baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
παιρνεις ναρκωτικα τυπε?Ωχ,θα σας γλεντήσει το σανοdna απόψε
παιρνεις ναρκωτικα τυπε?Ωχ,θα σας γλεντήσει το σανοdna απόψε
τώρα χτίζουμε ομάδα εμείς, τι να κάμομε..ολοι κερδισανε εκτος απο τον επιτιμο πρεβευτη μας στην ευρωπη
Αντισθένη τσεκαρε λιγο dmΝέα μόδα τώρα... να βγάζουμε τον Φορτούνη στο 80' σε κάθε ματς. Τον καλύτερο Φορτούνη όλων των εποχών.
Αντε τον Φορτουνη πες κουραστηκε δεν αντεχε αλλο. Το κολλημα με τον Μασουρα να ξεκιναει παντα που το βαζεις; Τον Σολμπακεν γιατι τον εφερε;Νέα μόδα τώρα... να βγάζουμε τον Φορτούνη στο 80' σε κάθε ματς. Τον καλύτερο Φορτούνη όλων των εποχών.
Ωχ,θα σας γλεντήσει το σανοdna απόψε
Βγηκανε και οι κοτες απο την φωλια τους. Που ησουνα τοσο καιρο ρε Νικολακη;Διαχρονικο
Και εμενα μου ελειψες φιλε μου.Βγηκανε και οι κοτες απο την φωλια τους. Που ησουνα τοσο καιρο ρε Νικολακη;
Στο καλο...Τέλος για εμενα ο Ολυμπακος απο σημερα, εχω αηδιασει με τοσα που βλεπω τα τελευταια χρονια. Καθηστε να σας κοροϊδευουν ο χοντρος και οι Αγγελοπουλοι.
τώρα χτίζουμε ομάδα εμείς, τι να κάμομε..
Και να ειχες και κανεναν να τον αναπληρωσει;Μολις βγαινει ο Φορτουνης τελειωνεις επιθετικα....και καποιοι στοκοι παρακαλουσαν να ερθει προταση απο Αραβια για να ξεφορτωθουμε το μουνοπανο.Νέα μόδα τώρα... να βγάζουμε τον Φορτούνη στο 80' σε κάθε ματς. Τον καλύτερο Φορτούνη όλων των εποχών.
Α μπραβο...εγω μολις ειδα χθες οτι ο Εσε βγηκε νοκ αουτ και θα εμπαινε αυτη η ορθια κουραδα ο Ιμπορα ειπα τελος το παιχνιδακι.Εχουμε τα πιο γελοια στοπερ πισω που και οι 2 μαζι δεν κανουν εναν κανονικο αμυντικο....εχουμε και αυτον τον ΓΑΜΗΜΕΝΟ τον Μασουρα που για να βαλει ενα γκολ πρεπει να χασει πρωτα καμμια 10αρια.Το παιχνίδι χάθηκε στα αμυντικά μας χαφ.
Τον Έσε τον γάμησαν χωρίς να δείξουν την κόκκινη κάρτα στον αντίπαλο και από εκείνη τη στιγμή και μετά οι Γερμανοί ευνοήθηκαν.
Ο Καμαρά προωθείται πολύ και δεν βοηθάει ανασταλτικά τόσο πολύ.
Ο Ιμπόρα δεν βλέπεται.
Αποτέλεσμα αυτών είναι τα 2 σέντερ μπάκ μας να παλεύουν μόνοι τους.
Τα έχουμε πει ξανά και δυστυχώς φάνηκαν και σήμερα οι αδυναμίες μας.
Ο Μαρτίνεθ θα εκτεθεί με τον Ιμπόρα.
πρωι πρωί μλκΑ μπραβο...εγω μολις ειδα χθες οτι ο Εσε βγηκε νοκ αουτ και θα εμπαινε αυτη η ορθια κουραδα ο Ιμπορα ειπα τελος το παιχνιδακι.Εχουμε τα πιο γελοια στοπερ πισω που και οι 2 μαζι δεν κανουν εναν κανονικο αμυντικο....εχουμε και αυτον τον ΓΑΜΗΜΕΝΟ τον Μασουρα που για να βαλει ενα γκολ πρεπει να χασει πρωτα καμμια 10αρια.
και οι υπολοιποι που το πας ? Μπιελ εξαφανισμενος , Ποτενσε δεν κανει για οργανωση παιχνιδιου , ξυλοκοπος Νορβηγος ειτε μπηκε ειτε οχι το ιδιο , Μασουρας δεν μπορει το παιδι σε αδειο τερμαΑ μπραβο...εγω μολις ειδα χθες οτι ο Εσε βγηκε νοκ αουτ και θα εμπαινε αυτη η ορθια κουραδα ο Ιμπορα ειπα τελος το παιχνιδακι.Εχουμε τα πιο γελοια στοπερ πισω που και οι 2 μαζι δεν κανουν εναν κανονικο αμυντικο....εχουμε και αυτον τον ΓΑΜΗΜΕΝΟ τον Μασουρα που για να βαλει ενα γκολ πρεπει να χασει πρωτα καμμια 10αρια.