Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν απαντω σε κανενα .γιατι οταν ο ολυμπιακος σφαζετε η ο παο ευνοειτε μιλατε για κλαψ και κλαψ
δε πειραζει εσεις αυτο περιμενατε. καντε ενα διαλειμα και του χρονου ξανα προς τη δοξα τραβα

α και μη ξεχνιομαστε
παρε μας μια πιπα ρε σισε s'il vous plaît s'il vous plaît

πειτε στο κυριο να παει στο διαολο για αν ηθελε να το παιξει ακριβοδικαιος επρεπε να ειχε φυγει οταν ο βυντρα αισθανθηκε επαφη με τον αρη

δε θα μας λειψει ουτε αυτος ουτε οι φουστες του
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
δεν απαντω σε κανενα .γιατι οταν ο ολυμπιακος σφαζετε η ο παο ευνοειτε μιλατε για κλαψ και κλαψ
δε πειραζει εσεις αυτο περιμενατε. καντε ενα διαλειμα και του χρονου ξανα προς τη δοξα τραβα

α και μη ξεχνιομαστε
παρε μας μια πιπα ρε σισε s'il vous plaît s'il vous plaît

πειτε στο κυριο να παει στο διαολο για αν ηθελε να το παιξει ακριβοδικαιος επρεπε να ειχε φυγει οταν ο βυντρα αισθανθηκε επαφη με τον αρη

δε θα μας λειψει ουτε αυτος ουτε οι φουστες του

Το παρακάτω πεζό, ανήκει στην συλλογή του Λουκά Βύντρα «Εγώ ο Λουκάς, Τόσο Κοντά Μα Τόσο Μακριά (Ψάχνοντας για Ταξί στη Λεωφόρο Συγγρού, Παρασκευή Βράδυ, Νταξ, Μεγάλο Σπάσιμο)», που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από τις Εκδόσεις Βοκάκιος.

Ένιωσα μια επαφή, σαν τη δαντέλα, μουσλίνα και μετάξι

Ένιωσα μια επαφή, λες και κάποιος ακουμπούσε την ψυχή μου

Καλπάζοντας μονάχος, εγώ με τον αγέρα μόνο για σύντροφο,

Μια μπάλα στο ποδάρι μου, προέκταση της ψυχής μου, αλλά άδειος, κενός.

Ένιωσα μια επαφή και όλος ο κόσμος μου γιόμισε φως, σαν ένα φανάρι στο σκοτάδι, αλλά όχι από αυτά που είναι για τα αμάξια, τα άλλα που είναι για να βλέπεις.

Δεν ήθελα το να μάθω ποιος ήφερε το άγγιγμα, ποιος έσπασε τη μοναξιά μου στο γκαζόν.

Φτάνει που ένιωσα και ξανά ήμανε ολόκληρος

Ένιωσα μια επαφή, σαν άγγιγμα αγγέλου στο μέτωπο του αρρώστου

Ένιωσα μια επαφή και άφησα το σώμα μου να νιώσει τη μαγεία

Αγκάλιασα το πράσινο γρασίδι, χαλί της φύσης ιερό και ποδοσφαιρικό, ένα σφύριγμα το μόνο τραγούδι που ποθούσα

Ένιωσα μια επαφή και η ομάδα μου έφτασε στις πύλες του παραδείσου

Ένιωσα μια επαφή και το γλυκόπιοτο το γκολ μέθυσε το είναι μου, σαν το πιο ακριβό κρασί, όχι σαν εκείνα στην γιορτή κρασιού στο Δαφνί, που κάθονται οι τουρίστες και πίνουν τα κατακάθια, δηλαδή για όνομα, τι πράγματα είναι τούτα, δεν υπάρχει κάποιος να πει ένα «στοπ», που πάνε και ξερνοβολάνε στους δρόμοι και μετά και καλά λέμε για γιορτές και ξέρω ‘γω τι;

Ένιωσα μια επαφή. Και έπεσα στη γη μαζί της. Γιατί την αγαπώ.

kourkouti-aris-panathinaikos-daloukas-vyntra-epafi-contact.jpg

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το γκολ του κατσουρανη ειναι κανονικοτατο....κακως ακυρωθηκε...τωρα το ειδα...στο σπορντογκ...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
πριν μια εβδομαδα μας λεγατε τιτικες επειδη μιλουσαμε για νταβατζιλικια και καφιλικια των παοκτζιδων και οτι ειμασταν πουστρακια που θελαμε να διασφαλησουμε την σωμ.ακεραιοτητα .τωρα γινατε ολοι ευεσθητοι ε?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ρε μπας και ειναι πουστρα ο σισε
ολο αυτη την εκφραση χρησιμοποιει ,κυκλοφορει και με φουστες ...πολλες συμπτωσεις μαζευτηκαν

Εντάξει, πέρα από το καφριλίκι, υποτίθεται ότι ο Φάκος αθώωσε τον Σισσέ την προηγούμενη φορά γιατί το είπε εν βρασμώ και δεν θα το ξαναέκανε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πριν μια εβδομαδα μας λεγατε τιτικες επειδη μιλουσαμε για νταβατζιλικια και καφιλικια των παοκτζιδων και οτι ειμασταν πουστρακια που θελαμε να διασφαλησουμε την σωμ.ακεραιοτητα .τωρα γινατε ολοι ευεσθητοι ε?
ποιος σας ελεγε ετσι;και καλα κανατε,εκει πανω δεν παιζονται.ομως και σημερα εγιναν απαραδεχτα πραγματα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Να μην ειταν ο παρντο ρε πουστη μου  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
το γκολ του κατσουρανη ειναι κανονικοτατο....κακως ακυρωθηκε...τωρα το ειδα...στο σπορντογκ...
Εσυ εχεις πολυ πλακα ρε δικε μου..περιμενεις απο τριτους να σου πουν αν ηταν η οχι..και μετα απο κανα δυο ωρες.. :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ποιος σας ελεγε ετσι;και καλα κανατε,εκει πανω δεν παιζονται.ομως και σημερα εγιναν απαραδεχτα πραγματα.
φιλε οπουδηποτε απειλειτε ανθρωπινη ζωη ειμαι κατα
στο γηπεδο ημουν και τους εβριζα που μπηκαν μεσα και εκτος του οτι κινδυνεψαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ εγω δε θα παω να δω την ομαδ αμου στους επομενους αγωνες.
απλα λεω οτι αυτη η ευαισθησια στα καφριλικια πρεπει να ειναι για ολες τις ομαδες και οχι οποτε οι μαλακες του ολυμπιακου κανουν κατι τετοιο.επειδη μαλακες εχουμε ολοι στις ομαδες μας

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εσυ εχεις πολυ πλακα ρε δικε μου..περιμενεις απο τριτους να σου πουν αν ηταν η οχι..και μετα απο κανα δυο ωρες.. :2funny:
ρε συ τωρα το ειδα σε ενα βιντεο στο σπορντογκ...απο την καμερα της νετ δεν φαινοτανε

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

αυτό πρέπει να το πούμε εμείς ρε στόκε.....είναι επιχείρημα υπερ μας και όχι δικό σας!!!!!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Να μην ηταν ο παρντο ρε πουστη μου  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Εεε ο Νικοπολίδης έφτασε 45 ρε συ,πόσο να αντέξει!!! :rolleyes:

Εντάξει την έκανε την μαλακία του στο φάουλ του Λέτο,δεν είναι κ ό,τι καλύτερα αλλά πάλι καλά,μπορούσε να ήτανε κ χειρότερος... :P

Θυμήσου τον Γκαλίνοβιτς που είχε ο παναθηναικός!!! :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
φιλε οπουδηποτε απειλειτε ανθρωπινη ζωη ειμαι κατα
στο γηπεδο ημουν και τους εβριζα που μπηκαν μεσα και εκτος του οτι κινδυνεψαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ εγω δε θα παω να δω την ομαδ αμου στους επομενους αγωνες.
απλα λεω οτι αυτη η ευαισθησια στα καφριλικια πρεπει να ειναι για ολες τις ομαδες και οχι οποτε οι μαλακες του ολυμπιακου κανουν κατι τετοιο.επειδη μαλακες εχουμε ολοι στις ομαδες μας
τα τελευταια χρονια σε αυτο το θεμα ειχαν κανει μεγαλα βηματα προοδου,αν θυμασαι πριν ολο τιμωρημενοι εισασταν.και δεν μιλαμε για μαλακες του ολυμπιακου,οι μαλακες δεν υπαρχουν μονο σε μια ομαδα,υπαρχουν σε ολες,οπως απαραδεκτα οσα εγιναν και στον ημιτελικο με μας και τον βαζελο που μπηκαν τα βλαμενα μεσα.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
παντως στη φαση με το χερι του τορομπιλαρου ειχε προηγηθει επιθετικο φαουλ του νινη
επειτα στη φαση με το γκολ του κατσουρανη δνε εχουμε δει ακομη κατατοπιστικο ριπλει για να πουμε κατηγορηματκα αν ηταν γκολ ή οφ σαιντ
συνεπως γιατι τοση γκρινια ????

επειδη δεν υπηρχε ο Κάκκος του πρώτου γύρου ????????

οι λετο σισσε δεν ηταν ερειστικοταοι ολη την βδομαδα και μεσα στο ΝΑΟ ???????

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γιατι ρε,δεν εκανε καλες επεμβασεις;ενα πεναλτυ δεν εδωσε,ενα γκολ κανονικο ακυρωσε,ενα που δεν επρεπε να μετρησει μετρησε,τι στο καλο αλλο θελεις,να παει να βαλει μονος του γκολ;μονο αυτο δεν εκανε,εδω που τα λεμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom