Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ναι εχουμε μια αποψη τριαντα πεντε ποντους με το συμπαθειο πολυ μεγαλη σαν να λεμε 7 3 με 3 8 ναααααααααααααααααα 35 ποντοι διαφορα πηδακας τεραστιος
Ναι εχουμε μια αποψη τριαντα πεντε ποντους με το συμπαθειο πολυ μεγαλη σαν να λεμε 7 3 με 3 8 ναααααααααααααααααα 35 ποντοι διαφορα πηδακας τεραστιος
στο μπάσκετ έχεις 9 (εννιά) !!!!!!!!!!!!!!!!!!! πρωταθλήματα!!!!!!!!!!!!!!!!Aπρωταθλητος ο πολυνικης συλλογος στην Ελλαδα δεν υπαρχει σε κανενα λεξικο.
Εχουμε τις περισσοτερες κουπες στην Ελλαδα.Αντε Γεια Βαζελες
στο μπάσκετ έχεις 9 (εννιά) !!!!!!!!!!!!!!!!!!! πρωταθλήματα!!!!!!!!!!!!!!!!
εύγε πολυνίκη
όλο φεύγεις κι όλο μένεις...και το τελευταίο ήταν το 97.... ααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
είμαι σίγουρος πλέον..... Dixan βάζουν για ζάχαρη.
αααααααααααααχχαχαχαχαχαχααχαχαχχα
στο μπάσκετ έχεις 9 (εννιά) !!!!!!!!!!!!!!!!!!! πρωταθλήματα!!!!!!!!!!!!!!!!
εύγε πολυνίκη
και το τελευταίο ήταν το 97.... ααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
είμαι σίγουρος πλέον..... Dixan βάζουν για ζάχαρη.
αααααααααααααχχαχαχαχαχαχααχαχαχχα
& να φερει αλλους 5-6 παιχταραδες σαν τον οσκαρ..Και μια καλή φήμη για τους βαλβερδικούς του forum.
Αν έρθει, ας ελπίσουμε να έμαθε από τα λάθη της πρώτης θητείας και να μην κάψει κ' άλλους παίκτες βάζοντάς τους να παίξουν 25 παιχνίδια στη σειρά Πέμπτη(πλέον)-ΣΚ. Κατά τ' άλλα πριν καούν οι παίκτες, αντικειμενικά πιστεύω παίζαμε καλή μπάλα.
Σε καλό δρόμο η συμφωνία με Βαλβέρδε
& να φερει αλλους 5-6 παιχταραδες σαν τον οσκαρ..
ΧΟΥ ρε με τον κωλοπουστα..
αρα μιζαδορος ολκης ο κυριος..τον οποιο ομως εβαζε για 10λεπτη αλλαγη
δε στηριξε πανω του το δημιουργικο παιχνιδι του Ολυμπιακου.......
αρα μιζαδορος ολκης ο κυριος..
ποσα ειπαμε οτι περνει ο οσκαρ???
εγω συμφωνω μαζι σου και μου αρεσει.Και μια ευχάριστη φήμη για τους βαλβερδικούς του forum.
Αν έρθει, ας ελπίσουμε να έμαθε από τα λάθη της πρώτης θητείας και να μην κάψει κ' άλλους παίκτες βάζοντάς τους να παίξουν 25 παιχνίδια στη σειρά Πέμπτη(πλέον)-ΣΚ. Κατά τ' άλλα πριν καούν οι παίκτες, αντικειμενικά πιστεύω παίζαμε καλή μπάλα.
Σε καλό δρόμο η συμφωνία με Βαλβέρδε
να πανε να γαμηθουν οι εραστες του βατραχα..δηλαδη ο βατραχος (που καποιοι ακομα και τωρα πεταξαν το ονομα του...) τι ηταν , που μας κουβαλησε καμια 10αρια χειροτερους του Οσκαρ..?
κλαψεεεεεεεεεε στρακι..εμάς τους υγιείς μας έδιωξαν χρόνια τώρα όλα τα αλητόβια στοιχεία.
στα ριπαπά μου.....δεν ξέρω τελικά τι με λυπεί περισσότερο