Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 94.659
- Πόντοι
- 46.423
Δώσε κανένα στάνταρ μαν μπας και γαμήσουμε καμία από το στοίχημαΕσένα περίμενα μαν αφού έχω δικιά μου σχολή στοιχήματος
Μην με μπριζωνεις γιατί θα πω καο για τον σεντερ στο μπασκετΕξτρέμ
Με προβληματίζει ο Ουκρανός
Έπαιξε δύο πεντάλεπτα κι έβαλε ένα γκολ και παραλίγο να βάλει και 2ο χτες
Φαίνεται πολύ μπαλαδορος έχω την υποψία πως έχει πάρει κάποιου είδους φόρμα (στις προπονήσεις?)
Μπορεί να είναι τυχαίο αλλά χλωμο.
Οι κινήσεις του στο γήπεδο φαίνονται πως διαβάζει τις φασ ε ις
Καλά ρε μαλακά θα πει κανείς με δύο φάσεις έβγαλες συμπέρασμα?
Με δύο πάσες στα 50 εκατοστά βγάλαμε τον Γουλιαν νέο Πελέ οπότε αναλογικά ο Ουκρανός φαίνεται τώρα αδικημενος
Ο Βελντε όμως έχει παίξει πολλά λεπτά και αν εξαιρέσεις τις πρώτες 2 στα φιλικά και τώρα την τελευταία στις άλλες βαλτωσεΜια χαρά παίκτης είναι ο Γιάρεμτσουκ απλώς δεν μπορεί να εφαρμόσει το σύστημα Μεντιλίμπαρ καθότι είναι βαρύ σκαρί.
Το ίδιο και ο Βέλντε γιαυτό και γκρινιάζει συνέχεια.
Στο τσουλουΔώσε κανένα στάνταρ μαν μπας και γαμήσουμε καμία από το στοίχημα
Με προβληματίζει ο Ουκρανός
Έπαιξε δύο πεντάλεπτα κι έβαλε ένα γκολ και παραλίγο να βάλει και 2ο χτες
Φαίνεται πολύ μπαλαδορος έχω την υποψία πως έχει πάρει κάποιου είδους φόρμα (στις προπονήσεις?)
Μπορεί να είναι τυχαίο αλλά χλωμο.
Οι κινήσεις του στο γήπεδο φαίνονται πως διαβάζει τις φασ ε ις
Καλά ρε μαλακά θα πει κανείς με δύο φάσεις έβγαλες συμπέρασμα?
Με δύο πάσες στα 50 εκατοστά βγάλαμε τον Γουλιαν νέο Πελέ οπότε αναλογικά ο Ουκρανός φαίνεται τώρα αδικημενος
πάρε ένα over από μέναΣτο τσουλου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπομονη
Και τον Ορτα γιατι τον φέραμε;Νομίζω εκτός από εξτρέμ χρειαζόμαστε κ δεκαρι
Ήρεμα ρε νικ χρηματιστήριο μπήκαμεΜην με τσιτωνετε ρε μαλακες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θέλουμε εξτρεμ κι ο άλλος Βαράει τα καμπανάκι με τα μουνια στα Χρηματηστηρια
Θέλουμε κ τον ποτένσεΚαι τον Ορτα γιατι τον φέραμε;
Δεν θα τ αντέξω πάλι το σήριαλΘέλουμε κ τον ποτένσε
Δε συμφωνώ στο βαρύ σκαρί. Γιογιό τον έκανε το βαζελο αμυντικό στο γκολ. Και στο οπορτο ούτε τον είδαν που έφυγε στον αιφνιδιασμό. Απλά θέλει δεκάρι μπαλαδορο πιστεύω για να του πασάρει.Μια χαρά παίκτης είναι ο Γιάρεμτσουκ απλώς δεν μπορεί να εφαρμόσει το σύστημα Μεντιλίμπαρ καθότι είναι βαρύ σκαρί.
Το ίδιο και ο Βέλντε (βαριέται να επιστρέφει στην άμυνα) γιαυτό και γκρινιάζει συνέχεια.
Αν δεν έμενε με 10 θα έβαζε Βελντε στο δεύτερο και θα τους σμπαραλιαζεΜια χαρά παίκτης είναι ο Γιάρεμτσουκ απλώς δεν μπορεί να εφαρμόσει το σύστημα Μεντιλίμπαρ καθότι είναι βαρύ σκαρί.
Το ίδιο και ο Βέλντε (βαριέται να επιστρέφει στην άμυνα) γιαυτό και γκρινιάζει συνέχεια.