Fernando Alonso
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2019
- Like
- 884
- Πόντοι
- 86
Δε νομίζω τυπε..ξερει κανεις σε περιπτωση προκρισης στο final4 θα μπορεις να παρεις μεμονωμενα εισητηρια απο την Καε,ξεχωριστα δηλαδη ημιτελικος- τελικος,η πακετο?
Πρώτος στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, εκτός οκτάδας η Εφές!
Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του επί της Ρεάλ Μαδρίτης έπιασε την κορυφή μέσω τετραπλής ισοβαθμίας, ενώ η Εφές υπέστη ήττα σοκ από την Μπάγερν και πλέον είναι εκτός οκτάδας!
Οργάνωση my assΕλα ρε τυπε μου τωρα ακομα δεν εχεις καταλαβει πως δουλευει το πραγμα;Ρωτησαν τον Ροντινει αν εχει κανα καλο αριστερο μπακ η προηγουμενη ομαδα του και κυριως φθηνο αυτος τους ειπε τον συγκεκριμενο και τον πηραμε.
Βαλαμε και τους δικους μας ΑΡΔ να γραφουν τιτλους "Το αριστερο μπακ της Φλαμενγκο χτυπησε ο Ολυμπιακος" παραλειποντας οτι ειναι 3ος εξωφυλαρουχας και ολα καλα....
Παντως δεν νομιζω οτι αυτη θα ειναι η κινηση μας για αριστερο μπακ....κατι μου λεει οτι θα περιμενουμε τον Λατο μεχρι το τελος της μεταγραφικης περιοδου και αν δεν μας κατσει θα πουμε οτι ειμαστε πληρεις!!!
Παντού και πάντα θα 'μάστε κοντααρρωστια στη καρδια
μαστουρα στα μυαλα
Με την ομάδα του coach Μπαρτζωκα είμαστε πάντα ορθιοιφετος την σηκωνουμε
και μας την σηκωνει
Προφανώς και όχι...πακέτο όλοι οι αγώνες είναι τα εισιτήρια.Δε νομίζω τυπε..
Τη διαχείριση την έχει η euroleague. Πρέπει να έχουν πολύ λίγα στη διάθεσή τους οι καε.
Τα εισιτήρια τα διαχειρίζεται η Euroleague φιλαράκο μέσω του site της. Η ομάδα έχει έναν πολύ μικρό αριθμό στα χέρια της για συγκεκριμένους ανθρώπους.ξερει κανεις σε περιπτωση προκρισης στο final4 θα μπορεις να παρεις μεμονωμενα εισητηρια απο την Καε,ξεχωριστα δηλαδη ημιτελικος- τελικος,η πακετο?
Επίσης μόλις είδα ότι έχουν γίνει sold out εδώ και δυο μέρες τα εισιτήρια για το final 4!ξερει κανεις σε περιπτωση προκρισης στο final4 θα μπορεις να παρεις μεμονωμενα εισητηρια απο την Καε,ξεχωριστα δηλαδη ημιτελικος- τελικος,η πακετο?
ξερει κανεις σε περιπτωση προκρισης στο final4 θα μπορεις να παρεις μεμονωμενα εισητηρια απο την Καε,ξεχωριστα δηλαδη ημιτελικος- τελικος,η πακετο?