DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.645
- Πόντοι
- 2.306
Ξεκουμπίσου και γύρνα από εκεί που ήρθεςΜαρτίνεθ: 'Είμαστε πολύ φιλόδοξοι και βελτιωμένοι σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι με την Φράιμπουργκ'
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι και φιλόδοξοι ώστε να δείξουν την ταυτότητά τους και να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα της Φράιμπουργκ, για την 5η αγωνιστική του Europa League.www.sport24.gr
Εχουμε εναν παντελως ανικανο και αδιαφορο προεδρο....αυτο ειναι το προβλημα.Έχουμε μια 10αδα ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν μπορούν για τον άλφα ή βήτα λόγο.
Φρέιρε, Πορόσο, Ρίτσαρντς, Κίνι, Μπιανκόν, Ιμπόρα, Σκάρπα, Καρβάλιο, Σολμπάκεν και Γιόβετιτς.
Και μερικούς ακόμα τους οποίους έχει αχρηστεύσει.
Ελ Αραμπί, Βρουσάι, Μπρίνιτς.
Εχουμε εναν παντελως ανικανο και αδιαφορο προεδρο....αυτο ειναι το προβλημα.
Μια χαρα ισχυει....οταν θησαυριζε η ομαδα απο τις συμμετοχες στους ομιλους του Τσουλου και επαιρνε τα πρωταθληματα ανευ ανταγωνισμου στην Ελλαδα αντι να φτιαξει μια ομαδα που να την βλεπουν οι αλλοι με κυαλια την εκανε σουπερ μαρκετ για σαπακια ατζεντηδων.Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό.
Απλώς ο Κορδόν δεν του έφερε καλό προπονητή.
Υπήρχε άλλη λύση νομίζεις?Ή τον κρατάς και γίνεσαι και άλλο ρόμπα,ή τον στέλνεις στον αγύριστοΤα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου...
Τυπε η προπονηταρα θα μείνει έχει πολλά να δώσειΚοντεύει 1 το μεσημέρι και ΑΚΟΜΑ δεν έχει πάρει πούλο!!! Χοντρέ αργείς!!!! Η επόμενη πτήση για Μαδρίτη είναι στις 4 παρα 10 με Ιμπέρια. Πάρε μαζί σου και τα σαπάκια Κινι , Ιμπορα κλπ που μας φόρτωσες.Βάλτα στις αποσκευές ούτε για να πληρώσουμε εισιτήριο οικονομικής θεσης δεν αξίζουν.
Οταν αντι να φτιαξεις ενα σοβαρο σχεδιο να δημιουργησεις μια ομαδα απο την αρχη που σε 2-3 χρονια θα μπορεσει να ειναι ξανα σε κορυφαιο επιπεδο εσυ επιλεγεις καθε χρονο να αλλαζεις προπονητες σαν τα πουκαμισα και να κανεις μεταγραφες με σαπακια απο τη Νοτιγχαμ και τελειωμενους ποδοσφαιριστες τοτε δεν προκειται να σηκωσεις ποτε ξανα κεφαλι....Δυστυχώς πάει και η σημερινή χρονιά. Αυτό ήταν...