1belkinjo2
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 332
- Πόντοι
- 21
Παίζει να μπαίνει να διαβάζει εδώ μέσα ο κόουτς. Τον κόβω για μπουρδελιάρηΑμα δεν μιλησω δεν γινεται προκοπη!
Παίζει να μπαίνει να διαβάζει εδώ μέσα ο κόουτς. Τον κόβω για μπουρδελιάρηΑμα δεν μιλησω δεν γινεται προκοπη!
Του εστειλα ραβασακι στο viber για το τι πρεπει να κανει.Παίζει να μπαίνει να διαβάζει εδώ μέσα ο κόουτς. Τον κόβω για μπουρδελιάρη
Δεν ειναι κακος παιχτης παντως.Ντάξ, δεν του κάθεται τίποτα του Μπιελ
Όχι δεν είναι, αλλά μεγάλη γκίνιαΔεν ειναι κακος παιχτης παντως.
Δεν μπαινουν ολα, αδερφε. Και δεν γινεται και ενας παιχτης να ειναι το ιδιο καλος σε καθε παιχνιδι. Παιζει ρόλο και ο αντιπαλος πως παιζει.Όχι δεν είναι, αλλά μεγάλη γκίνια
Το ζητημα δεν ειναι η κουρσα και να γινει η σεντρα. Αλλα ο εξτρεμ να παιζει με αναποδο ποδι ωστε να συγκλίνει προς τον αξονα εκω απο την περιοχη να σουταρει με το ποδι το καλο. Ο Ρομπεν ειναι ο δασκαλος.Έχει παραγίνει πάντως το κακό με τους εξτρέμ με ανάποδο πόδι. Καημό το έχω να δω μια κλασική κούρσα και σέντρα στη γραμμή από εξτρέμ
Την ξέρω τη λογική του inside forward, είμαι από τους πολύ παλιούς του Football (championship τότε) Manager. Απλά λέω ένα παράπονο βρε παιδί μου, μια κλασική βρετανική κούρσα-σέντρα. Έτσι να θυμηθούμε τα παλιά!Το ζητημα δεν ειναι η κουρσα και να γινει η σεντρα. Αλλα ο εξτρεμ να παιζει με αναποδο ποδι ωστε να συγκλίνει προς τον αξονα εκω απο την περιοχη να σουταρει με το ποδι το καλο. Ο Ρομπεν ειναι ο δασκαλος.
Γι αυτο αλλαξαμε ολοκληρη την αριστερη αμυντικη φρουρα που επαιζε στον ασβεστη (Ρεαμπτσιουκ, Ραμον) θα δουμε.Πάντως για να δουλέψει ο εξτρέμ με ανάποδο πόδι, πρέπει να έχεις και μπακ που να άνεβαίνει και να δίνει πλάτος. Έναν Ρόντι κι απ' αριστερά. Ο Κίνι ανεβαίνει, αλλά τι να τον κάνω που έχει κι αυτός ανάποδο πόδι και συγκλίνει; Άντε να δούμε τι θα μας βγει ο νέος ο Αργεντίνος και αν έχει συνέλθει ο Αγγλάρας...
Κάποιος έπαιζε Pro εδώ.....Το ζητημα δεν ειναι η κουρσα και να γινει η σεντρα. Αλλα ο εξτρεμ να παιζει με αναποδο ποδι ωστε να συγκλίνει προς τον αξονα εκω απο την περιοχη να σουταρει με το ποδι το καλο. Ο Ρομπεν ειναι ο δασκαλος.
Χωρίς κάν να το ψάξω,το έχει γράψει ο Νικολακόπουλος,που έχει το συνήθειο να αλλάζει τα ονόματα των παικτών αν δεν του αρέσουν.Ωραίο σχόλιο σε αθλητικό σάιτ. Ταυτίζομαι
Σχόλιο αναγνώστη ήτανΧωρίς κάν να το ψάξω,το έχει γράψει ο Νικολακόπουλος,που έχει το συνήθειο να αλλάζει τα ονόματα των παικτών αν δεν του αρέσουν.
Π.χ Εσέ αντί για Χέσε και Αβιλά ενώ όλος ο κόσμος τον λέει Πίπα....
Σαντιαγκο Εζε! Ακου προσεκτικα πως τον προφερει.Π.χ Εσέ αντί για Χέσε