koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
τεραστια μαλακια παιχτηκε με την ρεαλ ρε πουστη μου...και το χειροτερο ειναιοτι αυτο που εκανε η μπουρεδολομαδα η ρεαλ δεν εχει καμμια λογικη....ακομα και αν θεωρηθει οτι προτιμουσε να παιζει με εμας παρα με τον βαζελο,αν μας περασει θα παιζει με την μπαρτσελονα, ενω αν κερδιζε χθες θα επαιζε στους 4 με την μιλανο....
γαμω την γκαντεμια μας,απο την τσσκα χωρις τεοντοσιτς, πεσαμε στην ρεαλ...
Φίλε εδώ θα σου θυμίσω πως ομάδες που θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο θέλουν να βγάλουν πάντα της μεγάλες διεκδικήτριες από πριν προτού είναι αργά. Αυτό φαίνεται να διάλεξε η Βασίλισσα διότι η ευκαιρία είναι πιο μεγάλη τώρα στα ματς των τριών νικών παρά στην τετράδα....Έχω το προαίσθημα ότι θα περάσουμε ρε μάγκες. Η ψυχολογία μας πρέπει να είναι πολύ ανεβασμένη αυτή τη στιγμή και να δουλεύουμε σε πολύ έντονο ρυθμό. Βασικά πιστεύω ότι θα κερδίσουμε με σκορ 3-1. Αυτοί θα καταφέρουν να κλέψουν κάποιο ματς. Πάντως ομάδα που διαλέγει αντίπαλο δεν έχει με τίποτα στόφα Πρωταθλητή. Είδωμεν.
Αν ξεκινάς έτσι χάνει και το ελάχιστο και ειδικά αν είσαι στην τετράδα δεν χρειάζεται να έχεις την καλύτερη ομάδα για να πάρεις την κούπα....Δεν είμαι μπασκετικός αλλά γνώμη μου είναι ότι για φέτος στόχος μας πρέπει να είναι η πρόκριση στο final4.
o πρινταζης ποτε γυρναει? προλαβαινει την σειρα με την ρεαλ? ή αμα παν το φαιναλ φορ??
και ο εισι λο προλαβαινει το φαιναλ φορ 'η δεν εχει δικαιωμα συμμετοχησ??
Καλημερα.o πρινταζης ποτε γυρναει? προλαβαινει την σειρα με την ρεαλ? ή αμα παν το φαιναλ φορ??
και ο εισι λο προλαβαινει το φαιναλ φορ 'η δεν εχει δικαιωμα συμμετοχησ??
Αν ξεκινάς έτσι χάνει και το ελάχιστο και ειδικά αν είσαι στην τετράδα δεν χρειάζεται να έχεις την καλύτερη ομάδα για να πάρεις την κούπα....
Και κάτι άλλο, μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι θα χάσει δυο σερί ματς ο ολυμπιακός στην Μαδρίτη, εκείνο που όμως πρέπει να προσέξει είναι να μη απολέσει το πλεονέκτημα στην έδρα του, κάτι που έπαθε πέρσι ο ΠΑΟ με την Μπάρτσα!