Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε ο Μπαρτζώκας είχε κόμπλεξ εναντίον του Πεδουλάκη. Το μπάσκετ που παίζει ο Πεδουλάκης, ενώ άλλες ομάδες μπορούν να το κερδίζουν ο Μπαρτζώκας αδυνατούσε.  ;)
ολες οι αλλες ομαδες μπορουσαν και μονο ο μπαρτζι δεν μπορουσε τυπε :grin:

αν και τα βλεπω λιγα τα ψωμια του και αυτου

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Αυτόν τύπε μόνο ο Σπανακοπιτούλης μπορεί να τον σώσει ουσιαστικά.

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Έτσι είναι τύπε. Ο Κόλινς τελείωσε τώρα. Ο άνθρωπος δεν μπορεί. Καθαρά θέμα Μπαρτζώκα που τον έβαλε μέσα και τον εξέθεσε τόσο δυνατά. Ρίχνεις ένα πιτσιρίκι σε κλουβί με πεινασμένα λιοντάρια? Αυτό έκανε ο Μπάρτζι. Δικό του ματς έχασε με την Αρμάνι ο καθυστερημένος. Αν τον είχε βγάλει στο τέλος της πρώτης περιόδου και δεν τον κρατούσε μέσα και στη δεύτερη θα το είχαμε πάρει το ματς. Κόλινς και Κατσίβελης πήραν συνολικά γύρω στα 8-9 λεπτά συμμετοχής. Ο Μάντζαρης τελείωσε με 26 λεπτά συμμετοχής. Αν τα λεπτά αυτών των 2 τα έδινες στον Βαγγέλη και χτυπούσε 33-34 αγωνιστικά λεπτά για αυτόν τον αγώνα ειδικών συνθηκών θα είχες καθαρίσει το ματς επειδή δεν θα τους έδινες ποτέ ρυθμό και αυτοπεποιήθηση. Εδώ ο Διαμαντίδης που είναι 34 χρονών χτυπάει πάνω από 30 λεπτά και ο δικός μας ο μυρωδιάς φοβάται να δώσει 30+ λεπτά στον 23 χρονο Μάντζαρη.

καλά τα λες φιλε μου αλλα δυστυχώς ο Βαγγελάκης είχε φάουλ και έπρεπε να τον προστατεύσει και λίγο

ήταν ο μοναδικός που έπαιζε άμυνα με τους μαύρους της αρμάνι στην περιφέρεια

είχαμε και την ατυχία με τον σπανούλη που και χαλια να ήταν θα αναγκαζόταν η αρμάνι να βάλει και έναν αμυντικό

αστο από όπου και να το πιάσεις πονάει

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

δυστυχώς ή ευτυχώς για εσάς οι Αγγελόπουλοι δεν αλλάζουν προπονητή στα μέσα της χρονιας μονο αν πέσει μεγάλη γιούχα από τον κόσμο όπως με Γκέρσον

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δυστυχώς ή ευτυχώς για εσάς οι Αγγελόπουλοι δεν αλλάζουν προπονητή στα μέσα της χρονιας μονο αν πέσει μεγάλη γιούχα από τον κόσμο όπως με Γκέρσον
και εγω αυτο νομιζω τυπε
αλλα αν δεν παρει το πρωταθλημα ειναι σιγουρο οτι θα φαει σουτ

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
καλά τα λες φιλε μου αλλα δυστυχώς ο Βαγγελάκης είχε φάουλ και έπρεπε να τον προστατεύσει και λίγο

ήταν ο μοναδικός που έπαιζε άμυνα με τους μαύρους της αρμάνι στην περιφέρεια

είχαμε και την ατυχία με τον σπανούλη που και χαλια να ήταν θα αναγκαζόταν η αρμάνι να βάλει και έναν αμυντικό

αστο από όπου και να το πιάσεις πονάει

Τύπε το θέμα είναι ότι όταν τον έβγαλε δεν ήταν φορτωμένος με φάουλ. Ολόκληρη δεύτερη περίοδο έπαιξε με Κόλινς και καπάκι Κατσίβελη ο μυρωδιάς. Ο Άρτζι αν είχε την ομάδα μας αυτό το παιχνίδι θα το κέρδιζε γιατί δεν θα έκανε τέτοιες τρανταχτές μαλακίες. Θα έκανε τα βασικά και θα το παιρνε. Γενικά ο Μπιν πρέπει να νομίζει ότι είναι και γαμώ τα μπασκετικά μυαλά. Συνεχώς δοκιμάζει αλχημείες με σχήματα νομίζει ότι πρωτοπορεί, αλλά γαμάει την ομάδα.
Εν τω μεταξύ στο θέμα Σπανούλη, παίζει να είναι σακατεμένος από την αρχή της χρονιάς και τώρα να το έβγαλαν στη φόρα που επιδεινώθηκε. Τα πόδια του δεν πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση. Πέρσι θυμάμαι εναντίον του ΠΑΟ παρόλο που σούταρε πολύ κακά από το τρίποντο, δεν κόλωνε να κάνει μπούκες και τους είχε πατήσει κάτι πολύ παλικαρίσια ζόρικα καλάθια στους τελικούς. Φέτος παίζει σαν κοτόπουλο και δεν δοκιμάζει καν να τους παίξει στα πόδια και να πάει για τη διείσδυση. Ίσως τα πόδια του να του έχουν γαμήσει την αυτοπεποιήθηση.

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Τύπε το θέμα είναι ότι όταν τον έβγαλε δεν ήταν φορτωμένος με φάουλ. Ολόκληρη δεύτερη περίοδο έπαιξε με Κόλινς και καπάκι Κατσίβελη ο μυρωδιάς. Ο Άρτζι αν είχε την ομάδα μας αυτό το παιχνίδι θα το κέρδιζε γιατί δεν θα έκανε τέτοιες τρανταχτές μαλακίες. Θα έκανε τα βασικά και θα το παιρνε. Γενικά ο Μπιν πρέπει να νομίζει ότι είναι και γαμώ τα μπασκετικά μυαλά. Συνεχώς δοκιμάζει αλχημείες με σχήματα νομίζει ότι πρωτοπορεί, αλλά γαμάει την ομάδα.
Εν τω μεταξύ στο θέμα Σπανούλη, παίζει να είναι σακατεμένος από την αρχή της χρονιάς και τώρα να το έβγαλαν στη φόρα που επιδεινώθηκε. Τα πόδια του δεν πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση. Πέρσι θυμάμαι εναντίον του ΠΑΟ παρόλο που σούταρε πολύ κακά από το τρίποντο, δεν κόλωνε να κάνει μπούκες και τους είχε πατήσει κάτι πολύ παλικαρίσια ζόρικα καλάθια στους τελικούς. Φέτος παίζει σαν κοτόπουλο και δεν δοκιμάζει καν να τους παίξει στα πόδια και να πάει για τη διείσδυση. Ίσως τα πόδια του να του έχουν γαμήσει την αυτοπεποιήθηση.

νομίζω ότι τον έβγαλε μόλις έκανε το 2 αλλα δεν έχει σημασία γιατί έκανε πολλά λάθη πάλι

γιατί τους έβλεπε ότι δεν τραβάνε και τους άφηνε μέσα

μέχρι να χάσουμε την διαφορα και να αρχίσουμε να κυνηγάμε εμείς στο σκορ

ειλικρινά έχω βαρεθεί να τον βλέπω στην γωνια να ξύνει την μύτη του

και στα κρίσιμα σημεία να σηκώνεται ο τόμιτς και να εμψυχώνει τους παίχτες κάτι που δεν φαίνεται από το γυαλί

για τον Σπανούλη δεν μπορώ να ξέρω

και πέρσι έκανε άσχημα παιχνίδια αλλα όχι τόσα πολλά
αλλα και φέτος έχει κάνει κάποια mats που τα έχει πάρει μονος του και δεν κώλωνε να μπουκάρει στην ρακέτα

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Αγγελοπουλοι κ Γιαννακοπουλος ειναι φανερο πλεον οτι ουτε θελουν ουτε μπορουν να ριξουν λεφτα....

οποτε για τα επομενα χρονια ας κατεβασουμε απαιτησεις......

15 χρονακια καλα τα πηγαμε....και οι 2 στην Ευρωπη...

ας κανουμε διαλειμμα καποια χρονακια κ μετα βλεπουμε....

λεφτα δεν υπαρχουν.....

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε μαλακες δεν πατε καλα. Προφανως και εκανα πλακα με τον ορο "προβοκατσια". Δηλαδη τι στο διαολο θα πρεπει σε καθε ποστ να κανουμε παρενθεση αμα τα λεμε για πλακα, η σοβαρα;
Δηλαδη τι σας φανηκε σοβαρο, το γεγονος που το χαρακτηρισα προβοκατσια η  την συνεχεια που ειπα οτι ο Αλαφουζος ειναι απο πισω και οτι θα επαιζε στην Δικη της δευτερας;
Αυτος-αυτη εννουσα οτι κανει καζουρα αλλα απο την αρχη και εγω για πλακα απαντησα και τσιμπησε ο αλλος.
(σοβαρο. Οσο γινεται δηλαδη)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε μαλακες δεν πατε καλα. Προφανως και εκανα πλακα με τον ορο "προβοκατσια". Δηλαδη τι στο διαολο θα πρεπει σε καθε ποστ να κανουμε παρενθεση αμα τα λεμε για πλακα, η σοβαρα;
Δηλαδη τι σας φανηκε σοβαρο, το γεγονος που το χαρακτηρισα προβοκατσια η  την συνεχεια που ειπα οτι ο Αλαφουζος ειναι απο πισω και οτι θα επαιζε στην Δικη της δευτερας;
Αυτος-αυτη εννουσα οτι κανει καζουρα αλλα απο την αρχη και εγω για πλακα απαντησα και τσιμπησε ο αλλος.
Εσπειρες ανεμους και θερισες θυελλες μαν  :tooth:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αυτος με το αβαταρ του Αλεφαντου και τις "περιεργες" επιλογες ειναι απο πισω.  :s&m_3:
(Πλακα, που ισως να περιεχει ψηγματα αληθειας)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
[size=16pt]Αυτος-αυτη εννουσα οτι κανει καζουρα[/size] αλλα απο την αρχη και εγω για πλακα απαντησα και τσιμπησε ο αλλος.

:2funny: :2funny: :2funny:

μεγάλε μου, πού να φανταστείς ότι για κάτι απλό που έγραψες, ο καθένας θα πέταγε τη μαλακία του ε;
Πάντως, μόνο εγώ έπεσα μέσα 100%. Γιατί ναι μεν κι εγώ κι ο μαστερ καταλάβαμε ότι εννοούσες ότι αυτός/ή που ανέβασε τη φωτο θέλει να κάνει καζούρα, απλώς ο μαστερ δεν το βλέπει σαν καζούρα αυτό. Προσωπικά, συμφωνώ μαζί σου ότι περί καζούρας πρόκειται ή τελοσπάντων προσπάθεια για καζούρα.
Οσον αφορά στον κο Κωλοτρυπίδη που τόσο εμφαντικά μπήκε και καλά να μου την πει, τώρα που ξεβρακώθηκε σημαίνει ότι αυτά που έγραφε περί μονοψήφιου iq μου ισχύουν γι' αυτόν; Θα μου πάρει άραγε μια πίπα σαν καλό κοριτσάκι ή θα κάνει την κότα;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

αρχίδια ανέμους έσπειρε. Είπε τα πράγματα με το όνομά τους (ότι κάποιος σπάει πλάκα κάνοντας καζούρα), έκανε κι ο ίδιος την πλάκα του και τέλος. Τώρα τι φταίει αυτός για το αν ο καθένας καταλαβαίνει το κοντό του και το μακρύ του;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:2funny: :2funny: :2funny:

