You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Για όσους δεν θα πάνε σήμερα γήπεδο η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι η φιεστα θα μεταδοθει και απο το επισημο site της ομαδας μας! .
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δώσε και κανένα άλλο σημείο να πάμε να το παίξουμε...
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
δώσε και κανένα άλλο σημείο να πάμε να το παίξουμε...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Να πω και τη δική μου χαζομάρα για το τελευταίο ματς με την Εφές.
Καταρχάς μου κάνει τρομερή εντύπωση το ντεφορμάρισμα του Σπανούλη. Θεωρώ πως ο Μπαρτζώκας πρέπει να του μιλήσει.
Δεύτερον στο τελευταίο 1,5 λεπτό ο Λο έχασε μόνος του το παιχνίδι. Απίστευτα ανώριμος στην άμυνα και μαζεμένα λάθη.
Την ώρα που παίρνεις επιθετικό στα 25 δεύτερα πριν το τέλος και έχεις και άνεση δεν χάνεται το ματς.
Το γεγονός πως χάθηκε με κάνει να αμφισβητώ το κατά πόσο είναι εφικτό να πάρουμε το 5ο ματς.
Πάντως η σειρά πήγε όπως τη σκεφτόμουνα στο 5ο ματς. Θεωρώ τις δύο ομάδες λίγο πολύ ισάξιες.
Για μένα δεν ήταν για φέτος το repeat. Ειδικά από τη στιγμή που στους ξένους δεν έχουμε κάτι το εξαιρετικό. Κ
Καταρχάς μου κάνει τρομερή εντύπωση το ντεφορμάρισμα του Σπανούλη. Θεωρώ πως ο Μπαρτζώκας πρέπει να του μιλήσει.
Δεύτερον στο τελευταίο 1,5 λεπτό ο Λο έχασε μόνος του το παιχνίδι. Απίστευτα ανώριμος στην άμυνα και μαζεμένα λάθη.
Την ώρα που παίρνεις επιθετικό στα 25 δεύτερα πριν το τέλος και έχεις και άνεση δεν χάνεται το ματς.
Το γεγονός πως χάθηκε με κάνει να αμφισβητώ το κατά πόσο είναι εφικτό να πάρουμε το 5ο ματς.
Πάντως η σειρά πήγε όπως τη σκεφτόμουνα στο 5ο ματς. Θεωρώ τις δύο ομάδες λίγο πολύ ισάξιες.
Για μένα δεν ήταν για φέτος το repeat. Ειδικά από τη στιγμή που στους ξένους δεν έχουμε κάτι το εξαιρετικό. Κ
gamikoulix
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Παρακαλουνται οσοι πανε σημερα στο γηπεδο να μην στεναχωρησουν τον προεδρο και να μην γιουχαρουν.
Οσοι κανουν το λαθος θα σημειωνεται το ονοματεπωνυμο τους και δεν θα τους ξαναεπιτραπει η εισοδος στο γηπεδο
σε αγωνα του Ολυμπιλαγου.Το ρολο των ρουφιανων θα τον παιξουν οι υπαλληλοι της θυρας 7,καπως πρεπει να
δικαιολογησουν και αυτοι το χαρτζηλικι που παιρνουν απο τον φοβερο προεδρο
Οσοι κανουν το λαθος θα σημειωνεται το ονοματεπωνυμο τους και δεν θα τους ξαναεπιτραπει η εισοδος στο γηπεδο
σε αγωνα του Ολυμπιλαγου.Το ρολο των ρουφιανων θα τον παιξουν οι υπαλληλοι της θυρας 7,καπως πρεπει να
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
Παρακαλουνται οσοι πανε σημερα στο γηπεδο να μην στεναχωρησουν τον προεδρο και να μην γιουχαρουν.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
τι γελάς ρε χαμένε.... δώσε λεφτά στους γύρω σου
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
έλα ρε συ.... αφού τα ίδια είναι όλοι τους.παρακαλουνται οι βαζελες να ψαξουν να θυμηθουν ποτε πηραν πρωταθλημα και ποσα εχουν....επισης να σκεφτουν ποιον εχουν αυτοι για προεδρο
τώρα γλείγουνε τον Τράκη πατόκορφα και τον ανεβοκατεβάζουνε προεδράρα.
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
εγω γιατι νομιζεις οι συγχωρω οτι μαλακια μας κανουν στον ολυμπιακο....βλεπω ποσο χειροτερα ειναι γυρω μου Τρακης τι ειπες ρε συ μιση ωρα γελιο,ο βαγγελης θα μου φταιει μετα?έλα ρε συ.... αφού τα ίδια είναι όλοι τους.
τώρα γλείγουνε τον Τράκη πατόκορφα και τον ανεβοκατεβάζουνε προεδράρα.
PeterAndrews
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
να σου πω....
Φίλοι του ΠΑΟ,όσοι θα πάτε σήμερα γήπεδο χειροκροτήστε την ομαδάρα σας.
Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού
Παλτά!!!
νομίζω πως η πρώτη μεταγραφή τους για του χρόνου είναι ένας καλός ηλεκτρολόγος...
να τους φτιάξει τους θερμοστάτες...
έξω έχει χαρά θεού στους +20 και αυτοί βλέπουνε -37
μπούζι το σπίτι τους αδερφέ...
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
και οι δικοι παλτακια ειναι
Φίλοι του ΠΑΟ,όσοι θα πάτε σήμερα γήπεδο χειροκροτήστε την ομαδάρα σας.
Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού
Παλτά!!!
alex88
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
σιγα την γιορτη,και εγω να επαιζα βασικος στον θρυλο καλυτερα θα επαιζε η ομαδα
Γι αυτο δεν πηγα, αφου δεν μπηκες βασικος....!
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.463
- Πόντοι
- 6.305
η άμυνα τραγική για άλλη μια φορά..επιστροφές ? τί είναι αυτό?σιγα την γιορτη,και εγω να επαιζα βασικος στον θρυλο καλυτερα θα επαιζε η ομαδα
Σε κάθε περίπτωση το πρωτάθλημα είναι εξασφαλισμένο σε βάθος τριετίας..ο μόνος που μπορεί να απειλήσει είναι ο ΠΑΟΚ ,(αν φυσικά ο ρώσος έχει τα χρήματα που λέει και θέλει να τα βάλει)..και πάλι όμως τον πρώτο καιρό θα του φάνε τα λεφτά διάφοροι ειδικοί..μέχρι να μπει στο σύστημα,να πιάσει διαιτητές κτλ πάνε τα 3 χρόνια..πιο πιθανό είναι να βαρεθεί και να φύγει μόλις δρομολογηθούν τα σχέδιά του..
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Γιατι να πιασει διαιτητες;Μην πετας λασπωδες υπονοουμενα,δεν γινονται αυτα τα πραγματα.η άμυνα τραγική για άλλη μια φορά..επιστροφές ? τί είναι αυτό?
Σε κάθε περίπτωση το πρωτάθλημα είναι εξασφαλισμένο σε βάθος τριετίας..ο μόνος που μπορεί να απειλήσει είναι ο ΠΑΟΚ ,(αν φυσικά ο ρώσος έχει τα χρήματα που λέει και θέλει να τα βάλει)..και πάλι όμως τον πρώτο καιρό θα του φάνε τα λεφτά διάφοροι ειδικοί..μέχρι να μπει στο σύστημα,να πιάσει διαιτητές κτλ πάνε τα 3 χρόνια..πιο πιθανό είναι να βαρεθεί και να φύγει μόλις δρομολογηθούν τα σχέδιά του..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις