Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Για όσους δεν θα πάνε σήμερα γήπεδο η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι η φιεστα θα μεταδοθει και απο το επισημο site της ομαδας μας! .

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
1 ημ 1 τελ σημερα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δώσε και κανένα άλλο σημείο να πάμε να το παίξουμε...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Να πω και τη δική μου χαζομάρα για το τελευταίο ματς με την Εφές.
Καταρχάς μου κάνει τρομερή εντύπωση το ντεφορμάρισμα του Σπανούλη. Θεωρώ πως ο Μπαρτζώκας πρέπει να του μιλήσει.
Δεύτερον στο τελευταίο 1,5 λεπτό ο Λο έχασε μόνος του το παιχνίδι. Απίστευτα ανώριμος στην άμυνα και μαζεμένα λάθη.

Την ώρα που παίρνεις επιθετικό στα 25 δεύτερα πριν το τέλος και έχεις και άνεση δεν χάνεται το ματς.

Το γεγονός πως χάθηκε με κάνει να αμφισβητώ το κατά πόσο είναι εφικτό να πάρουμε το 5ο ματς.

Πάντως η σειρά πήγε όπως τη σκεφτόμουνα στο 5ο ματς. Θεωρώ τις δύο ομάδες λίγο πολύ ισάξιες.
Για μένα δεν ήταν για φέτος το repeat. Ειδικά από τη στιγμή που στους ξένους δεν έχουμε κάτι το εξαιρετικό. Κ

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Παρακαλουνται οσοι πανε σημερα στο γηπεδο να μην στεναχωρησουν τον προεδρο και να μην γιουχαρουν.
Οσοι κανουν το λαθος θα σημειωνεται το ονοματεπωνυμο τους και δεν θα τους ξαναεπιτραπει η εισοδος στο γηπεδο
σε αγωνα του Ολυμπιλαγου.Το ρολο των ρουφιανων θα τον παιξουν οι υπαλληλοι της θυρας 7,καπως πρεπει να
δικαιολογησουν και αυτοι το χαρτζηλικι που παιρνουν απο τον φοβερο προεδρο  :2funny: :2funny:

64930_268957959846410_1167825804_n.jpg

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
παρακαλουνται οι βαζελες να ψαξουν να θυμηθουν ποτε πηραν πρωταθλημα και ποσα εχουν....επισης να σκεφτουν ποιον εχουν αυτοι για προεδρο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Παρακαλουνται οσοι πανε σημερα στο γηπεδο να μην στεναχωρησουν τον προεδρο και να μην γιουχαρουν.
Οσοι κανουν το λαθος θα σημειωνεται το ονοματεπωνυμο τους και δεν θα τους ξαναεπιτραπει η εισοδος στο γηπεδο
σε αγωνα του Ολυμπιλαγου.Το ρολο των ρουφιανων θα τον παιξουν οι υπαλληλοι της θυρας 7,καπως πρεπει να
δικαιολογησουν και αυτοι το χαρτζηλικι που παιρνουν απο τον φοβερο προεδρο  :2funny: :2funny:

64930_268957959846410_1167825804_n.jpg
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
παρακαλουνται οι βαζελες να ψαξουν να θυμηθουν ποτε πηραν πρωταθλημα και ποσα εχουν....επισης να σκεφτουν ποιον εχουν αυτοι για προεδρο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
έλα ρε συ.... αφού τα ίδια είναι όλοι τους.
τώρα γλείγουνε τον Τράκη πατόκορφα και τον ανεβοκατεβάζουνε προεδράρα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
έλα ρε συ.... αφού τα ίδια είναι όλοι τους.
τώρα γλείγουνε τον Τράκη πατόκορφα και τον ανεβοκατεβάζουνε προεδράρα.
εγω γιατι νομιζεις οι συγχωρω οτι μαλακια μας κανουν στον ολυμπιακο....βλεπω ποσο χειροτερα ειναι γυρω μου  :2funny: :2funny: :2funny: Τρακης  τι ειπες ρε συ μιση ωρα γελιο,ο βαγγελης θα μου φταιει μετα?

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Φίλοι του ΠΑΟ,όσοι θα πάτε σήμερα γήπεδο χειροκροτήστε την ομαδάρα σας.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού
Παλτά!!!

Συνημμένα

• hn.jpg
    hn.jpg
    29,1 KB · Εμφανίσεις: 14

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Φίλοι του ΠΑΟ,όσοι θα πάτε σήμερα γήπεδο χειροκροτήστε την ομαδάρα σας.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού
Παλτά!!!
να σου πω....
νομίζω πως η πρώτη μεταγραφή τους για του χρόνου είναι ένας καλός ηλεκτρολόγος...

να τους φτιάξει τους θερμοστάτες...
έξω έχει χαρά θεού στους +20 και αυτοί βλέπουνε -37

μπούζι το σπίτι τους αδερφέ...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σιγα την γιορτη,και εγω να επαιζα βασικος στον θρυλο καλυτερα θα επαιζε η ομαδα

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
σιγα την γιορτη,και εγω να επαιζα βασικος στον θρυλο καλυτερα θα επαιζε η ομαδα
η άμυνα τραγική για άλλη μια φορά..επιστροφές ? τί είναι αυτό?
Σε κάθε περίπτωση το πρωτάθλημα είναι εξασφαλισμένο σε βάθος τριετίας..ο μόνος που μπορεί να απειλήσει είναι ο ΠΑΟΚ ,(αν φυσικά ο ρώσος έχει τα χρήματα που λέει και θέλει να τα βάλει)..και πάλι όμως τον πρώτο καιρό θα του φάνε τα λεφτά διάφοροι ειδικοί..μέχρι να μπει στο σύστημα,να πιάσει διαιτητές κτλ  πάνε τα 3 χρόνια..πιο πιθανό είναι να βαρεθεί και να φύγει μόλις δρομολογηθούν τα σχέδιά του..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
η άμυνα τραγική για άλλη μια φορά..επιστροφές ? τί είναι αυτό?
Σε κάθε περίπτωση το πρωτάθλημα είναι εξασφαλισμένο σε βάθος τριετίας..ο μόνος που μπορεί να απειλήσει είναι ο ΠΑΟΚ ,(αν φυσικά ο ρώσος έχει τα χρήματα που λέει και θέλει να τα βάλει)..και πάλι όμως τον πρώτο καιρό θα του φάνε τα λεφτά διάφοροι ειδικοί..μέχρι να μπει στο σύστημα,να πιάσει διαιτητές κτλ  πάνε τα 3 χρόνια..πιο πιθανό είναι να βαρεθεί και να φύγει μόλις δρομολογηθούν τα σχέδιά του..
Γιατι να πιασει διαιτητες;Μην πετας λασπωδες υπονοουμενα,δεν γινονται αυτα τα πραγματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom