matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 6.635
Όχι ρε αυτά τα θέλω μόνο όταν βλέπω την πρώτη ομάδα σας.Αυτή τη στιγμή ο φίλος matrix21
Για κ19, μπάσκετ κλπ όλα οκ
Όχι ρε αυτά τα θέλω μόνο όταν βλέπω την πρώτη ομάδα σας.Αυτή τη στιγμή ο φίλος matrix21
Πες μας και τι ταμα εχεις κανει να μην ερθω στην opap arena. Προς το παρων ειμαι στην αρχη της Δεκελείας.Όχι ρε αυτά τα θέλω μόνο όταν βλέπω την πρώτη ομάδα σας.
Την άλλη Πέμπτη πάρτα για τον ημιτελικό του μιλκο καπ...Όχι ρε αυτά τα θέλω μόνο όταν βλέπω την πρώτη ομάδα σας.
Χαχαχα άστα...Πες μας και τι ταμα εχεις κανει να μην ερθω στην opap arena. Προς το παρων ειμαι στην αρχη της Δεκελείας.
Τρομερό μπάλακι. Και βγάλαμε και καλό μεροκάματο από το στοίχημα που είχαν εναντίον τον Ολυμπιακό.
Από την Απόδραση των 11 είχα να δω τέτοιο ψαλιδάκι. Τί έβαλε ρε ο παιχταράς!!
Από την Απόδραση των 11 είχα να δω τέτοιο ψαλιδάκι. Τί έβαλε ρε ο παιχταράς!!
Μην είσαι τέτοιος ρε μανΠρέπει να είναι τελείως κρετίνος κάποιος για να πανηγυρίζει τον αποκλεισμό του και να τον θεωρεί και ως μεγάλη πορεία. Επειδή είχα δει και τους δύο αγώνες τότε, νομίζω έγινε το εξής απλό: ο Άγιαξ υποτίμησε τον ΠΑΟ, έχασε από μία φάση στην Ολλανδία, όταν οι του Άγιαξ σοβαρεύτηκαν τους πήδηξαν για πλάκα στην Αθήνα. Είναι τόσο μα τόσο απλό.
Στο τελείωμα του βίντεο είναι ο Πρίντεζης?
Όταν ο ΠΑΟ έβαλε...αστέρια στη φανέλα για πρόκριση σε ημιτελικό!Μην είσαι τέτοιος ρε μαν
Τα βαζελοα έχουν φάει τόση πουτσα τα τελευταία 30 χρόνια (!!!!!) που λογικό είναι να χαίρονται ακόμα και για το στρίψιμο της δεκάρας
Ελα μωρε, ετσι για το καλο ηρθαμε να ζαλισουμε λιγο τ'αρχιδια σας.
Συγχαρητηρια και ενα μεγαλο μπραβο σε ολους-ες που στηριξαν-βοηθησαν-ενεπνευσαν αυτα τα παιδια.
Μακαρι να συνεχισουν επαγγελματικα τα παλικαρια!!!
Υ.Γ.Ειστε μουνακια παντως,ακομα και στη χαρα σας,διπλα ερχεστε,μελι εχομε!
Ετσι ειναι αξιοτιμε Ολυμπιακε!Ελα μωρε, ετσι για το καλο ηρθαμε να ζαλισουμε λιγο τ'αρχιδια σας.