You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
stefanoss83
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ανίκητοι είστε και οι δύο
είναι εντελώς ηλίθιο να ψάχνετε να βρείτε ποιος από τους δύο είναι περισσότερο βρώμικος
η ουσία είναι απλούστατη
όλος ο ελληνικός αθλητισμός είναι κρατημένος από την πολιτική.
και όχι μία ομάδα ή δύο μόνο.
ΟΛΕΣ
και όταν το παραδεχτούνε ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι, τότε ίσως να φτιάξει κάτι.
Αλλά αυτό είναι τόσο πιθανό όσο πιθανό είναι να πουν μαζί ένας ΝΔκράτης και ένας ΠΑΣΟΚτζής (και οι υπόλοιπες "δημοκρατικές" δυνάμεις του τόπου αυτού) πως φταίνε όλοι τους για την κατάντια του τόπου.
Είναι απίθανο.
οπότε η συζήτηση είναι ατέρμονη και εντελώς ανούσια.
Έλεος πια
Αει σιχτήρια κατακάθια όλοι σας....
Ποιοι φίλαθλοι ρε παπάρα; Εδώ μιλάμε ως οπαδοί. Ποια λογική μπορεί να υπάρχει σε αυτό; Ανίκητος είσαι εσύ, που έρχεσαι να μας τα κάνεις τσουρέκια με νουθεσίες. Με τον gagatsis69 μπορείς να βρεις χίλια δυο πράγματα για να κάνεις τζέρτζελο, αν δεν γουστάρεις φύγε.
ανίκητοι είστε και οι δύο
είναι εντελώς ηλίθιο να ψάχνετε να βρείτε ποιος από τους δύο είναι περισσότερο βρώμικος
η ουσία είναι απλούστατη
όλος ο ελληνικός αθλητισμός είναι κρατημένος από την πολιτική.
και όχι μία ομάδα ή δύο μόνο.
ΟΛΕΣ
και όταν το παραδεχτούνε ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι, τότε ίσως να φτιάξει κάτι.
Αλλά αυτό είναι τόσο πιθανό όσο πιθανό είναι να πουν μαζί ένας ΝΔκράτης και ένας ΠΑΣΟΚτζής (και οι υπόλοιπες "δημοκρατικές" δυνάμεις του τόπου αυτού) πως φταίνε όλοι τους για την κατάντια του τόπου.
Είναι απίθανο.
οπότε η συζήτηση είναι ατέρμονη και εντελώς ανούσια.
Έλεος πια
Αει σιχτήρια κατακάθια όλοι σας....
Άν έιχες την διάθεση να διαβάσεις λίγο τα γραφόμενά μου, θα μπορούσες να δεις ότι γράφουμε ακριβώς τα ίδια. Μάλιστα χρησιμοποιείς ακριβώς την ίδια λέξη "ατέρμονη" όπως ακριβώς το γράφω κι εγώ. Όπότε μην μας ζαλίζεις τα αρχίδια απλά και μόνο για να γράψεις κάτι.
stefanoss83
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μου λες για βουισιτς και χαλπεριν που δυο χρονια ελαχιστα προσεφεραν στην ομαδα και να πω οτι ειναι απωλειες αυτοι ???
ο κλειζα τωρα... καλος αγιος ομως στα δυσκολα που ηταν οπως και ο τσιλντρες οφ δε σκαι ???
χαμμενοι στο διαστημα και οι δυο
ο σχορτιανιτης πες μου ενα παιχνιδι που κερδισε μονος του ??? βολες βαραει χειροτερα και απο μενα
αρα γιατι λες πως γκρεμιζεται κατι μεγαλο για κατι μικροτερο αφου πλεον εχουμε παγκο με @@ και οχι ατομο που κοιμαται ορθιος
για μενα δεν ειναι τοσο θεμα παιχτων οσο χημειας ομαδας και ομοιογενειας
δηλαδη μπορει πχ να παρουμε το λακοβιτς που θα μεινει φρι απο τον πασκουαλ και μαζι με τον σπανουλη και το τεοντοσιτς να κανουν παπαδες λεω για λακοβιτς επειδη δεν ειχε τη χρονια του Κελατι
ο σατο τωρα καλος παιχτης πρωταθλητης Ιταλιας αλλα μου θυμιζει τον Ιβανοβιτς της Ταουγκρες παντα φθανει στη πηγη αλλα ποτε δεν πινει νερο δηαλδη δεν εχει ευρωπαικη διακριση ΠΟΤΕ
ΕΓΩ ΘΕΛΩ αντερσεν ντονγκ μπουρουχα γλυνιαδακη νιλσεν λου ως 4-5 αρια
3 παπανικολαου να παρει χρονο πελεκανο βασιλοπουλο
1-2 λακοβιτς σπανουλη τεοντοσιτς μπιβερλει να μεινει σλουκα να παρει ευκαιριες
Ο Χαλπερίν καταστράφηκε από την ιέρεια της υπομονής. Ο παίκτης ήταν ταμάμ για πικ εν ρολ καθώς είχε απίστευτη αίσθηση του χώρου και θα μπορούσε να βγει ένας κατ' εξοχήν ασσίστ μαν. Πραγματικό γρανάζι, όχι μαλακίες. Π.χ. ο Χατζηβρέτας ήταν καλύτερός του συνολικά ως παίκτης; Όχι. Ο Κλέιζα έχει απίστευτα αθλητικά προσόντα αλλά δεν είναι ακόμα γαλουχημένος για να καθαρίζει μεγάλα ματς μόνος του. Θέλει χρόνο και σφυρηλάτηση σε μεγάλη ομάδα για καιρό και όχι για 10 μήνες. Ο Σάτο είναι ένας χαμάλης πολυτελείας. Στα μεταξύ μας παιχνίδια δεν με εντυπωσίασε αλλά από τη στιγμή που βρήκαμε τρόπο να
εκμεταλλευτούμε τον Περπέπρογλου, κάτι θα κάνουμε και με αυτόν. Προς το παρόν, και με την γραμμή του 3ποντου να προεκτείνεται, δεν έχεις κανένα σκόρερ και η περιφέρειά μου είναι δυνατότερη. Ο Σπανούλης κάνει drive αλλά στα τρίποντα μόνο από ελευθέρας και ποτέ με κρεμασμένη άμυνα πάνω του. Περιμένω να πάρετε παίκτη στο ασσόδυο. Ο χοντρός είναι προσωπικό στοίχημα του Ζοτς, αν και δεν συμφωνώ με την επιλογή του. Αν τον κάνει παίκτη πιστεύω ότι θα είναι από τα μεγαλύτερα θαύματα στην ιστορία του σύγχρονου ελληνικού μπάσκετ.
Ο Χαλπερίν καταστράφηκε από την ιέρεια της υπομονής. Ο παίκτης ήταν ταμάμ για πικ εν ρολ καθώς είχε απίστευτη αίσθηση του χώρου και θα μπορούσε να βγει ένας κατ' εξοχήν ασσίστ μαν. Πραγματικό γρανάζι, όχι μαλακίες. Π.χ. ο Χατζηβρέτας ήταν καλύτερός του συνολικά ως παίκτης; Όχι. Ο Κλέιζα έχει απίστευτα αθλητικά προσόντα αλλά δεν είναι ακόμα γαλουχημένος για να καθαρίζει μεγάλα ματς μόνος του. Θέλει χρόνο και σφυρηλάτηση σε μεγάλη ομάδα για καιρό και όχι για 10 μήνες. Ο Σάτο είναι ένας χαμάλης πολυτελείας. Στα μεταξύ μας παιχνίδια δεν με εντυπωσίασε αλλά από τη στιγμή που βρήκαμε τρόπο να
εκμεταλλευτούμε τον Περπέπρογλου, κάτι θα κάνουμε και με αυτόν. Προς το παρόν, και με την γραμμή του 3ποντου να προεκτείνεται, δεν έχεις κανένα σκόρερ και η περιφέρειά μου είναι δυνατότερη. Ο Σπανούλης κάνει drive αλλά στα τρίποντα μόνο από ελευθέρας και ποτέ με κρεμασμένη άμυνα πάνω του. Περιμένω να πάρετε παίκτη στο ασσόδυο. Ο χοντρός είναι προσωπικό στοίχημα του Ζοτς, αν και δεν συμφωνώ με την επιλογή του. Αν τον κάνει παίκτη πιστεύω ότι θα είναι από τα μεγαλύτερα θαύματα στην ιστορία του σύγχρονου ελληνικού μπάσκετ.
Στα περισσότερα συμφωνώ. Επιμένω πάντως ότι τόσο οι μεταγραφές του Σπανούλη όσο και του χοντρού δεν είναι μεταγραφές που αλλάζουν την ροή μίας ομάδας. Όπως έχω γράψει και παραπάνω, μόνο ο Μπορούσης είναι πάικτης που κάτω από τις οδηγίες Ζοτς και Ιτούδη μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά. Παικτικώς δεν με στενοχωρεί που έφυγε ο Σπανούλης. Το έχει ξανακάνει. Με ενοχλεί οπαδικώς. Το ίδιο ισχύει και για τους γαύρους σε περίπτωση που έρθει ο χοντρός. Αν έπαιρνα Μπουρούση τότε θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα σε κάθε επίπεδο.
Αλλά και τον χοντρό να πάρουμε που θα πονέσει τον γαύρο οπαδό, και ακόμη περισσότερο και τον Μπουρούση που με αυτόν θα κλείδωνα άλλα 10 χρόνια τίτλων, ΠΟΤΕ δεν θα έβαζα και την φωτό του στο άβατάρ μου. Όλα έχουν τα όρια τους. Ακόμη και οι κωλοτούμπες.
gaganis69
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ο Σχορτσιανιτης ειναι το αιωνιο ταλεντο θυμασαι μηπως το Ρεντζια ??? το Μηριουνη ???
ε κατι αναλογο ειναι 26 χρονων και ακομη θελει να του συμπεριφερονται σα μωρο παιδακι εγω επειδη γνωριζω τον αδερφο του Αλεξανδρο εχω καταλβαει πως ο σοφοκλης δεν προκειται ποτε να παιξει μπασκετ οπου και αν παει βεβαια σε σας θα εχει την ασυλια του τωρα που τα λεμε δηλαδη για να δουμε η σφυριχτρα θα μπαινει στο στομα των διαιτητων τοσο ευκολα οπως οταν ηταν σε μας για να δωσουν οι κορακες και καλα παραβασεις του ή θα τη καταπινουν ??? για μενα ο πεκοβιτς επιθετικα ειναι ο καλυτερος σεντερ φορ στην ευρωπη και δεν καλυπτεται η απωλεια του , περσι ο πεκοβιτς και ο νικολας με το σπανουλη(στο τεταρτο τελικο επαιξε καταλυτκο ρολο) μας κερδιζαν μονο.
ο κλειζα ο χαλπεριν ο βουισιτς ο τσιλντρες ειναι προσωπικοτητες ομως ειναι παιχτες που θελουν κοουτσαρισμα απο αναρχο προπονητη στυλ γκερσον με σοβαρο προπονητη εστω και κοιμησα γιαννακη δεν μπορουν να αποδωσουν θελουν απολυτη αναρχια σε ενα παιχνιδι
ο σοφος ειναι γατα πιστευω οτι θα φερει αθλητικους παιχτες και οχι κρεαττα αλλωστε φαινεται αυτο απο το ενδιαφερον για 4-5αρι νεας κοπης οχι ηλικιακα , παιχτικα οπως Αντερσεν Ντονγκ και οχι 4-5 βαρια στυλ σοφο πεκοβιτς
5 παιχτες για μενα χρειαζεται τωρα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
2 σουτερ ολκης 2 ετοιμους ψηλους και εναν παιχτη ολ αραουντ αρκετα υποσχομενο οπως ο Μπιελιτσα συν τον περσινο κορμο τεοντοσιτς μπουρουση παπαλουκα να παιξουν οι 2 μικροι λου πελεκανος γλυνιαδακης με σπανουλη νιλσεν
ε κατι αναλογο ειναι 26 χρονων και ακομη θελει να του συμπεριφερονται σα μωρο παιδακι εγω επειδη γνωριζω τον αδερφο του Αλεξανδρο εχω καταλβαει πως ο σοφοκλης δεν προκειται ποτε να παιξει μπασκετ οπου και αν παει βεβαια σε σας θα εχει την ασυλια του τωρα που τα λεμε δηλαδη για να δουμε η σφυριχτρα θα μπαινει στο στομα των διαιτητων τοσο ευκολα οπως οταν ηταν σε μας για να δωσουν οι κορακες και καλα παραβασεις του ή θα τη καταπινουν ??? για μενα ο πεκοβιτς επιθετικα ειναι ο καλυτερος σεντερ φορ στην ευρωπη και δεν καλυπτεται η απωλεια του , περσι ο πεκοβιτς και ο νικολας με το σπανουλη(στο τεταρτο τελικο επαιξε καταλυτκο ρολο) μας κερδιζαν μονο.
ο κλειζα ο χαλπεριν ο βουισιτς ο τσιλντρες ειναι προσωπικοτητες ομως ειναι παιχτες που θελουν κοουτσαρισμα απο αναρχο προπονητη στυλ γκερσον με σοβαρο προπονητη εστω και κοιμησα γιαννακη δεν μπορουν να αποδωσουν θελουν απολυτη αναρχια σε ενα παιχνιδι
ο σοφος ειναι γατα πιστευω οτι θα φερει αθλητικους παιχτες και οχι κρεαττα αλλωστε φαινεται αυτο απο το ενδιαφερον για 4-5αρι νεας κοπης οχι ηλικιακα , παιχτικα οπως Αντερσεν Ντονγκ και οχι 4-5 βαρια στυλ σοφο πεκοβιτς
5 παιχτες για μενα χρειαζεται τωρα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
2 σουτερ ολκης 2 ετοιμους ψηλους και εναν παιχτη ολ αραουντ αρκετα υποσχομενο οπως ο Μπιελιτσα συν τον περσινο κορμο τεοντοσιτς μπουρουση παπαλουκα να παιξουν οι 2 μικροι λου πελεκανος γλυνιαδακης με σπανουλη νιλσεν
gaganis69
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αλλά και τον χοντρό να πάρουμε που θα πονέσει τον γαύρο οπαδό, και ακόμη περισσότερο και τον Μπουρούση που με αυτόν θα κλείδωνα άλλα 10 χρόνια τίτλων, ΠΟΤΕ δεν θα έβαζα και την φωτό του στο άβατάρ μου. Όλα έχουν τα όρια τους. Ακόμη και οι κωλοτούμπες.
Να ξερεις πως ο Σχορτσιανιτης και να ερθει σε σας δεν θα μας πονεσει καθολου εξαλλου και που τον ειχαμε πειτε μια σαιζον γεματη που ειχε κανει???
βγηκε περσι πρωτος σκορε ευρωλιγκα ??? πρωτος σκορερ ελλαδα ??? πρωτος ριμπαουντερ ??? φυστικιμαν ????? ο σπανουλης μονος πηγε την ελλαδα στους 4 της ευρωπης το 09 και βγηκε εμ βιπι το 09 στο φαιναλ φορ αρα εχει καποια δειγματα γραφης επιτυχημενα το παιδι εχει προβλημα με το βαρος του ειναι βουλιμικος και κομπλεξικος που οσο και να αδυνατιζει θα ξαναπαχαινει , μακαρι να παιξει μπασκετ και ας ειναι στο παναθηναικο γιατι ειναι παντα συμπαθης παιχτης , επειδη εχει προβληματα υγειας λογω βαρους
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
πρώτον μη βάζεις στα λεγόμενά μου πράγματα που δεν είπα.αρα γιατι λες πως γκρεμιζεται κατι μεγαλο για κατι μικροτερο αφου πλεον εχουμε παγκο με @@ και οχι ατομο που κοιμαται ορθιος
καλό είναι να διαβάζεις ακριβώς τι λέω.
ακόμ ακαι όταν γράφω μαλακίες είμαι ακριβής στις μαλακίες μου.
δεύτερον, δεν σου είπα πως έχασες παικταράδες, προφανώς και έπρεπε να αλλαχτούνε (στο Σχορτσιανίτη έχω ένσταση μόνο), αλλά όποιον παίκτη και να πάρεις δεν πρόκειτια να προσφέρει περισσότερο από 5-7 λεπτά στο παιχνίδι γιατί είτε θα κάνεις ροτέισιον παικτών είτε θα έχεις μια δυνατή ΄πεντάδα και οι υπόλοιποι απλά θα συμπληρώνουνε ομάδα.
τρίτον, το τι θέλεις να πάρεις δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το τι ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ μέχρι στιγμής.
Αυτή τη στιγμή αριθμητικά είσαι με μείον παίκτες.
Παικτικά είσαι με μείον παίκτες
δεν λέω πως είναι αναντικατάστατοι αυτοί που έφυγαν, αλλά όσο δεν παίρνεις είσαι μείον. Και φυσικά από τη σιγμή που ο άλλος έχει πάρει μέχρι στιγμής, δεν μπορείς να τον απαξιώνεις παρά μόνο αν πάρεις καλύτερους εσύ.
Άρα περίμενε πρώτα πριν μιλήσεις
όσο για τον Αφάνα...αυτός σε έστειλε τελικό φάιναλ φορ
και αυτός σε κράτησε πέρσι. Το οτι δεν έβαζε τρίποντο ούτε με στόχαστρο στο χέρι δεν σημαίνει πως είναι κακός παίκτης. Σημαίνει απλά πως πήραμε λάθος παίκτη για την ομάδα.
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Ο Γαύρος σήμερα έχει ένα ωραίο άρθρο για τον Σχορτσιανίτη
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
χαχαχαχα.....Ποιοι φίλαθλοι ρε παπάρα; Εδώ μιλάμε ως οπαδοί. Ποια λογική μπορεί να υπάρχει σε αυτό; Ανίκητος είσαι εσύ, που έρχεσαι να μας τα κάνεις τσουρέκια με νουθεσίες. Με τον gagatsis69 μπορείς να βρεις χίλια δυο πράγματα για να κάνεις τζέρτζελο, αν δεν γουστάρεις φύγε.
μαλακίες τούμπανα
ο οπαδός ενδιαφέρεται για την ομάδα του
δεν ενδιαφέρεται για τον αν έκλασε ο πρόεδρος της άλλης.
Στεφανάκο...όταν μεγαλώσεις λιγάκι έλα να ξαναμιλήσουμε
όταν είναι ένα μυαλό πίτα στην μπογια, δεν σκέφτεται, βάφει
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν σου ζαλίζω εγώ τα αρχίδια.Άν έιχες την διάθεση να διαβάσεις λίγο τα γραφόμενά μου, θα μπορούσες να δεις ότι γράφουμε ακριβώς τα ίδια. Μάλιστα χρησιμοποιείς ακριβώς την ίδια λέξη "ατέρμονη" όπως ακριβώς το γράφω κι εγώ. Όπότε μην μας ζαλίζεις τα αρχίδια απλά και μόνο για να γράψεις κάτι.
εσείς μας τα ζαλίζετε με παπαριές για τοποια είναι η πιο βρώμικη ομάδα
τη στιγμή που έιναι όλες τους το ίδιο σκατά.
απλά τυχαίνει (ή πετυχαίνει) να είναι οι δύο αυτοί σύλλογοι με τους περισσότερους οπαδούς στην Ελλάδα. Και επομένως να ασχολούνται μαζί τους και τα μεγαλύτερα λαμόγια ...
Σε μικρότερο βεληνεκές λαμόγια ασχολούνται και με τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, τη Λάρισα, τον Ιωνικό, τον Ολυμπ. Βόλου και όποια άλλη σκατοομάδα μπορείς να σκεφτείς.
και όλοι αυτοί ζουν από τα λεφτά τα δικά μας όχι γιατί πληρώνουμε τα εισητήρια...αλλά γιατί όλα τα λεφτά τους τα βγάζουνε από το κράτος
δεν σου ζαλίζω εγώ τα αρχίδια.
εσείς μας τα ζαλίζετε με παπαριές για τοποια είναι η πιο βρώμικη ομάδα
τη στιγμή που έιναι όλες τους το ίδιο σκατά.
απλά τυχαίνει (ή πετυχαίνει) να είναι οι δύο αυτοί σύλλογοι με τους περισσότερους οπαδούς στην Ελλάδα. Και επομένως να ασχολούνται μαζί τους και τα μεγαλύτερα λαμόγια ...
Σε μικρότερο βεληνεκές λαμόγια ασχολούνται και με τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, τη Λάρισα, τον Ιωνικό, τον Ολυμπ. Βόλου και όποια άλλη σκατοομάδα μπορείς να σκεφτείς.
και όλοι αυτοί ζουν από τα λεφτά τα δικά μας όχι γιατί πληρώνουμε τα εισητήρια...αλλά γιατί όλα τα λεφτά τους τα βγάζουνε από το κράτος
ΟΚ. Εγώ που διαφώνησα σε αυτά???????
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
συμφωνώ και με τους δύο στο μπασκετικόΣτα περισσότερα συμφωνώ. Επιμένω πάντως ότι τόσο οι μεταγραφές του Σπανούλη όσο και του χοντρού δεν είναι μεταγραφές που αλλάζουν την ροή μίας ομάδας. Όπως έχω γράψει και παραπάνω, μόνο ο Μπορούσης είναι πάικτης που κάτω από τις οδηγίες Ζοτς και Ιτούδη μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά. Παικτικώς δεν με στενοχωρεί που έφυγε ο Σπανούλης. Το έχει ξανακάνει. Με ενοχλεί οπαδικώς. Το ίδιο ισχύει και για τους γαύρους σε περίπτωση που έρθει ο χοντρός. Αν έπαιρνα Μπουρούση τότε θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα σε κάθε επίπεδο.
αλλά ο Σάτο δεν ξέρω αν θα μπορέσει να βοηθήσει έξω από τα 6,75
μέχρι στιγμής όλα είναι επικοινωνιακά στα μεταγραφικά.
Για μένα η προσθήκη του Βουγιούκα στο ρόστερ σας είναι καλή, θα με θυμηθείς.
Και επίσης διαφωνώ κάθετα με το να κρίνεις παίκτες του Ολυμπιακού. Δεν μπορείς να τους κρίνεις πραγματικά σχετικά με την προσφορά τους γιατί απλούστατα δεν είχανε προπονητές να τους αξιοποιήσουνε.
Ο Σχορτσιανίτης αδίκησε τον εαυτό του. Και ακόμα τον αδικεί.
Μόνο με τον Καζλάουσκας δούλεψε πραγματικά για τον εαυτό του.
stefanoss83
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
χαχαχαχα.....
μαλακίες τούμπανα
ο οπαδός ενδιαφέρεται για την ομάδα του
δεν ενδιαφέρεται για τον αν έκλασε ο πρόεδρος της άλλης.
Στεφανάκο...όταν μεγαλώσεις λιγάκι έλα να ξαναμιλήσουμε
όταν είναι ένα μυαλό πίτα στην μπογια, δεν σκέφτεται, βάφει
Κλάσε μας μια μάντρα ρε τηλεορασάκια που δεν ξέρεις ποιος είναι ο ΜουΜου και έχεις άποψη για το πως συμπεριφέρονται οι οπαδοί. Ο οπαδός ενδιαφέρεται πρωτίστως για την ομάδα του και ύστερα για τον καταποντισμό του αντιπάλου για να χαβαλεδιάζει με τους απέναντι. Αν γουστάρεις αυθεντικό αθλητισμό, τράβα σε ερασιτεχνικά σωματεία και μην απαντάς σε παρόμοια thread.
stefanoss83
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
συμφωνώ και με τους δύο στο μπασκετικό
Για το πρώτο υπάρχει απάντηση από τώρα: Όχι, δεν μπορεί αν βοηθήσει. Έχει άλμα, είναι δυνατός, παίζει σκληρή άμυνα, ωστόσο ίσως ταιριάξει με την φιλοσοφία της ομάδας και γίνει ένα καλός ρολίστας και πάπαλα. Δεν είναι σουτέρ, πολλώ δε μάλλον, σκόρερ. Ο Βουγιούκας, όπως και κάθε παίκτης που δεν έχει αγωνιστεί σε κορυφαίο σύλλογο επί μακρώ, αποκλείεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο από την πρώτη κιόλας χρονιά. Οπότε, τα αποτελέσματα μετατίθονται για του παραχρόνου. Φέτος μπορεί να βοηθήσει ο Τέπιτς που ίσως κατέβει στο δύο και έχει ήδη ένα χρόνο στις πλάτες του στην ομάδα.
συμφωνώ και με τους δύο στο μπασκετικό
Και επίσης διαφωνώ κάθετα με το να κρίνεις παίκτες του Ολυμπιακού. Δεν μπορείς να τους κρίνεις πραγματικά σχετικά με την προσφορά τους γιατί απλούστατα δεν είχανε προπονητές να τους αξιοποιήσουνε.
Ο Σχορτσιανίτης αδίκησε τον εαυτό του. Και ακόμα τον αδικεί.
Μόνο με τον Καζλάουσκας δούλεψε πραγματικά για τον εαυτό του.
Για να λέω την μαύρη μου αλήθεια, δεν ξέρω κατά πόσο οι μεταγραφές Καϊμακόγλου και Βουγιούκα δεν θα εξελιχθούν σε Βεργίνη και Μπόγρη. Θα τα δούμε επί τάπητος. Βέβαια και οι δύο δίνουν δύναμη στο ρόστερ.
Όσον αφορά το τρίποντο εκτιμώ πως ο Ντρου είναι η λύση μας φτάνει στις κακές του ημέρες να μην το παρακάνει. Αν και εγώ γουστάρω τον παίκτη που έχει τις αρχιδάρες να βαράει κρίσιμο τρίποντο με 1/15 μέχρι εκείνη την στιγμή. Δείχνει άντερα. Κι ας το χάσει.
Αν τώρα ο χοντρός δουλέψει (και δεν είναι στο δικό του χέρι αλλά στο τιμ του Ζοτς) τότε θα θεωρήσω μεγάλη επιτυχία την μεταγραφή.
Προς το παρόν όμως επιμένω. Και οι δύο μεταγραφές θυμίζουν Οικονόμου, Ζάρκο, Κόμαζετς, Βολκόφ κλπ. Πραγματικά όσο κι αν ζουλάω το μυαλό μου, δεν βρίσκω παίκτη που να άλλαξε φανέλα και να έκανε την διαφορά. Ισως λίγο ο Ρότζερς.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
όταν θα κάνεις παιδιά εσύ να τα πηγαίνεις στο γήπεδο να τρώνε μπιντέδες στη μάπαΚλάσε μας μια μάντρα ρε τηλεορασάκια που δεν ξέρεις ποιος είναι ο ΜουΜου και έχεις άποψη για το πως συμπεριφέρονται οι οπαδοί. Ο οπαδός ενδιαφέρεται πρωτίστως για την ομάδα του και ύστερα για τον καταποντισμό του αντιπάλου για να χαβαλεδιάζει με τους απέναντι. Αν γουστάρεις αυθεντικό αθλητισμό, τράβα σε ερασιτεχνικά σωματεία και μην απαντάς σε παρόμοια thread.
όταν πήγαινα εγώ γήπεδο εσύ ήσουνα στην κοιλιά της μάνας σου
το να μη θυμηθώ ένα πρωσονύμιο δεν με κάνει λιγότερο γνώστη από εσένα, ούτε κινειται όλη η ζωή μου γύρω από τον "αθλητισμό"
δεν εξαρτάται η ζωή μου από αυτό.
Αν εσύ γίνεσαι άντρας με το να βρίζεις έναν άγνωστο για την ομάδα του, προφανώς κάποιος σου έχει εξηγήσει λάθος το τι είναι άντρας.
όσο για τον καταποντισμό του αντιπάλου....τι να σου πω
είναι προφανές πως είσαι σε άλλο κανάλι και είναι κρίμα γιατί από μπασκετάκι ξέρεις 5 πράγματα
στη ζωή μου ποτέ δεν με ενδιέφερε να πέσει ο αντίπαλος κάτω... με ενδιέφερε παντα να τον ξεπερασω
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
αυτές οι μεταγραφές είνα ιεπικοινωνιακά τρικ για να καυλώνουνε οι στέφανοι και οι γκαγκάτσηδες εδώ μέσα.Για να λέω την μαύρη μου αλήθεια, δεν ξέρω κατά πόσο οι μεταγραφές Καϊμακόγλου και Βουγιούκα δεν θα εξελιχθούν σε Βεργίνη και Μπόγρη. Θα τα δούμε επί τάπητος. Βέβαια και οι δύο δίνουν δύναμη στο ρόστερ.
Όσον αφορά το τρίποντο εκτιμώ πως ο Ντρου είναι η λύση μας φτάνει στις κακές του ημέρες να μην το παρακάνει. Αν και εγώ γουστάρω τον παίκτη που έχει τις αρχιδάρες να βαράει κρίσιμο τρίποντο με 1/15 μέχρι εκείνη την στιγμή. Δείχνει άντερα. Κι ας το χάσει.
Αν τώρα ο χοντρός δουλέψει (και δεν είναι στο δικό του χέρι αλλά στο τιμ του Ζοτς) τότε θα θεωρήσω μεγάλη επιτυχία την μεταγραφή.
Προς το παρόν όμως επιμένω. Και οι δύο μεταγραφές θυμίζουν Οικονόμου, Ζάρκο, Κόμαζετς, Βολκόφ κλπ. Πραγματικά όσο κι αν ζουλάω το μυαλό μου, δεν βρίσκω παίκτη που να άλλαξε φανέλα και να έκανε την διαφορά. Ισως λίγο ο Ρότζερς.
Αλλά στην περίπτωση Σχορτσιανίτη παίρνεις ένα παίκτη που δεν έχει φτάσει το τοπ του.
Για μένα ο Σπανούλης, αν και μικρός ακόμα, έχει φτάσει το τοπ του. από δω και πέρα θα είναι σταθερός και ελαφρώς πτωτικός. Το ίδιο με όλους τους παίκτες που ανέφερες πως έκαναν αλλαγή.
Όλοι τους πρόσφεραν φυσικά αλλά δεν έκαναν αυτό που έκαναν στην πρώτη τους θητεία στην αντίπαλη ομάδα. Ο Ράτζα ας πούμε που ήταν και η αδυναμία μου ήταν κατώτερος στον Ολυμπιακό, αλλά προφανώς και αποτέλεσε σημαντική μονάδα. Το ίδιο και ο Πάσπαλιε, ήταν καλός στον ΠΑΟ αλλά ποτέ δεν έπιασε τα στάνταρ του ΟΣΦΠ. Όμως η ιστορία δεν είναι πάντα θέσφατο.
Στην περίπτωση χοντρού πάντως είναι ένας παίκτης που σου δημιουργεί προσδοκίες πως μπορεί να γίνει καλύτερος. Και προσωπικά τον πήγαινα πολύ ακριβώς για αυτό. Και γιατί πάντα ήταν χαμηλού προφίλ.
αλλά όπως έχω ξαναπεί...στην Ελλάδα μένουμε στην επικοινωνία των μεταγραφών και όχι στην ουσία.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ναι, αλλα αν το χάσει αυτός και χάσει η ομάδα επειδή το έχασε...θες να του βγάλεις τα άντερα που είπες ότι έχει....Αν και εγώ γουστάρω τον παίκτη που έχει τις αρχιδάρες να βαράει κρίσιμο τρίποντο με 1/15 μέχρι εκείνη την στιγμή. Δείχνει άντερα. Κι ας το χάσει.
χαχαχαχαχαχα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83