You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.195
- Πόντοι
- 17.085
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.195
- Πόντοι
- 17.085
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.306
- Πόντοι
- 2.606
στο σανο εχουν καψει φλατζα κεφαλης
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.704
- Πόντοι
- 2.306
Κυρ Σάββα ψυχάρα , εύχομαι να βλέπεις και να χαμογελάς από ψηλά!
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 25.467
κουιζ για παλιους ποια θρυλικη μορφη ειναι αυτος διπλα στον τακη με το καπελο στον τελικο αντρεα τον λενε
Ο Παπανδρέου;
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.306
- Πόντοι
- 2.606
Ο Παπανδρέου;
ο ποιητης οι παλιοι γνωριζουν
ηταν κι ο τολης εκει τον πηρε το ματι μου σε μια φωτο ισως η πιο εμβληματικη φιγουρα της εποχης εκεινης επρεπε ολοι να ειναι εκει που ετρεχαν στα δυσκολα
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.219
- Πόντοι
- 3.656
κουιζ για παλιους ποια θρυλικη μορφη ειναι αυτος διπλα στον τακη με το καπελο στον τελικο αντρεα τον λενε
Ο τρουμπάκης;
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.013
- Πόντοι
- 6.256
Οριστε μαλακες 2 μερες μετα εκανε τη καρδια του πετρα ο υπαλληλος του Μελισσανιδη και μας εστειλε συγχαρητηρια....
Τα συγχαρητήρια της ΕΠΟ στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, επ' ευκαιρία της σπουδαίας και ιστορικής επιτυχίας της κατάκτησης του UEFA Europa Conference League για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
www.sport24.gr
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 31.808
- Πόντοι
- 22.936
Να μήν ξεχάσουμε να αναφέρουμε και την ποιο συγκινητική στιγμή για εμένα από προχθές .
Τον μικρό Γιαννάκη τον παοκτζη με τους παίκτες και την κούπα .
Ο μικρός διδάσκει ήθος , πολιτισμό , ανθρωπιά , αξιοπρέπεια .
Ας παραδειγματιστούμε όλοι μας .
Εύχομαι ο επόμενος γύρος του θριάμβου να είναι δικός σου Γιαννάρα ....
Και όρθιος
Και όρθιος
ουζμπεκοι
ναι ειναι αξιοι συντελεστες του θριαμβου του ολυμπιακού ,.πόσοι απο αυτους παιξαν στην 11δα?? τι καναν?? τι προσφέραν???.για γ αγγλίας ειναι μια χαράΠασχαλακης, Μασουρας, Ντοη, Αλεξανδροπουλος, Αποστολοπουλος, Φορτουνης, τι Εθνικοτητας ειναι;
Να μήν ξεχάσουμε να αναφέρουμε και την ποιο συγκινητική στιγμή για εμένα από προχθές .
Και όρθιος
επειδη διαφορα ακουγονται και ψηθηρίζονται δηλώνω ότι έτσι και του χρόνου ο ελκααμπι και ο ποτενσε δεν είναι στον ολυμπιακό εγω προσωπικά θα αλλάξω ομάδα.υπάρχουν κατι ωραίες ερασιτεχνικές.....ας μας πει ο μαρινακης οτι ζητάνε πολλά ....είμαι σίγουρος οτι ενα 10ρικάκι ενα εκατομμύριο ολυμπιακοί θα το βάλουν.ουτε τον εμπαπέ δεν θέλω στη θεση τους
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.013
- Πόντοι
- 6.256
Τυπε την ξαναεγραψες αυτη τη μαλακια και χθες και ειπες να το κανεις και σημερα για το τερματισεις το μαλακομετρο....οι Φορτουνης,Πασχαλακης ηταν βασικοτατοι ολη τη χρονια και ο Μασουρας ξεκινησε σε πολλα παιχνιδια βασικος.ναι ειναι αξιοι συντελεστες του θριαμβου του ολυμπιακού ,.πόσοι απο αυτους παιξαν στην 11δα?? τι καναν?? τι προσφέραν???.για γ αγγλίας ειναι μια χαρά
Πας καλα να πουμε;
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.195
- Πόντοι
- 17.085
Κι ένα ξεκάθαρο θεϊκό σημάδι λίγο πριν τη λήξη του τελικού. Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ στο γήπεδο. Άπιστοι μετανοείτε!!
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.181
- Πόντοι
- 46.423
Κι ένα ξεκάθαρο θεϊκό σημάδι λίγο πριν τη λήξη του τελικού. Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ στο γήπεδο. Άπιστοι μετανοείτε!!
Πράγματι.
Θεϊκός οιωνός.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.639
- Πόντοι
- 2.606
ξεκαθαρα αυτος εβαλε το γκολ .....Κι ένα ξεκάθαρο θεϊκό σημάδι λίγο πριν τη λήξη του τελικού. Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ στο γήπεδο. Άπιστοι μετανοείτε!!
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.704
- Πόντοι
- 2.306
επειδη διαφορα ακουγονται και ψηθηρίζονται δηλώνω ότι έτσι και του χρόνου ο ελκααμπι και ο ποτενσε δεν είναι στον ολυμπιακό εγω προσωπικά θα αλλάξω ομάδα.υπάρχουν κατι ωραίες ερασιτεχνικές.....ας μας πει ο μαρινακης οτι ζητάνε πολλά ....είμαι σίγουρος οτι ενα 10ρικάκι ενα εκατομμύριο ολυμπιακοί θα το βάλουν.ουτε τον εμπαπέ δεν θέλω στη θεση τους
Ποντενσε θα είναι , Ελ Καβλί δε θα ναι. Ο Θρύλος δεν εχει αδικήσει ποτέ κανέναν που έχει προσφέρει στην ομάδα. Γι αυτό και βλέπεις παίχτες που εχουν φύγει 10 και 20 χρονια πριν να παραμένουν οπαδοί μας. Απο εκει και πέρα , όποιος θέλει αραβικό χρυσάφι στο καλό και τον ευχαριστούμε για την προσφορά. Το μοναστήρι να ναι καλά κι έχουν φορέσει πολύ μεγαλύτερα ονόματα αυτή τη φανέλα για να τα βάψουμε μαύρα.
εχουν φορεσει την φανελα του ολυμπιακου παιχτες που ναχουν βαλει 5 γκολ στην αστρον βιλα και στον τελεικό.για το ελ καβλι φαινεται με της μαλακιες που γραφεις ποσο ολυπιακος είσαι......Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ.ΠΟΣΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ .Ο ΕΛ ΚΑΑΝΜΠΙ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣΠοντενσε θα είναι , Ελ Καβλί δε θα ναι. Ο Θρύλος δεν εχει αδικήσει ποτέ κανέναν που έχει προσφέρει στην ομάδα. Γι αυτό και βλέπεις παίχτες που εχουν φύγει 10 και 20 χρονια πριν να παραμένουν οπαδοί μας. Απο εκει και πέρα , όποιος θέλει αραβικό χρυσάφι στο καλό και τον ευχαριστούμε για την προσφορά. Το μοναστήρι να ναι καλά κι έχουν φορέσει πολύ μεγαλύτερα ονόματα αυτή τη φανέλα για να τα βάψουμε μαύρα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις