Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
σημερα ειναι ημερα εθνικης ενοτητας φιλε μου.δεν υπαρχουν βαζελοι αεκτζιδες παοκια
καθε κυριακοι υπαρχουν γαυροι και αντιολυμπιακοι.τις ομαδες τους τις εχουν για τα προσχηματα και για να περιμενουν μονο τα 2 μεταξυ μας ματς

αλλα δε πειραζει ετσι ειναι οι γαμιαδες.

ΥΓ μα καλα ο νινης πηγε για τσαμπουκα στο μαρινακη??????χαχαχαχαχαχαχαχαχα

εδώ πήγε ο....Γκαλίτσιος και κόλλησε την μούρη του στον Παυλάρα τον Γκαρσία προχθές.....

ΠΟΥ πας ρε Γκαλίτσιο......

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
οταν παμε στην τουμπα και μας σκοτωσουν να δω τι θα λετε...
Στην Τούμπα οι ΜΠΑΟΚΤΖΙΔΕΣ δεν κάνουν επεισόδιο.
Γαύροι είναι που φοράνε μπλούζες του ΜΠΑΟΚ για να τιμωρηθεί. :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αστο, με τονους καπνων ειδες καθαρα την φαση εσυ...
δες παλι τις φασεις,επειδη δεν σε θεωρω μαλακα,και πες μου,ειναι οφσαιντ το γκολ του σισε,η δεν υπαρχει πεναλτυ;

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
σημερα ειναι ημερα εθνικης ενοτητας φιλε μου.δεν υπαρχουν βαζελοι αεκτζιδες παοκια
καθε κυριακοι υπαρχουν γαυροι και αντιολυμπιακοι.τις ομαδες τους τις εχουν για τα προσχηματα και για να περιμενουν μονο τα 2 μεταξυ μας ματς

Κλασοπατατα ο μαρινακης τι να λεει...

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Αρχίδια τύπε, όποτε κάνουμε 1 βήμα μπροστά κάνουμε μετά άλλα 5 πίσω. :headbang: :headbang:
Νόμιζα ότι ο Μαριδάκης τους είχε μαντρώσει κάπως τους επιστήμονες, το άλλο με τον Τοτό δεν το ήξερα ακόμα...

Δυστυχώς μόνο τα κατασταλτικά μέτρα φέρνουν αποτέλεσμα εδώ.
Πριν 2-3 χρόνια είχαμε εκατοντάδες τζαμπατζήδες σε κάθε αγώνα, μας είχε κράξει η ΟΥΕΦΑ
και έβαλε ο Κρόκους κάγκελα εξωτερικά για να τους περιορίσει.
Μετά μπήκε το δίχτυ για τα μπουκάλια,και τις κροτίδες, άντε να βάλουμε και τάφρο με κροκόδειλους.

Πότε θα φυλακιστεί κάποιος από το βίντεο του αγώνα;;
Πούτσα και ξύλο στους επιστήμονες, δεν πάει άλλο.

Ας μείνει το Καραϊσκάκη (ντροπή να λέγεται έτσι γήπεδο στο οποίο κάνουν ντου οι επιστήμονες)
κεκλεισμένων των θυρών μέχρι το τέλος της χρονιάς, μπας και αποφασίσει ο μαρινάκης να κλείσει
τους οργανωμένους. Αν κάτι τέτοιο φέρει αποτέλεσμα και δε δρουν ακόμα πιο ανεξέλεγκτα...

επειδη εχετε γινει λιγο γραφικοι στο θεμα "οργανωμενοι" κι εγω οργανωμενος ειμαι και μια χαρα στη θεσουλα μου εμεινα και μαλωσα και με κανα 2 μαλακισμενα .... Για πειτε μου εσεις οι αγνοι φιλαθλοι ποιος  πεταξε το κερμα με τον ΠΑΟΚ? που εγιναν τα επεισοδια περυσι  παλι με τις μπουγατσες? Απο που εφυγε το μπουκαλι που μας στοιχισε τα κεκλεισμενων τοτε στο CL? Να κλεισουμε μηπως και τις κεντρικες θυρες?
Τι φωναζανε απο τα μεγαφωνα σημερα καθε 10 λεπτα σημερα στην 7 ακουγες? Τι να γινει δηλαδη μαλακες υπαρχουν και θα μου στερησουν κι εμενα το γηπεδο, αλλα οταν πηγαινει ο Ολυμπιακος και αντιμετωπιζει παρομοιες καταστασεις στα εκτος εδρας του κανετε τουμπεκι ΟΛΟΙ. ε καποιοι θα ξεφυγουν, υπαρχει και αστυνομια ξερετε....

Ξεχνατε γρηγορα Ολυμπιακαρες... πολυ γρηγορα.. ο Χελακης σας κανει κακο...
Τεσπα τετοια μερα δεν προκειται να μπω σε διενεξη με ομοιδεατες απο αυριο το ξανασυζηταμε γιατι εχει πολυ ψωμι η κουβεντα..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Πότε ακριβώς έγιναν καφριλίκια εναντίον του ολυμπιακού ? Για πες μας να μάθουμε, η μήπως ενοείς το μπουκάλι που πετάχτηκε όταν έφευγε ο Μιραλάς ?
Για κάτσε και δες την ομαδούλα σου, που για την πάρτη της ανεβάζει τα ελικόπτερα και 300 αστυνομικούς στην Θεσσαλονίκη, που γίνεται η μεγαλύτερη ατυνομική επιχείρηση όλων εποχών για να προστατευτείτε ΕΣΕΙΣ αλλα όταν έρχεται ο αντίπαλος τον πλακώνετε στο ξύλο μεσα στο γήπεδο.  :jerking: :jerking: :jerking:
ειδες που εισαι και μαλακας???και πρεπει εγω να σου απαντησω?????
εγω ειπα οτι ειμαι εναντια της βιας αλλα εσυ τα βλεπεις οσφπ παο αεκ κτλπ

κατσε ρε ΜΑΛΑΚΑ να δεις την αλλη βδομαδα τι θα γινει στη τπυμπα και ελα να μου πεις
δεε σου ξανα απαντω πεσε για υπνο μπρει να δεις και κανα πρωταθλημα στον υπνο σου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

δεν ειναι ετσι τυπε,μπαλα θελουμε να βλεπουμε και διαιτησιες 50-50.εσενα σαν γαυρο σε ευχαριστει να περνεις τις τελευταιες 5-6 αγωνιστικες σφηριγματα που σου δινουν την νικη;η τα θεωρεις τυχαιο το οτι ολες οι φασεις ειναι παντα υπερ σου;

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Πότε ακριβώς έγιναν καφριλίκια εναντίον του ολυμπιακού ? Για πες μας να μάθουμε, η μήπως ενοείς το μπουκάλι που πετάχτηκε όταν έφευγε ο Μιραλάς ?
Αυτό ήταν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πρωτοτυπία, μπουκάλι σε αγώνα κεκλεισμένων.
Έχουν VIP επιστήμονες οι μπαογκτζήδες.

ναι,κατι τετοιο πρεπει να γινει,που καποια στιγμη θα γινει,για να ευαισθητοποιηθουν μερικοι.κατα τα αλλα,οταν ο νικολαιδης εδωσε καποιους που εκαναν επεισοδια,πεσαν τα οριτζιναλια να τον φανε,και τον εβγαλαν αρτεμη ματσα,και ετσι..
Ο DJ ήταν σωστός σε αρκετά πράγματα, ειδικά όσον αφορά τους κάφρους.

Αν είχε τηρήσει το πλάνο του για νεανική ομάδα σε βάθος 5ετίας κλπ
δε θα είχατε εκείνα τα ανοίγματα και ίσως ήσασταν ανταγωνιστικοί σήμερα.
Και να ήταν ακόμα πρόεδρος. Α και απαραίτητη ενέργεια που δεν έκανε, να σας φλόμωνε στο ψέμα
ότι θα σας φτιάξει γήπεδο στη Φιλαδέλφεια και δεν τον αφήνει το κακό κράτος...

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Aς πω & γω τη γνωμη μου ως Αεκτζης (οχι και τοσο φανατικος να λεμε αληθεια)

Ποδοσφαιρικα: ο Ολυμπιακος ειναι ΟΜΑΔΑ,περιορισμενων δυνατοτητων,αλλα ομαδα, παιζει με εναν συγκεκριμενο τροπο,μερικοι καλοι αυτοματισμοι,καποια καλα "τρυκ",αλλα ως εκει.Αν του χαλασει η συνταγη δεν μπορει να αντιδρασει,δεν εχει εναλακτικο πλανο,γιατι δεν εχει 2-3 ποδοσφαιρικες πρωσοπικοτητες στο "χορτο".Συνολικα καλυτερος του ΠΑΟ,δεν χρειαστηκε φετος ιδιαιτερη διαιτητικη "ευνοια".Τα παιχνιδια που εχασε τα εχασε απο τα "κολληματα" του "Βαλβιδα".Συμπερασμα ενα Light συνολο ημιεπαγγελματικου επιπεδου.

Ο Παναθηναικος δεν εχει καμια σχεση με αυτο που αποκαλουμε ομαδα,ειναι ενα συνοθυλευμα "στελεχων" του Τσιρκο...μερικοι κλοουν (Καρα,Νινης),μερικοι παλαιμαχοι "μαγοι"(Σιλβα,Κατσουρ.),ενας αποτυχημενος "ζονγκλερ" (Λετο),καποιοι "ακροβατες" (Καντε κλπ).Την παρασταση τη σωζει καθε φορα η "χορευτρια",που βγαινει τελευταια ωρα (Σισε).Εδω υπαρχουν βεβαια οι ποδοσφ.πρωσοπικοτητες που λειπουν απ'τους αλλους.
Συστημα ομαδας... τουρλουμπουκι και αντε να βρουμε τη "χορευτρια" για να καθαρισει... και συνηθως καθαριζει.

Εξωαγωνιστικα-Διαιτησια:Παρ'τ'αυγο και κουρευτο.Φωναζει ο κλεφτης να φοβηθει ο νοικοκυρης.Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι κλπ.Νομιζω το καλυψα το θεμα....

Γενικα το οτι ασχολουμαστε με αυτη τη μαλακια που λεγεται "ελληνικο πρωταθλημα" δειχνει & τη γενικη μιζερια που βιωνουμε ως ανθρωποι.
Λυπαμαι τα νεα παιδια-θυματα αυτου του αισχους.
Οι μονοι "ευτυχεις" και "κονομημενοι" ειναι η "συμμορια" των δημοσιογραφων.Ο αριθμος τους στην Ελλαδα,αποτελει παγκοσμιο ρεκορ...

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ειδες που εισαι και μαλακας???και πρεπει εγω να σου απαντησω?????
εγω ειπα οτι ειμαι εναντια της βιας αλλα εσυ τα βλεπεις οσφπ παο αεκ κτλπ

κατσε ρε ΜΑΛΑΚΑ να δεις την αλλη βδομαδα τι θα γινει στη τπυμπα και ελα να μου πεις
δεε σου ξανα απαντω πεσε για υπνο μπρει να δεις και κανα πρωταθλημα στον υπνο σου

Πες ρε γαμημένε για πότε μίλαγες όταν σας είπανε τιτίκες που φοβόσασταν επισόδεια μαλάκα ????
Το μόνο επισόδειο ήταν που πληρώσαμε το ελικόπτερο για να νοιώθει ασφαλής ο πούστης ο χοντρός που σήμερα τα είδε όλα τέλεια

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
δεν ειναι ετσι τυπε,μπαλα θελουμε να βλεπουμε και διαιτησιες 50-50.εσενα σαν γαυρο σε ευχαριστει να περνεις τις τελευταιες 5-6 αγωνιστικες σφηριγματα που σου δινουν την νικη;η τα θεωρεις τυχαιο το οτι ολες οι φασεις ειναι παντα υπερ σου;
δεν ειναι παντα υπερ μου φιλε.αμα δε μπορεις να το δεις αυτο τοτε δε μπορεις να δεις ποδοσφαιρο
εγω λεω οτι σημερα ετσι οπως ηρθαν τα πραματα αφου δε τους πηραμε σβαρνα δεν επρεπε να νικησουμε

αλλα να κατσω να κανω μπακαλιστικα οτι τοσους ευνοηθηκαμε τοσους οχι,τοσους ευνοηθηκε ο βαζελος ΑΡΑ η διαφορα ειναι 1,2,3,4,5,6,7,8,9 βαθμους???????
οχι ρε φιλε.δε γινετε η διαιτησια υπερν αλλων ομαδων να ονομαζετε κακη διαιτησια και αυτη υπερ του ολυμπιακου να λεγετερ σφαξιμο!!!!!

ημουν στο γηπεδο και οταν εφευγα με πηρε φιλος και μου πε τις φασεις και δε μπορεις να φανταστεις ποσο ξενερωσα...αλλα φετος οπως και να χει ο ολυμπιακος επειδη ειναι καλυτερος θα το επερνε.τωρα μας ελαχε αυτο.τι να κανω ?????????

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Aς πω & γω τη γνωμη μου ως Αεκτζης (οχι και τοσο φανατικος να λεμε αληθεια)

Ποδοσφαιρικα: ο Ολυμπιακος ειναι ΟΜΑΔΑ,περιορισμενων δυνατοτητων,αλλα ομαδα, παιζει με εναν συγκεκριμενο τροπο,μερικοι καλοι αυτοματισμοι,καποια καλα "τρυκ",αλλα ως εκει.Αν του χαλασει η συνταγη δεν μπορει να αντιδρασει,δεν εχει εναλακτικο πλανο,γιατι δεν εχει 2-3 ποδοσφαιρικες πρωσοπικοτητες στο "χορτο".Συνολικα καλυτερος του ΠΑΟ,δεν χρειαστηκε φετος ιδιαιτερη διαιτητικη "ευνοια".Τα παιχνιδια που εχασε τα εχασε απο τα "κολληματα" του "Βαλβιδα".Συμπερασμα ενα Light συνολο ημιεπαγγελματικου επιπεδου.

Ο Παναθηναικος δεν εχει καμια σχεση με αυτο που αποκαλουμε ομαδα,ειναι ενα συνοθυλευμα "στελεχων" του Τσιρκο...μερικοι κλοουν (Καρα,Νινης),μερικοι παλαιμαχοι "μαγοι"(Σιλβα,Κατσουρ.),ενας αποτυχημενος "ζονγκλερ" (Λετο),καποιοι "ακροβατες" (Καντε κλπ).Την παρασταση τη σωζει καθε φορα η "χορευτρια",που βγαινει τελευταια ωρα (Σισε).Εδω υπαρχουν βεβαια οι ποδοσφ.πρωσοπικοτητες που λειπουν απ'τους αλλους.
Συστημα ομαδας... τουρλουμπουκι και αντε να βρουμε τη "χορευτρια" για να καθαρισει... και συνηθως καθαριζει.

Εξωαγωνιστικα-Διαιτησια:Παρ'τ'αυγο και κουρευτο.Φωναζει ο κλεφτης να φοβηθει ο νοικοκυρης.Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι κλπ.Νομιζω το καλυψα το θεμα....

Γενικα το οτι ασχολουμαστε με αυτη τη μαλακια που λεγεται "ελληνικο πρωταθλημα" δειχνει & τη γενικη μιζερια που βιωνουμε ως ανθρωποι.
Λυπαμαι τα νεα παιδια-θυματα αυτου του αισχους.
Οι μονοι "ευτυχεις" και "κονομημενοι" ειναι η "συμμορια" των δημοσιογραφων.Ο αριθμος τους στην Ελλαδα,αποτελει παγκοσμιο ρεκορ...

Τα είπες όλα. Τέλος.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Ο Μαρινάκης έσπρωξε τον Σωτήρη Νίνη λέγοντάς του «άντε πήγαινε από εδώ» και σε εκείνο το σημείο ο Αλέξανδρος Τζόρβας λέει στο μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού: «Τι είναι αυτά που κάνετε»; Ο Μαρινάκης απάντησε «σας γ...ε σήμερα» και έξαλλος ο Τζόρβας του είπε: «Π...η ξεπλένη, θα σε γ...ω, έχεις ένα χρόνο στο ποδόσφαιρο και το έφερες 200 χρόνια πίσω».

Σε εκείνο το σημείο πολλαπλασιάστηκαν οι άνθρωποι ασφαλείας του Ολυμπιακού και με προτροπή των Γόντικα και Φερέιρα οι παίκτες επέστρεψαν στο πούλμαν, βρίζοντας και απειλώντας θεούς και δαίμονες...

Τότε εμφανίστηκε ο Τάσος Μητρόπουλος, ο οποίος έπιασε τον Καραγκούνη και του είπε «άντε γ....», με τον Τζόρβα να ανταπαντά σε ανάλογο ύφος! Οταν μπήκαν οι Πράσινοι στο πούλμαν, ο Μητρόπουλος χτυπούσε τα τζάμια (!) και έβριζε, με αποτέλεσμα να εξοργιστούν ξανά οι παίκτες του Παναθηναϊκού και να θέλουν να κατέβουν κάτω!

Τότε τους συγκράτησε ο Γόντικας και ρώτησε τον Μητρόπουλο, γιατί βρίζει και πήρε την απίστευτη απάντηση, «όταν με βρίζουν, βρίζω κι εγώ! Άντε γ... κι εσύ»!. Ο Γόντικας απάντησε «πολλοί γ...δες μαζευτήκατε εδώ πέρα!» και το επεισόδιο έληξε εκεί, με την αποχώρηση του πράσινου πούλμαν...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Πες ρε γαμημένε για πότε μίλαγες όταν σας είπανε τιτίκες που φοβόσασταν επισόδεια μαλάκα ????
Το μόνο επισόδειο ήταν που πληρώσαμε το ελικόπτερο για να νοιώθει ασφαλής ο πούστης ο χοντρός που σήμερα τα είδε όλα τέλεια
για το παοκ μιλαω ρε γαμημενε φουστατεχαχαχαχαχαα. και ναι ρε καραγκιοζη οσο θα απειλουντε ζωες θα ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ελικοπτερο.
και γυρνουσαν τα παοκια να μας πουν οτι ειμαστε τιτικες και μονο με την αστυνομια παμε στη τουμπα.
αντε γαμησου και φερε μας την εισπραξη πουταν ε πουτανα

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ευαισθητοι παναθηναικοι η κοπελα που εχασε τα δαχτυλα της στο οακα περσι ηταν αιτια και αφορμη εξοντωτικης ποινης σας ????????????

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν ειναι παντα υπερ μου φιλε.αμα δε μπορεις να το δεις αυτο τοτε δε μπορεις να δεις ποδοσφαιρο
εγω λεω οτι σημερα ετσι οπως ηρθαν τα πραματα αφου δε τους πηραμε σβαρνα δεν επρεπε να νικησουμε

αλλα να κατσω να κανω μπακαλιστικα οτι τοσους ευνοηθηκαμε τοσους οχι,τοσους ευνοηθηκε ο βαζελος ΑΡΑ η διαφορα ειναι 1,2,3,4,5,6,7,8,9 βαθμους???????
οχι ρε φιλε.δε γινετε η διαιτησια υπερν αλλων ομαδων να ονομαζετε κακη διαιτησια και αυτη υπερ του ολυμπιακου να λεγετερ σφαξιμο!!!!!

ημουν στο γηπεδο και οταν εφευγα με πηρε φιλος και μου πε τις φασεις και δε μπορεις να φανταστεις ποσο ξενερωσα...αλλα φετος οπως και να χει ο ολυμπιακος επειδη ειναι καλυτερος θα το επερνε.τωρα μας ελαχε αυτο.τι να κανω ?????????
το μοναδικο ματς που κατα την γνωμη μου αδικηθικες ηταν το πρωτο,με τον ηρακλη.απο εκει και περα,ολα αλλαξαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom