιασμων....
Μετα τα χθεσινα ειναι ευκαιρια να γινει κατι για να μην ξαναεχουμε ποτε τετοιες καταστασεις.
Ειναι απαραδεκτο να βλεπεις καφρους να μπαινουν και να κυνηγανε παιχτες του ολυμπιακου..Σε τι φταινε αυτοι;
Δεν πρεπει να υπαρξει ατιμωρησια.Ουτε για τους οπαδους αλλα ουτε και για παιχτες οπως ο Κατσουρανης και ο Μανιατης.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.611
Πόντοι
606
για μενα κανονικα οι ολυμπιακοι πρεπει να υποστιριζουν τον ΠΑΟΚ γιατι ειμαστε οι 2 λαοι τις ελλαδος οχι μονο οι μεγαλυτεροι αλλα μοιαζουμε σε πολλα :).. Θελω τον χρηστιδη το φιλαρακι :) στον τελικο κυπελλου με κασκολ του ΠΑΟΚ :grin: :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
προσωπικα ενημερωνω απο τον παροντα ιστοτοπο οτι αν ξαναδω γαυρο να ασκει κριτικη και να δηλωνει αηδιασμενος απο τυχον ''μεθοδους'' στρατηγικες και χειρισμους της παε στην συνεχεια θα του γαμησω οτι εχει...καμμια κριτικη (δεν μιλαω για μεταγραφες ποδοσφαιρο και λοιπα )στην διοικηση καμμια ειρωνμια για κανενα...ειδατε ολοι πως αντιπαρερχονται στην ομαδα συσσωμοι οι αντιολυμπιακοι...αλλοι κανανε και αλλοι με την εκκωφαντικη τους σιωπη συναινουσαν...
ελεγα και πιο παλια...υπηρχε και υπαρχει πολεμος και οποιος δεν ειναι μαζι μας ειναι εχθρος μας...
απλα και κατανοητα πιστευω πραγματακια...κυριλεδες που θα διαμαρτυρονται στο τηγανι που θα αποδοκιμαζουν και θα φευγουν απο τελικους και θα σκιζουν διαρκειας δεν εχουν καμμια θεση αναμεσα μας...κλωτσες και μπουνιες...
ενα και ενα ισον δυο...προδοτες εν καιρω πολεμου...απλα...
αυτα...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
Μετα τα χθεσινα ειναι ευκαιρια να γινει κατι για να μην ξαναεχουμε ποτε τετοιες καταστασεις.
Ειναι απαραδεκτο να βλεπεις καφρους να μπαινουν και να κυνηγανε παιχτες του ολυμπιακου..Σε τι φταινε αυτοι;
Δεν πρεπει να υπαρξει ατιμωρησια.Ουτε για τους οπαδους αλλα ουτε και για παιχτες οπως ο Κατσουρανης και ο Μανιατης.
φιλαρακι για τα χθεσινα ειναι απολυτως υπευθυνος ο μαρινακης...κανεις αλλος..αν δεν μπορεις να προστατευσεις την ομαδα σου,δεν κανεις για τον ολυμπιακο...παντως μετα τισ χθεσινες δηλωσεις του,υπαρχει η ελπιδα οτι θα αλλαξει(τουλαχιστον αν δεν μπορει,ας ρωτησει τον κοκκαλη,αυτος ξερει   ;) ).......
οσον αφορα να μην εχουμε ξανα τα χθεσινα,διαφωνω καθετα.....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αντε γαμησου ρε μουνοπανο γαμω οτι εχεις αγαμητο αρχιδι που θα μιλησεις για τον μανιατη...εγω τον εχω κριτικαρει και βρισει μετα τον τελικο αλλα χτες ηταν γαμω τα παλληκαρια μεσα στο μπουρδελο και απαντησε στις αλητειες και τις προκλησεις...και το λεω εγω που του εχω σουρει τα μυρια οσα...
αρχιδι της πουτσας αντικειμενικε ...σκουπιδι βρωμερο που πεταγεσαι παλι και εχεις αποψη μουνι ψοφιο...
τιμη και δοξα στον γιαννη μανιατη που ξευτιλισε τις πουτανες μεσα στο μπουρδελο τους...
αρχιδι κομπλεξικε σκουπιδι εμετε...

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
αντε γαμησου ρε μουνοπανο γαμω οτι εχεις αγαμητο αρχιδι που θα μιλησεις για τον μανιατη...εγω τον εχω κριτικαρει και βρισει μετα τον τελικο αλλα χτες ηταν γαμω τα παλληκαρια μεσα στο μπουρδελο και απαντησε στις αλητειες και τις προκλησεις...και το λεω εγω που του εχω σουρει τα μυρια οσα...
αρχιδι της πουτσας αντικειμενικε ...σκουπιδι βρωμερο που πεταγεσαι παλι και εχεις αποψη μουνι ψοφιο...
τιμη και δοξα στον γιαννη μανιατη που ξευτιλισε τις πουτανες μεσα στο μπουρδελο τους...
:rockon: :rockon:
[move]Χ Υ Ν Ω Ω Ω Ω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
:rockon:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    75,1 KB · Εμφανίσεις: 36

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Πολλές αγάπες βλέπω! :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και αναμεσα σε ολα αυτα ξεχασαμε και το κεφαλαιο διαιτησια...θυμαμαι τα πρωτοσελιδα και τους ''αντικειμενικους''που εβγαιναν μετα το καλοπουλειο και μιλαγαν για τριπτυχο αλητειας περιλαμβανοντας και την διαιτησια...
αυτα που εγιναν χτες δεν εχουν ξαναγινει...μιλαμε για την διπλη εγκληματικη καρατια του τζαβελλα στον βαλντεζ που εδειχνε με σηκωμενη την μπλουζα το σημαδια απο την σκαρια στον μανταλο και αυτος ετρεχε μακρυθα αποφευγοντας να κοιταξει προς τα εκει...μιλαμε για το κεφαλοκλειδωμα και το πεταμα κατω στον τσορι παλι νομιζω απο τον τζαβελλα και το τραβηγμα μετα απο αγκαλιασμα στον φουστερ...και αλλες δυο περιπτωσεις σε κορνερ με σπρωξιματα σε παιχτες του θρυλου...και φυσικα την νη αποβολη (βασει αυτων που ελεγαν οτι επρεπε να αποβληθει στο καραισκακης ο φουστερ) στο σπρωξιμο του βιτορ στον βαλντεζ...
τι εγινε ρε αντικειμενικοι;θα μιλησουμε για διαιτησια;;
αν πουμε δε για το οφσαιτ στο πρωτο στον καμπελ που τον καλυπταν τεσσερεις αμυντικοι θα γελαει ο καθε πικραμενος...ο συγκεκριμενος εποπτης πρεπει να ηταν σουρωμενος...

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
οπως μανωλας με νινιαδη :think:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Βλέποντας πάντως Μώραλη,Μαρινάκη και Θείο μαζί να κατεβαίνουν στην πολιτική ,μου θύμισαν Σικελιανικες οικογένειες της Νέας Υόρκης  που δια μέσω δολοπλοκιων και με ίντριγκες να διαφθείρουν ολόκληρες γενιές χρονια τώρα....από την άλλη ο Βλαδίμηρος η Ιβαν ο τρομερός είναι τύπου μπαίνω με τα τάνκς και τα γαμαω όλα ...

Αν έπρεπε να διαλέξω αντίπαλο θα διάλεγα τον δεύτερο γιατί παίζει στα φανερά γνωρίζοντας πως θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom