Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
Έχω να παίξω τελικό μετά....εχεις μια ιστορικη στιγμη να τους στερησεις ενα ολοκληρο πρωταθλημα στην εδρα σου..
κανονικα πρεπει να εισαι χαρουμενος σημερα...
Έχω να παίξω τελικό μετά....εχεις μια ιστορικη στιγμη να τους στερησεις ενα ολοκληρο πρωταθλημα στην εδρα σου..
κανονικα πρεπει να εισαι χαρουμενος σημερα...
Ε, τότε δώσε τον αγώνα στον συμπολίτη σου και σε συνδυασμό νίκης του με τον Παναθηναικό, αν τον κερδίσει την Τετάρτη και έστω Χ στο Καραισκάκη, να το σηκώσει στο Βικελίδης. Ή μήπως είναι πολλά τα λεφτά του λαθρέμπορα λες, και δεν κάνει να τον πουλήσεις;Έχω να παίξω τελικό μετά....
Έχω να παίξω τελικό μετά....
Επανέρχομαι. Εγώ λέω να τα έχεις καλά με τον συμπολιτη, γιατι από το Καλοκαίρι και για 4 χρόνια θα έχει τα κόζα στην ΕΠΟ. Μην κάνεις καμιά 4έτια να ανέβεις πάλι από την Β Εθνική. Τι λες;Ε, τότε δώσε τον αγώνα στον συμπολίτη σου και σε συνδυασμό νίκης του με τον Παναθηναικό, αν τον κερδίσει την Τετάρτη και έστω Χ στο Καραισκάκη, να το σηκώσει στο Βικελίδης. Ή μήπως είναι πολλά τα λεφτά του λαθρέμπορα λες, και δεν κάνει να τον πουλήσεις;
Εσύ ρε γαμημενε σουρα με τα ριφιφι βγήκες μετά από 2 μήνεςΈνα ΕΚΤΑΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ mega ΘΕΛΩ ΡΕ ΜΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!
Με τίτλο..."Ο ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΤΟΥ ΜΙΛΚΟ ΚΑΠ , ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΨΥΧΗ Κ ΣΩΜΑ ΣΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑ!!!"
πανε στον τελικο του μιλκο καπ και κοιμησου οτι εχεις κανει μεγαλυτερη επιτυχια απο εμενα η το βαζελο στην ευρωπη....Αχ μωρέ, ο Βιολέτος ζηλεύει. Συγκρίνει τους 8 με τελικό
Και στους 8 του τσου λου πήγα, βιολέτο. Και με έβγαλε στα χασομέρια έξω η Γιουβέντους.
Μην κάνεις ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ και σπα΄σεις καμια μέση ή κανένα κεφάλι. Τώρα που είπα Γιουβέντους θα μου πεις για την εφτάρα της. Το ξέρω ότι έχω φάει 7 από Γιουβε.
Όταν πας σε τελικό οποιασδήποτε Ευρωπαικής διοργάνωσης τα ξανα λέμε για το τι έχει κάνει η ψωλού σου και τι ο γαμιάς της, ο Ολυμπιακός.
Κούγιας: «Μακάρι να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και όχι οι… εγκληματικές οργανώσεις»
Ο Αλέξης Κούγιας μετά τη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό εξαπέλυσε νέα επίθεση στην ΑΕΚ και ευχήθηκε να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!www.sport-fm.gr
τυπε εμενα στα παπαρια μου που ειναι ο τελικος στην οπαπ αρενα...Περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να το σπάσετε οι ίδιοι μετά τον αγώνα για να κατηγορήσετε τον Ολυμπιακό, μέχρι και τα μαγαζιά απ'έξω, παρά εμείς.
Την πιο σωστή κουβέντα την έχει πει ο Τσουκαλάς. Τους βάζελους τους ξέρουμε ποιοι είναι χρόνια τώρα. Οι Αεκτζήδες είστε χειρότεροι. Γιατί, δεν ξέρεις από που θα σου την φέρουν. Τόσο ύπουλοι είστε.
Και για να σκάσεις! Θα έρθουμε και θα μας βλέπεις και θα σου γίνεται η ψυχή πιο μαύρη και από το κατράμι!
δε πειραζει.
Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη 2024-25
Παράλληλα, συνεχίζεται η προσπάθεια για την κατάληψη της 15ης θέσης στην ειδική βαθμολογία της UEFA, ώστε η Ελλάδα να έχει πέντε εκπροσώπους στην Ευρώπη τη σεζόν 2025/26.
Αυτό που γνωρίζουμε ως δεδομένο για την επόμενη σεζόν (2024/25), είναι ότι η χώρα μας θα ξεκινήσει το «ταξίδι» στα ευρωπαϊκά Κύπελλα με τέσσερις (4) εκπροσώπους, αφού πέρυσι τερμάτισε στην 20ή θέση της σχετικής κατάταξης. Ωστόσο, υπάρχει το σενάριο να έχουμε και του χρόνου 5 ομάδες στις διασυλλογικές διοργανώσεις της «Γηραιάς Ηπείρου».
Αυτό θα συμβεί εάν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Conference League, αλλά να μην κερδίσει κάποιο εισιτήριο από το πρωτάθλημα (4η θέση και κατάκτηση Κυπέλλου από τον Άρη). Έτσι, οι υπόλοιπες ομάδες θα κρατήσουν τα δικά τους εισιτήρια, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα εξαργυρώσουν αυτό της κατάκτησης, που θα τους στείλει απευθείας στη League Phase του Europa League.
Δείτε αναλυτικά τι ισχύει:
- Ο Πρωταθλητής θα ξεκινήσει από τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.
- Ο Κυπελλούχος θα αγωνιστεί στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League.
- Ο 2ος και ο 3ος του πρωταθλήματος θα παίξουν στον δεύτερο προκριματικό του Conference League.
- Εφόσον ο Κυπελλούχος τερματίσει εντός της πρώτης τριάδας, τότε θα «ανοίξει» η 4η θέση του πρωταθλήματος για την Ευρώπη.
- Αν Ολυμπιακός κατακτήσει το Conference League, τερματίσει 4ος στο πρωτάθλημα και παράλληλα ο Άρης κερδίσει το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα προκριθούν στην τελική φάση του Europa League μέσω του εισιτηρίου της κατάκτησης.
Βρε ποια κοζια και μαλακιες θα χει με το γκαγκατσοπαιδο και τον νεφροπαθη ΣαββίδηΕπανέρχομαι. Εγώ λέω να τα έχεις καλά με τον συμπολιτη, γιατι από το Καλοκαίρι και για 4 χρόνια θα έχει τα κόζα στην ΕΠΟ. Μην κάνεις καμιά 4έτια να ανέβεις πάλι από την Β Εθνική. Τι λες;
Εσύ μαλακα με τον πρεζεμπορα που πας και παιζεις φιλικά κοίτα μην πάρω το κύπελλο και μείνεις εκτός ΕυρώπηςΕ, τότε δώσε τον αγώνα στον συμπολίτη σου και σε συνδυασμό νίκης του με τον Παναθηναικό, αν τον κερδίσει την Τετάρτη και έστω Χ στο Καραισκάκη, να το σηκώσει στο Βικελίδης. Ή μήπως είναι πολλά τα λεφτά του λαθρέμπορα λες, και δεν κάνει να τον πουλήσεις;
Τυπε ποσο θα μου στοιχισει μια κουραδα στο νιπτηρα? Τι προστιμο θα πληρωσει ο βαγγελας?ουτε απεξω θα περασεις απο εκει και το ξερεις! μακαρι βανδαλισμο του γηπεδου θελω και ξερεις πολυ καλα τι θα παθει το καταξιωμενο κατα τη τριτη ταξει ευρωπαικα σωματειο σας! ουτως η αλλως φθορες θα πληρωθουν απο ουεφα με αντιστοιχη παρακρατηση των χρηματων απο εσας και με το παραπανω...
αλλα θα κανετε κοκοκο! και ουτε με το κυαλι θα δειτε το δικεφαλο απεξω!
Ναι, βιολέτο μου, ναι ζηλιάρη μου. Οι πορείες είναι ανώτερες.κρυφα μεσα σου το ξερεις οτι δε πιανει μια αυτος ο τιτλος...