troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.639
- Πόντοι
- 5.506
πηρα μεταξυ αλλων 3 πεινιρνι αδερφε....κιμα ενα,αυγοαλλο και παστουρμα το τριτο αδερφεΈρχεται και το παιδί με πίτσες πεινερλι μακαρονάδες
πηρα μεταξυ αλλων 3 πεινιρνι αδερφε....κιμα ενα,αυγοαλλο και παστουρμα το τριτο αδερφεΈρχεται και το παιδί με πίτσες πεινερλι μακαρονάδες
Πλέον ο συνηθέστερος όρος είναι πχ 20% επί του (συνολικου) αλλά μεγαλύτερου ποσού μεταγραφήςΟι υποχρεωτικες οψιον αγορας μπαινουν συμφωνα και υπό καποιους ορους. Πχ με καποιον αριθμο συμμετοχων του παιχτη. Τις εκανε; Την επομενη μερα βαζεις τα λεφτα, δεν εχει μανα σου και πατερα σου.
Εγω ομως θελω να του εχει βαλει υπο τον ορο κατακτησης στοχων. Εκει και να θελεις, δεν μπορεις να μην διεκδικησεις τους στοχους. Στις συμμετοχες δινεις εντολη μην τον βαλεις να παιξει τοσο.
Όχι φούρνου σπεσιαλ στο πήλινοΚαρμπονάρες μαν ?
Με τυρί σκετο με σε χαλάσειπηρα μεταξυ αλλων 3 πεινιρνι αδερφε....κιμα ενα,αυγοαλλο και παστουρμα το τριτο αδερφε
Μη βρίζεις Νίκ τσιμπαμε τωραΠάμε ρε γαμιοληδες Καυακσσιανοι πως λέγεστε να πάρετε 4 γκολακια να μπούμε με γκολ αβερετζ να γουσταρουμε
καλη ορεξη&καλη επιτυχθα στην ομαδαρα μας!!Έρχεται και το παιδί με πίτσες πεινερλι μακαρονάδες
Sorry man έχει αργήσει το παιδί εμένα μην το γαμξσωΜη βρίζεις Νίκ τσιμπαμε τωρα
εχουμε 25 λεπτα ακομα....δωσε ευκαιρια στο παιδιSorry man έχει αργήσει το παιδί εμένα μην το γαμξσω
Ναι έχει κίνηση τη πήρες?Sorry man έχει αργήσει το παιδί εμένα μην το γαμξσω
Μπουτσες έχει το μενού σε λίγοΜη βρίζεις Νίκ τσιμπαμε τωρα
Έχει ξεκινήσει το παιδί κύριεSorry man έχει αργήσει το παιδί εμένα μην το γαμξσω
Μην χαθουμε...Μπουτσες έχει το μενού σε λίγο
Ξεσουρωσες πάλι ρε γιουρασεκ,μετά παλι σε κωμα.Μπουτσες έχει το μενού σε λίγο
Sorry man έχει αργήσει το παιδί εμένα μην το γαΜη βρίζεις Νίκ τσιμπαμε τωρα
Burger μπανταγκεςΝαι έχει κίνηση τη πήρες?
Έχυσα με ασίστ πάρε βάλε γκολ του βελντε