Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Η ΒΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ-Από αποκαλύψεις βετεράνου της Παναχαικής Λεβεντάκου για το ματς ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 3-5 στο GOAL της Παρασκευής 28/3/08

Αποκαλύπτει λοιπόν ο Λεβεντάκος: «Ανεβήκαμε στην Τούμπα εγώ και εννέα ακόμη συμπαίκτες μου χωρίς να γνωρίζουμε ότι είχε γίνει συνεννόηση με παράγοντες του Ολυμπιακού. Ολοι πλην του μακαρίτη Θέμη Ρήγα. Λίγο πριν αρχίσει το ματς ο Ρήγας μας είπε στα αποδυτήρια ότι θα μας δώσει 10.000 δραχμές αν κερδίσουμε. Μπήκαμε στο γήπεδο και πριν αρχίσει το ματς μίλησα με τον Κούδα. Κατάλαβα ότι ο ΠΑΟΚ ήταν στο κόσμο του. Είπα στον Κούδα: ''Στείλτε καμιά βαλίτσα στα αποδυτήρια γιατί δεν σας βλέπω καλά''».

Και συνεχίζει στο ψητό ο Λεβεντάκος: «Κερδίσαμε με 5-3 και πήγαμε στο αεροδρόμιο. Εκεί έφτασε και η αποστολή του Ολυμπιακού από την Καβάλα. Και πετάξαμε για την Αθήνα με διαφορετικές πτήσεις, αλλά φτάσαμε σχεδόν μαζί. Ο Ρήγας περιέργως δεν μπήκε στο πούλμαν της ομάδας. Μου έκανε εντύπωση και τον ακολούθησα. Στο πάρκινγκ του αεροδρομίου ήταν παρκαρισμένη η Μερσεντές του Λάκη Πετρόπουλου. Εμφανίστηκε και μπήκαμε και οι τρεις στο αυτοκίνητο με προορισμό τη βίλα του Γουλανδρή. Μας έδωσε λοιπόν 2.000.000 δραχμές που ήταν τρελά λεφτά τότε.

Αυτό ήταν. Είχε αποκαλυφτεί ότι ο Ρήγας δεν έλεγε βλακείες στα αποδυτήρια. Είχε μπει όμως ζήτημα πώς θα μοιραστούν τα λεφτά. Φτάσαμε στην Ομόνοια και σκεφτήκαμε να ζητήσουμε και άλλα από τον Γουλανδρή. Αλλωστε, ολόκληρο πρωτάθλημα του δώσαμε. Πήρα τα μισά, έδωσα τα πιο πολλά στον Δαβουρλή και σε όσους άλλους είχαμε συμφωνήσει. Ο Ρήγας θα έδινε τα άλλα στους υπόλοιπους. Εγώ του είπα να μην αδικήσει τον Τζανετουλάκο (σ.σ.: ήταν ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής τότε) γιατί σαν Πειραιώτης που ήταν θα γκρίνιαζε. Ο Ρήγας πήγε σε μια χαρτοπαικτική λέσχη και έχασε τα περισσότερα λεφτά. Είχε πάθος αλλά δεν ήταν φραγκοφονιάς. Μοίρασε τα υπόλοιπα αργότερα όταν πέρασαν ξανά λεφτά από τα χέρια του».

Υ.Σ.: Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει να μιλήσουν κάποια στιγμή και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έπαιξαν σε εκείνο το παιχνίδι.

Το «μπακίρι» το ξέχασαν στις καραμέλες

Ο Πέτρος Λεβεντάκος αποκαλύπτει πως τη σακούλα με τα λεφτά που τους είχε δώσει ο Γουλανδρής για να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ, την ξέχασαν σε ένα περίπτερο στην Ομόνοια, όταν συζητούσαν εάν πρέπει να του τηλεφωνήσουν για να του ζητήσουν και άλλα χρήματα, μια και στην ουσία η Παναχαϊκή έδινε με τη νίκη στην Τούμπα το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό. «Ξεχαστήκαμε συζητώντας και αφήσαμε τη σακούλα με τα 2.000.000 δραχμές πάνω σε κουτί με καραμέλες. Οταν το θυμηθήκαμε, είχαμε απομακρυνθεί και σαν τρελοί τρέξαμε πίσω. Ευτυχώς η σακούλα με τα λεφτά ήταν στη θέση της. Αυτά για την ιστορία και η αλήθεια είναι ότι παρασκηνιακά έγινε θόρυβος και έφερε καχυποψία και γκρίνιες και εκείνο το 3-5 της Τούμπας ήταν η αρχή του τέλους για την Παναχαϊκή».

