Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Ο Μαρινάκης έσπρωξε τον Σωτήρη Νίνη λέγοντάς του «άντε πήγαινε από εδώ» και σε εκείνο το σημείο ο Αλέξανδρος Τζόρβας λέει στο μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού: «Τι είναι αυτά που κάνετε»; Ο Μαρινάκης απάντησε «σας γ...ε σήμερα» και έξαλλος ο Τζόρβας του είπε: «Π...η ξεπλένη, θα σε γ...ω, έχεις ένα χρόνο στο ποδόσφαιρο και το έφερες 200 χρόνια πίσω».

Σε εκείνο το σημείο πολλαπλασιάστηκαν οι άνθρωποι ασφαλείας του Ολυμπιακού και με προτροπή των Γόντικα και Φερέιρα οι παίκτες επέστρεψαν στο πούλμαν, βρίζοντας και απειλώντας θεούς και δαίμονες...

Τότε εμφανίστηκε ο Τάσος Μητρόπουλος, ο οποίος έπιασε τον Καραγκούνη και του είπε «άντε γ....», με τον Τζόρβα να ανταπαντά σε ανάλογο ύφος! Οταν μπήκαν οι Πράσινοι στο πούλμαν, ο Μητρόπουλος χτυπούσε τα τζάμια (!) και έβριζε, με αποτέλεσμα να εξοργιστούν ξανά οι παίκτες του Παναθηναϊκού και να θέλουν να κατέβουν κάτω!

Τότε τους συγκράτησε ο Γόντικας και ρώτησε τον Μητρόπουλο, γιατί βρίζει και πήρε την απίστευτη απάντηση, «όταν με βρίζουν, βρίζω κι εγώ! Άντε γ... κι εσύ»!. Ο Γόντικας απάντησε «πολλοί γ...δες μαζευτήκατε εδώ πέρα!» και το επεισόδιο έληξε εκεί, με την αποχώρηση του πράσινου πούλμαν...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
το μοναδικο ματς που κατα την γνωμη μου αδικηθικες ηταν το πρωτο,με τον ηρακλη.απο εκει και περα,ολα αλλαξαν.
χαχαχα δε θυμαμαι να αδικηθηκα σε αυτο το ματς.σε αυτη την αγωνιστικη θυμμααι μονο οτι ο βυντρα νομιζε οτι αισθανθηκε μια επαφη και επεσε

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Ο Μαρινάκης έσπρωξε τον Σωτήρη Νίνη λέγοντάς του «άντε πήγαινε από εδώ» και σε εκείνο το σημείο ο Αλέξανδρος Τζόρβας λέει στο μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού: «Τι είναι αυτά που κάνετε»; Ο Μαρινάκης απάντησε «σας γ...ε σήμερα» και έξαλλος ο Τζόρβας του είπε: «Π...η ξεπλένη, θα σε γ...ω, έχεις ένα χρόνο στο ποδόσφαιρο και το έφερες 200 χρόνια πίσω».

Σε εκείνο το σημείο πολλαπλασιάστηκαν οι άνθρωποι ασφαλείας του Ολυμπιακού και με προτροπή των Γόντικα και Φερέιρα οι παίκτες επέστρεψαν στο πούλμαν, βρίζοντας και απειλώντας θεούς και δαίμονες...

Τότε εμφανίστηκε ο Τάσος Μητρόπουλος, ο οποίος έπιασε τον Καραγκούνη και του είπε «άντε γ....», με τον Τζόρβα να ανταπαντά σε ανάλογο ύφος! Οταν μπήκαν οι Πράσινοι στο πούλμαν, ο Μητρόπουλος χτυπούσε τα τζάμια (!) και έβριζε, με αποτέλεσμα να εξοργιστούν ξανά οι παίκτες του Παναθηναϊκού και να θέλουν να κατέβουν κάτω!

Τότε τους συγκράτησε ο Γόντικας και ρώτησε τον Μητρόπουλο, γιατί βρίζει και πήρε την απίστευτη απάντηση, «όταν με βρίζουν, βρίζω κι εγώ! Άντε γ... κι εσύ»!. [size=15pt]Ο Γόντικας απάντησε «πολλοί γ...δες μαζευτήκατε εδώ πέρα!»[/size] και το επεισόδιο έληξε εκεί, με την αποχώρηση του πράσινου πούλμαν...

Σε αυτο θα συμφωνησω με τον κυριο Μιμη...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
το μοναδικο ματς που κατα την γνωμη μου αδικηθικες ηταν το πρωτο,με τον ηρακλη.απο εκει και περα,ολα αλλαξαν.
σαν φωτοβολίδα, μες τη νύχτα σκάει,... που λέει και το άσμα
:2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
επειδη εχετε γινει λιγο γραφικοι στο θεμα "οργανωμενοι" κι εγω οργανωμενος ειμαι και μια χαρα στη θεσουλα μου εμεινα και μαλωσα και με κανα 2 μαλακισμενα .... Για πειτε μου εσεις οι αγνοι φιλαθλοι ποιος  πεταξε το κερμα με τον ΠΑΟΚ? που εγιναν τα επεισοδια περυσι  παλι με τις μπουγατσες? Απο που εφυγε το μπουκαλι που μας στοιχισε τα κεκλεισμενων τοτε στο CL? Να κλεισουμε μηπως και τις κεντρικες θυρες?
Τι φωναζανε απο τα μεγαφωνα σημερα καθε 10 λεπτα σημερα στην 7 ακουγες? Τι να γινει δηλαδη μαλακες υπαρχουν και θα μου στερησουν κι εμενα το γηπεδο, αλλα οταν πηγαινει ο Ολυμπιακος και αντιμετωπιζει παρομοιες καταστασεις στα εκτος εδρας του κανετε τουμπεκι ΟΛΟΙ. ε καποιοι θα ξεφυγουν, υπαρχει και αστυνομια ξερετε....

Ξεχνατε γρηγορα Ολυμπιακαρες... πολυ γρηγορα.. ο Χελακης σας κανει κακο...
Τεσπα τετοια μερα δεν προκειται να μπω σε διενεξη με ομοιδεατες απο αυριο το ξανασυζηταμε γιατι εχει πολυ ψωμι η κουβεντα..
αλλο πραγμα οι οργανωμενοι που σεβονται την ομαδα τους και δεν συμετεχουν σε επεισοδια,αλλα μονο την υποστηριζουν,και αλλο μαλακες που πανε για φασαριες και αμαυρωνουν και το ποδοσφαιρο και την ομαδα τους.ειδα φωτο που 10-15 ατομα την ειχαν πεσει στον σισε,ειναι αντρικιο αυτο δηλαδη;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απίστευτα πράγματα.
έχω αρχίσει και αναπολώ εποχές Κόκκαλη.
όλοι σέβονταν το θείο και κανείς δεν ερχόταν σε προσωπικό διάλογο μαζί του.
το τοτέμ δεν το πείραζε κανείς.

δεν ξέρω σε ποιά αλλη χώρα ο πρόεδρος της ομάδας πλακώνεται σαν απλός οπαδός με τους ποδοσφαιριστές της άλλης.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
για το παοκ μιλαω ρε γαμημενε φουστατεχαχαχαχαχαα. και ναι ρε καραγκιοζη οσο θα απειλουντε ζωες θα ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ελικοπτερο.
και γυρνουσαν τα παοκια να μας πουν οτι ειμαστε τιτικες και μονο με την αστυνομια παμε στη τουμπα.
αντε γαμησου και φερε μας την εισπραξη πουταν ε πουτανα

Φαίνεται τι κουράδες έχεις μέσα στο κεφάλι σου απ όλες τις απαντήσεις μισοχαζέ.
Μαλακάκο δήθεν ευαίσθητε, σήμερα το ελικόπτερο που ήταν ? αυτό το κράτος μόνο τον ολυμπιακό προστατεύει ?
Και που σαι το "λα λα λα μαρινάκη πουσταρά" το άκουσε στη διαπασών ο ποστράκος ο χοντρός μας άφησε την απόδειξη και έφυγε η μήπως τα ξέχασες μπουκωμένε ?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
αλλο πραγμα οι οργανωμενοι που σεβονται την ομαδα τους και δεν συμετεχουν σε επεισοδια,αλλα μονο την υποστηριζουν,και αλλο μαλακες που πανε για φασαριες και αμαυρωνουν και το ποδοσφαιρο και την ομαδα τους.ειδα φωτο που 10-15 ατομα την ειχαν πεσει στον σισε,ειναι αντρικιο αυτο δηλαδη;
ψάχνεις να βρείς λογική στον όχλο και συ τώρα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
απίστευτα πράγματα.
έχω αρχίσει και αναπολώ εποχές Κόκκαλη.
όλοι σέβονταν το θείο και κανείς δεν ερχόταν σε προσωπικό διάλογο μαζί του.
το τοτέμ δεν το πείραζε κανείς.

δεν ξέρω σε ποιά αλλη χώρα ο πρόεδρος της ομάδας πλακώνεται σαν απλός οπαδός με τους ποδοσφαιριστές της άλλης.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ο οπαδος ακομη και της "οπερας"... δεν παυει να ειναι ομηρος...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μαλακάκο δήθεν ευαίσθητε, σήμερα το ελικόπτερο που ήταν ? αυτό το κράτος μόνο τον ολυμπιακό προστατεύει ?
Και που σαι το "λα λα λα μαρινάκη πουσταρά" το άκουσε στη διαπασών ο ποστράκος ο χοντρός μας άφησε την απόδειξη και έφυγε η μήπως τα ξέχασες μπουκωμένε ?

είναι χαζούλης μη πιάνεις διάλογο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σταμούλα δεν πιστεύω στα μάτια μου και τ αυτιά μου.....
φαντάσου για παράδειγμα τον μέσι να βρίζεται στη μεικτή ζώνη με τον περέθ μετά το ελ κλάσσικο.

τι να πω. και να μου το έλεγαν εάν δεν το ζούσα δε θα το πίστευα.
ο μαρινάκης να μπινελικώνεται με τον τζόρβα.
έ λ ε ο ς ρε μαλάκες.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
οχι ρε μαν δεν ειναι αντρικιο.γιατι και να σοτ πω διαφορετικα οτι ενας ενας θα τους γαμουσε τα αγαμητα ο μαυρος.αλλα πρεπει να φτασουμε 1.0000000 ποστ για να καταλαβετε οτι η βια δεν κανει διακρισεις και δε πρεπει και εμεις να κανουμε διακρισεις

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
είναι χαζούλης μη πιάνεις διάλογο.

Αυτό έχω καταλάβει, εξάλλου πολλές φορές γράφει και δεν βγάζει κανείς νόημα εδώ μέσα, γιαυτό το κόβω εδώ και συγνώμη απο τους υπόλοιπους.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εισαι αστειος.ας ζητουσαν και οι λαγοι βρε μαλακα και εγω θα ελεγα ναι ρε αφου ειμαστε μπουρδελο σαν χωρα καλα κανουν και φερνουν ολη την αστυνομια.αλλα εσυ με τις παροπιδες δε μπορεις να τα δεις αυτα.

κιανε μου μια χαρη.μη μου ξανα μιλησεις .ασε με να χαρω και να μιλησω με ανθρωπους και οχι με ζωα.βρισε οσο θες και μετα υπνο και ονειρα γλυκα γιατι ειπαμε μπορει εκει να δεις και καμοια κουπα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
2 πράγματα για σήμερα
δεν έχω διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες και ούτε πρόκειται να καθήσω να συζητήσω, πάω για ύπνο
1. Το γκολ του ΠΑΟ στο 2-1 δεν το είδα γιατί έπαιρνα μπύρα από το ψυγείο εκείνη την ώρα, αλλά στην επανάληψη μου φάνηκε καθαρό- καλύτερη άποψη θα έχω αν το ξαναδώ
2. Το γκολ του 2-1 του ΟΣΦΠ είναι οφσάιντ του Πάντελιτς

Προσωπική άποψη, δεν αλλάζω γνώμη
Η εικόνα του αγώνα βέβαια ήταν στο α μέρος όλη του ΟΣΦΠ και στο β μέρος μοιρασμένη σούπα
σκληρά μαρκαρίσματα και ο Καλόπουλος τα άφηνε όλα...

αλλά γενικώς σούπα ματς

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οχι ρε μαν δεν ειναι αντρικιο.γιατι και να σοτ πω διαφορετικα οτι ενας ενας θα τους γαμουσε τα αγαμητα ο μαυρος.αλλα πρεπει να φτασουμε 1.0000000 ποστ για να καταλαβετε οτι η βια δεν κανει διακρισεις και δε πρεπει και εμεις να κανουμε διακρισεις
μαθήματα ηθικής από οποαδούς ομάδας που ενώ κερδίζουν πλακώνουν τους αντίπαλους παίκτες.
παγκόσμια πρωτοτυπία.
γιατί όταν χάνεις το καταλαβαίνω.
όταν είσαι 10 πόντους μπροστά, έχεις μόλις λερδίσει το ντέρμπυ, η διαιτησία σε πάει γαμιώντας στη φιέστα και συ ασχολείσαι να κυνηγάς παίκτες της αντίπαλης ομάδας σημαίνει μόνο ότι είσαι ΑΡΡΩΣΤΟΣ και ως άνθρωπος και ως σύλλογος.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ γελάω με την ατάκα που είπε ο άλλος.
σας πήραμε το παιχνίδι αν και παίζαμε με παίχτη λιγότερο.
ΑΧ-Α-ΧΑ0Χ0ΑΧ0Χ0Α0ΧΑ0Χ0Α0

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom