τυπε δεν σκαμπαζωμαθε μας εκτος απο το φιλε και λιγο πολο....
σαν κι εσενα με το μπασκετ ενα πραμα
τυπε δεν σκαμπαζωμαθε μας εκτος απο το φιλε και λιγο πολο....
Τι λέει αδελφέ τι έχουμε εδώ;σου ειχε γαμησει ο διακουλας και ο μελινι τα πατινια ενα φεγγαρι αλλα ειναι παλιο αυτο
ναι ρε!Κι ο μπαρλαςσου ειχε γαμησει ο διακουλας και ο μελινι τα πατινια ενα φεγγαρι αλλα ειναι παλιο αυτο
τιποτα αδερφε...μιας τσουτσουνας της εχει φτασει λαρυγγι και σκουζει μια εβδομαδα τωρα....Τι λέει αδελφέ τι έχουμε εδώ;
Πολύ σκουξιμο;αδελφέ τώρω θα τσιμπήσω από Σόλων κάτι καλαμάκια κτλτιποτα αδερφε...μιας τσουτσουνας της εχει φτασει λαρυγγι και σκουζει μια εβδομαδα τωρα....
ολα ρολοι
τι τσιμπισες?
Μωρη τσουτσου τωρα βρηκες τη λαλια σου μετα τους 28 ποντους;ειμαι λεπτος και ομορφος τυπε,γιατι γκρινιαζεις?
Ειδησεις ειναι
Σε έναν συγκλονιστικό τελικό, που κρίθηκε στα πέναλτι, ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ και κατέκτησε το πρωτάθλημα στους Κ15.
Στα «ερυθρόλευκα» βάφτηκε το πρωτάθλημα στους Κ15, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει στα πέναλτι τον ΠΑΟΚ (2-2 κ.α, 5-4 στα πεν) και να κατακτά τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τέταρτη συνολικά στην ιστορία του
Τύπε λυσε μου μια απορια τωρα που σε βρηκαΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ!!!!!
ο θεος να του δινει χρονια και να κοβει μερες απο τους πουθεναδες τους αλλοθρησκους, τους βαζελογαυρους και τους πουτανας γιους....
τα κανει κατι τετοια ο κοουτς μπαρτζι...Τύπε λυσε μου μια απορια τωρα που σε βρηκα
Εχω παιξει χθες ενα δελτιο στο στοιχημα που κλεινει με Σλούκα πανω απο 5 ασιστ.
Και ο Μπαρτζωκας σε ολο το πρωτο ημιχρονο τον εβαλε να παιξει ενα (1) λεπτο, και 18 λεπτα επαιξε ο Γουοκαπ που δεν εκανε τιποτα. Και εν τω μεταξυ η Μονακο πηρε 20 ποντους διαφορα και ο Σλουκας σαπιζε στον παγκο. Κι εγω εβγαζα καπνούς.
Υπαρχει καποια εξηγηση γι αυτη τη μαλακια που δερνει τον Μπαρτζωκα με τον Σλουκα?
Xοντρο πακετο εχασα γαμω τα κολληματα τουτα κανει κατι τετοια ο κοουτς μπαρτζι...
τσιμπα ενα αρχιδι τωρα...
ο μεγιστος των ελληνων!!!!χρονια πολλα στον προεδρο μας!!τα υπολοιπα οτι&αν πουμε για συτον τον ανθρωπο.τα λογια ειναι περιττα!!