Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο σισε που δηλωνε οτι θα ηθελε να νιωσει σαν γυναικα ειναι λιγοτερο πουστης σε σχεση με τον ντατολο που φωτογραφηθηκε σε γκει περιοδικο? :sunglasses:
ρε τι παπαριές διαβάζουμε...
ρε μαλάκες...εχει σημασία τι σκοπό βαράει ο καθένας ποδοσφαιριστής ; τι προσδιορίζει αυτό δηλαδή;
για αυτό το λόγο τον παίρνει μια ομάδα ή για τη μπάλα που θα παίξει; και δηλαδή αν είναι πούστης αλλά την αντίπαλη ομάδα δεν την αφήνει ποτέ αφλοκάριστη, δεν σας αρέσει;

το μοναδικό που δέχομαι σαν ένσταση είναι το τι μήνυμα δίνουνε στα παιδιά που τους βλέπουνε σαν είδωλο/ίνδαλμα.
γιατί άλλο τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή και δεν το ξέρει κανείς και άλλο τι λες δημόσια (δηλώσεις Σισσέ) ή τι κάνεις (φωτογραφίσεις σε gay περιοδικό Ντάτολο)

Επισκέπτης
Πρόβλημα και με Ντιόγκο!
Δημοσίευση: 14 Ιανουαρίου 2010 18:15 

Ενοχλήσεις στους κοιλιακούς αισθάνθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (14/1) ο Ντιόγκο, που θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λένε να αφήσουν ήσυχο τον Ολυμπιακό. 

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν την Πέμπτη (14/1) στις 15:30. Όσοι αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Ιωνικό (13/1), ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Την Παρασκευή (15/1) θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του Ντιόγκο, που ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ενώ θα υποβληθεί και σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι αμφίβολος για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα.

Ο Ντουντού ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο, ενώ ο Μήτρογλου έκανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, όπως και ο Σοϊλέδης. Τέλος, κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ντάρμπισιρ, που επέστρεψε από την Αγγλία.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή (15/1) στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη στις 15:30.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε τι παπαριές διαβάζουμε...
ρε μαλάκες...εχει σημασία τι σκοπό βαράει ο καθένας ποδοσφαιριστής ; τι προσδιορίζει αυτό δηλαδή;
για αυτό το λόγο τον παίρνει μια ομάδα ή για τη μπάλα που θα παίξει; και δηλαδή αν είναι πούστης αλλά την αντίπαλη ομάδα δεν την αφήνει ποτέ αφλοκάριστη, δεν σας αρέσει;

το μοναδικό που δέχομαι σαν ένσταση είναι το τι μήνυμα δίνουνε στα παιδιά που τους βλέπουνε σαν είδωλο/ίνδαλμα.
γιατί άλλο τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή και δεν το ξέρει κανείς και άλλο τι λες δημόσια (δηλώσεις Σισσέ) ή τι κάνεις (φωτογραφίσεις σε gay περιοδικό Ντάτολο)

πούστηδες και παλλικάρια μαλλιοκούβαρα

Επισκέπτης
Γύρισε σελίδα ο Κοβάτσεβιτς
Δημοσίευση: 14 Ιανουαρίου 2010 23:14 

Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς επέστρεψε στο Σαν Σεμπαστιάν στη Βασκονία έπειτα από 2,5 χρόνια παραμονής στην Ελλάδα. Ο Σέρβος, πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μίλησε για τη νέα ζωή του, επισημαίνοντας πως στην Ελλάδα έκανε πραγματικές φιλίες. 

Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα "Mundo Deportivo", μίλησε για τις οικογενειακές και ξεκούραστες στιγμές που περνάει αυτό το διάστημα στο Σαν Σεμπαστιάν.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Ντάρκο:

"Βρίσκομαι στην Ισπανία εδώ και 20 ημέρες και ακόμα τακτοποιούμαστε. Διασκέδασα με την οικογένειά μου στις γιορτές, πήγαμε και για σκι. Τώρα περνάω πολλή ώρα με τα δύο μου παιδιά, την Στέλλα και τον Ντάρκο τζούνιορ".

"Στην Ελλάδα είχαμε πολλούς φίλους. Ιδιαίτερα η 14άχρονη κόρη μου, που άρχισε να κάνει πραγματικές φιλίες. Δεν ήταν εύκολο να φύγουμε. Την ημέρα που αναχωρήσαμε απ' την Αθήνα ήρθαν πολλοί φίλοι να μας αποχαιρετήσουν".

"Δεν ξέρω ακόμα για το μέλλον μου. Θα δούμε. Αυτήν την στιγμή είμαι επικεντρωμένος στα παιδιά μου και το σχολείο τους. Σκέφτομαι ότι θα κάνω κάτι σχετικό με το ποδόσφαιρο. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Όλα αυτά τα χρόνια έπαιξα σε σπουδαία σωματεία και άνοιξα πολλές πόρτες. Γνωρίζω πολλούς ανθρώπους και νιώθω άνετα στον κόσμο του ποδοσφαίρου".

"Πάντοτε θα είμαι διαθέσιμος για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, για ό,τι χρειαστεί. Το να δουλέψω για αυτήν την ομάδα, θα είναι κάτι σπουδαίο. Είναι η ομάδα μου".

"Από τότε που σταμάτησα ν' αγωνίζομαι, ζω χωρίς να κοιτάζω το ρολόι μου. Περνάω πολλές ώρες με την σύζυγό μου. Παρακολουθώ ταινίες και τρώμε έξω. Όταν είσαι στο ποδόσφαιρο έχεις πολλούς ανθρώπους να κάνουν πράγματα για εσένα. Τώρα πρέπει να τα κάνω μόνος μου. Είναι σημαντική αλλαγή, αλλά έχω αποδεχθεί τη νέα μου ζωή όπως είναι".

"Ο κόσμος ακόμα και τώρα με σταματάει στο δρόμο και με αποθεώνει. Είμαι χαρούμενος, γιατί αυτό σημαίνει ότι με θυμάται".

"Πέρασα οχτώ χρόνια στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και πάντα προσπαθούσα να δίνω τα πάντα. Εύχομαι να έχω κάνει κάτι και εγώ στην ιστορία του συλλόγου".

"Με 107 γκολ δεν έχει κάνει σχεδόν τίποτα", είναι το σχόλιο των Ισπανών, με αρκετή δόση χιούμορ φυσικά.

ευχαριστουμε ρε παιχταρα,παντα να'σαι καλα..

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.redplanet.gr/ast/cov/et/etros_b.jpg[/img[/URL]]
Π. Κόκκαλης: "Με γοητεύει η σιωπή"
Δημοσίευση: 05 Ιανουαρίου 2010 15:27 

Ο Πέτρος Κόκκαλης μίλησε για την ενασχόληση του με τις πολεμικές τέχνες και συγκεκριμένα με το Τάι Τσι Τσουάν. 

Σε συνέντευξη που παραχωρείσαι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο περιοδικό "Μονοπάτι για τις Πολεμικές Τέχνες" αναφέρθηκε στο πως αποφάσισε να ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, καθώς και τα οφέλη που προέκυψαν από την συγκεκριμένη επιλογή.

Ακολουθούν αποσπάσματα από τη συνέντευξη:

"Από καιρό σκεφτόμουν να ασχοληθώ με τις πολεμικές τέχνες. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν μπορεί κάποιος να παίζει αιωνίως ποδόσφαιρο. Από τη μία δεν αντέχει το σώμα και από την άλλη δεν βγάζει πουθενά. Οι πολεμικές τέχνες είναι κατά βάση ένας δρόμος ο οποίος σε βάζει στη διαδικασία να βρίσκεσαι μόνος με τον εαυτό σου, να μαθαίνεις και να ασκείσαι σε όλη σου τη ζωή, κατά συνέπεια ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν για την περαιτέρω πορεία και εξέλιξή μου.

