Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τι ολυμπιακος;;;;γνησιος η ημιτασιον;;;;εχεις δει την φαση;;;;βλεπεις οτι τον τσαμπουκα τον ξεκιναει χωρις λογο η παλιοπουτανα που φοραει πρασινα;;;;;βλεπεις οτι μολις βαζει το καλαθι παει και καλα νταηλικι να τον ''μαρκαρει''
κανοντας του μαρς;;;;παει ο τεοντοσιτς και του δινςι μπουνια η η πουτανα;;;;εχει σημασια....οταν αμυνεσαι οτι και να κανεις ειναι θεμιτο.....100% φταιει η πουτανα....100%...ειναι ξεκινημα παιχνιδιου και παει να του παρει τον αερα....δες την φαση και ξαναπες την αποψη σου.....

οχι φιλε μονο εσυ και ο τσουκαλας ειστε φιλαθλοι του ολυμπιακου  :uglystupid: :uglystupid:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αυτη η γαμημενη χωρα εχει 11 εκατομμυρια προπονητες, και 11 εκατομμυρια καθηγητες διαιτησιας...... ενας αμαθης ξερολας
ημιμαθης εισαι.....ακομα χειροτερο....
οτι σου λεω ειναι ετσι και ασε τις ειρωνιες γιατι υπαρχουν κανονισμοι,δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου....ασε τις ψευτομαγκιες.....
παμε λοιπον...το φτυσιμο του αδαμαντιδη ειναι ''υβριστικη συμπεριφορα'' τιμωρεθται με αποβολη απο τον αγωνα (ντισκαλιφιε) τον φωναζει ο αθ.δικ. και τον τιμωρει με χρηματικο προστιμο απο 2650 εως 5300 γιουρια ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ;)
αν ειναι υποτροπος τρωει μια αγωνιστικη και αν ειναι αρχηγος διπλασιαζεται.... ;)

παμε στον τεοντοσιτς....για να αποβληθει πρεπει να θεωρηθει ''βαναυση συμπεριφορα''
βαναυση συμπεριφορα ειναι σκοπιμη προσπαθεια που εχει αποτελεσμα την ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΛΑΦΡΙΑΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ στον αντιπαλο....
τιμωρειται με ντισκαλιφιε και μετα απο το αρμοδιο δικαιοδοτικο οργανο τιμωρειται απο 9.900 εως19800 γιουρια

σου φανηκε καπου ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ να προκληθηκε ελαφρια σωματικη βλαβη στο στρακι ;;;αν ναι εχεις δικιο...επρεπε να αποβληθει....
αυτα.....κρινε αν ειναι σκοπιμο να απαντησεις η ειναι καλυτερα να μην πεις τιποτα  ;)
εσυ αποφασιζεις

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
ναι ρε ολυμπιακαρα.....ανοιξε κανενα κανοισμο να δεις.....χτυπημα με χτυπημα εχει μεγαλη διαφορα...εχει σημασια πως εγινε με τη δυναμη τι ζημια επαθε ο αντιπαλος (μεχρι και ιατροδικαστες αν χρειαστει μπλεκονται για να διαπιστωθει τι χτυπημα εγινε κλπ)...και η τεχνικη ποινη πολλες φορες ειναι υπερβολικη....
ενω το φτυσιμο ειναι ''υβριστικη συμπεριφορα'' και τιμωρειται στανταρ με ντισκαλιφιε,κρατημα δελτιου και περαιτερω διαγνωση....και σε περιπτωση αρχηγου διπλασιαζεται η ποινη....οπως και υποτροπης(να το εχεις δηλαδη ξανακανει  ;) ;))
συγνωμη ''ολυμπιακαρα'' που σου χαλαω την μανεστρα αλλα....εχει κανονισμους το γαμοαθλημα μην σου φαινεται περιεργο.... ;)
ναι εε??μηπως μπορεις να μου θυμισεις τι εγινε τελικα στην περιπτωση ζηση-βαρεχαο????ακου μπλεκεται ιατροδικαστης!ξυπνατε ρεεεεε...

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
οτι σου λεω ειναι ετσι και ασε τις ειρωνιες γιατι υπαρχουν κανονισμοι,δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου....ασε τις ψευτομαγκιες.....
παμε λοιπον...το φτυσιμο του αδαμαντιδη ειναι ''υβριστικη συμπεριφορα'' τιμωρεθται με αποβολη απο τον αγωνα (ντισκαλιφιε) τον φωναζει ο αθ.δικ. και τον τιμωρει με χρηματικο προστιμο απο 2650 εως 5300 γιουρια ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ;)
αν ειναι υποτροπος τρωει μια αγωνιστικη και αν ειναι αρχηγος διπλασιαζεται.... ;)

παμε στον τεοντοσιτς....για να αποβληθει πρεπει να θεωρηθει ''βαναυση συμπεριφορα''
βαναυση συμπεριφορα ειναι σκοπιμη προσπαθεια που εχει αποτελεσμα την ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΛΑΦΡΙΑΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ στον αντιπαλο....
τιμωρειται με ντισκαλιφιε και μετα απο το αρμοδιο δικαιοδοτικο οργανο τιμωρειται απο 9.900 εως19800 γιουρια

σου φανηκε καπου ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ να προκληθηκε ελαφρια σωματικη βλαβη στο στρακι ;;;αν ναι εχεις δικιο...επρεπε να αποβληθει....
αυτα.....κρινε αν ειναι σκοπιμο να απαντησεις η ειναι καλυτερα να μην πεις τιποτα  ;)
εσυ αποφασιζεις
ρε πας καλα??τιμωρειται η προθεση παρ'το χαμπαρι...κ φυσικα ο τεοντοσιτς δεν τιμωρηθηκε...μ'αυτη τη λογικη δεν επρεπε να τιμωρηθει ο διαμαντιδης γιατι πολυ απλα δεν τον πετυχε(δυστυχως)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

εσυ αποφασιζεις

ρε φιλε πας καλα, μηπως ο διαιτητης  αποφασιζει αμα ειναι τεχνικη ποινη η οχι αφου μιλησει πρωτα με γιατρο για να δει το τραυμα, και φυσικα αφου ρωτησει τον παιχτη που την εφαγε αμα πονεσε η οχι, και φυσικα αφου βαλει τον Teodosic να σηκωνει βαρη για να δει την σωματικη του δυναμη. Δεν υπαρχεις λεμε, προφανως θα ειδες καποια αναλυση σε καποια φυλλαδα τυπου φως, και μας επαναλαμβανεις τις ιδιες βλακειες.

λοιπον καθηγητη διαιτησιας περιμενουμε και τις πηγες σου, οχι φυσικα πως ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ τις γνωσεις σου!

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
..... το ότι δεν ξέρετε να χάνετε δε το συζητώ καν...

Επισκέπτης
Xαλάρωσε ρε,εσείς δηλαδή πάντα κόσμια χάνετε;;;

Οι βανδαλισμοί κ τέτοιες συμπεριφορές είναι δεδομένες....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Xαλάρωσε ρε,εσείς δηλαδή πάντα κόσμια χάνετε;;;

Οι βανδαλισμοί κ τέτοιες συμπεριφορές είναι δεδομένες....

Κοίτα να δεις φίλε...
τα τελευταία χρόνια έχω [size=17pt]11[/size] πρωταθλήματα και τη στιγμή που σε κερδίζω με [size=17pt]8[/size] πόντους διαφορά, γίνεται διακοπή γιατί από τα πολλά βαρελότα η θερμοκρασία στο γήπεδο πρέπει να έχει φτάσει τους [size=17pt]88[/size] βαθμούς φαρενάιτ (περίπου 31 βαθμοί κελσίου).
όλο μαζί; [size=20pt]11 8 88[/size]

ΤΥΧΑΙΟ;;;

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
George Best :rolleyes:

να βγεις στην τηλεόραση ρε μαλάκα, να κάνεις καριέρα. :boobies: :cheesy:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Κοίτα να δεις φίλε...
τα τελευταία χρόνια έχω [size=17pt]11[/size] πρωταθλήματα και τη στιγμή που σε κερδίζω με [size=17pt]8[/size] πόντους διαφορά, γίνεται διακοπή γιατί από τα πολλά βαρελότα η θερμοκρασία στο γήπεδο πρέπει να έχει φτάσει τους [size=17pt]88[/size] βαθμούς φαρενάιτ (περίπου 31 βαθμοί κελσίου).

ΤΥΧΑΙΟ;;;
δεν νομίζω :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κουτί μου ήρθε η διακόπη,άντε παλικάρια κρατήστε λίγο ακόμα μέχρι να ψηθεί το φαί,να φάω βλέποντας μπάσκετ!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
George Best :rolleyes:

να βγεις στην τηλεόραση ρε μαλάκα, να κάνεις καριέρα. :boobies: :cheesy:

όταν ήμουν 11 ετών και 8 μηνών ακριβώς, πέθανε η γιαγιά μου σε ηλικία 88 ετών.
Όλο μαζί; 11 8 88

ε, τώρα αυτό είναι [size=15pt]ΤΥΧΑΙΟ[/size];;;

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Κοίτα να δεις φίλε...

ΤΥΧΑΙΟ;;;
:2funny: :2funny: :2funny:
χαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom