Ειμαι ΑΕΚ τύπε, και το να μου ζητάς να σου γραψω πότε με αδικησε ο Ολυμπιακος για να μου γραψεις πότε αδικήθηκες περισσοτερο, συνιστα αφορμή για ακράτητα γέλια.
Σε παρακαλω.
καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα.
Ακομη κι αν σφαζουν τον γαυρο για τα επομενα 50 χρονια, οι ελληνες οπαδοι (πλην των γαυρων προφανως) θα εξακολουθουν να μας τα πρηζουν για παρελθοντικες παραγκες στημενα κτλ.
Ολοι εχουν αποδειξει οτι αν τους δωθει η ευκαιρια, θα το εκμεταλλευτουν.
Ολοι. Ακομα και οι μικροτεροι που ποτε δεν διεκδικουν τιτλους, καβατζωνουν δανεικους, shady προεδριες, παραμονες στην κατηγορια, λεφτα κατω απο το τραπεζι, στημενα κτλ...
Τα τελευταια χρονια ο ολυμπιακος ειναι
το πολυ οσο βρωμικοι ειναι και οι υπολοιποι μεγαλοι. Ας πουμε οι βαζελοι ακομα ζαλιζουν παπαρια για τον κατσουρανη ενω εχουν περασει 12 χρονια, απο το πρωταθλημα στα χαρτια (για το οποιο γελαμε) εχουν περασει 15 χρονια, απο τη Ριζουπολη 20 χρονια κτλ... Εχετε πανω απο μια δεκαετια να μας προσαψετε κατι που στην πορεια δεν κανατε (ή προσπαθησατε να κανετε) οι ιδιοι. Απο τοτε εχουν αλλαξει πολλα, και ολες οι ομαδες εχουν κατηγορηθει για τιτλους που πηραν (ή δεν καταφεραν να παρουν λογω βλακειας) με δολο και πουστιες.
Ωραια η καραμελα αλλα δεν εχει λιωσει απλα, εχει χωνευτει και εχει ηδη χεστει σε καποια τουαλετα.
Απτην αλλη, θυμαμαι και στο ιδιο ακριβς χρονικο διαστημα, να μειωνουν την united και να την κραζει ολη η αγγλια
και καλα για ευνοικες διαιτησιες, οι ισπανοι να κρατανε μανιατικες τις πουστιες της Ρεαλ για 50+ χρονια ή να ζηλευουν τα φραγκα της, και μετεπειτα το βαρος να πηγαινει στην
και καλα "Ουεφαλονα", να μηδενιζουν την αξια και ολους τους τιτλους της Γιουβε για το καλτσιοπολι, ο Μεσσι
και καλα να σηκωνει πετσινο μουντιαλ και αλλες παρομοιες παρανοιες. Σχιζοφρενεις "φιλαθλοι"
Οι μεγαλοι και οι δυνατοι παντα θα εχουν και μια καποια ευνοια, αλλα και την γλοιωδη προπαγανδα των πολλων εναντιων τους, γιατι ολοι οι χαμενοι καπου πρεπει να ριχνουν το φταιξιμο για να μασαει σανο ο λαος τους. Στα παπαρια μας λοιπον, χαρειτε μεταξυ σας για τον "μπαμπουλα" ολυμπιακο, εκ του αποτελεσματος καλα καναμε και τα γαμησαμε ολα οταν μπορουσαμε, γιατι αποδεδειγμενα ολοι στη θεση μας θα κανατε το ιδιο, και θα πανηγυριζατε ή θα πουλαγατε τρελιτσα μετα. Ολοι.
Οταν επιστρεψετε στο 2023 ελατε να μας πειτε για βρωμιες.