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Βρε palermo90 είσαι ένας αποτυ-ΧΥΜΕΝΟΣ mmmmmmPAoGtZISsss.. Γιατί ασχολείσε με εμάς... Εγώ στη θέση σου θα έκανα τουμπεκί και θα ασχολούμουν με ομάδες της κλάσης μου... Δηλαδή Καλαμαριά Ατρόμητο Βέροια Εργοτέλη ΟΦΗ... :idiot:

Πότε επιτέλους θα μας κερδίσετε στην Ντούμπα.???????

ΟΥστ τώρα !

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ερώτησεις κρίσης προς ΑΕΚτζήδες:

1. Τελικά πάτε για πρωτάθλημα ή όχι? Κο κο κο

2. ¨Οποιος θέλει πρωτάθλημα να γίνει τελικά γαύρος σύμφωνα με την προτροπή του Κοντού?Κο κο κο

3. Πόσοι θα είσασταν χτες αν οι χεσμένοι διαιτητές είχαν δώσει το πέναλτυ του Ζήκου στην Καλαμαριά και του Δέλλα στον Ηρακλή?Κο κο κο

4. Ποια είναι η γνώμη σας για το off-side γκολ του Μπλάνκο? Τι θα γινόταν σε αντίθετη περίπτωση?Κο κο κο μήπως ή κλαψ,κλαψ,κλαψ?

5.Με το χέρι στην καρδιά ποια 4αρα ευχαριστηθήκατε πιο πολύ την χτεσινή ή της Σεβίλλης στην αρχή της χρονιάς? Τότε τραγουδούσε πιο δυνατά ο "λαός" της ΑΕΚ...

Επιτέλους καταλάβαμε πως είναι να ε
1.αν δεν ειχες παρει τους 3 στα χαρτια θα πηγαινα.και τωρα ομως παω.2.ουτε νεκρος γαυρος κ υπαλληλος 3.εσεις που θα ησασταν αν δεν ειχατε κανει ενσταση μηπως εκει που ειναι κ το πουλμαν?4.εισαι σιγουρος οτι ηταν οφσαιντ?για δες το καλα πες οτι ηταν οφσαιντ τα 4 γινονται 3 κ 4.πιο πολλυ τραγουδουσες εσυ οταν εφαγες τα 3 απο την τσελσι.παρε και ενα κομματι για παρτυ σου.υπαλληλε[youtube=425,350]YCFXGanTx4A[/youtube]

Συνημμένα

• paparazzi_poulmanerimos1.jpg
    paparazzi_poulmanerimos1.jpg
    35,3 KB · Εμφανίσεις: 18

xaris21

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παντως ηταν ευκαιρια να ετρωγε 6 ο γαυρος αλλα ο κωστενογλου τον σεβαστηκε και εβαλε ΠΑΥΛΗ ΚΟΝΕ...κριμα ηταν ευκαιρια...στον αγωνα τωρα η καλυτερη φετινη αεκ κερδισε εναν κανονικο-μετριο ολυμπιακο!!!ΟRIGINAL PIRAEUS

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Η ΒΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ-Από αποκαλύψεις βετεράνου της Παναχαικής Λεβεντάκου για το ματς ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 3-5 στο GOAL της Παρασκευής 28/3/08

Αποκαλύπτει λοιπόν ο Λεβεντάκος: «Ανεβήκαμε στην Τούμπα εγώ και εννέα ακόμη συμπαίκτες μου χωρίς να γνωρίζουμε ότι είχε γίνει συνεννόηση με παράγοντες του Ολυμπιακού. Ολοι πλην του μακαρίτη Θέμη Ρήγα. Λίγο πριν αρχίσει το ματς ο Ρήγας μας είπε στα αποδυτήρια ότι θα μας δώσει 10.000 δραχμές αν κερδίσουμε. Μπήκαμε στο γήπεδο και πριν αρχίσει το ματς μίλησα με τον Κούδα. Κατάλαβα ότι ο ΠΑΟΚ ήταν στο κόσμο του. Είπα στον Κούδα: ''Στείλτε καμιά βαλίτσα στα αποδυτήρια γιατί δεν σας βλέπω καλά''».

Και συνεχίζει στο ψητό ο Λεβεντάκος: «Κερδίσαμε με 5-3 και πήγαμε στο αεροδρόμιο. Εκεί έφτασε και η αποστολή του Ολυμπιακού από την Καβάλα. Και πετάξαμε για την Αθήνα με διαφορετικές πτήσεις, αλλά φτάσαμε σχεδόν μαζί. Ο Ρήγας περιέργως δεν μπήκε στο πούλμαν της ομάδας. Μου έκανε εντύπωση και τον ακολούθησα. Στο πάρκινγκ του αεροδρομίου ήταν παρκαρισμένη η Μερσεντές του Λάκη Πετρόπουλου. Εμφανίστηκε και μπήκαμε και οι τρεις στο αυτοκίνητο με προορισμό τη βίλα του Γουλανδρή. Μας έδωσε λοιπόν 2.000.000 δραχμές που ήταν τρελά λεφτά τότε.

Αυτό ήταν. Είχε αποκαλυφτεί ότι ο Ρήγας δεν έλεγε βλακείες στα αποδυτήρια. Είχε μπει όμως ζήτημα πώς θα μοιραστούν τα λεφτά. Φτάσαμε στην Ομόνοια και σκεφτήκαμε να ζητήσουμε και άλλα από τον Γουλανδρή. Αλλωστε, ολόκληρο πρωτάθλημα του δώσαμε. Πήρα τα μισά, έδωσα τα πιο πολλά στον Δαβουρλή και σε όσους άλλους είχαμε συμφωνήσει. Ο Ρήγας θα έδινε τα άλλα στους υπόλοιπους. Εγώ του είπα να μην αδικήσει τον Τζανετουλάκο (σ.σ.: ήταν ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής τότε) γιατί σαν Πειραιώτης που ήταν θα γκρίνιαζε. Ο Ρήγας πήγε σε μια χαρτοπαικτική λέσχη και έχασε τα περισσότερα λεφτά. Είχε πάθος αλλά δεν ήταν φραγκοφονιάς. Μοίρασε τα υπόλοιπα αργότερα όταν πέρασαν ξανά λεφτά από τα χέρια του».

Υ.Σ.: Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει να μιλήσουν κάποια στιγμή και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έπαιξαν σε εκείνο το παιχνίδι.

Το «μπακίρι» το ξέχασαν στις καραμέλες

Ο Πέτρος Λεβεντάκος αποκαλύπτει πως τη σακούλα με τα λεφτά που τους είχε δώσει ο Γουλανδρής για να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ, την ξέχασαν σε ένα περίπτερο στην Ομόνοια, όταν συζητούσαν εάν πρέπει να του τηλεφωνήσουν για να του ζητήσουν και άλλα χρήματα, μια και στην ουσία η Παναχαϊκή έδινε με τη νίκη στην Τούμπα το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό. «Ξεχαστήκαμε συζητώντας και αφήσαμε τη σακούλα με τα 2.000.000 δραχμές πάνω σε κουτί με καραμέλες. Οταν το θυμηθήκαμε, είχαμε απομακρυνθεί και σαν τρελοί τρέξαμε πίσω. Ευτυχώς η σακούλα με τα λεφτά ήταν στη θέση της. Αυτά για την ιστορία και η αλήθεια είναι ότι παρασκηνιακά έγινε θόρυβος και έφερε καχυποψία και γκρίνιες και εκείνο το 3-5 της Τούμπας ήταν η αρχή του τέλους για την Παναχαϊκή».

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΙ....
ελεεινοί,βρώμικοι,συχαμεροί μια ζωή

ομάδα
παράγοντες
πρόεδροι
παίκτες
οπαδοί

Επισκέπτης
Ερώτησεις κρίσης προς ΑΕΚτζήδες:

1. Τελικά πάτε για πρωτάθλημα ή όχι? Κο κο κο

2. ¨Οποιος θέλει πρωτάθλημα να γίνει τελικά γαύρος σύμφωνα με την προτροπή του Κοντού?Κο κο κο

3. Πόσοι θα είσασταν χτες αν οι χεσμένοι διαιτητές είχαν δώσει το πέναλτυ του Ζήκου στην Καλαμαριά και του Δέλλα στον Ηρακλή?Κο κο κο

4. Ποια είναι η γνώμη σας για το off-side γκολ του Μπλάνκο? Τι θα γινόταν σε αντίθετη περίπτωση?Κο κο κο μήπως ή κλαψ,κλαψ,κλαψ?

5.Με το χέρι στην καρδιά ποια 4αρα ευχαριστηθήκατε πιο πολύ την χτεσινή ή της Σεβίλλης στην αρχή της χρονιάς? Τότε τραγουδούσε πιο δυνατά ο "λαός" της ΑΕΚ...

1. Όχι βέβαια... κάτω από αυτές τις συνθήκες? Μόνο κάτι ΑΕΚτζήδες αντίστοιχοι με σένα το πιστεύουν!
2. Φυσικά και όχι!
3. Χμμμ... αυτό το προσπερνάω γιατί θα πρέπει να γράψω 200 σελίδες για τα τελευταία 10 χρόνια :) Τα ξέρεις, δεν χρειάζεται να τα αναφέρω άλλωστε :)
4. Ναι... κι αν ο Ρίμπο δεν είχε σκάψει την μπάλα 2 φορές θα ήταν 5... 6... 7... Και τα 4 καλά είναι όμως :)
5. Τίποτα από τα δύο... την 7άρα του γαύρου έχω ευχαριστηθεί πιο πολύ και ακόμα πιο πολύ τον Κόντε να κάνει τον γύρω του γηπέδου βάζοντας το χέρι του στο αυτί του προσπαθώνατς να ακούσει έστω κι έναν ψίθυρο :)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
καμμιά φορά τα έκτακτα βγαίνουν σε καλό. έχασα το πρώτο ημίχρονο και τα 3 γκολ οπότε η πίκρα λιγότερη. τόσο καιρό τα χώναμε σήμερα είναι η σειρά μας να πιούμε το πικρό ποτήρι.
το μόνο που θυμάμαι απο τον αγώνα ανάμεσα απο κεφάλια, φωνές και τον πανέμορφο κώλο της γκαρσόνας είναι "σέντρα του γκαλέτι, στα χέρια του μάχο".
αν παίζαμε έτσι και στο α΄ ημίχρονο, ε λογικό να φάγαμε 3 στο χαλαρό.
3 συμπεράσματα.
1) όλοι όσοι εντός/εκτός ολυμπιακού φαγώθηκαν να διώξουμε τον λεμονή καλά θα κάνουν να το βουλώσουν, είναι οι τελευταίοι που δικαιούνται να μιλάνε και να κάνουν κριτική.
αν και το έχω σίγουρο ότι θα αρχίσουν τις γκομενίστικες δικαιολογίες "τα έλεγα εγώ" θα βγουν και απο πάνω και θα τους φταίει η κακή εκγύμναση των παιχτών.
μάντης δεν είμαι να ξέρω το αποτέλεσμα αν είχαμε κυρ-τάκη στον πάγκο αλλά δεν θυμάμαι ποτέ να φάγαμε 4.

2) πριν τον αγώνα με πανιώνιο ο πρόεδρος ήθελε να τους "σφίξει τα λουριά".  νίκησαν στο χαλαρό, μετά ανέβηκαν τούμπα, μια απο τα ίδια.
το σκηνικό το ξαναείδαμε, ήθελε ένα σοκ, έδιωξε λεμονή έριξαν 3 στο χαλαρό και χθες το ναυάγιο. που καταλήγουμε? ότι έκανες μια τρύπα στο νερό. όταν φέρνεις προπονητή τον αφήνεις να τελειώσει ότι ξεκίνησε, και δίκιο να είχε ο πρόεδρος, χτες το έχασε. ας φάει τα μουστάκια του του απο το κακό του τώρα. αν έχω κάτι να του χώνω για τα υπόλοιπα χρόνια είναι οτι χτες με έκανε να αισθάνομαι βάζελος και αεκτζής.

3) ζούμε το χειρότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. και όμως υπάρχει αγωνία μέχρι το τέλος και για κάποιο λόγο όλοι είμαστε χαρούμενοι για κάτι. εμείς καλή παρουσία στην ευρώπη και την 4άρα στον βάζελο, οι αεκτζήδες την 4άρα σε εμάς κλπ κλπ,
ήταν το πρώτο που σκέφτηκα με το που έληξε ο αγώνας

ΥΓ χαιρετώ και καλωσορίζω κάποιους που είχαν να στάξουν χολή απο τον πρώτο αγώνα με την λάτσιο. μετά απο μήνες θυμήθηκαν να γράψουν για "τσουξίματα", "σούφρες" κλπ.
αν το καλοσκεφτείς πάλι σε εμάς το οφείλουν, εμείς τους βάλαμε στο λαγούμι, εμείς τους βγάλαμε

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Παντως ηταν ευκαιρια να ετρωγε 6 ο γαυρος αλλα ο κωστενογλου τον σεβαστηκε και εβαλε ΠΑΥΛΗ ΚΟΝΕ...κριμα ηταν ευκαιρια...στον αγωνα τωρα η καλυτερη φετινη αεκ κερδισε εναν κανονικο-μετριο ολυμπιακο!!![size=14pt]ΟRIGINAL PIRAEUS[/size]
χαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Που ακριβώς είστε εσείς της FLORIGINAL στον Πειραιά για να ξέρω και εγώ ο αμόρφωτος υπάλληλος ???  :think: :think: :think: :think: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Πίσω λέμε στα κλουβιά σας...

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Παντως ηταν ευκαιρια να ετρωγε 6 ο γαυρος αλλα ο κωστενογλου τον σεβαστηκε και εβαλε ΠΑΥΛΗ ΚΟΝΕ...κριμα ηταν ευκαιρια...στον αγωνα τωρα η καλυτερη φετινη αεκ κερδισε εναν κανονικο-μετριο ολυμπιακο!!!ΟRIGINAL PIRAEUS
Μεγαλόκαρδος και ευγενής φάνηκε ο Λυμπερόπουλος, γιατί τα δύο γκολ που έχασε, μετά το γκολ που πέτυχε, δεν χάνονται με τίποτα από έναν παίκτη σαν και αυτόν. Στα τριάντα τρία του χρόνια, μας σεβάστηκε φαίνεται και κατάλαβε πώς θα ήταν όνειδος αξεπέραστο να χάναμε με κανένα 6-0 ή 7-0.

xaris21

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΗΡΕΜΙΑ και που ριξαμε 4 τριτοι θα βγουμε δεν το χανει το πρωταθλημα ο οσφπ ΑΠΟΡΙΑ αυτον τον μπελουτσι γιατι οι φιλοι μου οι γαυροι τον λενε ΜΠΟΝΟΒΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ??

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Μεγαλόκαρδος και ευγενής φάνηκε ο Λυμπερόπουλος, γιατί τα δύο γκολ που έχασε, μετά το γκολ που πέτυχε, δεν χάνονται με τίποτα από έναν παίκτη σαν και αυτόν. Στα τριάντα τρία του χρόνια, μας σεβάστηκε φαίνεται και κατάλαβε πώς θα ήταν όνειδος αξεπέραστο να χάναμε με κανένα 6-0 ή 7-0.
Ρε πες μας τι πίνεις γιατί άκουσα χθες ότι κυκλοφόρησε στην αγορά <παραμύθα> ληγμένη... :idiot: :idiot:

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
χαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Που ακριβώς είστε εσείς της FLORIGINAL στον Πειραιά για να ξέρω και εγώ ο αμόρφωτος υπάλληλος ???  :think: :think: :think: :think: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Πίσω λέμε στα κλουβιά σας...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:επρεπε να βλεπατε τα μουτρα σας χτες στο ρεντη :2funny: :2funny: :2funny:με καδρονια στα χερια!!!αλλα.....που ειναι το πουλμαν οεο? :think:

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Αεκτζήδες έχει κυρίως σε Νίκαια, Κορυδαλλό, Ρέντη στη Β' Πειραιά και Παλιά Κοκκινιά και Καμίνια στην Α' Πειραιά. Όλοι οι υπόλοιποι είναι Ολυμπιακοί. Η αναλογία πηγαίνει κάπου 75%-25% υπέρ της ομάδας μας. Επιπλέον, υπάρχουν ελάχιστοι, αλλά πολύ κολλημένοι με τις ομάδες τους Εθνικοί (στην Α' πειραιά) και Ιωνικοί και Προοδευτικάνοι στη Β'.

Επισκέπτης
Μια εικόνα 1000 λέξεις! :)

Συνημμένα

• P3300279.jpg
    P3300279.jpg
    159,6 KB · Εμφανίσεις: 30

xaris21

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα εγω μενω πασσαλιμανι αλλα οχι 75-25...πιο λιγο το 85% ειναι ολυμπ.και το αλλο 15% οι υπολ

xaris21

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ελα ρε GALB!!!!ωραιος!!!Το PIRAEUS FANS htan δικο μου!!!μπορεις να μου στειλεις την φωτο?

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
η
κοιτα εγω μενω πασσαλιμανι αλλα οχι 75-25...πιο λιγο το 85% ειναι ολυμπ.και το αλλο 15% οι υπολ
Αναφέρεσαι στο Πασαλιμάνι. Εκεί, χτυπά η καρδιά του Πειραιά. Στους δέκα που θα μιλήσεις, οι έντεκα είναι Ολυμπιακοί. Αεκτζήδες υπάρχουν αρκετοί στα περίχωρα, στις γύρω συνοικίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom