Γύρισε σελίδα ο Κοβάτσεβιτς
Δημοσίευση: 14 Ιανουαρίου 2010 23:14
Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς επέστρεψε στο Σαν Σεμπαστιάν στη Βασκονία έπειτα από 2,5 χρόνια παραμονής στην Ελλάδα. Ο Σέρβος, πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μίλησε για τη νέα ζωή του, επισημαίνοντας πως στην Ελλάδα έκανε πραγματικές φιλίες.
Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα "Mundo Deportivo", μίλησε για τις οικογενειακές και ξεκούραστες στιγμές που περνάει αυτό το διάστημα στο Σαν Σεμπαστιάν.
Αναλυτικά τα λεγόμενα του Ντάρκο:
"Βρίσκομαι στην Ισπανία εδώ και 20 ημέρες και ακόμα τακτοποιούμαστε. Διασκέδασα με την οικογένειά μου στις γιορτές, πήγαμε και για σκι. Τώρα περνάω πολλή ώρα με τα δύο μου παιδιά, την Στέλλα και τον Ντάρκο τζούνιορ".
"Στην Ελλάδα είχαμε πολλούς φίλους. Ιδιαίτερα η 14άχρονη κόρη μου, που άρχισε να κάνει πραγματικές φιλίες. Δεν ήταν εύκολο να φύγουμε. Την ημέρα που αναχωρήσαμε απ' την Αθήνα ήρθαν πολλοί φίλοι να μας αποχαιρετήσουν".
"Δεν ξέρω ακόμα για το μέλλον μου. Θα δούμε. Αυτήν την στιγμή είμαι επικεντρωμένος στα παιδιά μου και το σχολείο τους. Σκέφτομαι ότι θα κάνω κάτι σχετικό με το ποδόσφαιρο. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Όλα αυτά τα χρόνια έπαιξα σε σπουδαία σωματεία και άνοιξα πολλές πόρτες. Γνωρίζω πολλούς ανθρώπους και νιώθω άνετα στον κόσμο του ποδοσφαίρου".
"Πάντοτε θα είμαι διαθέσιμος για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, για ό,τι χρειαστεί. Το να δουλέψω για αυτήν την ομάδα, θα είναι κάτι σπουδαίο. Είναι η ομάδα μου".
"Από τότε που σταμάτησα ν' αγωνίζομαι, ζω χωρίς να κοιτάζω το ρολόι μου. Περνάω πολλές ώρες με την σύζυγό μου. Παρακολουθώ ταινίες και τρώμε έξω. Όταν είσαι στο ποδόσφαιρο έχεις πολλούς ανθρώπους να κάνουν πράγματα για εσένα. Τώρα πρέπει να τα κάνω μόνος μου. Είναι σημαντική αλλαγή, αλλά έχω αποδεχθεί τη νέα μου ζωή όπως είναι".
"Ο κόσμος ακόμα και τώρα με σταματάει στο δρόμο και με αποθεώνει. Είμαι χαρούμενος, γιατί αυτό σημαίνει ότι με θυμάται".
"Πέρασα οχτώ χρόνια στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και πάντα προσπαθούσα να δίνω τα πάντα. Εύχομαι να έχω κάνει κάτι και εγώ στην ιστορία του συλλόγου".
"Με 107 γκολ δεν έχει κάνει σχεδόν τίποτα", είναι το σχόλιο των Ισπανών, με αρκετή δόση χιούμορ φυσικά.
ευχαριστουμε ρε παιχταρα,παντα να'σαι καλα..