Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (12 μέλη και 63 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καποτε μου αρεσε αυτος ο παικτης αλλα δεν ειχε καμια εξελιξη γι'αυτο και κατεληξε να παιζει στη σελτικ
χιλιες φορες τον γκεκα αν ειναι να παρουμε ελληνα

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
καποτε μου αρεσε αυτος ο παικτης αλλα δεν ειχε καμια εξελιξη γι'αυτο και κατεληξε να παιζει στη σελτικ

Τύπε συμφωνώ.
Ο τύπος ξέρει μπάλα αλλά τον βάζω στην κατηγορία "για Ελλάδα δεν κάνει".
Για τον Γκέκα ισχύει ακριβώς το αντίθετο, και εγώ θα ψηνόμουν να τον αποκτήσουμε γιατί το γκολ εδώ το 'χει για πλάκα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τύπε συμφωνώ.
Ο τύπος ξέρει μπάλα αλλά τον βάζω στην κατηγορία "για Ελλάδα δεν κάνει".
Για τον Γκέκα ισχύει ακριβώς το αντίθετο, και εγώ θα ψηνόμουν να τον αποκτήσουμε γιατί το γκολ εδώ το 'χει για πλάκα.
παντως αν παρουμε αυτους που ακουγεται τοτε απο γεναρη και μετα καποοιοι θα καθοντε παγκο και θα δημιουργηθουν αλλα προβληματα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.838
Πόντοι
42.697
παντως αν παρουμε αυτους που ακουγεται τοτε απο γεναρη και μετα καποοιοι θα καθοντε παγκο και θα δημιουργηθουν αλλα προβληματα

ποιος θα κάθεται μωρε στον πάγκο?
ο Ζαιρί και ο Μήτρογλού?
ε ας κάθονται!
θελουμε πάικτες!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Για Αντριάνο και Έλληνα (Σαμαρά ή Γκέκα) έχω ακούσει μέχρι στιγμής.
Αλλά τον πάγκο δεν το θεωρώ τόσο μεγάλο θέμα. Δεν είναι ότι είχαμε κάποιον που έκανε καμια τρελή χρονιά και τον ζητάνε και άλλες ομάδες άρα θα σκεφτόταν ο προπονητής "πώς να τον αφήσω απ' έξω?" και τέτοια. Εδώ όλοι μας αμφιβάλουμε για την κατάσταση του Αντριάνο & τον έχουμε βγάλει πιθανό σαπάκι από τώρα επομένως όλες οι θέσεις θα παίζονται. Έτσι όπως έχει πάει η φετινή χρονιά με τραυματία τον έναν, μέτριο τον άλλο, μπουζούκια τον έτσι, νομίζω πως ο Ζίκο θα βάζει όποιον του καυλώσει και οι άλλοι δεν θα λένε κουβέντα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αλλά τον πάγκο δεν το θεωρώ τόσο μεγάλο θέμα. Δεν είναι ότι είχαμε κάποιον που έκανε καμια τρελή χρονιά και τον ζητάνε και άλλες ομάδες άρα θα σκεφτόταν ο προπονητής "πώς να τον αφήσω απ' έξω?" και τέτοια. Εδώ όλοι μας αμφιβάλουμε για την κατάσταση του Αντριάνο & τον έχουμε βγάλει πιθανό σαπάκι από τώρα επομένως όλες οι θέσεις θα παίζονται. Έτσι όπως έχει πάει η φετινή χρονιά με τραυματία τον έναν, μέτριο τον άλλο, μπουζούκια τον έτσι, νομίζω πως ο Ζίκο θα βάζει όποιον του καυλώσει και οι άλλοι δεν θα λένε κουβέντα.
ο ζικο αν παρει τον αντριανο δεν προκειται να τον αφησει στον παγκο,λογικα η πλευρα του παικτη θα εχει βαλει και καποιους ορους λογω μουντιαλ
ακουγεται και για σουαζο

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ποιος θα κάθεται μωρε στον πάγκο?
ο Ζαιρί και ο Μήτρογλού?
ε ας κάθονται!
θελουμε πάικτες!
προσωπικα στα παπαρια μου,ας παιζει ο καλυτερος
απλα απο το ενα ακρο θα περασουμε στο αλλο και εχω διακρινει ενα κυκλωμα εναντια στο ζικο που παει να στηθει περι χαλαροτητας κτλ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

άμπαλλε άσχετε ανύπαρκτε.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.838
Πόντοι
42.697

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ο αντριάνο είναι τόσο σαπάκι για το ελληνικό πρωτάθλημα όσο σαπάκι ήταν και ο ρίμπο.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ο ζικο αν παρει τον αντριανο δεν προκειται να τον αφησει στον παγκο,λογικα η πλευρα του παικτη θα εχει βαλει και καποιους ορους λογω μουντιαλ
ακουγεται και για σουαζο

Άμα έρθει όντως αποφασισμένος για Μουντιάλ θα γίνει στάνταρ βασικός γιατί είναι παιχταράς. Το θέμα είναι ότι έχει καταντήσει παρτάλι εντελώς και ο Ζίκο είχε τη φήμη φυσική κατάσταση-ακριβοί γυμναστές και έτσι. Όμως έτσι και αρχίσει τα ξενύχτια από νωρίς, είναι που είναι χάλια, θα σκουντουφλάει πριν μπει στο γήπεδο επομένως θα φάει και κάμποσο πάγκο. Για Σουάζο ψήνομαι πολύ περισσότερο, ο τύπος είναι κλώνος Λούα-Λούα και θα είναι χρησιμότατος γιατί είναι και ταχύτατος.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Άμα έρθει όντως αποφασισμένος για Μουντιάλ θα γίνει στάνταρ βασικός γιατί είναι παιχταράς. Το θέμα είναι ότι έχει καταντήσει παρτάλι εντελώς και ο Ζίκο είχε τη φήμη φυσική κατάσταση-ακριβοί γυμναστές και έτσι. Όμως έτσι και αρχίσει τα ξενύχτια από νωρίς, είναι που είναι χάλια, θα σκουντουφλάει πριν μπει στο γήπεδο επομένως θα φάει και κάμποσο πάγκο. Για Σουάζο ψήνομαι πολύ περισσότερο, ο τύπος είναι κλώνος Λούα-Λούα και θα είναι χρησιμότατος γιατί είναι και ταχύτατος.
παρταλι και βασικος στην σελεσαο?  :think:
εγω θελω μονο αντριανο τετοιο στυλ παικτη μας λειπει και αν ειναι να παρουμε κλωνο λουα λουα τοτε ας παρουμε τον αυθεντικο που παρακαλαει
ελπιζω οτι λογω μουντιαλ και οτι ο ζικο ειναι θεος για πολλους βραζιλιανους ο αυτοκρατορας θα ειναι οπως πρεπει

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ο αντριάνο είναι τόσο σαπάκι για το ελληνικό πρωτάθλημα όσο σαπάκι ήταν και ο ρίμπο.

Το σαπάκι το είπα λόγω απόδοσης και όχι αξίας.
Ότι έχει ταλέντο και ξέρει μπάλα είναι γνωστό. Η διαφορά τους είναι ότι ο ένας ήρθε με συλλογικούς τίτλους & χρυσή μπάλα όντως ταυτόχρονα σοβαρός επαγγελματίας ενώ ο άλλος είναι παίχτης-κλασικό παράδειγμα της παλιάς Ίντερ που την τελευταία φορά έγινε γνωστός επειδή αποκοιμήθηκε μεθυσμένος στο αμάξι του έξω από το προπονητικό κέντρο.

παρταλι και βασικος στην σελεσαο?  :think:
εγω θελω μονο αντριανο τετοιο στυλ παικτη μας λειπει και αν ειναι να παρουμε κλωνο λουα λουα τοτε ας παρουμε τον αυθεντικο που παρακαλαει
ελπιζω οτι λογω μουντιαλ και οτι ο ζικο ειναι θεος για πολλους βραζιλιανους ο αυτοκρατορας θα ειναι οπως πρεπει

Τύπε δεν παρακολουθώ Βραζιλία αλλά στο πρόσφατο φιλικό με την Αγγλία δεν τον θυμάμαι.
Γι' αυτό που λες για το Λούα-Λούα έχεις ένα δίκιο αλλά αυτός ξέχναγε να πηγαίνει στις προπονήσεις και να γυρνάει από το εξωτερικό, τώρα θα σοβαρευτεί? Τεσπα, σίγουρα όποιον από αυτούς πάρουμε θα είναι μια αναβάθμιση σε σχέση με τις υπάρχουσες λύσεις αλλά αυτό που με νοιάζει περισσότερο είναι να μπορεί να παίζει και να μην ασχολούμαστε με εξωαγωνιστικά.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ότι έχει ταλέντο και ξέρει μπάλα είναι γνωστό. Η διαφορά τους είναι ότι ο ένας ήρθε με συλλογικούς τίτλους & χρυσή μπάλα όντως ταυτόχρονα σοβαρός επαγγελματίας ενώ ο άλλος είναι παίχτης-κλασικό παράδειγμα της παλιάς Ίντερ που την τελευταία φορά έγινε γνωστός επειδή αποκοιμήθηκε μεθυσμένος στο αμάξι του έξω από το προπονητικό κέντρο.
:2funny: :2funny: τυπε αυτο δεν παιζει διοτι στου ρεντη παιζει πολυ κινηση-ηχορυπανση απο τα φορτηγα και θα ειναι αδυνατο να κοιμηθει εκει  :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ότι έχει ταλέντο και ξέρει μπάλα είναι γνωστό. Η διαφορά τους είναι ότι ο ένας ήρθε με συλλογικούς τίτλους & χρυσή μπάλα όντως ταυτόχρονα σοβαρός επαγγελματίας

ουγκαγκαμπουμμπουμχιγκαμπομπουμμπιριλιγκαγκα........

ένα χρόνο εκτός δεκαοκτάδας ήταν στη Μίλαν και σε σένα ήρθε ως άνεργος-ελεύθερος.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
παντως οτι και να λεμε για μενα το σημαντικοτερο ειναι οτι ο θειος πηρε μπρος
και με σκουρτη-διαμαντακο απο την δευτερη ομαδα τους παιρνει το πρωταθλημα για πλακα

εδω δειχνει πως θα κανει το κωλαρακι των βαζελων και αυτο τον μαη
URL]]

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: τυπε αυτο δεν παιζει διοτι στου ρεντη παιζει πολυ κινηση-ηχορυπανση απο τα φορτηγα και θα ειναι αδυνατο να κοιμηθει εκει  :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ουγκαγκαμπουμμπουμχιγκαμπομπουμμπιριλιγκαγκα........

ένα χρόνο εκτός δεκαοκτάδας ήταν στη Μίλαν και σε σένα ήρθε ως άνεργος-ελεύθερος.

Τι άνεργος-ελεύθερος ρε τρελαμένε?
Στην Κρουζέιρο ήταν πριν έρθει σε μας και στη Μίλαν είχε 22 συμμετοχές σε μία σεζόν.
Ο Αντριάνο θυμάσαι πόσο καιρό είχε να παίξει?
Αν έγραψες αυτή τη μαλακία, τι πρέπει να απαντήσω εγώ?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μην ασχολεισαι με τον γραφικο
τα παντα ολα μπορει να γινει(προπονητης-γυμναστης-χρηματιστης-δικηγορος-αριστερος-δεξιος) εκτος απο ολυμπιακος-γαυρος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom