athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.682
- Πόντοι
- 12.756
να ερθει σπιτι μου το μουνοπανο ξερει που μενωαπεξω ρε στα σκαμπο μες το κρυο
να ερθει σπιτι μου το μουνοπανο ξερει που μενωαπεξω ρε στα σκαμπο μες το κρυο
εγω δεν σπαμαρω πουθενα μαλλον μπερδευεσαι....
το χοντρυνες πολυ που να βρει χρονο να εχει και κλωνο.... αν ειχε θα τον εβαζε να κανει και καμια κουρσα...προσεχε με τους κλωνους σου , τα εχεις μπλεξει , ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ
Ραδιο Ικαρος
μην αργησεις και προσεχε τα νερα εχω ποτισειΞεκινάω κωλομπαρα
να ερθει να σε παρει και να πατε στου @Νίπλης να δειτε ταινια.... μην παρεις τπτ μπλιμπλικια εχει αυτος....να ερθει σπιτι μου το μουνοπανο ξερει που μενω
μην αργησεις και προσεχε τα νερα εχω ποτισει
και τωρα εσυ πιστευεις οτι Χαρτοπολεμος που δε δινει του Αγγελου του νερου θα κερασει εστω πατατακι απο τα λιντλνα ερθει να σε παρει και να πατε στου @Νίπλης να δειτε ταινια.... μην παρεις τπτ μπλιμπλικια εχει αυτος....
εχω κηπο ...τον εχει γαμησει Κουκλα βεβαια αλλα ακομα υπαρχειΠοτισες τις πλακες του πεζοδρομίου ;
πατατακια απο τα λιντλ αν θες στο νταιμα θα εχει σιγουρα ο νιπλης μονο εκλεκτα πατατακια εχει... μην βαλει τη πινεζα να φτιαξει επιτοπου αν θες....και τωρα εσυ πιστευεις οτι Χαρτοπολεμος που δε δινει τοθυ Αγγελου του νερου θα κερασει εστω πατατακι απο τα λιντλ
μονος θα ειναι ο μαλακας και θα μιλαει με Γιβραλταρ και Παναμα
και τωρα εσυ πιστευεις οτι Χαρτοπολεμος που δε δινει του Αγγελου του νερου θα κερασει εστω πατατακι απο τα λιντλ
Κυριακη εχει ρεπο Πινεζαπατατακια απο τα λιντλ αν θες στο νταιμα θα εχει σιγουρα ο νιπλης μονο εκλεκτα πατατακια εχει... μην βαλει τη πινεζα να φτιαξει επιτοπου αν θες....
Οι έδρες των offshore φαντάζομαικαι τωρα εσυ πιστευεις οτι Χαρτοπολεμος που δε δινει του Αγγελου του νερου θα κερασει εστω πατατακι απο τα λιντλ
πισινα εχεις;εχω κηπο ...τον εχει γαμησει Κουκλα βεβαια αλλα ακομα υπαρχει
Κυριακη εχει ρεπο Πινεζα
λαθος chaturbate εννοει...Οι έδρες των offshore φαντάζομαι
ναι πλενω το σαξο εκειπισινα εχεις;
Κωλομπαράδες όλοι