Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, 9 Σεπ 2010.

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αισθανόμενη την υποχρέωση να ενημερώσει το σύνολο των φιλάθλων της ομάδας αναφορικά με την υπόθεση της λύσης της συνεργασίας της με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, επισημαίνει τα ακόλουθα:

Είναι σε όλους γνωστό ότι η Διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να νιώσει ο ποδοσφαιριστής την απαιτούμενη ασφάλεια και συμπαράσταση καθ' όλη τη διάρκεια των ιατρικών του εξετάσεων. Στη συνέχεια η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όταν πλέον ιατρικά διαπιστώθηκε οριστικά ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει να αγωνίζεται, συνομίλησε με τον παίκτη προτείνοντας του μία συναινετική λύση του συμβολαίου του.

Δυστυχώς, μόλις πρόσφατα ο νόμιμος εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή κ. Vicente Montes απαίτησε εκ μέρους του πελάτη του, την καταβολή του συνόλου των αποδοχών του μέχρι τις 30/06/2013, προκειμένου να λύσει το συμβόλαιο του.

Δεδομένου ότι η παραπάνω προσέγγιση του θέματος από τον νόμιμο εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή είναι εντελώς αντίθετη από την οπτική που η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αντιμετώπιζε το θέμα όλο αυτό το διάστημα και σε κάθε περίπτωση εκτός πραγματικότητας η Π.Α.Ε. είναι υποχρεωμένη να καταγγείλει τη σύμβαση με τον ποδοσφαιριστή και να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των συμφερόντων του συλλόγου.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Γκαγκάτση για... Γκαλέτι

Χρέη νομικού εκπροσώπου στην υπόθεση του Λουτσιάνο Γκαλέτι αναλαμβάνει για λογαριασμό της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Ο άλλοτε πρόεδρος της ΕΠΟ θα αναλάβει την υπόθεση, ύστερα από την αποτυχία των δύο πλευρών να βρουν τη «χρυσή τομή».

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
xaxaaxaaaxa
ε, ρε πούστη μου βρώμα και δυσωδία που υπάρχει παντού στην Ελλάδα
σε όλα τα πράγματα....

ε, ρε κοίτα που όλοι οι καριόληδες είναι παντού μπλεγμένοι....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
xaxaaxaaaxa
ε, ρε πούστη μου βρώμα και δυσωδία που υπάρχει παντού στην Ελλάδα
σε όλα τα πράγματα....

ε, ρε κοίτα που όλοι οι καριόληδες είναι παντού μπλεγμένοι....

αυτό δεν είναι μπλέξιμο ρε φίλε,ούτε επιλήψιμο

ιδιωτική εταιρεία ο ένας,δικηγόρος ελεύθερος ο άλλος....

πού το βλέπεις το μεμπτό?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το θλιβερό είναι που νομίζουνε κάποιοι "φίλαθλοι" - οπαδοί πως στις ομάδες τους είναι όλοι άγιοι...
και είναι θλιβερό, γιατί ακριβώς το ίδιο θεωρούνε και για τα κόμματα που υποστηρίζουνε και για όλα τα άλλα....

άει σιχτήρια κολλημένοι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτό δεν είναι μπλέξιμο ρε φίλε,ούτε επιλήψιμο

ιδιωτική εταιρεία ο ένας,δικηγόρος ελεύθερος ο άλλος....

πού το βλέπεις το μεμπτό?
πουθενά...
οι κυριότερες ρεμούλες, τα μεγαλύτερα ντήλια.....όλες οι ιστορίες που αυτή τη στιγμή έχουνε φέρει την Ελλάδα στον γκρεμό...γίνονται με νομιμοφροσύνη και με προκαλύμματα καπνού....

και με τους μαλάκες της άλλης μεριάς να φωνάζουνε πάντα, αλλά μόλις τα κάνει και η δική τους πλευρά να λένε πάντα: τα κάνατε κι εσείς
γαμώ τις δικαιολογίες και γαμώ τις αυτογνωσίες....

μετά δεν ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει και είμαστε έτσι...
σκατολαός

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
το θλιβερό είναι που νομίζουνε κάποιοι "φίλαθλοι" - οπαδοί πως στις ομάδες τους είναι όλοι άγιοι...
και είναι θλιβερό, γιατί ακριβώς το ίδιο θεωρούνε και για τα κόμματα που υποστηρίζουνε και για όλα τα άλλα....

άει σιχτήρια κολλημένοι
ο παναθηναικος και το πασοκ να κερδιζουνε και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμηθουνε!!αααα ρε προβαταααα

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Κουίζ: Βρείτε τις διαφορές.

pyrotouvlos.png

ο παναθηναικος και το πασοκ να κερδιζουνε και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμηθουνε!!αααα ρε προβαταααα

pyrotouvlos.png

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
επειδη εχω κεφια,κατι απο τα παλια..

Συνημμένα

• prota.jpg
    prota.jpg
    117,9 KB · Εμφανίσεις: 17

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225

Επισκέπτης
ο λουτσι ειναι πρωην ποδοσφαιριστης & η οποια διαφορα του με τον συλλογο ειναι δικο τους θεμα..
με τον κηπουρο τι θα γινει ειναι το ζητουμενο..

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
συγχαρητηρια ντετεκτιβ κλωνων βρηκες κι αλλον...εμαθα οτι ψαχνουν ατομο για την ncis...δεν πας εκει?με τετοιο βιογραφικο θα σε παρουν,δε μπορει!!
Αυτό το είπες μόνος σου, όχι εγώ.
Ντετέκτιβ ζώων είμαι, ελπίζω να σε καλύπτω.

2485.png

Και λίγα για τον Γκαλέταρο.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ο λουτσι ειναι πρωην ποδοσφαιριστης & η οποια διαφορα του με τον συλλογο ειναι δικο τους θεμα..
με τον κηπουρο τι θα γινει ειναι το ζητουμενο..
και αυτος πρωην ειναι ρε...δεν εχει διαφορες με το συλλογο,αλλα αν συνεχισει ετσι θα χει με τους οπαδους!
χχααχχαχααχχααχχαχαχαχαχααχχααχχαχαχα...... :grin:

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
Αυτό το είπες μόνος σου, όχι εγώ.
Ντετέκτιβ ζώων είμαι, ελπίζω να σε καλύπτω.

2485.png

Και λίγα για τον Γκαλέταρο.
η απαντηση σου μου θυμιζει εντονα τις απαντησεις που εδινα στους φιλους μου στο δημοτικο!οποτε η εισαι σ'αυτη την ηλικια,που δε νομιζω,η εχεις κολλησει σ'αυτη την ηλικια,το πιο πιθανο...
για να σε διευκολυνω λοιπον,δεν ηταν δυσκολο να καταλαβω οτι υπονοησες πως ειμαι κλωνος,ξερεις δεν ειμαστε ολοι τοσο χαζοι οσο νομιζεις...οποτε θα ηταν πολυ πιο αντρικιο να το παραδεχοσουν. ντετεκτιβ του διαδικτυου θελεις να γινεις οταν μεγαλωσεις??
τελος παντων Γκαλετι αρχηγε γαυρε απο μικρος και χιλιοαγαπημενε απο τους οπαδους του θρηνου...παρ'τους και τα σωβρακα!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αν δεν κάνεις πλάκα, απλά είσαι ηλίθιος
δεν υπάρχει άλλη λέξη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom