Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.189
- Πόντοι
- 10.411
Τι θα γίνει με τον χοντρό σας?
Όλο τον ποινικό κώδικα έχει μαζέψει...
Τι θα γίνει με τον χοντρό σας?
Το έβαλα πιο πάνω,δεν παρακολουθείς96.499 Aufrufe · 906 Reaktionen | Μαριγκόνα: Όταν γνώρισα τον σύντροφό μου, μου είπε “Ένα πράγμα θέλω από εσένα, να γίνεις Ολυμπιακός” | Μαριγκόνα: Όταν γνώρισα τον σύντροφό μου, μου είπε “Ένα πράγμα θέλω από εσένα, να γίνεις Ολυμπιακός”... | By Ελλά
Μαριγκόνα: Όταν γνώρισα τον σύντροφό μου, μου είπε “Ένα πράγμα θέλω από εσένα, να γίνεις Ολυμπιακός”...www.facebook.com
Είναι αλήθεια πως πιάστηκα αδιάβαστος...Το έβαλα πιο πάνω,δεν παρακολουθείς
Μόνο να μας κατηγορείς
Γιατί τυπε η οικογένεια Βαρδινογιάννη είμαι Αγγελική ;Τι θα γίνει με τον χοντρό σας?
Τάκη η ιστορία χρωστάει στο πόλο και βόλεϋ στον Ολυμπιακό τη μεγάλη κούπα καθώς και στο χάντμπολ ενα ευρωπαϊκότεραστια νικη για τον αυτοκρατορα του ελληνικου βολευ...χωρις τον καλυτερο μας παιχτη και με τζουριτς και περιν να παιζουν με ενοχλησεις πηραμε καθαρη νικη απεναντι στους γερμανους και εξασφαλισαμε τουλαχιστον την 3η θεση του ομιλου που οδηγει στο ουεφα...αν και ετσι οπως παιζει η ομαδαρα ειμαστε γκραντε φαβορι για προκριση στους 8 του τσουλου....
υγ : επειδη το ματς ηταν κρισιμο αναγκαστήκαμε να επιστρατευσουμε και τον βασκο πατέρα μας, που ως γνωστον δεν χανει ποτέ στην ευρωπη....
Γιατί τυπε η οικογένεια Βαρδινογιάννη είμαι Αγγελική ;
Aπο το 1979 την ΠΑΕ ΠΑΟ
Έχουν κάποια ομάδα που δεν ξέρω?
Από το 79 μέχρι ποτε;Aπο το 1979 την ΠΑΕ ΠΑΟ
Μέχρι κ τώρα .....σήμερα 20-11-2024....θα τους έχει να τους βασανίζει επειδή τον βριζανε κάποτε και τους έπεφτε λιγος..... και θα τους έχει κ μπροσταρη τον γιανναροΑπό το 79 μέχρι ποτε;
Μέχρι κ τώρα .....σήμερα 20-11-2024....θα τους έχει να τους βασανίζει επειδή τον βριζανε και θα τους έχει κ μπροσταρη τον γιανναρο
Το θέμα δεν είναι ότι ανακαλύψαμε την πυρίτιδα αλλά το ξέρει όλη η οικουμένη βέβαια οι δυσμοιροι οι βαζελοι τα χώνουν μόνο στον Βαγγέλη και ξεχνάνε ότι ο πραγματικός ιδιοκτήτης τους παχτωνει ολόκληρο κράτος για τα συμφέροντα του....βέβαια μούκα εκεί .....τάφος κ θυμούνται μόνο του χοντρού .......
Ρε βολκάνε...ρε βολκάνε...άσε τα βοτάνια βραδιάτικα !!Το θέμα δεν είναι ότι ανακαλύψαμε την πυρίτιδα αλλά το ξέρει όλη η οικουμένη βέβαια οι δυσμοιροι οι βαζελοι τα χώνουν μόνο στον Βαγγέλη και ξεχνάνε ότι ο πραγματικός ιδιοκτήτης τους παχτωνει ολόκληρο κράτος για τα συμφέροντα του....βέβαια μούκα εκεί .....τάφος κ θυμούνται μόνο του χοντρού .......
Η που τους πουλάει το παραμύθι το πρεζονι ότι θέλει να αγοράσει την ΠΑΕ ΠΑΟ ή το ΟΑΚΑ ολόκληρο όταν παραδίπλα στην Αθηνα είναι τα συμφέροντα του Βαρδινογιάννη και Λάτση....
Κανανε πορείες διαμαρτυρίες για τον Γιάνναρο ενώ έπρεπε να είναι από έξω από τα διυλιστήρια στα κάγκελα κ να ουρλιάζουν
Οκ ...ο Γιάνναρος έχει την ομάδα ...δεν χαλάμε χατίρι σε βαζελοΡε βολκάνε...ρε βολκάνε...άσε τα βοτάνια βραδιάτικα !!
Δεν τους το συγχωρεί με τίποτα ο Βαρδινογιάννης,Το θέμα δεν είναι ότι ανακαλύψαμε την πυρίτιδα αλλά το ξέρει όλη η οικουμένη βέβαια οι δυσμοιροι οι βαζελοι τα χώνουν μόνο στον Βαγγέλη και ξεχνάνε ότι ο πραγματικός ιδιοκτήτης τους παχτωνει ολόκληρο κράτος για τα συμφέροντα του....βέβαια μούκα εκεί .....τάφος κ θυμούνται μόνο του χοντρού .......
Η που τους πουλάει το παραμύθι το πρεζονι ότι θέλει να αγοράσει την ΠΑΕ ΠΑΟ ή το ΟΑΚΑ ολόκληρο όταν παραδίπλα στην Αθηνα είναι τα συμφέροντα του Βαρδινογιάννη και Λάτση....
Κανανε πορείες διαμαρτυρίες για τον Γιάνναρο ενώ έπρεπε να είναι από έξω από τα διυλιστήρια στα κάγκελα κ να ουρλιάζουν