Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
αυτές οι μεταγραφές είνα ιεπικοινωνιακά τρικ για να καυλώνουνε οι στέφανοι και οι γκαγκάτσηδες εδώ μέσα.
Αλλά στην περίπτωση Σχορτσιανίτη παίρνεις ένα παίκτη που δεν έχει φτάσει το τοπ του.
Για μένα ο Σπανούλης, αν και μικρός ακόμα, έχει φτάσει το τοπ του. από δω και πέρα θα είναι σταθερός και ελαφρώς πτωτικός. Το ίδιο με όλους τους παίκτες που ανέφερες πως έκαναν αλλαγή.
Όλοι τους πρόσφεραν φυσικά αλλά δεν έκαναν αυτό που έκαναν στην πρώτη τους θητεία στην αντίπαλη ομάδα. Ο Ράτζα ας πούμε που ήταν και η αδυναμία μου ήταν κατώτερος στον Ολυμπιακό, αλλά προφανώς και αποτέλεσε σημαντική μονάδα. Το ίδιο και ο Πάσπαλιε, ήταν καλός στον ΠΑΟ αλλά ποτέ δεν έπιασε τα στάνταρ του ΟΣΦΠ. Όμως η ιστορία δεν είναι πάντα θέσφατο.

Στην περίπτωση χοντρού πάντως είναι ένας παίκτης που σου δημιουργεί προσδοκίες πως μπορεί να γίνει καλύτερος. Και προσωπικά τον πήγαινα πολύ ακριβώς για αυτό. Και γιατί πάντα ήταν χαμηλού προφίλ.
αλλά όπως έχω ξαναπεί...στην Ελλάδα μένουμε στην επικοινωνία των μεταγραφών και όχι στην ουσία.

Σάτο τέλος. Ανακοινώθηκε. Απορώ με τόσες αλλαγές και προσθήκες στο ρόστερ, ποιοι θα είναι η αρχική 5άδα.

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
ναι, αλλα αν το χάσει αυτός και χάσει η ομάδα επειδή το έχασε...θες να του βγάλεις τα άντερα που είπες ότι έχει....
χαχαχαχαχαχα

ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!! Αναφωνώ χαλάλι σου.........και τέλος!!!!!!!!! Ούτε ματς να είχαμε δει μαζί.....τόσο καλά με ξέρεις που ξέρεις και τις αντιδράσεις μου???????

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!! Αναφωνώ χαλάλι σου.........και τέλος!!!!!!!!! Ούτε ματς να είχαμε δει μαζί.....τόσο καλά με ξέρεις που ξέρεις και τις αντιδράσεις μου???????
οχι ρε συ
καταρχα΄ς έκανα πλάκα
κατά δεύτερον προφανώς αυτή ήταν η περιγραφή της δικής μου αντίγρασης και όχι της δικής σου.
Συμφωνώ δηλαδή πως θέλω να έχει τα άντερα ένας παίκτης, αλλά από την αλλη προτιμώ να πάρει στο τέλος άλλος το τελευταίο σουτ αφού αυτός δεν το έχει αυτή τη μέρα.
Είναι ο λόγος πάντως που μου αρέσει ο Τεόντοσιτς...και με χαλούσε πολύ ο Χαλπερίν.

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
όταν θα κάνεις παιδιά εσύ να τα πηγαίνεις στο γήπεδο να τρώνε μπιντέδες στη μάπα
όταν πήγαινα εγώ γήπεδο εσύ ήσουνα στην κοιλιά της μάνας σου
το να μη θυμηθώ ένα πρωσονύμιο δεν με κάνει λιγότερο γνώστη από εσένα, ούτε κινειται όλη η ζωή μου γύρω από τον "αθλητισμό"
δεν εξαρτάται η ζωή μου από αυτό.
Αν εσύ γίνεσαι άντρας με το να βρίζεις έναν άγνωστο για την ομάδα του, προφανώς κάποιος σου έχει εξηγήσει λάθος το τι είναι άντρας.
όσο για τον καταποντισμό του αντιπάλου....τι να σου πω
είναι προφανές πως είσαι σε άλλο κανάλι και είναι κρίμα γιατί από μπασκετάκι ξέρεις 5 πράγματα
στη ζωή μου ποτέ δεν με ενδιέφερε να πέσει ο αντίπαλος κάτω... με ενδιέφερε παντα να τον ξεπερασω

Πας καλά ρε, σιγά μη κάτσω να σκοτωθώ για μία μπάλλα, σπυριάρα ή ασπρόμαυρη. Έχω ξαναπεί ότι ήμουν αθλητής για χρόνια στο μπάσκετ. Τζέρτζελος να γίνεται να περνάμε την ώρα μας. Αλλά από αυτό το σημείο μέχρι τις χιλιοειπωμένες νουθεσίες και το στυλάκι "εγώ ξέρω καλύτερα" που κάθομαι και τρώω πατατάκια την ώρα του παιχνιδιού υπάρχει τεράστια διαφορά. Αν ένας σύλλογος (ομάδα + κόσμος) ΔΕΝ έχει νεύρο και παλμό είναι καταδικασμένος να αποτύχει. Μπορεί να περνάει το ύφος του καλλιεργημένου δημοσιοσχεσίτη αλλά, πίστεψέ με, σε όλες τις κατηγορίες (πλην της ερασιτεχνικής), πριν τα ματς ο σωστός προπονητής σε φτιάχνει πρωτίστως ψυχολογικά και σε ντοπάρει με δυναμισμό αφού ότι συστήματα ήταξν να σου αναλύσει στα έχει αναλύσει εδώ και μήνες. Δεν αρκείται σε ευχολόγια και μαλακίες "να χαρούμε το παιχνίδι", είναι αγώνας. Εφόσον, αυτή είναι η καθημερινότητα του αθλητή, που αμείβεται, γιατί να διαφέρει ο οπαδός που το κάνει και αφιλοκερδώς και πορώνεται ένα κλικ περισσότερο; Το νταβαντούρι που γίνεται εδώ και όσα λέγονται ανήκουν στο πλαίσιο της ζωντανής κερκίδας. Το παιδί μου δεν θα το έπαιρνα ποτέ σε γήπεδο και δη σε ντέρμπυ. Τον αντίπαλό σου για να τον ξεπεράσεις πρέπει α) να τον γνωρίζεις και β) να προσπαθείς να βελτιώνεσαι παράλληλα. Και τα δύο είναι αλληλένδετα. Ο ασφαλέστερος τρόπος είναι η αποδυνάμωση του αντίπαλου ρόστερ και παράλληλη ενδυνάμωση του δικού σου.

Τα σέβη μου,

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
οχι ρε συ
καταρχα΄ς έκανα πλάκα
κατά δεύτερον προφανώς αυτή ήταν η περιγραφή της δικής μου αντίγρασης και όχι της δικής σου.
Συμφωνώ δηλαδή πως θέλω να έχει τα άντερα ένας παίκτης, αλλά από την αλλη προτιμώ να πάρει στο τέλος άλλος το τελευταίο σουτ αφού αυτός δεν το έχει αυτή τη μέρα.
Είναι ο λόγος πάντως που μου αρέσει ο Τεόντοσιτς...και με χαλούσε πολύ ο Χαλπερίν.

ΑΑΑΑ τώρα μου τα χαλάς.....άμα μου συγκρίνεις τον Τεόντοσιτς με τον Ντρού. Καμμία σχέση........Ο ένας πετάει το καρπούζι κι όπου σκάσει και ο άλλος κοιτάει στα ίσα στεφάνι. Ακόμη και η πιο τραβηγμένη προσπάθεια του Ντρου, είναι σουτ με σωστό άλμα, τοποθέτηση σώματος, σπάσιμο καρπού, τέντωμα χεριού στις 90 μοίρες κλπ κλπ κλπ. Όπως και του Σπανούλη....
Ειδικά τα χέρια και ο τρόπος που σημαδεύει ο σπανουλης ειναι σεμιναριακά. Ο άλλος πετάει την μπάλλα σαν γνήσιος σέρβος από ένστικτο και μόνο, χωρίς τις περισσότερες φορές να έχει επαφή με το καλάθι.

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αυτές οι μεταγραφές είνα ιεπικοινωνιακά τρικ για να καυλώνουνε οι στέφανοι και οι γκαγκάτσηδες εδώ μέσα.
Αλλά στην περίπτωση Σχορτσιανίτη παίρνεις ένα παίκτη που δεν έχει φτάσει το τοπ του.
Για μένα ο Σπανούλης, αν και μικρός ακόμα, έχει φτάσει το τοπ του. από δω και πέρα θα είναι σταθερός και ελαφρώς πτωτικός. Το ίδιο με όλους τους παίκτες που ανέφερες πως έκαναν αλλαγή.
Όλοι τους πρόσφεραν φυσικά αλλά δεν έκαναν αυτό που έκαναν στην πρώτη τους θητεία στην αντίπαλη ομάδα. Ο Ράτζα ας πούμε που ήταν και η αδυναμία μου ήταν κατώτερος στον Ολυμπιακό, αλλά προφανώς και αποτέλεσε σημαντική μονάδα. Το ίδιο και ο Πάσπαλιε, ήταν καλός στον ΠΑΟ αλλά ποτέ δεν έπιασε τα στάνταρ του ΟΣΦΠ. Όμως η ιστορία δεν είναι πάντα θέσφατο.

Στην περίπτωση χοντρού πάντως είναι ένας παίκτης που σου δημιουργεί προσδοκίες πως μπορεί να γίνει καλύτερος. Και προσωπικά τον πήγαινα πολύ ακριβώς για αυτό. Και γιατί πάντα ήταν χαμηλού προφίλ.
αλλά όπως έχω ξαναπεί...στην Ελλάδα μένουμε στην επικοινωνία των μεταγραφών και όχι στην ουσία.

Καμία από τις μεταγραφές αυτές δεν είναι επικοινωνιακά τρικ. ΚΑΜΙΑ. Θεωρείς τυχαίο ότι δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ενδιαφέρονται για τους ίδιους, συγκεκριμένους παίκτες; Αυτοί οι παίκτες έχουν σταμπαριστεί ότι ταιριάζουν στο προφίλ και μπορούν να εκπληρώσουν τους στόχους των συλλόγων. Εν προκειμένω, ο Σκλαβενίτης είναι σχεδόν τελειωμένος μπασκετικά, θα είναι θαύμα ίσο με την ανάσταση του Λαζάρου η άνοδός του σε επίπεδα προ τετραετίας. Είπα την άποψή μου παραπάνω αλλά δεν μπορείς να επεξεργαστείς τα δεδομένα, φαίνεται. Αυτή τη στιγμή η ομάδα μου πονάει στο 5άρι που έχω ξεμείνει με το 4άρι στα 33 του και τον βάζω να παίζει ανάμεσα σε θηρία. Άρα, όποιος Έλληνας κυκλοφορεί σε αυτή τη θέση, υποχρεούμαι να τον κλείσω ακόμα και αν έχει λίγες πιθανότητες να βγει. Προφανώς υπερτερώ στην περιφέρεια αλλά υπολείπομαι στη ρακέτα και προς το παρόν βολεύομαι σε δεύτερες λύσεις με την ελπίδα ότι θα δουλέψει μαζί τους το τεχνικό επιτελείο και θα τους κάνει καλύτερους.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
"εγώ ξέρω καλύτερα"
δεν το είπα ποτέ αυτό οπότε άσχετο
το οτι έχεις παίξει εσύ μπάσκετ έτσι, δεν σημαίνει πως παίζουν όλοι έτσι. Και φυσικά δεν σημαίνει πως ο άλλος δεν έχει παίξει μπάσκετ. Ή πως ήσουνα παικταράς ή πως τα έμαθες όλα κλπ κλπ. Μιλάω γενικά. Δεν σε κάνει γκουρού το γεγονός πως έχεις παίξει μπάσκετ.

Αν ένας σύλλογος (ομάδα + κόσμος) ΔΕΝ έχει νεύρο και παλμό είναι καταδικασμένος να αποτύχει. Μπορεί να περνάει το ύφος του καλλιεργημένου δημοσιοσχεσίτη αλλά, πίστεψέ με, σε όλες τις κατηγορίες (πλην της ερασιτεχνικής), πριν τα ματς ο σωστός προπονητής σε φτιάχνει πρωτίστως ψυχολογικά και σε ντοπάρει με δυναμισμό αφού ότι συστήματα ήταξν να σου αναλύσει στα έχει αναλύσει εδώ και μήνες. Δεν αρκείται σε ευχολόγια και μαλακίες "να χαρούμε το παιχνίδι", είναι αγώνας. Εφόσον, αυτή είναι η καθημερινότητα του αθλητή, που αμείβεται, γιατί να διαφέρει ο οπαδός που το κάνει και αφιλοκερδώς και πορώνεται ένα κλικ περισσότερο; Το νταβαντούρι που γίνεται εδώ και όσα λέγονται ανήκουν στο πλαίσιο της ζωντανής κερκίδας.
έχω να σου αναφέρω αρκετές ομάδες που πετυχαίνουνε χωρίς να γίνεται της καφρίλας στις κερκίδες. Πολύ πρόχειρα να σου αναφέρω τον Άγιαξ. Αλλά ας το αφήσουμε αυτό.
Είσαι φρέσκος εδώ και επομένως δικαιούσαι να μην ξέρεις πράγματα. Είναι καλή η φάση να αλληλοπειράζεσαι με το αντίπαλο δέος, αλλά ο οπαδισμός δεν είναι πείραγμα κερκίδας δυστυχώς. Η βαρβατίλα που εκδηλώνεται με τρεξίματα και μαχαιρώμετα και απειλές ζωής είναι οπαδισμός και όχι το πείραγμα. Και φυσικά όλα αυτά συντηρούνται όταν ξεκινάει η συζήτηση από το πόσο βρώμικος σύλλογος είναι ο άλλος (και φυσικά δεν παραδέχεσαι πως και ο δικός σου είναι τα ίδια σκατά - μιλάω για όλους τους συλλόγους)

Τον αντίπαλό σου για να τον ξεπεράσεις πρέπει α) να τον γνωρίζεις και β) να προσπαθείς να βελτιώνεσαι παράλληλα. Και τα δύο είναι αλληλένδετα. Ο ασφαλέστερος τρόπος είναι η αποδυνάμωση του αντίπαλου ρόστερ και παράλληλη ενδυνάμωση του δικού σου.

Τα σέβη μου,
συμφωνώ, οπότε γιατί να πρέπει να ενδιαφέρομαι αν θα καταποντιστεί ο άλλος; για να καταποντιστώ λιγότερο εγώ; Το να φτιάξεις μια ομάδα απο την ομάδα του αντιπάλους σου (ειδικά όταν αυτή ήταν δεύτερη και εσύ πρώτος) σημαίνει πως πας λάθος. Το να φτιάξεις μια ομάδα καινούργια που θα είναι καλύτερη από του αντιπάλου σου είναι μαγκιά για μένα.

Δεν ξέρω με τι ασχολείσαι αλλιώς θα στο εξηγούσα και επιχειρηματικά

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καμία από τις μεταγραφές αυτές δεν είναι επικοινωνιακά τρικ. ΚΑΜΙΑ. Θεωρείς τυχαίο ότι δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ενδιαφέρονται για τους ίδιους, συγκεκριμένους παίκτες; Αυτοί οι παίκτες έχουν σταμπαριστεί ότι ταιριάζουν στο προφίλ και μπορούν να εκπληρώσουν τους στόχους των συλλόγων. Εν προκειμένω, ο Σκλαβενίτης είναι σχεδόν τελειωμένος μπασκετικά, θα είναι θαύμα ίσο με την ανάσταση του Λαζάρου η άνοδός του σε επίπεδα προ τετραετίας. Είπα την άποψή μου παραπάνω αλλά δεν μπορείς να επεξεργαστείς τα δεδομένα, φαίνεται. Αυτή τη στιγμή η ομάδα μου πονάει στο 5άρι που έχω ξεμείνει με το 4άρι στα 33 του και τον βάζω να παίζει ανάμεσα σε θηρία. Άρα, όποιος Έλληνας κυκλοφορεί σε αυτή τη θέση, υποχρεούμαι να τον κλείσω ακόμα και αν έχει λίγες πιθανότητες να βγει. Προφανώς υπερτερώ στην περιφέρεια αλλά υπολείπομαι στη ρακέτα και προς το παρόν βολεύομαι σε δεύτερες λύσεις με την ελπίδα ότι θα δουλέψει μαζί τους το τεχνικό επιτελείο και θα τους κάνει καλύτερους.
ξαναδιάβασε τι γράφω και σε τι κάνω παράθεση.
μιλάμε για τους παλιούς παίκτες που έκαναν διαδρομή από τον ένα σύλλογο στον άλλον.
Δεν μπορεί να πιστεύεις πως οι μοναδικοί παίκτες που κάνουνε σε μια ομάδα είναι αυτοί του αντίπαλου.
Δεν μπορεί να πιστεύεις πως δεν μπορείς να βρεις άλλον παίκτη.
Άρα είναι επικοινωνιακό το θέμα πρωτίστως.

για το χοντρό σου είπα...για μένα είναι γαμώ τις μεταγραφές αν την κάνετε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΑΑΑΑ τώρα μου τα χαλάς.....άμα μου συγκρίνεις τον Τεόντοσιτς με τον Ντρού. Καμμία σχέση........Ο ένας πετάει το καρπούζι κι όπου σκάσει και ο άλλος κοιτάει στα ίσα στεφάνι. Ακόμη και η πιο τραβηγμένη προσπάθεια του Ντρου, είναι σουτ με σωστό άλμα, τοποθέτηση σώματος, σπάσιμο καρπού, τέντωμα χεριού στις 90 μοίρες κλπ κλπ κλπ. Όπως και του Σπανούλη....
Ειδικά τα χέρια και ο τρόπος που σημαδεύει ο σπανουλης ειναι σεμιναριακά. Ο άλλος πετάει την μπάλλα σαν γνήσιος σέρβος από ένστικτο και μόνο, χωρίς τις περισσότερες φορές να έχει επαφή με το καλάθι.
δεν συζητήσαμε για το ποιος κάνει σωστό σουτ ή σεμιναριακό
συζητήσαμε για άντερα
και ο τεό τα έχει.
έχει τρέλα και άντερα.
όσο για το ένστικτο...ε, δεν με χάλασε και ποτέ που ο Μπέρι έριχνε την μπάλα λες και σήκωνε βαρέλι αλλά η πουτάνα έμπαινε πάντα μέσα...

Remy_Lebeau

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
1
ο νικολας ειναι δολοφονος..
απο αυτη τη δουλεια βαζει το ψωμακι του..ο σερβος κανει και αλλες δουλειες στο γηπεδο..
απλα εχει ενα μεσο σουτ πλει-μεικερ..καλυτερο απο του παπαλουκα,στο ιδιο επιπεδο με του διαμαντιδη..

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
επιπλα σαττο στον αγωνιστικο χωρο του οακα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τι να τον κάνεις τον μαρκος σένα τώρα?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
μεγαλο στοιχημα για τον Ζοτς η φετινη χρονια. Με Σατο, Σχορχιανίτη στη βασικη πενταδα (Διαμαντιδης και Νικολας ειναι σιγουροι). Πιστευω πολυ στον Καιμακόγλου που ειναι δουλευταρας και δυνατος. θα παλέψει για το 4 με το Φώτση και τον Τσαρτσαρη. Ο Βουγιούκας θα δινει βοηθειες σε Σοφο και Μπατιστ, μια χαρα ειναι. Πιστευω η εκπληξη της χρονιας θα ειναι ο Τέπιτς που τον δολυλεψε αρκετα ο Ζοτς πέρισυ. Καλάθης και Σαρας βοηθειες ατον ασσο. Πιστεύω οτι θα παίξει φετος την καλύτερη άμυνα των τελευταίων ετων. Εμένα μου αρέσει και ο κοντος μαυρούκος της Παρτιζαν (δεν θυμάμαι ονομα) που ειναι φοβερα γρηγορος σαν εναλλακτικη αν φυγει ο Σαρας.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αλφα Ντιολό Φανσέκας 2.10 και ανοιγμα χεριών 2.27 αυτόν μπορούμε να τον πάρουμε και στα @@ μας ο χοντρο - σκλαβενιτης

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
ΕΛΑ ΡΕ ΤΡΑΓΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΕΣ
μαζι με κιλομπιλαρο θα εκτελεσετε τα στρακια

Όταν διαβάσεις αυτό κάπου....έλα να το ποστάρεις...

"Ο Ρομέιν Σάτο είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο 29χρονος σμολ φόργουορντ ανακοινώθηκε από την πράσινη ΚΑΕ και δήλωσε τυχερός που θα φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος."

Προς τα παρόν σε δημοσιεύματα και ματιές, έχετε πάρει Ροναλντίνιο, Τρεζεγκέ, Γιοβάνοβιτς και άλλους......

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Δηλαδη τωρα ο Σπυροπουλος θα μαρκαρει Ρομενταλ και ο Βυντρα Ριερα..?  :think:  :think: :think:

Ο Κωσταντοπουλος σημερα ξεκινησε τις επαφες με την πολιτεια... πολιτικος γαρ , κανει οτι μπορει...

Του Γκατουζο παιζει πραγματι, αλλα δυσκολο... Αν σου κατσει ομως...

ΥΓ Επειδη βαρεθηκα τα σαιτ και τις φυλλαδες που γραφουν για ρελανς του ΠΟΑ με Σοφο , ας μην ξεχναμε οτι αυτη τη στιγμη ο παιχτης δεν εχει μπει σε διλημα, ο Ολυμπιακος δεν εχει ασχοληθει μαζι του (καλως η κακως ειναι αλλη υποθεση). Οι επιλογες του αυτη τη στιγμη ειναι λιγα στο ΝΒΑ απλα για την καβλα του να παιξει εκει, Ισπανια ή ΠΟΑ. Φαινεται παντως πως ο Ντουντα εχει αλλες πρωταιρεοτητες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom