Επισκέπτης
και εγω αυτο ελπιζωναι για την ελλαδα παντα..εγω ελπιζω τουλαχιστον να ειμαστε τυχεροι στην κληρωση του τσου λου και να μην μας τυχει καμια ναπολι η καμια σοσιεδαδ απο τεταρτο γκρουπ γιατι δεν θα παρουμε ουτε νικη στους ομιλους..
και εγω αυτο ελπιζωναι για την ελλαδα παντα..εγω ελπιζω τουλαχιστον να ειμαστε τυχεροι στην κληρωση του τσου λου και να μην μας τυχει καμια ναπολι η καμια σοσιεδαδ απο τεταρτο γκρουπ γιατι δεν θα παρουμε ουτε νικη στους ομιλους..
οχι ρε συ μην τρελενεσαι..ναι για την ελλαδα παντα..εγω ελπιζω τουλαχιστον να ειμαστε τυχεροι στην κληρωση του τσου λου και να μην μας τυχει καμια ναπολι η καμια σοσιεδαδ απο τεταρτο γκρουπ γιατι δεν θα παρουμε ουτε νικη στους ομιλους..
συμφωνω...με προλαβες μην ασχολεισαι με τον καραγκιοζη...δεν εχει νοημα...να μας πει τι;;για διαιτησια;ενταξει πεστου με διαιτησια κερδισα και τελος...τι θες να παραδεχτει οτι εχεις ομαδα;;σκεψου λιγο τι σου λεω...λες αν ειδε το ματς να μην πηρε χαμπαρι;λοιπον να πω και εγω τη γνωμη μου ερχομενοσ απο το γηπεδο θα μιλησω για την ομαδα με δυο λογια ειχε σασπενσ το παιχνιδι η ομαδα οταν επρεπε εδειξε χαρακτηρα εστω και για εικοσι λεπτα φτανει αυτο να το κανει σε μεγαλυτερη διαρκεια και θα το κανει σιγα σιγα πιστευω γιατι εχει τα φοντα και τουσ παιχτεσ και ακομα αυτουσ που θα ερθουν!οσο για σενα μαλαματινα νουμερο σε λυπαμαι απο τελη αυγουστου εφιαλτεσ γαμα τα ......
πλακα κανεις ετσι;ναι για την ελλαδα παντα..εγω ελπιζω τουλαχιστον να ειμαστε τυχεροι στην κληρωση του τσου λου και να μην μας τυχει καμια ναπολι η καμια σοσιεδαδ απο τεταρτο γκρουπ γιατι δεν θα παρουμε ουτε νικη στους ομιλους..
οντωσ ο κοσμοσ σημερα εδειξε αυτοσ που πρεπει να ειναι και ειδικα στο πρωτο ημιχρονο...συμφωνω...με προλαβες μην ασχολεισαι με τον καραγκιοζη...δεν εχει νοημα...να μας πει τι;;για διαιτησια;ενταξει πεστου με διαιτησια κερδισα και τελος...τι θες να παραδεχτει οτι εχεις ομαδα;;σκεψου λιγο τι σου λεω...λες αν ειδε το ματς να μην πηρε χαμπαρι;
ξαναλεω μπραβο στον κοσμο σημερα που στηριξε...
αποδειχτηκα ΚΑΙ ΕΔΩ σωστος...μολις δεν ηρθαν οι βαζελογαυροι υπηρχε υγεια στο γηπεδο...και ποτε να μην ξαναρθουν γιατι μονο κακο κανουν ...και στην ομαδα και στον εαυτο τους..ασε που οι περισοτεροι θα εχουν σκασει γιατι δεν θα μπορουν να μπουν στα σαιτ και να βριζουν προεδρο και μιτσελ...με τα εισητηρια της ιμπερια στον κωλο ειναι τυπε
μου εχει καρφωθει οτι θα μας τυχει σοσιεδαδ...η ναπολι...οχι ρε συ μην τρελενεσαι..
αντε παλι...και;;μου εχει καρφωθει οτι θα μας τυχει σοσιεδαδ...η ναπολι...
ουτε γκολ δεν θα βαλουμε στους ομιλουςαντε παλι...και;;
με τιμαει αυτο που λες...thanks manξεροχυνω με τις αναλυσεις χρηστιδη ελα μωρη θρυλαρα ενωσε μας παλι ολους
ρε παπαρα δεν ειπαμε πιστη;;κολωσες πριν την κληρωση;;χου ρεουτε γκολ δεν θα βαλουμε στους ομιλους
Θυμασαι περυσι τι ειχε γινει σ αυτο το γηπεδο, με τον ιδιο αντιπαλο? Το 2-1 ειναι πολυ ρευστο και επικινδυνο σκορ. Πρωτα εξασφαλιζεις ενα σκορ ασφαλειας, και μετα χαλαρωνεις. Αλλα αυτο που θελω να πω και δεν το καταλαβες, ειναι οτι αν επαιζε η ομαδα σε ολο το παιχνιδι οπως το εικοσαλεπτο που χαθηκε η μπαλα σε ολα τα παιχνιδια, το πρωταθλημα θα τελειωνε απο τον πρωτο κιολας γυρο, γιατι η διαφορα του Ολυμπιακου απο τις υπολοιπες ομαδες ειναι ΧΑΩΔΗΣ. Ο κοσμος το γνωριζει, παει στο γηπεδο να απολαυσει, και του βγαζουν το λαδι μεχρι το τελευταιο λεπτο. Και αντι να λιγοστεψουν οι βλακες τις ομαδες για να μεγαλωσει ο ανταγωνισμος, τις αυξησαν. Η καλυτερη λυση πιστευω ειναι να δημιουργησουν διαβαλκανικο πρωταθλημα.τυπε συγνωμη αλλα την μπαλλα που ειδες 15 με 20 λεπτα στο δευτερο δεν υπαρχει ΚΑΜΜΙΑ πιθανοτητα να την δεις για 90 λεπτα...δεν υπαρχει ομαδα στον κοσμο σε τετοια επιπεδα με τετοιους αντιπαλους που να εχει συνεχομενα τετοια αποδοση...δεν γινεταια απλα...ουτε η μπαρτσα δεν το κανει..
το ζητουμενο ειναι να πυκνωσουν αυτα τα διαστηματα και να μπαινουν και καμποσα γκολ...οχι οπως σημερα που χαθηκανε σε αυτο το διαστημα κραυγαλεες ευκαιριες...
και να παρει χαμπαρι ο κοσμος οτι ομαδα με τετοια κατοχη και πιεση ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ οτι μα οτι και αν γινει...δεν γινεται διαφορετικα ...νομος...να μην αποδοκιμαζει λοιπον στην πρωτη ευκαιρια του αντιπαλου παρα να πανηγυριζει αν γλυτωνει καποιο γκολ (οπως εγινε σημερα) οπως γινεται και σε καθε σοβαρη ποδοσφαιρικα χωρα...πχ αγγλια...
ξαναλεω τετοια μπ-αλλα για 90 ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να δεις...οτι και να γινει...σε επιπεδο σουπερλινγκ...δεκαπεντε στο πρωτο και αλλα τοσα στο δευτερο ειναι νομιζω υπεραρκετα...και στα υπολοιπα προσηλωση και ανεκτο ποδοσφαιρο κατοχης μπαλλας...
οταν γραφεις κατι σωστο ειμαστε ολοι μαζι σουμε τιμαει αυτο που λες...thanks man
ρεντ αν τυχει η ναπολι θα σε παρω μαζι στην ιταλιαμου εχει καρφωθει οτι θα μας τυχει σοσιεδαδ...η ναπολι...
πιο δυνατη απο περσυ η ναπολι δικε μουρεντ αν τυχει η ναπολι θα σε παρω μαζι στην ιταλια
λες να παρουμε κουπα φετος;πιο δυνατη απο περσυ η ναπολι δικε μου
2-3 την βλεπω σιγουρα κουπα δυσκολα λογω γιουβεντους μακαρι παντωςλες να παρουμε κουπα φετος;