Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Ρε τύπε εσύ έτσι μετράς το χρόνο συμμετοχής, συγκρίνοντας ποιος έμεινε περισσότερο μεταξύ των παικτών; Ο χρόνος στο μπάσκετ αγόρι μου είναι πεπερασμένος, 40Χ5=200 λεπτά. Το ότι έπαιξε 8 λεπτά λιγότερο από το μέσο όρο του δεν το είδες παλικάρι; Φως φανάρι ήταν ότι τον ξεκούραζε ή τον κράταγε στον πάγκο γιατί δεν ήταν καλά. 0 πόντους εντός παιδιάς και 5 λάθη έκανε, αν δεν κάνω λάθος κάποια κρίσιμα μάλιστα στο τέλος.

Μάθε να χαίρεσαι τη νίκη όταν έπρεπε να χάσεις κι άσε τους άλλους.

Είδες τι έγραψε αυτός που του απάντησα?
Επειδή είσαι και έξυπνος, τον Σπανούλη τον ξεκούρασε ο Μπαρτζώκας?

Μια χαρά τη χαίρομαι τη νίκη, εσύ μην είσαι κομπλεξικός με το κόκκινο.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
επαναλαμβανουμε τη σειρα οπως με τη Σιενα το 2012 . Με το καλημερα διπλο στη Μαδριτη και φυγαμε για Μιλανο...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Είδες τι έγραψε αυτός που του απάντησα?
Επειδή είσαι και έξυπνος, τον Σπανούλη τον ξεκούρασε ο Μπαρτζώκας?

Μια χαρά τη χαίρομαι τη νίκη, εσύ μην είσαι κομπλεξικός με το κόκκινο.
Σημασία έχει τι γράφεις εσύ, άσε τους άλλους. Το επιχείρημα σου ήταν λάθος δεν είναι κακό να το παραδεχτείς. Ο Φράγκι έκανε πολύ καλύτερο ροτέισιον από το Μπάρτζι και ο Μήτσος έκατσε αναλογικά περισσότερο έξω από τον μούσια. Λογικό αφού ήταν χάλια χθες.
Το κόμπλεξ που το είδες ρε φίλε, ή το έχεις έτσι καραμέλα και το πετάς όταν δεν έχεις επιχειρήματα απέναντι σε κάποιον που έχει διαφορετική άποψη από σένα; :think:

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Στο 3 ειναι καλυτεροι, στο 5 ειναι επισης καλυτεροι, στο 1-2 εχουν περισσοτερες λυσεις,

Ο Μιροτιτς παιζει 4αρι βασικα , οποτε εκει ειναι που ειναι καλυτεροι (μαζι με το Ρουντυ στο 3) . Ο Ντανστον το παιδι του κυριου Μακη μια χαρα πιστευω μπορει να τον κοντραρει και για την περιφερεια δε θα το λεγα πως εχουν (αριθμητικα ) περισσοτερες λυσεις. Σερχι - Γιουλ - Καρολ εναντιον Σπανουλη - Μαντζαρη - Σλουκα . Ολοι αυτοι ειναι πολυ χοτ αυτη την περιοδο βεβαια , ειδικα ο Μιροτιτς παει τρενο σε καθε αγωνα και στα ρανκινγκς , αλλα ελπιζουμε οι δις πρωταθλητες να δειξουν απο τι ειναι φτιαγμενοι  :rockon:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Σημασία έχει τι γράφεις εσύ, άσε τους άλλους. Το επιχείρημα σου ήταν λάθος δεν είναι κακό να το παραδεχτείς. Ο Φράγκι έκανε πολύ καλύτερο ροτέισιον από το Μπάρτζι και ο Μήτσος έκατσε αναλογικά περισσότερο έξω από τον μούσια.Λογικό αφού ήταν χάλια χθες.
Το κόμπλεξ που το είδες ρε φίλε, ή το έχεις έτσι καραμέλα και το πετάς όταν δεν έχεις επιχειρήματα απέναντι σε κάποιον που έχει διαφορετική άποψη από σένα; :think:

Σημασία έχει τι γράφω εγώ αφού απάντησα στον άλλο.
Αντε να το κάνω και νιανια να το καταλάβεις.

Ο άλλος έγραψε με τουπέ πως έπαιξε για καβλάντα ο Διαμαντίδης, επειδή ήθελε να τον ξεκουράσει ο Αλβέρτης.
Γελάνε και τα τσιμέντα. Ήταν ο χειρότερος παίχτης ο Διαμαντίδης γι'αυτό και έμεινε τόση ώρα έξω.
Που και πάλι σου λέω έπαιξε πολύ ώρα, παρά τις μαλακίες που έκανε, γιατί απλά είναι ο Διαμαντίδης.
Τέτοιους παίχτες δεν γίνεται να τους ξεγράψεις γιατί πάντα περιμένεις από αυτούς μέχρι και την τελευταία στιγμή.
Αν είχε τα ποσοστά του Διαμαντίδη ο Ράιτ, θα έπαιζε 2' όπως ο Κόλινς σε μας.
Άμα ήθελε να τον ξεκουράσει θα έκανε παρέα στον Παππά.

Για τον ίδιο λόγο έμεινε και τόση ώρα έξω ο Σπανούλης που δεν τον πήγαινε το παιχνίδι.
Απλά πράγματα. Είναι σαν να έγραφα εγώ, ήθελε να ξεκουράσει τον Σπανούλη ο Μπαρτζώκας αλλά τον έβαλε μόνο λίγο στο τέλος να καβλαντίσει.
Θα το δεχόσουν?

Το κόμπλεξ στο λέω γιατί σε ένα ματς μοιρασμένο από όπου και να το δεις μου λες πως έπρεπε να χάσουμε και προσπαθείς να βρεις τρόπο να μειώσεις τη νίκη.
Μια χαρά επιχειρήματα έχω, αν δεν μπορείς να καταλάβεις κάποια απλά πράγματα είναι άλλο θέμα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι'αυτό.

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Σημασία έχει τι γράφεις εσύ, άσε τους άλλους. Το επιχείρημα σου ήταν λάθος δεν είναι κακό να το παραδεχτείς. Ο Φράγκι έκανε πολύ καλύτερο ροτέισιον από το Μπάρτζι και ο Μήτσος έκατσε αναλογικά περισσότερο έξω από τον μούσια. Λογικό αφού ήταν χάλια χθες.
Απα πά πά!πιπερι στο στόμα για τον ηθικό μητσο :2funny:
Ρε υπάρχει ακόμα ο ποντιος :huh:
Ξέχασα ο συνεχόμενα κορυφαίος αμυντικός στας ευρωπας που δεν απεβληθει ποτε με 5
:2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Από σχόλιο στο γκαζέτα :tooth:

"Ο Ολυμπιακος νικησε χθες γιατι ηθελε να παιξει με τσσκα που εκεινη την ωρα ειχε νικησει την μακαμπι και ηταν πρωτη ενω ο παναθηναικος μολις εμαθε οτι νικησε η τσσκα εχασε την διαφορα απο τον οσφπ και τελικα και το ματς αφου ηθελε Ρεαλ η οποια αφου εμαθε οτι αν νικουσε θα επαιζε με παναθηναικο εκατσε και εχασε απο την Ζαλγκιρις γιατι ηθελε ολυμπιακο που ηθελε τσσκα που δεν την ηθελε ο παναθηναικος που τελικα ηθελε ρεαλ και ολα κατσανε αναποδα."

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Σημασία έχει τι γράφω εγώ αφού απάντησα στον άλλο.
Αντε να το κάνω και νιανια να το καταλάβεις.

Ο άλλος έγραψε με τουπέ πως έπαιξε για καβλάντα ο Διαμαντίδης, επειδή ήθελε να τον ξεκουράσει ο Αλβέρτης.
Γελάνε και τα τσιμέντα. Ήταν ο χειρότερος παίχτης ο Διαμαντίδης γι'αυτό και έμεινε τόση ώρα έξω.
Που και πάλι σου λέω έπαιξε πολύ ώρα, παρά τις μαλακίες που έκανε, γιατί απλά είναι ο Διαμαντίδης.
Τέτοιους παίχτες δεν γίνεται να τους ξεγράψεις γιατί πάντα περιμένεις από αυτούς μέχρι και την τελευταία στιγμή.
Αν είχε τα ποσοστά του Διαμαντίδη ο Ράιτ, θα έπαιζε 2' όπως ο Κόλινς σε μας.
Άμα ήθελε να τον ξεκουράσει θα έκανε παρέα στον Παππά.

Για τον ίδιο λόγο έμεινε και τόση ώρα έξω ο Σπανούλης που δεν τον πήγαινε το παιχνίδι.
Απλά πράγματα. Είναι σαν να έγραφα εγώ, ήθελε να ξεκουράσει τον Σπανούλη ο Μπαρτζώκας αλλά τον έβαλε μόνο λίγο στο τέλος να καβλαντίσει.
Θα το δεχόσουν?

Το κόμπλεξ στο λέω γιατί σε ένα ματς μοιρασμένο από όπου και να το δεις μου λες πως έπρεπε να χάσουμε και προσπαθείς να βρεις τρόπο να μειώσεις τη νίκη.
Μια χαρά επιχειρήματα έχω, αν δεν μπορείς να καταλάβεις κάποια απλά πράγματα είναι άλλο θέμα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι'αυτό.
Από αυτήν την πρόταση:

- Ο Διαμαντίδης έκανε το χειρότερό του ματς και ήταν στη 3άδα με τους παίχτες που πήραν πιο πολύ χρόνο.

Θες να καταλάβει ο αναγνώστης αυτό που περιγράφεις σε όλη την 1η παράγραφο από πανω; Κι απορείς που δε σε καταλαβαίνω;

Όσο για το μοιρασμένο ματς θα διαφωνήσω, μπορεί στα οπαδικά σου μάτια να φάνηκε έτσι αλλά εγώ που το είδα χωρίς άγχος και προτίμηση πιστεύω ότι το παιχνίδι ήταν καθαρά στα χέρια του ΠΑΟ. Μόνο ο Σλούκας είχε πάθος και η δική του ευστοχία σε κράτησε στο ματς ώστε να εκμεταλλευτεις τα παιδικά λάθη του ΠΑΟ στο τέλος.

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
αν εννοεις οτι μας ''διαλεξε'' μαλλον παραλογιζεσαι...ειναι δυνατον νοημονες ανθρωποι να διαλεξουν τον δις πρωταθλητη ευρωπης;;την ομαδα του σπανουλη του καλυτερου ευρωπαιου παιχτη;και οχι μια ομαδα της πλακας που παιζει αντιμπασκετ;;σοβαρευτειτε λιγο...εχασε στα ισα...οπως εχασε και στην γερμανια και στην ρωσια...και οπως θα χασει και απο μας...
σε βλεπω να μενεις προ εκπληξεως...πολυ καλυτερη ομαδα η ρεαλ απο τον ολυμπιακο...σιγουρο ειναι οτι μας διαλεξε..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Προφανώς μας διάλεξε, αλλά πραγματικά δε στέκει αυτή η επιλογή. Τα σχόλια ότι φοβήθηκε το βάζελο τα ακούω και γελάω. Προτίμησε να αποφύγει δηλαδή το βάζελο απ' το να πετύχει τη μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του f4;  :idiot:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Από αυτήν την πρόταση:

- Ο Διαμαντίδης έκανε το χειρότερό του ματς και ήταν στη 3άδα με τους παίχτες που πήραν πιο πολύ χρόνο.

Θες να καταλάβει ο αναγνώστης αυτό που περιγράφεις σε όλη την 1η παράγραφο από πανω; Κι απορείς που δε σε καταλαβαίνω;

Όσο για το μοιρασμένο ματς θα διαφωνήσω, μπορεί στα οπαδικά σου μάτια να φάνηκε έτσι αλλά εγώ που το είδα χωρίς άγχος και προτίμηση πιστεύω ότι το παιχνίδι ήταν καθαρά στα χέρια του ΠΑΟ. Μόνο ο Σλούκας είχε πάθος και η δική του ευστοχία σε κράτησε στο ματς ώστε να εκμεταλλευτεις τα παιδικά λάθη του ΠΑΟ στο τέλος.

Το τι καταλαβαίνει ο καθένας δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω.
Τέλος πάντων τώρα που το ξεκαθάρισα, εσύ δεν μου έχεις απαντήσει ακόμα.
Είπες πως τον Διαμαντίδη τον ξεκούρασε, τον Σπανούλη τον ξεκούρασε?

Για το τελευταίο δεκτό, δεν μπορούμε να έχουμε την ίδια οπτική γωνία.

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
Προφανώς μας διάλεξε, αλλά πραγματικά δε στέκει αυτή η επιλογή. Τα σχόλια ότι φοβήθηκε το βάζελο τα ακούω και γελάω. Προτίμησε να αποφύγει δηλαδή το βάζελο απ' το να πετύχει τη μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του f4;  :idiot:
γνωμη μου ειναι οτι  διαλεγει ολυμπιακο που ειναι πιο '' βατη '' ομαδα απο τον παναθηναικο , ωστε να μπει δυνατα στο f4...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Το τι καταλαβαίνει ο καθένας δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω.
Τέλος πάντων τώρα που το ξεκαθάρισα, εσύ δεν μου έχεις απαντήσει ακόμα.
Είπες πως τον Διαμαντίδη τον ξεκούρασε, τον Σπανούλη τον ξεκούρασε?

Για το τελευταίο δεκτό, δεν μπορούμε να έχουμε την ίδια οπτική γωνία.
Ρε φίλε απαντάς λες και σου πειράξαν την αδερφή. Κουβέντα κάνουμε ούτε να σε μειώσω προσπαθώ ούτε να σε προβοκάρω, χαλάρωσε λίγο. Αν νομίζεις ότι έβγαζε νόημα αυτό που έγραψες πάω πάσο.
Δεν είπα ότι τον ξεκούρασε, εγώ σχολίασα τον τρόπο που προσέγγισες το χρόνο συμμετοχής του. Έγραψα ότι μάλλον τον κράτησε στον πάγκο γιατί ήταν κακός, παρά για ξεκούραση. Ο ΣΠανούλης, επίσης αρνητικός, έπαιξε λιγότερο λόγω Σλούκα.

Για το λόγο που διάλεξε η Ρεάλ αντίπαλο, πιστεύω ότι τα θέλει όλα. Εκδίκηση με πρόκριση επί του Πρωταθλητή, αποκλεισμό της Μπάρτσα από τον τελικό και κούπα. Ξαναλέω ότι ποντάρω στην αλαζονεία τους.

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
γνωμη μου ειναι οτι  διαλεγει ολυμπιακο που ειναι πιο '' βατη '' ομαδα απο τον παναθηναικο , ωστε να μπει δυνατα στο f4...
μην ξεχναμε ακολουθουν 3 παιχνιδια...διαλεγεις την πιο '' αδυναμη '' ομαδα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
γνωμη μου ειναι οτι  διαλεγει ολυμπιακο που ειναι πιο '' βατη '' ομαδα απο τον παναθηναικο , ωστε να μπει δυνατα στο f4...

Δηλαδή πιστεύουν ότι θα περάσουν άνετα. Καλά, ας τους πει κάποιος ότι όποτε ομάδα διάλεγε αντίπαλο έπαιρνε τ' αρχίδια της :sunglasses:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
κακα τα ψεματα λιγες οι πιθανοτητες να περασουμε με μειονεκτημα εδρας απεναντι σε αυτες τις ομαδες..σιγουρα ηθελα τσσκα παρα ρεαλ..ειδωμεν

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Ρε φίλε απαντάς λες και σου πειράξαν την αδερφή. Κουβέντα κάνουμε ούτε να σε μειώσω προσπαθώ ούτε να σε προβοκάρω, χαλάρωσε λίγο. Αν νομίζεις ότι έβγαζε νόημα αυτό που έγραψες πάω πάσο.
Δεν είπα ότι τον ξεκούρασε, εγώ σχολίασα τον τρόπο που προσέγγισες το χρόνο συμμετοχής του. Έγραψα ότι μάλλον τον κράτησε στον πάγκο γιατί ήταν κακός, παρά για ξεκούραση. Ο ΣΠανούλης, επίσης αρνητικός, έπαιξε λιγότερο λόγω Σλούκα.

Φως φανάρι ήταν ότι τον ξεκούραζε ή τον κράταγε στον πάγκο γιατί δεν ήταν καλά.

:2funny:  :2funny: :2funny:

Εντάξει γάμησέ το. Δε βγάζει πουθενά να το συνεχίσουμε.
Το πρώτο πράγμα που σου είπα είναι, αν είδες σε ποια λεγόμενα απάντησα και εσύ μου έγραψες δεν έχει σημασία τι λένε οι άλλοι αλλά τι λέω εγώ.

Ρε μαλάκα δεν έχω τίποτα μαζί σου, ξεκόλλα.
Μπορεί να είναι ο γραπτός λόγος και να φαίνεται έτσι.
Για αθλητικά μιλάμε, ίσως "επιτρέπεται" κάποια συγκεκριμένη γλώσσα, αλλά ειλιρκινά δεν έχω κάτι ούτε με σένα ούτε με κανένα άλλο εδώ μέσα. Βέβαια είσαι γάματα ξεροκέφαλος και το ξέρεις  :grin: γι'αυτό και σε είπα κομπλεξικό.
Τώρα θυμήθηκα πως είσαι ο μαλάκας με το "πολύς" που σου είχα πει έχουμε καιρό μπροστά μας  :2funny:  :s&m_3:

Για πες ρε, τον Σπανούλη τον ξεκούραζε?  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom