Δεν ξερω για τα 80 δις αλλα ξερω οτι εχει την δευτερη μεγαλυτερη εταιρια με παγοθραυστικα στον κοσμο!Εχει γραφεια που στεγαζονται σε ενα ουρανοξυστη στην Αγγλια!Ειναι ματσωμενος ο προεδρος!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
mitsios
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 91
- Πόντοι
- 1
Για διαβασε λιγο αυτα και μην χτυπας το κεφαλι σου "Dimpalios"
gaganis69
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΦΩΤΙΑ , ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΔΥΝΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΩΩΩΩΩΩΩ ΡΙΕΡΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΠΡΩΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΑΣ λεει η πρασινη αναπαραγοντας δηλωση του καπετανιου....
ΟΠΑ ΡΕ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ , ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΑΝ ΣΙΔΕΡΙΚΟ ??? ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΒΓΑΛΕΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕΣ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ??? ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΣΠΑΘΙΑ , ΠΟΥΤΑΝΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΓΙΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΩΡΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΠΡΩΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΑΣ λεει η πρασινη αναπαραγοντας δηλωση του καπετανιου....
ΟΠΑ ΡΕ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ , ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΑΝ ΣΙΔΕΡΙΚΟ ??? ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΒΓΑΛΕΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕΣ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ??? ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΣΠΑΘΙΑ , ΠΟΥΤΑΝΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΓΙΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΩΡΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Δηλαδή , αν κατάλαβα καλά, ο Καπετάνιος άφησε υπόννοιες για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τον ΠΑΟ ? Οτι έγινε με πλάγιες μεθόδους ?
mitsios
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 91
- Πόντοι
- 1
Πεθαινω για αυτο το πρωτοσελιδο μαγκες!!!!!Αγαπη μου ολυμπιακαρα μου!
Για διαβασε λιγο αυτα και μην χτυπας το κεφαλι σου "Dimpalios"
Τι να διαβάσω? Ξέρω πολύ καλά τι έχει ο ΜαριΔάκης. Η δουλειά μου είναι. Το κεφάλι μου το βαράω που επειδή έχει γραφεία σε ουρανοξύστη στην Αγγλία έχει φράγκα. Αυτό του έλλειπε να μην έχει 5,000 λίρες να πληρώνει ένα νοίκι. Εγώ ξέρω πλοιοκτήτη με 3 καράβια που οδηγεί Bentley. Τι σημαίνει αυτό ?
Από αυτά που γράφω αυτό κατάλαβες? Τέλος πάντων. Να συμπλήρώσω μπας και βοηθήσω την σκέψη σου, ότι ξέρω επίσης εφοπλιστή με στόλο μεγαλύτερο του Μαριδάκη, που οδηγεί AUDI. Ένα απλό AUDI. Το νόημα λοιπόν είναι ότι το να δίνεις 5,000 λίρες για ένα νοίκι δεν σε κάνει πλούσιο. Όπως ακόμη και να οδηγείς ενα αμάξι 500,000 ευρώ. 80 ΔΙΣ δεν έχει με τίποτε. 80 ΔΙΣ είναι το κόστος περίπου της Ελληνικής Ναυτλίας.
Για σκέψου, αν είχε 80 ΔΙΣ καβάτζα κιόλας, γιατί αφού είναι τόσο Ολυμπιακάρας να μην χαλάσει 2.5 ΔΙΣ και να φέρει τον Μουρίνιο και 22 Ρονάλντο και να σαρώσει το ΤΣΟΥ ΛΟΥ για μία δύο τετραετίες. Για σκέψου λίγο τα ποσά και θα καταλάβεις την μαλακία αυτού που το έγραψε.
Το νούμερο είναι όχι μόνο τρελό, εξωπραγματικό.
Προς ενημέρωσή σου ο Βασιλάκης της Microsoft που θεωρείται νούμερο 1 ή 2 σε περιουσία (όχι μόνο cash) στον κόσμο έχει 45 ΔΙΣ δολλάρια. Δηλαδή 35 ΔΙΣ ευρώ. Και ο ΜαριΔάκης έχει καβατζομένα 80.
Να γράψω κι άλλα????????
Για σκέψου, αν είχε 80 ΔΙΣ καβάτζα κιόλας, γιατί αφού είναι τόσο Ολυμπιακάρας να μην χαλάσει 2.5 ΔΙΣ και να φέρει τον Μουρίνιο και 22 Ρονάλντο και να σαρώσει το ΤΣΟΥ ΛΟΥ για μία δύο τετραετίες. Για σκέψου λίγο τα ποσά και θα καταλάβεις την μαλακία αυτού που το έγραψε.
Το νούμερο είναι όχι μόνο τρελό, εξωπραγματικό.
Προς ενημέρωσή σου ο Βασιλάκης της Microsoft που θεωρείται νούμερο 1 ή 2 σε περιουσία (όχι μόνο cash) στον κόσμο έχει 45 ΔΙΣ δολλάρια. Δηλαδή 35 ΔΙΣ ευρώ. Και ο ΜαριΔάκης έχει καβατζομένα 80.
Να γράψω κι άλλα????????
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
μην παραμυθιαζεσε ρεΠεθαινω για αυτο το πρωτοσελιδο μαγκες!!!!!Αγαπη μου ολυμπιακαρα μου!
τι ασχολειστε μωρε με την τσεπη του καθενος, σαν να τις μετρατε κανετε
Ρε συ δεν ασχολούμαστε με την τσέπη του κάθε ενός. Απλά δεν αντέχω την μαλακία. Να βγαίνει το κάθε καμμένο στο μυαλό και να γράφει την παπαριά του. Και μάλιστα να την ενυσχίει γράφοντας ότι το έμαθε από συγγενικό πρόσωπο κιόλας. Έμαθα από τον οδηγό του Βγενόπουλου που είναι και κηπουρός του και τριτοξάδελφος της γιαγιάς της αδερφής του κουμπάρου του, ότι έχει 1,7 τρις ΕΥΡΩ ΚΑΒΑΤΖΑ και θα πάρει τον Ρόνι την μάνα του και τις 2 μικρές αδελφές του. Αν κλωτσήσουν οι αδερφές κλείνει Μέσι και Άκρι.
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!!!!!
ΥΓ Αν το είχε γράψει αυτό Παναθηναϊκός θα τον είχα κράξει πιο χοντρά!!!!!!!!!!!
Πεθαινω για αυτο το πρωτοσελιδο μαγκες!!!!!Αγαπη μου ολυμπιακαρα μου!
Μόνο μην μείνουμε με το "Τζιώλη" στο χέρι... :-
Και μόνο που ακούω το όνομα του...συγκλονίζομαι... :S
Όπως τότε που συζητιότανε να παρουμε το Δημ. Παπαδόπουλο...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ποινική δίωξη στον Κόκκαλη και σε άλλους επτά
Ποινική δίωξη για παράνομη διακίνηση εισιτηρίων ποδοσφαιρικών αγώνων του Ολυμπιακού σε μη αναγνωρισμένους συνδέσμους οπαδών, άσκησε ο αθλητικός εισαγγελέας Πειραιά, Ηλίας Κωνσταντακόπουλος, σε βάρος του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη, του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Χρυσικόπουλου και άλλων επτά ατόμων.
Την είδηση μετέδωσε το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ που είχε αποκαλύψει αρχικά το θέμα. Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε, κάνει λόγο για κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση παράνομη διακίνηση εισιτηρίων σε μη αναγνωρισμένους από το κράτος συνδέσμους, αναφέρεται στο διάστημα από το 2006 έως το 2010 και αφορά συνολικά 197.500 εισιτήρια που διέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Η εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2010 όταν ο αθλητικός εισαγγελέας Πειραιά, Ηλίας Κωνσταντακόπουλος, συνοδευόμενος από άνδρες του ΣΔΟΕ, της κρατικής Ασφάλειας και του Τμήματος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πραγματοποίησαν έφοδο στα γραφεία της εταιρίας Sports United στο στάδιο Καραϊσκάκη. Η εν λόγω εταιρία διαχειρίζεται τα εισιτήρια του Ολυμπιακού.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η υπόθεση αναμένεται να παραπεμφθεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της προανάκρισης.
Remy_Lebeau
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
στα χναρια του πρακτορα και ο μαρινακης...
1το εντος και στησιμο...καπως πρεπει να βγουν τα εξοδα των μεταγραφων βεβαια...
1το εντος και στησιμο...καπως πρεπει να βγουν τα εξοδα των μεταγραφων βεβαια...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Κάτι κρύβει το θέμα της δίωξης που έβγαλε ο ΣΚΑΙ.Ο Μαρινάκης είναι μέτοχος εκεί.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
wipe-outΚάτι κρύβει το θέμα της δίωξης που έβγαλε ο ΣΚΑΙ.Ο Μαρινάκης είναι μέτοχος εκεί.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις