You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
AnalLoverGGG
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Συμφωνω οτι υπαρχουν 4-5 λογοι που χασαμε.
Χαμενες ευκαιριες, κουραση, τραυματισμοι, διαιτησια, ατυχια.
Δε συμφωνω με αυτο που λετε πολλοι οτι κατσαμε σε ολο το 2ο ημιχρονο. Τους δωσαμε την κατοχη αλλα μεχρι το 70 δεν ειχαμε απειληθει ιδιαιτερα, δεν κανανε ευκαιριες σοβαρες μεχρι το 70. Επισης, μεχρι το 70 κι εμεις ειχαμε κανει 3-4 ευκαιριες. Μετα το 70 εγινε η μεγαλη καθιζηση καθιζηση, οπου για μενα δεν ειναι ο κυριος λογος που χασαμε. Δεν ηταν ανθρωπινος δυνατο να τρεχουνε πανω κατω επι 90 , ειδικα οταν πρεπει να φανε 2 για να αποκλειστουνε.
Χαμενες ευκαιριες, κουραση, τραυματισμοι, διαιτησια, ατυχια.
Δε συμφωνω με αυτο που λετε πολλοι οτι κατσαμε σε ολο το 2ο ημιχρονο. Τους δωσαμε την κατοχη αλλα μεχρι το 70 δεν ειχαμε απειληθει ιδιαιτερα, δεν κανανε ευκαιριες σοβαρες μεχρι το 70. Επισης, μεχρι το 70 κι εμεις ειχαμε κανει 3-4 ευκαιριες. Μετα το 70 εγινε η μεγαλη καθιζηση καθιζηση, οπου για μενα δεν ειναι ο κυριος λογος που χασαμε. Δεν ηταν ανθρωπινος δυνατο να τρεχουνε πανω κατω επι 90 , ειδικα οταν πρεπει να φανε 2 για να αποκλειστουνε.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε πουστη δε γινεται να ημουν μοντ για αποψε
ειχα να σας μοιρασω κατι μπαναρισματα να κοιμομουν ησυχος μετα
αυτο είναι πίκρα.
φιλαράκι εγώ προσωπικά σταμάτησα να βλέπω στο 60......
δε μιλάμε για κατόρθωμα.
μιλάμε για βατερλώ.
χαρτινος πύργος
παίκτες μπαλλάρα και μαλακίες.
ολες οι ελληνικές για τον μπουτσο ειναι.
τελεία.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
ελα να η πρωτη κοκκινη βουλαΤι να σου πω τωρα. Θελω να ειμαι πολιτισμενος αλλά δεν μ αφηνεις.
ΚΛΑΨΕ.
τα γνωστα ρε μαν τι περιμενες αν ειχε μεινει το 1-0 οι μισοι θα ηταν για υπνο τωρα κουκουλομενοι με τη κουβερταφωτια εχει παρει το ιντερνετ ρε..
400 σχολια στο γκαζετα.gr
80 μελη παρακολουθουν εδω
αναρτησεις στο φεισμπουκ
τοσοι ειναι οι αντυολιμπιακοι ρε
ετσι ειναι η ζωη τωρα τα ακουμε εμεις αλλα μεχρι το 80 σαν κλαμενα μουνια ηταν ολοι τους
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
καμιά 100στή από αυτούς θα είναι κλώνοι τουφωτια εχει παρει το ιντερνετ ρε..
400 σχολια στο γκαζετα.gr
80 μελη παρακολουθουν εδω
αναρτησεις στο φεισμπουκ
τοσοι ειναι οι αντυολιμπιακοι ρε
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ο ΑΠΟΕΛ δεν ειναι ελληνικη?
αυτο είναι πίκρα.
δε μιλάμε για κατόρθωμα.
μιλάμε για βατερλώ.
χαρτινος πύργος
τελεία.
ρε χακεραδες πως αποθηκευω μονο την φωτο??
ας την βαλω καποιος εδω να την κλεψω
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
παντως θα μπορουσε το σκορ να ηταν απο το πρωτο ημιχρονο 2 κα 3-0 και να ειχε τελειωσε εκει το ματσακι
ο τζιμπουρ ηταν κουρασμενος απο το ημιχρονο αλλα οταν εχεις 2 αναγκαστηκες αλλαγες μεχρι το 65 λογικο να κρατας την τριτη σου αλλαγη
να σας θυμησω πως πειρατε διπλα σε ουκρανια ρωσια χωρις ιμπαγασα αρα ποιο σημαντικη ηταν η απωλεια του μανιατη κατα την γνωμη μου
εκανε και 2 μαλακιες ο μεγερι ειδικα το πρωτο γκολ επρεπε να βγει με τις γροθιες δεν καθεσαι να περιμενεις την μπαλα στην αγκαλια σου
υγ.πολυ παικτουρα ο ταισον
Όπως τα γράφεις, έπρεπε να καθαρίσουμε το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Είμασταν και άτυχοι με το δοκάρι του Τοροσίδη κλπ. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Και σωστό αυτό που γράφεις για τις αλλαγές.
Ο Μέγερι πάντως στη φάση του πρώτου γκολ μου θύμισε λίγο τον Κονστάντζο.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
θα ειχα δωσει τα κουμπακια και στον χρηστιδη γιατι θα ειχαν παθει αγκυλωση τα δαχτυλα μου
αυτο είναι πίκρα.
δε μιλάμε για κατόρθωμα.
μιλάμε για βατερλώ.
χαρτινος πύργος
τελεία.
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τα γνωστα ρε μαν τι περιμενες αν ειχε μεινει το 1-0 οι μισοι θα ηταν για υπνο τωρα κουκουλομενοι με τη κουβερτα
ετσι ειναι η ζωη τωρα τα ακουμε εμεις αλλα μεχρι το 80 σαν κλαμενα μουνια ηταν ολοι τους
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Προσυπογράφω.
αυτο είναι πίκρα.
δε μιλάμε για κατόρθωμα.
μιλάμε για βατερλώ.
χαρτινος πύργος
τελεία.
Μάρκεβιτς: Φυσιολογικό το αποτέλεσμα
«Είχαμε κερδίσει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια μας στο Europa League»
Αναμενόμενη και κάθε άλλο παρά έκπληξη χαρακτήρισε τη νίκη-πρόκριση της Μέταλιστ επί του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκη» ο προπονητής της ομάδας, Μίρον Μάρκεβιτς.
«Δεν είναι έκπληξη για μας. Το σκορ είναι αναμενόμενο. Είχαμε κερδίσει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια μας στο Europa League. Το σημερινό αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα φαίνεται στο ταμπλό», είπε, ενώ απευθυνόμενος στους Έλληνες δημοσιογράφους τόνισε: «Καταλαβαίνω πως είστε θυμωμένοι, αλλά η πραγματικότητα είναι πως σήμερα νικήσαμε».
Για τη διαφορά στο πρόσωπο της Μέταλιστ μεταξύ των δύο ημιχρόνων, ανέφερε: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε άσχημα και δεν είχαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο κάναμε πολλές ευκαιρίες, πετύχαμε δύο γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλο.
Στο πρώτο μέρος επηρεαστήκαμε από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, αλλά στη συνέχεια συνήλθαμε, κάναμε το παιχνίδι μας και πήραμε την πρόκριση».
Αναφορικά με τα ψυχικά αποθέματα που έδειξε η ομάδα του ακόμη και μετά το χαμένο πέναλτι, σχολίασε: «Παρά το χαμένο πέναλτι είχαμε τη θέληση, συνεχίσαμε να βγαίνουμε στην επίθεση, πιστέψαμε στη νίκη και γι’ αυτό νικήσαμε».
Για την επιλογή του να ξεκινήσει με τον Μάρλος στην ενδεκάδα απάντησε χαμογελώντας «... το είδα στο όνειρό μου».
Πηγή: sport-fm.gr
«Είχαμε κερδίσει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια μας στο Europa League»
Αναμενόμενη και κάθε άλλο παρά έκπληξη χαρακτήρισε τη νίκη-πρόκριση της Μέταλιστ επί του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκη» ο προπονητής της ομάδας, Μίρον Μάρκεβιτς.
«Δεν είναι έκπληξη για μας. Το σκορ είναι αναμενόμενο. Είχαμε κερδίσει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια μας στο Europa League. Το σημερινό αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα φαίνεται στο ταμπλό», είπε, ενώ απευθυνόμενος στους Έλληνες δημοσιογράφους τόνισε: «Καταλαβαίνω πως είστε θυμωμένοι, αλλά η πραγματικότητα είναι πως σήμερα νικήσαμε».
Για τη διαφορά στο πρόσωπο της Μέταλιστ μεταξύ των δύο ημιχρόνων, ανέφερε: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε άσχημα και δεν είχαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο κάναμε πολλές ευκαιρίες, πετύχαμε δύο γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλο.
Στο πρώτο μέρος επηρεαστήκαμε από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, αλλά στη συνέχεια συνήλθαμε, κάναμε το παιχνίδι μας και πήραμε την πρόκριση».
Αναφορικά με τα ψυχικά αποθέματα που έδειξε η ομάδα του ακόμη και μετά το χαμένο πέναλτι, σχολίασε: «Παρά το χαμένο πέναλτι είχαμε τη θέληση, συνεχίσαμε να βγαίνουμε στην επίθεση, πιστέψαμε στη νίκη και γι’ αυτό νικήσαμε».
Για την επιλογή του να ξεκινήσει με τον Μάρλος στην ενδεκάδα απάντησε χαμογελώντας «... το είδα στο όνειρό μου».
Πηγή: sport-fm.gr
κυπριακη είναιΟ ΑΠΟΕΛ δεν ειναι ελληνικη?
όσους κύπριους είχα ρωτησει στη σχολη , κύπριοι μου λέγανε ότι είναι και όχι έλληνες
ρε χακεραδες πως αποθηκευω μονο την φωτο??
ας την βαλω καποιος εδω να την κλεψω
Συνημμένα
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Επαιξα με μια ομαδα που τα 2 τελευταια χρονια εχει δωσει 24 εκατομμυρια ευρω σε μεταγραφες...
Εγω ποσα εδωσα?
εδωσες τις δύο τρύπες σου.
Ρε πουστάκια βαζελίνες χαρείτε σήμερα όσο μπορείτε.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΌΣ στο δεύτερο ΓΚΟΛ θα γίνει ΣΗΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
Κάνε εσύ εκπομπή τα 3 που έφαγες από την Ουντινέζε πρώτα.
Υ.Γ. Τι λούγκρα είναι αυτή ρε; Ωραίο ίνδαλμα έχεις μπράβο. Το κανελλώνει το ρυζόγαλο;
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.463
- Πόντοι
- 6.305
Η Κύπρος είναι ανεξάρτητο κράτος, έχει δικό του πρωτάθλημα, δική του εθνική ομάδα και ο ΑΠΟΕΛ είναι κυπριακή ομάδα!κυπριακη είναι
όσους κύπριους είχα ρωτησει στη σχολη , κύπριοι μου λέγανε ότι είναι και όχι έλληνες
terminator
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 150
- Πόντοι
- 1
Η μεγαλυτερη καβλα για μενα προσωπικα ηταν και το κουπονακιστο μπετοτο
Ατλετικο 2