Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.727
- Πόντοι
- 10.446
4 παικτες απο την ακαδημια μας σημερα στην ενδεκαδα! Καλη επιτυχια στην ομαδαρα μας!
Παμε ΘΡΥΛΕ!
Παμε ΘΡΥΛΕ!
καναμε τον ροντινει εξτρεμ δεν εχω λογια,τωρα να μου πεις και μπακ που τον ειχαμε μηπως επαιζε αμυνα αλλα λεμε τωρα.
Οι μικροί το έχουν δουλέψει από περυσι το σχέδιο και το πάνε τρενο σε ασίστ και ταχύτητα , και ο Μετουλουμπα νομιζει ότι με ένα Μουζακιτη θα φέρει την ανοίξει , καλά Οκει μη φάτε έχουμε γλαροσουπα , με τις τρύπες που έχει πίσω στην άμυνα και με γιομα να βρεις τον Μαροκινο δεν γαμησε κάνεις, μια φορά είναι του Α ΓιαννιουΈχει δρόμο ακόμα...
Αγγλία δεν γίναμε και ούτε πρόκειται.
Αλλά το επιθετικό transition οι μικροί το έχουν δουλέψει και το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο φέτος
Κοίτα το καφενείο σου τυπε βαψε κανένα κάγκελο.Οι μικροί το έχουν δουλέψει από περυσι το σχέδιο και το πάνε τρενο σε ασίστ και ταχύτητα , και ο Μετουλουμπα νομιζει ότι με ένα Μουζακιτη θα φέρει την ανοίξει , καλά Οκει μη φάτε έχουμε γλαροσουπα , με τις τρύπες που έχει πίσω στην άμυνα και με γιομα να βρεις τον Μαροκινο δεν γαμησε κάνεις, μια φορά είναι του Α Γιαννιου
Αν δεν κερδισετε κι αυτές τις σκωτσεζικες κυλοτες σήμερα , θα αλλάξω ομάδα τυπε μου , αν δεν βάλει goal μέχρι το 60 μετά σκάει ο Γαύρος και θα δούμε Monty Payrhons τυπε , το νου σουΚοίτα το καφενείο σου τυπε βαψε κανένα κάγκελο.
Ναι μη ξεχασεις τυπε,βάλε ξυπνητήρι.Αν δεν κερδισετε κι αυτές τις σκωτσεζικες κυλοτες σήμερα , θα αλλάξω ομάδα τυπε μου , αν δεν βάλει goal μέχρι το 60 μετά σκάει ο Γαύρος και θα δούμε Monty Payrhons τυπε , το νου σου
Πονος λέγεται αδερφέ. Είναι βαρύ να έχεις σηκώσει ευρωπαϊκή κουπα στο γήπεδο του.Κοίτα το καφενείο σου τυπε βαψε κανένα κάγκελο.
Νοας κτλΠονος λέγεται αδερφέ. Είναι βαρύ να έχεις σηκώσει ευρωπαϊκή κουπα στο γήπεδο του.
Μακάρι να κερδίσουμε ακόμα και με άσχημη εμφάνιση δε πειράζει τους βαθμούς να πάρουμε.Στα πρώτα 20 λεπτά έπρεπε να είχαμε φάει 3 γκολ....Τσικινιο ανύπαρκτος τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.