Tο μάθημα γινόταν στην απόλυτη σιωπή. Αυτή η σιωπή με γοήτευε και με ευχαριστούσε πολύ. Με υποχρέωνε να συγκεντρώνομαι απόλυτα σε αυτό που κάναμε και να βάζω τη φαντασία και τη σκέψη μου να δουλεύουν ώστε να μπορώ να κατανοήσω τι ακριβώς γίνεται.

Σκοπός των πολεμικών τεχνών, έτσι όπως εγώ τον καταλαβαίνω, είναι να βοηθούν στην επίτευξη της αρμονίας μεταξύ του σώματος, του νου και της ψυχής. Αυτό όμως δεν επιτυγχάνεται με διαλέξεις αλλά με τη σωστή και επίμονη εξάσκηση. Μιλώντας ειδικότερα για το Τάι Τσι με το οποίο έχω ασχοληθεί, όλη αυτή η απίστευτη αρμονία και δύναμη που υπάρχει μέσα στη φόρμα μπορεί να περάσει στον ασκούμενο μόνο μέσω της συνεχούς άσκησης σε αυτήν και της αυτοπαρατήρησης και όχι με τα λόγια.

Γενικά, αισθάνομαι ότι το Τάι Τσι είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Οι θεωρητικές γνώσεις μού ήταν πάντα κάτι οικείο και σχετικά εύκολο να αποκτήσω. Το Τάι Τσι όμως ήρθε στη ζωή μου να προσθέσει στη διαδικασία της μάθησης έννοιες όπως η δομημένη με ορθό ανατομικά και κινησιολογικά τρόπο κίνηση και ο τέλειος έλεγχος του σώματος, επιτεύγματα τα οποία επιτυγχάνονται με τη συνεχή παρατήρηση του σώματος από τον νου την ώρα που κινείται ή μένει σε ακινησία. Ταυτόχρονα, όταν ασκούμαι είμαι υποχρεωμένος να παρατηρώ επίσης τα συναισθήματα που αναδύονται από μέσα μου την ώρα που δυσκολεύομαι με κάποια άσκηση, ή νιώθω να φτάνω σε έναν στόχο και αμέσως ανακαλύπτω ότι κάτι βαθύτερο κρύβεται από πίσω για το οποίο χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και δουλειά.

Όσο εμβαθύνω μέσα στην άσκηση, όσο την αισθάνομαι και τη βιώνω όλο και περισσότερο, νιώθω να αποκτώ μεγαλύτερη ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Επίσης, όλη αυτή η επαφή με το σώμα μου με κάνει να το γνωρίζω βαθύτερα και να το αποδέχομαι με τις ατέλειές του, άρα να αποκτώ καλύτερη σχέση μαζί του. Αυτό είναι κάτι το οποίο πραγματικά λείπει από τον σύγχρονο δυτικό τρόπο ζωής μέσα στον οποίο έχουμε όλοι μεγαλώσει.

Ως ιστορικός, πιστεύω στη σοφία του παρελθόντος. Εκεί μπορούμε να βρούμε συστήματα τα οποία βρίσκονται πιο κοντά στη φυσική κατάσταση του ανθρώπου. Ο σύγχρονος ορθολογισμός έχει υποτιμήσει τη σημασία των σχέσεων μεταξύ των πραγμάτων. Πιστεύω ότι όλα είναι ένα στον κόσμο καθώς και στην ισορροπία μεταξύ του σώματος, του νου και της ψυχής.

Κάτι πολύ σημαντικό που έμαθα μέσα από την άσκηση είναι το να αποδέχομαι την ατέλεια, αφού έχω κατανοήσει ότι όσα χρόνια κι αν κάνεις κάτι, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Αυτή η συνειδητοποίηση με βοήθησε να γίνω πιο ταπεινός και να κρίνω τους άλλους πιο ρεαλιστικά, χωρίς να τους κατακρίνω για τις ατέλειές τους. Γενικά, αυτό που έχω μάθει μέσα από τη μέχρι σήμερα πορεία μου στο Τάι Τσι, είναι ότι αυτού του είδους η άσκηση και η συνεχής αυτοπαρατήρηση σε κάνει καλύτερο σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Όταν ασκείσαι σε αυτό γίνεσαι πιο σωστό άτομο στην κοινωνία, καλύτερος πατέρας, αποτελεσματικότερος επιχειρηματίας κ.α.

Δεν μου αρέσουν οι κοσμικότητες, ούτε η συλλογή ακριβών πραγμάτων. Πιστεύω ότι η ζωή αποκτά αξία μέσα από την αναζήτηση της γνώσης και την προσφορά και όχι από τα υλικά αγαθά και τις ανούσιες συναναστροφές".

[URL unfurl="true"]http://www.redplanet.gr/html/ent/943/ent.262943.asp[/URL]

κοψε τα τσιμεντα ρε μαλακοπιτουρα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαλάκες μετακόμισε η Τατιάνα στο γαβροκάναλο;
Ε Λ Ε Ο Σ

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Κρίμα για τον Γκαλέτι, μια απ’ τις ποιό συμπαθείς φυσιογνωμίες –μαζί με Μελμπερκ, Πάντο - του ρόστερ του γαύρου.

Επισκέπτης
Κρίμα για τον Γκαλέτι, μια απ’ τις ποιό συμπαθείς φυσιογνωμίες –μαζί με Μελμπερκ, Πάντο - του ρόστερ του γαύρου.
αυτοι σε καυλωνουν δροσερο αγορι???
ααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Υ.Γ μην μιλας γιατι θα βγαλω τις φωτο σου με τον δωρητη & τον μπουλακο σε αγριο 3ολε..

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
αυτοι σε καυλωνουν δροσερο αγορι???
ααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Υ.Γ μην μιλας γιατι θα βγαλω τις φωτο σου με τον δωρητη & τον μπουλακο σε αγριο 3ολε..

:2funny: :2funny: :2funny:
Και δεν τις βγάζεις? Εγω ήμουν ως γνωστόν από πάνω  :fuck1:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ θέλω τώρα να δω που κατά καιρούς,ανέβαζε τις γκέι φωτογραφίες του Κωστέτσου ,που δήλωνε από κάτω ΄΄είμαι Παναθηναϊκός άγριος΄΄

Επισκέπτης
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έκανε ακόμη τη σχετική ανακοίνωση, αλλά κατά 99% ο Νέρι Καστίγιο επιστρέφει "στην ομάδα της καρδιάς" του. Ο Μεξικανός, με τις ουρουγουανές... ρίζες, από τον καιρό που έφυγε απ' το μεγάλο λιμάνι (15 εκατομμύρια ευρώ τον είχε αγοράσει η Σαχτάρ Ντόνετσκ), δεν κατάφερε να παίξει ποδόσφαιρο και οι συμμετοχές του σ' αυτά τα 2,5 χρόνια (σε διάφορες ομάδες) είναι μετρημένες στα δάκτυλα.

Ανακοινώσεις σήμερα για Γκαλέτι...
"Ύπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην Σαχτάρ και τον Ολυμπιακό και το μόνο που περιμένουμε είναι ένα χαρτί, το οποίο θα μου επιτρέψει να περάσω από ιατρικές εξετάσεις. Το ήθελα πολύ και ο κόσμος μού έχει δείξει ότι με θέλει πίσω. Πιστεύω ότι το Σάββατο ή τη Δευτέρα θα έχει ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή μου στον Ολυμπιακό" δήλωσε χθες ο 25χρονος επιθετικός και συμπλήρωσε: "Οικονομικά δεν θα είναι το ίδιο για μένα όπως στη Σαχτάρ, αλλά δεν το κοιτάω καθόλου. Με ενδιαφέρει να παίζω στην ομάδα που αγαπώ και να νιώθω ευτυχισμένος".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Σαχτάρ θα πάρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ για δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι του 2011, ενώ ανάλογο ποσό θα πάρει κι ο Καστίγιο σ' αυτό το διάστημα.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Stories