Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
ΕΛΑ βρε μπουστη
Θελω απάντηση σε αποφωνηση Μπαρου
Χυστου την αλήθεια στα μούτρα
ΕΛΑ βρε μπουστη
Ξερεις εσυ,ειναι σοβαρο το νημα εδω,δεν ειναι σαν το αλλο διπλα να σπαμαρειςμα δεν ελεγα για σενα γτ πεταχτηκες;;;
κλειστο ρε 8 κλεινειμα δεν ελεγα για σενα γτ πεταχτηκες;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ραντεβου στο coffee berry
Ξερεις εσυ,ειναι σοβαρο το νημα εδω,δεν ειναι σαν το αλλο διπλα να σπαμαρεις
εγω δεν σπαμαρω πουθενα μαλλον μπερδευεσαι....Ξερεις εσυ,ειναι σοβαρο το νημα εδω,δεν ειναι σαν το αλλο διπλα να σπαμαρεις
απεξω ρε στα σκαμπο μες το κρυοκλειστο ρε 8 κλεινει
Ξεκινάω κωλομπαρακλειστο ρε 8 κλεινει
να ερθει σπιτι μου το μουνοπανο ξερει που μενωαπεξω ρε στα σκαμπο μες το κρυο
εγω δεν σπαμαρω πουθενα μαλλον μπερδευεσαι....
το χοντρυνες πολυ που να βρει χρονο να εχει και κλωνο.... αν ειχε θα τον εβαζε να κανει και καμια κουρσα...προσεχε με τους κλωνους σου , τα εχεις μπλεξει , ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ
Ραδιο Ικαρος
μην αργησεις και προσεχε τα νερα εχω ποτισειΞεκινάω κωλομπαρα
να ερθει να σε παρει και να πατε στου @Νίπλης να δειτε ταινια.... μην παρεις τπτ μπλιμπλικια εχει αυτος....να ερθει σπιτι μου το μουνοπανο ξερει που μενω
μην αργησεις και προσεχε τα νερα εχω ποτισει
και τωρα εσυ πιστευεις οτι Χαρτοπολεμος που δε δινει του Αγγελου του νερου θα κερασει εστω πατατακι απο τα λιντλνα ερθει να σε παρει και να πατε στου @Νίπλης να δειτε ταινια.... μην παρεις τπτ μπλιμπλικια εχει αυτος....
εχω κηπο ...τον εχει γαμησει Κουκλα βεβαια αλλα ακομα υπαρχειΠοτισες τις πλακες του πεζοδρομίου ;
πατατακια απο τα λιντλ αν θες στο νταιμα θα εχει σιγουρα ο νιπλης μονο εκλεκτα πατατακια εχει... μην βαλει τη πινεζα να φτιαξει επιτοπου αν θες....και τωρα εσυ πιστευεις οτι Χαρτοπολεμος που δε δινει τοθυ Αγγελου του νερου θα κερασει εστω πατατακι απο τα λιντλ
μονος θα ειναι ο μαλακας και θα μιλαει με Γιβραλταρ και Παναμα
και τωρα εσυ πιστευεις οτι Χαρτοπολεμος που δε δινει του Αγγελου του νερου θα κερασει εστω πατατακι απο τα λιντλ
μονος θα ειναι ο μαλακας και θα μιλαει με Γιβραλταρ και Παναμα