μεγάλε μου, πού να φανταστείς ότι για κάτι απλό που έγραψες, ο καθένας θα πέταγε τη μαλακία του ε;
Πάντως, μόνο εγώ έπεσα μέσα 100%. Γιατί ναι μεν κι εγώ κι ο μαστερ καταλάβαμε ότι εννοούσες ότι αυτός/ή που ανέβασε τη φωτο θέλει να κάνει καζούρα, απλώς ο μαστερ δεν το βλέπει σαν καζούρα αυτό. Προσωπικά, συμφωνώ μαζί σου ότι περί καζούρας πρόκειται ή τελοσπάντων προσπάθεια για καζούρα.
Οσον αφορά στον κο Κωλοτρυπίδη που τόσο εμφαντικά μπήκε και καλά να μου την πει, τώρα που ξεβρακώθηκε σημαίνει ότι αυτά που έγραφε περί μονοψήφιου iq μου ισχύουν γι' αυτόν; Θα μου πάρει άραγε μια πίπα σαν καλό κοριτσάκι ή θα κάνει την κότα;
σαφως και παραδεχομαι την μαλακια μου...εγω φοραω παντελονια και δεν κρυβομαι...βεβαια η αληθεια ειναι οτι ο μαριος το ψιλογαμησε γιατι στο αρχικο του ποσταρισμα καταλαβαινει κανεις οτι κανει καζουρα ο ιδιος μιλωντας για προβοκατσια...
απο την στιγμη βεβαια που ο ιδιος εξηγει οπως το ειπες εσυ σαφως και εχεις δικιο...
οσο για το μονοψηφιο αι κιου σαφως δεν το εννοω για την παρτη σου ...μπορει να σε θεωρω κολλημενο αλλα σιγουρα οχι βλακα...
αλλα για τον μαστερ μην ορκιζεσαι....το μονοψηφιο νουμερο ειναι στανταρ...
εγω βλεπεις παραδεχομαι την μαλακια μου και εχω τα αρχιδια να μην βαζω τον εγωισμο μπροστα μου...
εσυ θα μου πεις αν τα αστερια στην φανελλα της ρεαλ ειναι για ευρωπαικα η ειναι το εμβλημα του δημου της μαδριτης;;
να δω εσενα τωρα ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Χριστιδη ο μαρινακης ειναι αδελφη. :rockon:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Χριστιδη ο μαρινακης ειναι αδελφη. :rockon:

ειναι απο τους ελαχιστους που ποτε μα ποτε δεν θα σκεφτομουν οτι ειναι αδελφη....
κοψε φατσα κ κορμι.....
ολα τα αλλα μπορει να ειναι αλλα αδελφη ποτε....

οχι οτι ο δικος μας ειναι ομορφαντρας...αλλα....δεν ειναι κ τετοιο κομματι.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πουστερ τον έχεις δοκιμάσει;Καλα δε ντρέπεστε να σας πηδα ανηλεως μια ξεφωνημενη
:grin: :grin:
ο μαρινακης ειναι ο αδελφος της γυναικας του bbwlover  :rockon:
και δεν γαμαει,γαμιεται μαν.Αυτα ειναι γνωστα στην πιατσα. :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ειναι απο τους ελαχιστους που ποτε μα ποτε δεν θα σκεφτομουν οτι ειναι αδελφη....
κοψε φατσα κ κορμι.....
ολα τα αλλα μπορει να ειναι αλλα αδελφη ποτε....

οχι οτι ο δικος μας ειναι ομορφαντρας...αλλα....δεν ειναι κ τετοιο κομματι.....
Τα εχει με εναν αραπη μαν.Υπηρχει και φωτο τους παλαιοτερα αλλα την εχω χασει.Καταρχην με τοσο παχος και λιπος δεν μπορει να κανει και κατι
αλλο.

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Κλείσε ρε μαλακα κ λίγο το PC  και τραβα να γαμησεις!το σπερμα εχει φτάσει εγκέφαλο !Αν θες κερνάω  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom