diomides1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 26
οκ σε πιστευω. παντως περα απο τα 5, το να παιζεις με την καλυτερη οαμδα της τελευταιας 15ετιας ειναι μια καλη εμπειρια, ισως εννοουσε αυτο...
τι σου 'χω, τι σου 'χω
http://[URL unfurl="true"]www.koumpis.com/images/furniture/sofas/sofa-4.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
δεν πειράζει φίλε μου , μπορεί 2 χρόνια να κάθομαι καναπέ αλλά δεν μαζέυω πεντάρες ..
δεν πειράζει φίλε μου , μπορεί 2 χρόνια να κάθομαι καναπέ αλλά δεν μαζέυω πεντάρες ..
11% ψηφησαν οτι ο καλυτερος του αγωνα ηταν ο βυντρα
αβυσσος η ψυχη των βαζελων
Για να κερδίσεις κόρνερ θα πρέπει να περάσεις τη σέντρα κι αυτό έγινε μόνο στο γκολ του Γκοβού(με 2 μπαλιές)1 ΣΟΥΤ!!!!!ΜΟΝΟ 1!!!!!! ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ!!!!!!ΜΗΔΕΝ ΚΟΡΝΕΡ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
εσυ γραφτηκες για να πεις αυτη την παπαρια σαν πρωτο ποστ?? αντε γαμησου ρε εφταροεισπρακτορα...εκεί που έχεις ταξιδέψει εσύ... μόνο εσύ...5!!!
θρύλος για πάντα!!!
οχι οσο εσυ παντωςχαχαχαχαχα... πόσο καραγκιόζης και πικραμένος είσαι... πόσο θεέ μου???
οχι οσο εσυ παντως
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ν.2
Ο ΠΟΑ κατεθεσε ενσταση εναντιον της Μπαρτσελονα για το χτεσινο ματς λογω ακαταλληλοτητας του γηπεδου. Οι πρασσινοι ιθυοντες προβληματιστηκαν εντονα απο το γεγονος οτι η υπερομαδα τους, το πρασσινο θωρυκτο (Ποτεμκιν?) αδυνατουσε να φτασει τη γραμμη του κεντρου. Εψαξαν λοιπον και βρηκαν ντοκουμεντα που αποδεικνυουν την κομπινα της Μπαρτσελονα. Στο πλευρο του ΠΟΑ θα σταθουν σα μαρτυρες υπερασπισης ο Αδαμιδης, ο Πιλαβιος και ο Κοντης..
Ιδου το φωτογραφικο ντοκουμεντο, πραγματικα ανεπιτρεπτα πραγματα....