ioannisp71
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.317
- Πόντοι
- 2.405
ρε συ @antisthenis βαλε μας ενα εμοτικον με κασκολαρα θρυλαρας η εστω σημαια.
Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό!!
Το κοντέρ γράφει συνέχεια. Αυτή την ώρα έχουμε βόλεϊ ανδρών με τον βαζελοΘρύλε των γηπέδων Ολυμπιακέ!!
Να δούμε που θα σταματήσει το κοντέρ φέτος σε εντός και εκτός συνόρων τίτλους!!
εισαι 1 ωρα πισω.Το κοντέρ γράφει συνέχεια. Αυτή την ώρα έχουμε βόλεϊ ανδρών με τον βαζελο
Έληξε μαν πρωταθλητες ειμαστε ηδηΤο κοντέρ γράφει συνέχεια. Αυτή την ώρα έχουμε βόλεϊ ανδρών με τον βαζελο
@antisthenis Στηριζω. Βάλε ενα σηματακι στον τιτλο του νηματος!ρε συ @antisthenis βαλε μας ενα εμοτικον με κασκολαρα θρυλαρας η εστω σημαια.
Έληξε μαν πρωταθλητες ειμαστε ηδη
Η φιλαθλοι της ομαδας αυτης που λες οτι πανηγυριζουν πορεις και οχι κουπες, δεν σταματουν μονο εκει. Αλλα πανηγυριζουν ακομα διπλα (μεσα στο Αμστερνταμ-πως μου ρθε τωρα) ενω συνοδευτηκαν με παθητικο τριμπαλο στο επαναληπτικό και αποκλεισμο.Είμαι Ολυμπιακός λόγω εντοπιότητας από τα γεννοφάσκια μου, χωρίς να είμαι ούτε οργανωμένος ούτε φανατικός ούτε ασχολούμαι ιδιαίτερα.
Ίσως ψιλοάσχετο με το θέμα, αλλά στην Ελλάδα πρέπει να υπάρχει η μόνη ομάδα παγκοσμίως που ασχολείται με ''ευρωπαϊκές πορείες'' και όχι με τίτλους: ή παίρνεις έναν τίτλο, ή παίρνεις το τρίτο το μακρύτερο. Καμία ''πορεία'' δεν αποτελεί κατόρθωμα, όσο και αν θυμάμαι από παιδί να προσπαθούν διάφοροι κονδυλοφόροι να με πείσουν για το αντίθετο.