Σημασία έχει τι γράφεις εσύ, άσε τους άλλους. Το επιχείρημα σου ήταν λάθος δεν είναι κακό να το παραδεχτείς. Ο Φράγκι έκανε πολύ καλύτερο ροτέισιον από το Μπάρτζι και ο Μήτσος έκατσε αναλογικά περισσότερο έξω από τον μούσια.Λογικό αφού ήταν χάλια χθες.
Το κόμπλεξ που το είδες ρε φίλε, ή το έχεις έτσι καραμέλα και το πετάς όταν δεν έχεις επιχειρήματα απέναντι σε κάποιον που έχει διαφορετική άποψη από σένα;
Σημασία έχει τι γράφω εγώ αφού απάντησα στον άλλο.
Αντε να το κάνω και νιανια να το καταλάβεις.
Ο άλλος έγραψε με τουπέ πως έπαιξε για καβλάντα ο Διαμαντίδης, επειδή ήθελε να τον ξεκουράσει ο Αλβέρτης.
Γελάνε και τα τσιμέντα. Ήταν ο χειρότερος παίχτης ο Διαμαντίδης γι'αυτό και έμεινε τόση ώρα έξω.
Που και πάλι σου λέω έπαιξε πολύ ώρα, παρά τις μαλακίες που έκανε, γιατί απλά είναι ο Διαμαντίδης.
Τέτοιους παίχτες δεν γίνεται να τους ξεγράψεις γιατί πάντα περιμένεις από αυτούς μέχρι και την τελευταία στιγμή.
Αν είχε τα ποσοστά του Διαμαντίδη ο Ράιτ, θα έπαιζε 2' όπως ο Κόλινς σε μας.
Άμα ήθελε να τον ξεκουράσει θα έκανε παρέα στον Παππά.
Για τον ίδιο λόγο έμεινε και τόση ώρα έξω ο Σπανούλης που δεν τον πήγαινε το παιχνίδι.
Απλά πράγματα. Είναι σαν να έγραφα εγώ, ήθελε να ξεκουράσει τον Σπανούλη ο Μπαρτζώκας αλλά τον έβαλε μόνο λίγο στο τέλος να καβλαντίσει.
Θα το δεχόσουν?
Το κόμπλεξ στο λέω γιατί σε ένα ματς μοιρασμένο από όπου και να το δεις μου λες πως έπρεπε να χάσουμε και προσπαθείς να βρεις τρόπο να μειώσεις τη νίκη.
Μια χαρά επιχειρήματα έχω, αν δεν μπορείς να καταλάβεις κάποια απλά πράγματα είναι άλλο θέμα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι'αυτό.